2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kendimi cok yanlız hissettim valla gurbetliğin gozu kor olsun bı hedıye alanımız bıle yok
kiyamam ben sana, keske sik gelen gidenin olsaydi, getirilerdi((ben sana burdan kocaman bi opucuk yolluyorum hediye paketi icinde, olur mu??Şeniz

pervin keşke sende girseydin çekilişe yaaa ben nurdanın hediyesini yolladım kuzumm verdim ptt kargoya
Şenizkaydirigubbakcemile2hihoyyyt
ben kendime geçen aldım doğum günü hediyesi.....yarın doğum günüm öğlen doğmuşum akşama yeni yıla girmişiz .....
dogum gunun ve yeni yilin yepyeni mutluluklarla dolu olsun deryam, nice yillara,nice senelere sevdiklerinle, ailenle...

gecmis olsun canim, ii haber, ates yarin dusucek, kotu haber hardiski genislet, yada extern disk al cunku daha cok sey yuklenicek..

gerçekten çok verimli bir gün olmuş....hem ev mis gibi hemde senden giden yağcıkların hafifliği..browni yimedin üstüne değilmi....

yok yok yimedim :) bi kaç bisküvi yidim. sayılmaz o kadar Zaten geliş gidiş bu EVRİM'le arkadaşlığı bitireceğim. Güzel yemek yapan ve evinden pastası - keki eksik olmayan insanla arkadaşlık etmemeliyim kanımca naniknanik

:) düşünmen yeter... ama kayınpederle aran iyiyse bu fikrini hiç açma derim :))) babaanneni öptün mü?

iki gecedir pirinç unu yapıp yediriyorum biraz daha uzun uyuyoruz 3 saat gibi hehehe ..4 -5 saat uyuduğu günleride gelir inşallah..

3 saate can kurban, gecede 2 defa uyanmış oluyorsun ne var... İnşallah daha çoklarını da görürüz...

ama en sevdiğim; step ve pilates yapıyoruz haftada 3 gün. Resmen şarj oluyorum yaa, bayılırım bu ikiliye :) resmen koşa koşa gidiyorum, gidemezsem çok üzülüyorum. Bu derece! Çok özlemişim bir de...

benim el yatar....yarına çok iş var akşama tüm aile bize toplanacağız...sabahtan annem gelicek akşama kadar hazırlık yapacağız...

hayde koley gessiiiiinnnn...

canım Devacık... geçmiş olsun annesi, inşallah düşüverir ateşi. pijama - body ile yatırmıştım ben.

ay ne güzel haber. bişi olsa da şu demiri vermesem diyodum. çocuğum elmayı sevmeyecek bunun yüzünden diyodum. demek çok da fifi şimdilik. İyi o zaman!

Ben zaten demir ilacını ve ayrıca d vitaminini unutuyorum :kedi: halbuki buzdolabının üzerine yazdım ayrıca telefonda her gün alarm çalıyor :sm_confused:

aha aynı ben!

burcu valla bravo, ne guzel spor falan gayet motivesin..kondisyon bisikleti 1.5 metre otemde ben totomu kaldirmiyorum..(

Dostlar,

-Uzun zamandır cepten KK'ya giremiyorum, herkes nasıl bilmiyorum, umarım iyisinizdir.. Gece misafirlerinden biri ben değilim artık:))

-Şimdi geçmişe baksam, derinliklerinde kaybolurum diye korkuyorum, hem buna vakit de yok...

-En son emzikle Rüzgarı uyuttuğumu söylemiştim ya..Meğer o son günümüzmüş..Kucağımda saatlerce uyuyor yine.. Depresyondayım çok feci... 3-4 saat uykuyla ayakta durmaya çabalıyorum..Kokusunu içime çekmek yüzüne bakmak biraz olsun rahatlatıyor..Yoksa delirme noktasındayım...

-KK'ya girememek şöyle dursun, bir tabak yemek yemeğe bırakmıyor artık..Herkese Mutlu Yıllar dilemek için girdim. Hepinizi öpüyorum...

Gene yattığından beri saat başı kalkıyor. Sanırım beni gene fantastik bir gece bekliyor. Hemen yatıyorum, yeni emzirdim. 3 saatlik kesintisiz bir uyku hayal ediyorum, çok mu?

Ayçacık, senin de halin pek yamanmış Kolay gelsin diyorum.

Nurdan valla kondisyon bisikleti ya da diğer sporlar bana da sıkıcı geliyor. Ama step - pilates seviyorum. Grupla yapmayı ayrıca seviyorum. Pilates dvdlerim var ama sıkıcı geliyor işte! Salon güzel :) Bır de wii nin spor paketini almak istiyorum ilerde. O da çok güzel gibi görünüyor. Doğru mu - yanlış mı yapıyorsun, söylüyor ya alet, evde hoca gibi çok güzel :)

tazemm sende beni aramışsın telim şarzdaydı kıpraşımda olduğundan duymadım
malum benim tel manukyandan beter işliyor şarzmı dayanırr
kostüm süper denedim yahoya cuk oturduuu bayıldım harikasın sen orcinal kadınsın..çekiliş sonuçlarını gördüğümde kendi adıma müthiş mutlu olmuştum ayarlasam böyle denk gelmezdi senden hediye almak ve nurdana hediye vermek..keşke herkes benim kadar şanslı olsaydı annadın sen onu :roflol:
o pantolonada bittim çok şeker mamide bayıldı o tonlarda bi şortu var maminin oğlumla giyineceğim dedi
tekrar teşekkürler tatlım kesene bereket
bana hediye konusuna gelince bende yollamadım annelere yani ne bileyim kendimi bebelere endeksledim..dediğn gibi daha önümüzde uzuuun yıllar var siftahı yaptık devamı gelir..senin için özel hediye planlarım var zatii :roflol:

Son düzenleme:
devamın ateşimi var teldede bişey söylemedin ayşinim yaa bende telde vır vır konuşuyorum sen ne dertteymişsn geçmiş olsun kuzuma sabaha birşeyi kalmaz inşallah

ayçam neredesin merak ettim aradım seni ama cebinide açmadın o kadar fena yani durumlar (
keşke yakın olsakta gelsem yanına belki teoya bi bebik arkadaş iyi gelirdi
dışarı falan çıkıyormusunuz hep evdemisin?arabası ile gezincede durmuyormu sıkı giydir çıkar dışarı bi süre gezdir temiz hava yorar uyutur belki (

DERYAMMM
nice uzun ömürlü sağlıklı eşinle ve güzel iki meleğinle mutlu yılların olsunn
doğum günün kutlu olsun
seni seviyorumm canım arkadaşım..

yaff arkadaşım diyorum ama ablamla yaşıtsın sen hem arkadaş hem anne hem abla modundasın kıtır anne :)) kaç yaşına girdin bakem :jeyyar:

ayşin demir ilacı konusunda verdiğin bilgi müthiş mutlu etti beni
yine annelik içgüdülerim kazandıı desene
bende vermiyorum zaten ek besine tamamen geçsin o zaman başlayacağımm :sm_cool:

erkek anaları sizlere bir sorum var..
yahonun pipisin altı kızarmış aleni bir kızarıklık var neden anlayamadım
haftaya doktora gidince soracağım ama sizlerde böyle bir durum varmı??

elifim..
yazdıklarını okurken sanki yanımdasında karşılıklı dertleşiyormuşuz gibi hissettim birden nedense
o kayganayı bana gönder kremleri sürerim onun münasip yerlerine
anasına bak kızını al boşuna dememişler kızıda ondan beter değilmiydi
ama içini dökmüş rahatlamışsın..az daha sabır gidecekler o zaman sizde nevam ile düzeninizi kuracaksınız inşallah..bu arada senin kargonda yolda..brükselede 4 günde gider dedi batmanada 4 günde gider dedi adam ne iş anlayamadım yurtdışı muamalesi görüyorsun :roflol:

aa kacaknevin gelmis, naber nevinnn??

selaaaam,
bugün itibariyle kaygana evinden abla kucağına terfi etmiş bulunuyorum. accuk takıntılı bi yapım var,5 günlük geçmişi okudum bu saate kadar.yoruldum haliyle.kendi evimdeki gibi rahat giremesem de en azından nete girme imkanım var,bunu bilmek de güzel.evimize de c.tesi ya da pazar döneriz.öptüm herkesi...

kaçak nevinn geldinmi sen bakemm yoksa denizlidenmi katılıyorsun aramıza :))

bu arada güllücüm bizde seni seviyoruz tatlımmm biliyosun bu topikte hatunların genel olarak pasaklı bu yüzden bu kadar tepki geldi
dötler kocamannn
bunlar hamileykende böyleydi çocuk olunca şahtı mat oldular delikafadulden

evroşum keşke sende girseydin çekilişe artık bebişlerin doğumgününde ayarlarız brişeyler
senin kayganayada kıl oluyorum bu topikte numunelik belli kynanalar var zaten
ama en çok kıl olduğum kayranınki tam bi kaşık suda boğmalık bunlar -tatlicadiarzu-

çamaşırların yıkanmasını bekliyorumm çıksında asayım yarına kurusunnn kostümümüz giyinelimmm
çok heyecanlıyım annemler görünce bayılacakk yarın tam şebek olacak oğlummm bide ona tüylü bir sakal ayarlamak gerek pamuktan sakalmı yapsam acaba
ama yok sonra o pamukları yemeye kalkar benim şaban kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…