kiyamam ben sana, keske sik gelen gidenin olsaydi, getirilerdikendimi cok yanlız hissettim valla gurbetliğin gozu kor olsun bı hedıye alanımız bıle yok
Şenizkaydirigubbakcemile2hihoyyytpervin keşke sende girseydin çekilişe yaaa ben nurdanın hediyesini yolladım kuzumm verdim ptt kargoya
dogum gunun ve yeni yilin yepyeni mutluluklarla dolu olsun deryam, nice yillara,nice senelere sevdiklerinle, ailenle...ben kendime geçen aldım doğum günü hediyesi.....yarın doğum günüm öğlen doğmuşum akşama yeni yıla girmişiz .....
Beybimin ateşi var..
Benim uykum var..
Beybimin dün gece de ateşi vardı..
Benim dün gece de uykum vardı..
Fitil verdim dün gece beybi uyudu..
Ama ben uyumadım..
Şimdi yine fitil verdim.. Yine uyudu.. Ben yine uyumadım..
Yine uyumayacağım.. Uyumak istesem bile yarım saatte bir k.çma iğne batırmışlar gibi gözlerimi açıp, otomatik hareketlerle ateşini ölçeceğim..
Bu aşıları yaptırmasak olmuyor di mi? :umursamaz:
Bu annelik güdüleri doğum esnasında otomatik olarak yükleniyor sanırım.. Benim harddiskte çok yer vardı, sanırım yükleme biraz fazla kaçmış.. Ooff oooofff
gerçekten çok verimli bir gün olmuş....hem ev mis gibi hemde senden giden yağcıkların hafifliği..browni yimedin üstüne değilmi....
tazem hediyelerimi beğendiğine çok sevindim daha çok şeyler yollamak isterdim inş.başka zaman ayakkabıların ayağına olmasına çok sevindim tereddüt içindeydim acaba olurmu diye ama olmasaydı kayınpederime tekrar başka ayakkabı yaptıracaktım
gönlüm istiyor kayınpederime söyleyeyim topikteki bütün herkese ayakkabı yapsın yerimsenibenyaparmı acepdelikafadulden biz toplam kaç kişiyiz ki :uhm:
bu arada yazdıklarımdanda çok duygulanmışsın işte öle nacizane gönlümden bikaç cümle bişeyler geçti hemen kağıda döküverdim
iki gecedir pirinç unu yapıp yediriyorum biraz daha uzun uyuyoruz 3 saat gibi hehehe ..4 -5 saat uyuduğu günleride gelir inşallah..
Ohhh tazem bu spor azmine hayranım benim koca totomu yerden kaldırmak için vinç lazım ee bende bugün kendi adıma kuaförde kaptan mağara adamı gibi kıllı hallerimden kurtuldum kilo vermişimdir kesin :kedi: bizde oyalama işini annem üstleniyor :)
benim el yatar....yarına çok iş var akşama tüm aile bize toplanacağız...sabahtan annem gelicek akşama kadar hazırlık yapacağız...
Beybimin ateşi var..
Benim uykum var..
Beybimin dün gece de ateşi vardı..
Benim dün gece de uykum vardı..
Fitil verdim dün gece beybi uyudu..
Ama ben uyumadım..
Şimdi yine fitil verdim.. Yine uyudu.. Ben yine uyumadım..
Yine uyumayacağım.. Uyumak istesem bile yarım saatte bir k.çma iğne batırmışlar gibi gözlerimi açıp, otomatik hareketlerle ateşini ölçeceğim..
Bu aşıları yaptırmasak olmuyor di mi? :umursamaz:
Bu annelik güdüleri doğum esnasında otomatik olarak yükleniyor sanırım.. Benim harddiskte çok yer vardı, sanırım yükleme biraz fazla kaçmış.. Ooff oooofff
Sefgili dostlar.. Demir ilacı vermeye başlayan anneler..
Size bir haberim var. Dün biz aşıya gittik doktor teyzeye. Demir ilacını sordum.Dedi ki, demir ilacı ek besinlere başlama-alışma döneminde verilmemeli. Neden?
Çünkü beybi ek besinlerin tadı ile demirin tadını özdeşleştirirmiş. İlacın tadı iğrenç biliyorsunuz. Bu yüzden ek gıda alımı başarısız olabilir ve ileride yeme bozukluğuna sebep olabilirmiş..
Ayrıca demir ilacını her bebeğin almasına gerek kalmazmış, 6.ayda yapılacak kan tahlili ile bebeğin demir ihtiyacı olup olmadığının anlaşılması, buna göre ilaç kullanımına başlanması gerekirmiş..
Bilginize sundum buyrunnnnnnnnn
Ben zaten demir ilacını ve ayrıca d vitaminini unutuyorum :kedi: halbuki buzdolabının üzerine yazdım ayrıca telefonda her gün alarm çalıyor :sm_confused:
aa kacaknevin gelmis, naber nevinnn??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?