2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

zaten Elif'in bakımlı olmasını isteyeceğini sanmıyordum ama saf bir hayaldi...ne yapayım...

terzi sökük olayı mı dıorsun yanı sen sımdı :bbo:

su narlı karısımı yapıcam ıns yarın bıde utuler varki dag kadar allahtan bugun yemegı fazla yaptım yarına rahatım o acıdan

efrim hayatta son istedigim sey gelin kayganası olmak ama gor bak basıma neler gelcek benim ... ogluna en aşık gelinine en kıl kaygana olcem sanırsam bu hallerim yusunden ondan hep cocuklarım kız olsun isitorum hic gozum yok oglanda:)

Off ya çok sıkılıyorum eşimin bugün işleri gece 2 ye kadar sürebilirmiş annemlerde kalıyorum yalnız kalma dedi insanın kendi evinden rahatı yok valla babanın evi olsa bile! Özdenin uyku düzeni bozulacak şimdi :umursamaz:

hello, günüm temizlik artı spor ile geçti. Onur'un günü de Doruk'u oyalamakla geçti. Çok verimli bi gün oldu kendi açımdan. bi de saçımı kurutabilseydim... spordan gelende duş aldım ama doruk uyuduğu için kurutamadım.

ELıF sana kolaylıklar diliyorum. benim kaynanala eskiden öyle idi. Bır de kayınpederim uyanır uyanmaz sigara yakardı. Uykumdan sigara kokusu ile uyanırdım böghk. Sürekli TV açık, evde lopg.t insanlar çok fenaydı. Sıgarayı bıraktılar, kaynanam da zayıflıyom ayağına hareketlenmiş. Dadından yenmez bir durumdalar. Darısı başına diyorum.

GYPSY aradın ama DOruk'u emziriyodum. Sonra döndüm sana ama sanırım müsait değildin. Hediyem orjinal olsun istedim. Arabasız, Gaziemir imkanları ile bu kadar oldu. Umarım beğenirsin, umarım Yahooma olur. En büyük kaygım bu! ıleride Yahoo'nun o şebek halini görüp eğlenirken beni de anın istedim :) O eşofman altının çok benzerinden Doruk'ta var, Yahomda da olsun istedim. Ben çok beğeniyorum. Niyetim sana da bişi almaktı ama açıkçası sırf göndermiş olmak için göndermek istemedim. Hah, tam GYPSY' ye göre diyeceğim bir şey de olmadı. Du bakalım, Allah büyük...

Doruk'u 2 gece saatinden geç yatırdım haftasonu, resmen alt üst olduk yaa... Şimdi daha zor uyuyor. Sık uyanıyor. Ben sanırım mısır nişastalı mama yapacağım DOruk'a, kabız yapmazmış o. Belki yatmadan önce yedirirsem daha uzun uyur?

gerçekten çok verimli bir gün olmuş....hem ev mis gibi hemde senden giden yağcıkların hafifliği..browni yimedin üstüne değilmi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…