didem elifim zor çok zor dediğimde bunu yasadığını tahmin edebiliyordum çünkü bende aynı seyleri yasadım malesef
ben nevanın seni anlayacağından eminim çünkü annem yıllarca babaannemden çekti sabretti ve biz kızları olarak onu hep anladık onur duyduk ve hala da duyarız öyle bir annem olduğu için hep gurur duydum ve duyuyorum
ama berat ın beni anlıyacağından şüpheliyim erkek çocuklar daha farklı oluyor
benimki daha 20 günlükken kavga çıkardı sırf kıskançlıktan etti
düzen konusunda benim evin düzeni falan kalmadı
allah razı olsun yemek yapıyordu sadece.berat hiç uyumadığı gecelerde hakan evde olmadığı halde napıyosunuz bi ihtiyacınız var mı diye sormadı mahrem odaymış (normalde dakka başı girer)
bütün camları açmış ceryandan odanın tülü perdesi yırtılmış
berat la hastaneden geldik 1 haftalık çocuğu yere bırakmış yataga koymayı akıl edememiş
hala çok çok çok öfkeliyim nefret ediyorum ve malesef anne demek zorundayım ve görmek zorundayım
bazen hata ettiğimi düşünüyorum hersey için
çabuk karar verdim diye ama napalım
hersey çocuklarımız için ve sen nevaya en iyi annelik yapacak tek kişisinve neva senin değerini ergeç anlayacak gönlünü ferah tut
tamam tamam tutuyorumm oramı buramı,merak etme :))
ınsallahh masallahhh... umut,ekmek,fakırlıgın gozu kor olsun.. batsın bu fünya !!
yok bence o elmaları soyuyor dilimliyor kaynanasının ağzına veriyor kaydirigubbakcemile3
deryam ben seni aradım güllü ile buluştumuz gün aramışsın hatta ama bi türlü arama yapmadı tel kaç kez denedim güllü şahidimdirr :))
Yafrum, ıste onun adı torenle elma yemek kısaca :))) kabuklarını da kadın selülitlerine sürüyordur emınımm :)))
bende pişman oldum sonra girmediğime çekilişe gerçi o günden beri çarsıya çıkamadım babaannem hala yoğun bakımda annem günde 3-4 saat uykuyla nerdeyse 10 gündür ayakta offf belki ilerde gene yaparız bir çekiliş ha:1ninca:
sen çok çok fenasın ve ben seni sefiyorum biliyomusunlülülülülülü
Yafrum, ıste onun adı torenle elma yemek kısaca :))) kabuklarını da kadın selülitlerine sürüyordur emınımm :)))
elif soyuyor kocası annesine verio annesi yiyo babası afiyet olsun dio nevacıkta balonlarla oynuyo merasim tamamlanıo ... şaka bi yana bende meyveyı merasimle yemeyı hıc sevmem aynen ara ogundur benım ıcın mutfakta gozume carparsa yerım gıder
kadın kendınemı almıs o kremlerı ben elıfe almıs sandımdı
elif soyuyor kocası annesine verio annesi yiyo babası afiyet olsun dio nevacıkta balonlarla oynuyo merasim tamamlanıo ... şaka bi yana bende meyveyı merasimle yemeyı hıc sevmem aynen ara ogundur benım ıcın mutfakta gozume carparsa yerım gıder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?