Elif süt olsun dıye ekmegıne sürüyor kremlerı :))
Helbette kadın kendıne alıyor yaff.. Elıfın bı selulıtıne bakımı eksıktı sankı.. kostur kostur onunla ugrassın, dogal olan da kayınvalıdesının kullanması deıl mı zaten?? sız de bı garıpsınıss haaa :))))
al bendende okadar evrimim eceye yedırıorum yarımlar kalıo kalıo kalıo curuo cope gıdıo... bende artık komposto yapmaya karar verdım yesek azcık daha ıı olur ama gelmıo ıcımden saldım yani..
buarada kayısı recelı yapayım dedim cok sekerli kayısı kompostosu oldu iimi :)))))))))
terzi sökük olayı mı dıorsun yanı sen sımdı :bbo:
keske birileri bana alsa kabak lifi selulit kremi vs cok mutlu olurum sahsen bizzat ben kendim :)
ben kendime geçen aldım doğum günü hediyesi.....yarın doğum günüm öğlen doğmuşum akşama yeni yıla girmişiz .....
bende bende :uhm:derya ya hernedense kayganalarla topluluka merasimle yenir cayda meyvede vs de ben anlamıorum
ayy ne guzel simdiden tebrikler yeni yaşın hayırlı ugurlu olsun evlatlarınla esinle yeni yılla beraber canım
saat 12yi gecti yatsam ii olur ama uykum yok simdi yatarım benimki ciyaklar
keske birileri bana alsa kabak lifi selulit kremi vs cok mutlu olurum sahsen bizzat ben kendim :)
zaten Elif'in bakımlı olmasını isteyeceğini sanmıyordum ama saf bir hayaldi...ne yapayım...
Çok kaygana gördüm seni yaf :)))
Ben senı bu halınle de sefıyorum be annem :)
hello, günüm temizlik artı spor ile geçti. Onur'un günü de Doruk'u oyalamakla geçti. Çok verimli bi gün oldu kendi açımdan. bi de saçımı kurutabilseydim... spordan gelende duş aldım ama doruk uyuduğu için kurutamadım.
ELİF sana kolaylıklar diliyorum. benim kaynanala eskiden öyle idi. Bİr de kayınpederim uyanır uyanmaz sigara yakardı. Uykumdan sigara kokusu ile uyanırdım böghk. Sürekli TV açık, evde lopg.t insanlarçok fenaydı. Sİgarayı bıraktılar, kaynanam da zayıflıyom ayağına hareketlenmiş. Dadından yenmez bir durumdalar. Darısı başına diyorum.
GYPSY aradın ama DOruk'u emziriyodum. Sonra döndüm sana ama sanırım müsait değildin. Hediyem orjinal olsun istedim. Arabasız, Gaziemir imkanları ile bu kadar oldu. Umarım beğenirsin, umarım Yahooma olur. En büyük kaygım bu! İleride Yahoo'nun o şebek halini görüp eğlenirken beni de anın istedim :) O eşofman altının çok benzerinden Doruk'ta var, Yahomda da olsun istedim. Ben çok beğeniyorum. Niyetim sana da bişi almaktı ama açıkçası sırf göndermiş olmak için göndermek istemedim. Hah, tam GYPSY' ye göre diyeceğim bir şey de olmadı. Du bakalım, Allah büyük...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?