2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar ben eve döndüm geçmişe şöle bi göz attım sayfalar çok ilerlemiş
güllüm ve esra buluşmuşlar fotolar bir harika bayıldım yavrulara ayrıca sizde çok güzel çıkmışsınız kızlar
babycim canım doğum gününü şimdiden kutlarım

tazem hediyelerimi beğendiğine çok sevindim daha çok şeyler yollamak isterdim inş.başka zaman ayakkabıların ayağına olmasına çok sevindim tereddüt içindeydim acaba olurmu diye ama olmasaydı kayınpederime tekrar başka ayakkabı yaptıracaktım

gönlüm istiyor kayınpederime söyleyeyim topikteki bütün herkese ayakkabı yapsın yerimsenibenyaparmı acepdelikafadulden biz toplam kaç kişiyiz ki :uhm:
bu arada yazdıklarımdanda çok duygulanmışsın işte öle nacizane gönlümden bikaç cümle bişeyler geçti hemen kağıda döküverdim

iki gecedir pirinç unu yapıp yediriyorum biraz daha uzun uyuyoruz 3 saat gibi hehehe ..4 -5 saat uyuduğu günleride gelir inşallah..

Ohhh tazem bu spor azmine hayranım benim koca totomu yerden kaldırmak için vinç lazım ee bende bugün kendi adıma kuaförde kaptan mağara adamı gibi kıllı hallerimden kurtuldum kilo vermişimdir kesin :kedi: bizde oyalama işini annem üstleniyor :)

aynen canım bende kesin vermişimdir:dance:

spora bende başlasam ama nerde.....totuşu yere koymaya vaktim yokki koşu bandının üstüne çıkmayım.....

güle güle kullan ...mutlaka vermişsindir..

benim el yatar....yarına çok iş var akşama tüm aile bize toplanacağız...sabahtan annem gelicek akşama kadar hazırlık yapacağız...

Hepinizin Yeni Yılı şimdikten Kutlu Olsun .a.s.
Tüm arkadaşların 2010 yılında dilekleri gerçekleşir inşallah..:Saruboceq:
Sıkıntılarımız, Darlıklarımız, Hastalıklarımız bu yılda kalsın ..a.s:Saruboceq:
Yeni Yılımızda Varlık ,Sıhhat ,Mutluluk ve Huzurla geçsin inşallah.:sm_cool::sm_cool::dance:

Son düzenleme:

Amin :Saruboceq:

çok teşekkür ederiz bu güzel temennilerine amin diyoruz

bebek.com: Bebekken parmak emmesinin nedenleri nelerdir?
Uzm. Aslı Bozbey Akalın: Dördüncü aydan sonra anneleri yanında değilken kendilerini güvende hissedebilmek ve kendilerini rahatlatabilmek için bazı objelere gereksinim duyarlar. Bu bir emzik olabilir, battaniyesinin kenarı, yastıkları, oyuncak ayıları veya kendi parmakları olabilir. Aslında “geçiş nesnesi” dediğimiz annenin yokluğunda güven sağlayan emzik gibi objeler yerine kendi parmaklarını kullanarak kendi kendilerini yatıştırmaları yani kendine yetebilen bir yöntem kullanmaları ve anne babaların emzik yerine parmak emmeye destek vermeleri artık önerilmekte.

Beybimin ateşi var..
Benim uykum var..
Beybimin dün gece de ateşi vardı..
Benim dün gece de uykum vardı..
Fitil verdim dün gece beybi uyudu..
Ama ben uyumadım..
Şimdi yine fitil verdim.. Yine uyudu.. Ben yine uyumadım..
Yine uyumayacağım.. Uyumak istesem bile yarım saatte bir k.çma iğne batırmışlar gibi gözlerimi açıp, otomatik hareketlerle ateşini ölçeceğim..
Bu aşıları yaptırmasak olmuyor di mi? :umursamaz:

Bu annelik güdüleri doğum esnasında otomatik olarak yükleniyor sanırım.. Benim harddiskte çok yer vardı, sanırım yükleme biraz fazla kaçmış.. Ooff oooofff

Geçmiş olsun cnm yardımcı olacak birileri mesela annen gelip destek olsa diyeceğim ama kim olursa olsun insanın içi rahat etmiyor.. Ama verimli olmak için desteğe ihtiyacın var bu kadar uykusuzluk iyi değil...

Sefgili dostlar.. Demir ilacı vermeye başlayan anneler..
Size bir haberim var. Dün biz aşıya gittik doktor teyzeye. Demir ilacını sordum.Dedi ki, demir ilacı ek besinlere başlama-alışma döneminde verilmemeli. Neden?
Çünkü beybi ek besinlerin tadı ile demirin tadını özdeşleştirirmiş. ılacın tadı iğrenç biliyorsunuz. Bu yüzden ek gıda alımı başarısız olabilir ve ileride yeme bozukluğuna sebep olabilirmiş..
Ayrıca demir ilacını her bebeğin almasına gerek kalmazmış, 6.ayda yapılacak kan tahlili ile bebeğin demir ihtiyacı olup olmadığının anlaşılması, buna göre ilaç kullanımına başlanması gerekirmiş..
Bilginize sundum buyrunnnnnnnnn

geçmiş olsun canım bizimde ayın 4ünde aşımız var bakalım ne yaşayacağız bugüne kadar yaptırdığım hiçbir aşı ateş yapmadı umarım buda yapmaz

Ben zaten demir ilacını ve ayrıca d vitaminini unutuyorum :kedi: halbuki buzdolabının üzerine yazdım ayrıca telefonda her gün alarm çalıyor :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…