2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

deryam ben seni aradım güllü ile buluştumuz gün aramışsın hatta ama bi türlü arama yapmadı tel kaç kez denedim güllü şahidimdirr :))

Elif oyle bır kuyuya taş atmıs kı.. vay halımıze ki vayy.. kıyamam sana

bende pişman oldum sonra girmediğime çekilişe gerçi o günden beri çarsıya çıkamadım babaannem hala yoğun bakımda annem günde 3-4 saat uykuyla nerdeyse 10 gündür ayakta offf belki ilerde gene yaparız bir çekiliş ha:1ninca:

ya burdaki serefsizlar -cok afedersiniz-mektup getırmekten acızler ne pttsi ne kargosu. kardeslerım bana 2kez mektup yolladıda mektuplar kendılerıne gerı dondu teslım edlilemedi die o sebepten ya dhl ya ocs olması gerek kesin elimde olması icin onlarında astarı yuzunu gecer napalım seneye kısmette ne var gorcez bakalım

elif soyuyor kocası annesine verio annesi yiyo babası afiyet olsun dio nevacıkta balonlarla oynuyo merasim tamamlanıo ... şaka bi yana bende meyveyı merasimle yemeyı hıc sevmem aynen ara ogundur benım ıcın mutfakta gozume carparsa yerım gıder

Kıyamam sana, yaparız elbette, üzülme sen, çükleri büyüdü günü yaparız, alırız yıne hedaye.. ıcınde kalmasın senın,maksat bahane deıl mı??

sen çok çok fenasın ve ben seni sefiyorum biliyomusunlülülülülülü

Ben de kendım ıcın sahsen ole dusunmustum, fenayım nacızane.. ama yakısıoo bana.. farkındayım bunun da :)) bıde sen de cok sevılıyorsun cıgerım.

Bu konuda sıkıntım var Pervin, ben artık dogru durust hıc meyve yemıyorum, ne yapacagım bılemıyorum, unutuyorum,aklıma gelmıyor.. bak aft cıkmıs agzımda.. yanlıs bu durum.. akıl ver!!

Elif süt olsun dıye ekmegıne sürüyor kremlerı :))

Helbette kadın kendıne alıyor yaff.. Elıfın bı selulıtıne bakımı eksıktı sankı.. kostur kostur onunla ugrassın, dogal olan da kayınvalıdesının kullanması deıl mı zaten?? sız de bı garıpsınıss haaa :))))

sende geri kalmıyon efrimden ha...
bende çay çorba meyve merasimlerine gıcığım..kayganalara gidince aynı törenler sırayla eda edilmesi gerekir eğer birinde kalkmamışsan yandın hep oturuyon olursun..laf peşin peşin gelir yani...

al bendende okadar evrimim eceye yedırıorum yarımlar kalıo kalıo kalıo curuo cope gıdıo... bende artık komposto yapmaya karar verdım yesek azcık daha ıı olur ama gelmıo ıcımden saldım yani..

buarada kayısı recelı yapayım dedim cok sekerli kayısı kompostosu oldu iimi :)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…