ayçam neredesin merak ettim aradım seni ama cebinide açmadın o kadar fena yani durumlar(
keşke yakın olsakta gelsem yanına belki teoya bi bebik arkadaş iyi gelirdi
dışarı falan çıkıyormusunuz hep evdemisin?arabası ile gezincede durmuyormu sıkı giydir çıkar dışarı bi süre gezdir temiz hava yorar uyutur belki(
meltemcim hediyeni aldım mahçup oldum canım.kolyem ve oyuncağımız harika.biliyormusun biz bu oyuncaktan almaya çok niyetlenmiştik ama olmamıştı.sağol...
bende pişman oldum sonra girmediğime çekilişe gerçi o günden beri çarsıya çıkamadım babaannem hala yoğun bakımda annem günde 3-4 saat uykuyla nerdeyse 10 gündür ayakta offf belki ilerde gene yaparız bir çekiliş ha:1ninca:
Hepinizin Yeni Yılı şimdikten Kutlu Olsun .a.s.
Tüm arkadaşların 2010 yılında dilekleri gerçekleşir inşallah..:Saruboceq:
Sıkıntılarımız, Darlıklarımız, Hastalıklarımız bu yılda kalsın ..a.s:Saruboceq:
Yeni Yılımızda Varlık ,Sıhhat ,Mutluluk ve Huzurla geçsin inşallah.:sm_cool::sm_cool::dance:
Beybimin ateşi var..
Benim uykum var..
Beybimin dün gece de ateşi vardı..
Benim dün gece de uykum vardı..
Fitil verdim dün gece beybi uyudu..
Ama ben uyumadım..
Şimdi yine fitil verdim.. Yine uyudu.. Ben yine uyumadım..
Yine uyumayacağım.. Uyumak istesem bile yarım saatte bir k.çma iğne batırmışlar gibi gözlerimi açıp, otomatik hareketlerle ateşini ölçeceğim..
Bu aşıları yaptırmasak olmuyor di mi? :umursamaz:
Bu annelik güdüleri doğum esnasında otomatik olarak yükleniyor sanırım.. Benim harddiskte çok yer vardı, sanırım yükleme biraz fazla kaçmış.. Ooff oooofff
Sefgili dostlar.. Demir ilacı vermeye başlayan anneler..
Size bir haberim var. Dün biz aşıya gittik doktor teyzeye. Demir ilacını sordum.Dedi ki, demir ilacı ek besinlere başlama-alışma döneminde verilmemeli. Neden?
Çünkü beybi ek besinlerin tadı ile demirin tadını özdeşleştirirmiş. İlacın tadı iğrenç biliyorsunuz. Bu yüzden ek gıda alımı başarısız olabilir ve ileride yeme bozukluğuna sebep olabilirmiş..
Ayrıca demir ilacını her bebeğin almasına gerek kalmazmış, 6.ayda yapılacak kan tahlili ile bebeğin demir ihtiyacı olup olmadığının anlaşılması, buna göre ilaç kullanımına başlanması gerekirmiş..
Bilginize sundum buyrunnnnnnnnn
Dostlar,
-Uzun zamandır cepten KK'ya giremiyorum, herkes nasıl bilmiyorum, umarım iyisinizdir.. Gece misafirlerinden biri ben değilim artık:))
-Şimdi geçmişe baksam, derinliklerinde kaybolurum diye korkuyorum, hem buna vakit de yok...
-En son emzikle Rüzgarı uyuttuğumu söylemiştim ya..Meğer o son günümüzmüş..Kucağımda saatlerce uyuyor yine.. Depresyondayım çok feci... 3-4 saat uykuyla ayakta durmaya çabalıyorum..Kokusunu içime çekmek yüzüne bakmak biraz olsun rahatlatıyor..Yoksa delirme noktasındayım...
-KK'ya girememek şöyle dursun, bir tabak yemek yemeğe bırakmıyor artık..Herkese Mutlu Yıllar dilemek için girdim. Hepinizi öpüyorum...
evroşum keşke sende girseydin çekilişe artık bebişlerin doğumgününde ayarlarız brişeyler
senin kayganayada kıl oluyorum bu topikte numunelik belli kynanalar var zaten
ama en çok kıl olduğum kayranınki tam bi kaşık suda boğmalık bunlar -tatlicadiarzu-
ya geçen gun ilk kez 2010 agustos annelerine baktım allahımnasıl duygulandım gozumden yaslar aktı desem gulermisiniz ama oyle:)
su an kalp atısı derdindelertabi lekelenmeleri olanlar var aynen benim yasadıgım gibi
geçen sene tam 31 aralıkta ilk lekelenmem olmustu yılbası gunum rezil olmustu iboda geç gelmisti isten sene sonu sayım vsoldugundan berke ile oturmustuk berkeye caktırmamaya çalısarak surekli aglıyordum yemek yoktu evde pizza almıstım isten gelirken yemek falan yapmaya ne moralim ne halim vardı hey gidi gunler heyyyy allahıma binlerce kere sukurler olsun diyorum
meltemmm her dakika sut sagınca yani tum gun emzirmeyip surekli sut sagınca acıyormu memisler ?
aaa ozlem gibi yaptım bende aklımda kalmıs tıkır tıkır yazdım hehe:) valla not da almadım adas :))
Beybimin ateşi var..
Benim uykum var..
Beybimin dün gece de ateşi vardı..
Benim dün gece de uykum vardı..
Fitil verdim dün gece beybi uyudu..
Ama ben uyumadım..
Şimdi yine fitil verdim.. Yine uyudu.. Ben yine uyumadım..
Yine uyumayacağım.. Uyumak istesem bile yarım saatte bir k.çma iğne batırmışlar gibi gözlerimi açıp, otomatik hareketlerle ateşini ölçeceğim..
Bu aşıları yaptırmasak olmuyor di mi? :umursamaz:
Bu annelik güdüleri doğum esnasında otomatik olarak yükleniyor sanırım.. Benim harddiskte çok yer vardı, sanırım yükleme biraz fazla kaçmış.. Ooff oooofff
Dostlar,
-Uzun zamandır cepten KK'ya giremiyorum, herkes nasıl bilmiyorum, umarım iyisinizdir.. Gece misafirlerinden biri ben değilim artık:))
-Şimdi geçmişe baksam, derinliklerinde kaybolurum diye korkuyorum, hem buna vakit de yok...
-En son emzikle Rüzgarı uyuttuğumu söylemiştim ya..Meğer o son günümüzmüş..Kucağımda saatlerce uyuyor yine.. Depresyondayım çok feci... 3-4 saat uykuyla ayakta durmaya çabalıyorum..Kokusunu içime çekmek yüzüne bakmak biraz olsun rahatlatıyor..Yoksa delirme noktasındayım...
-KK'ya girememek şöyle dursun, bir tabak yemek yemeğe bırakmıyor artık..Herkese Mutlu Yıllar dilemek için girdim. Hepinizi öpüyorum...
erkek anaları sizlere bir sorum var..
yahonun pipisin altı kızarmış aleni bir kızarıklık var neden anlayamadım
haftaya doktora gidince soracağım ama sizlerde böyle bir durum varmı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?