2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar bişeyler sorcam uzun zamandır girmiyorum topiğe yaklaşık 3 aydır falan neler konuşuldu bebişlerele şilgili hiç haberim yok..o yüzden merak ettiğim ettiğim bikaç konuyu konuşmuşsanızda cvp verirseniz çok sevinirim..oğlum 24 oğustoslu yane 5.ayın ilk haftasındayız demir damlası başladık hepiniz başladınızmı onu merak ettim..doktorumuza kesin başlamalımıyız dedim isterseniz kan sayımı yapalım ama size kalmış bu kadar erken bi ayda kan sayımı yapmayız genelde dedi..bizde mecburen baladık ferro sanole..tabi ilk günlerimiz acemilik bir iki kıyafetine damladı ve lekesi kesinlikle çıkmıyo yazık oldu 1-2 kıyafetimize yani..lekeyi çıkarmayı başaran varmı bide onu sorcaktım..

ya geçen gun ilk kez 2010 agustos annelerine baktım allahımnasıl duygulandım gozumden yaslar aktı desem gulermisiniz ama oyle:)
su an kalp atısı derdindelertabi lekelenmeleri olanlar var aynen benim yasadıgım gibi

geçen sene tam 31 aralıkta ilk lekelenmem olmustu yılbası gunum rezil olmustu iboda geç gelmisti isten sene sonu sayım vsoldugundan berke ile oturmustuk berkeye caktırmamaya çalısarak surekli aglıyordum yemek yoktu evde pizza almıstım isten gelirken yemek falan yapmaya ne moralim ne halim vardı hey gidi gunler heyyyy allahıma binlerce kere sukurler olsun diyorum

aklin teo da m kaldi, gerci ikisde huysuz ruzyde toeda:))bebikler karisti..

kızlar iki gundur giremedim pek dokturmussunuz
çok uykum var alıntı yapmakla ugrasamıycam aklımda tutcam dedim insallah basarılı olurum

melek ya kocanın sakası supermissss film seridinin nasıl geçtigini tahmin edebiliyorum valla benden samarı yerdi sayet boyle bir saka yapsa benim esim ayy kabus gibi:))

elif ya ben kaçırmısım sen neden bakıcı olayından vazgeçtin
ben bakıcı bakacakta belli bir suresi var misal subatta baslayacak falan sanıyordum kayınvalde ve kayınpeder hep sizde kalıp bebegemi bakacaklar hep boyle kalabalıkmı yasayacaksınız yazdında nasılkaçırdım anlamadım herseyi hızlıcada olsa okudugumu sanıyordum artık kusuruma bakma

erkek anaları hep ogullarına uzuluyorlar hiçmerak etme
ben lohusa iken daha 10 gunluk falanken kayınvaldem oglum git yat gozlerin kipkirmizi oldu derdi kızım sen emziriyorsun bir saat gityat biz bakalım dedigi hiç olmadı bana:) ne diyim insalah bende ilerde boyle erkek anesi olmam adilane olurum diyorum

kalabalık yasamak çokk zorr ben anacımıı yakasına yapısıp bırakmadıgım halde gidemiyor evine sayemde yinede arada zor geliyor birsey yiycen icecen saltanat kısımları çok zorr

gullummm sen niye kızdın ki ozur yazydım falan filan demissin
dehsete dustum okuyunca kendimi bir pis hissettim sana anlatamam:)))

sen bunları yapabilyorsan ne ala canım benim massallah allah guç kuvet veriyor yapıyorsun ben yapamam yapmamda hayat akıp gidiyor ama yapana buyuk saygı duyarım ev temizligi çok nankor çok zor is

bize 15 de bir kadın gelir arada ben mutfak banyo dısında birseye ellemem bazen ayaklarıma cel çop batar :) terlik giyer bu sorunu çozerim:)) nadir olur ama genelde temizizdir kimse yerlere birsey dokmez ince toz olur:)) perdeleri ise bir ara bir dusundum 1 yılı geçmis ben yıkamamısım:)))) ama beyaz degil tuller falan ordan yırtıyorum bej rengi perdeler bordo :)) alırken dusunerek alıyorum:)
kasmir marka halı aklımda olsun asla almayayım:))

esra ve gullum resimleriniz harika valla bayıldım
gullu ya senin gozlerin harika yaaa
herkesler soyluyordur belki ama bende yinelemek istedim massallahhh
makif çok tatlı imisss esra anlattı telde massallahh
yahoya diycekbir lafım yok zaten aynen gorustukten sonra benimde gozumun onunden o gulen yuzu gitmedi vala oyle ozledimki ise baslıycam artık haftasonu bulusması olursa katılabilirim

meltemmm her dakika sut sagınca yani tum gun emzirmeyip surekli sut sagınca acıyormu memisler ?

derya çok gcmis olsun dogalgaz olayını okudum allah korumus vallahi yaa

pervin ece yi yakalamıssın gulerken massalah
bu arada yuzunde ben mi o iki tane noktacık gordum cimcime yaa

aaa ozlem gibi yaptım bende aklımda kalmıs tıkır tıkır yazdım hehe:) valla not da almadım adas :))

stella benim dr um 6. ayda kan tahlil sonucuna gore demir baslatacak yada gerek yok diyecek
oglumdada kullanmamıstım ben gerek olmamıstı oglum su an 10 yasında o zomanda aynı dr a gidiyordum druma guvenim sonsuz biz bu yolu izleyeceğiz yani
ayrıca demir ilacını meyava sularına vs katmanızı tavsiye etmem çunku tatları ozdeslestiriyorlar biz d vitaminini rezeneye koydugumuzdan beri rezene içmiyordu mesela ece

meltemcim hediyeni aldım mahçup oldum canım.kolyem ve oyuncağımız harika.biliyormusun biz bu oyuncaktan almaya çok niyetlenmiştik ama olmamıştı.sağol...

büyük harflerle yazıcam ki kimse kaçırmasın SİNERJİ

senin için yine yaparız şeker bende bu hediye olayından çok mutlu oldum

Amin
Amin

geçmiş olsun
Allah kolaylık versin

sağolasın içime su serptin

mutlu yıllar Ayçam
bunalıyorsan atla gel bana bahçeşehir e çok uzak sayılmam sana

bebekler için doğum günü hediyeleri güzel fikir alkış sana

evet çok şükür bende de lekelenme olmuştu 10 gün yatmıştım

meltemmm her dakika sut sagınca yani tum gun emzirmeyip surekli sut sagınca acıyormu memisler ?

aaa ozlem gibi yaptım bende aklımda kalmıs tıkır tıkır yazdım hehe:) valla not da almadım adas :))

yok canım acımıyor memişler
sende hangi makina var
insan zamanla alışıyor zaten inş işyerinde yoğun olmazsın da rahat rahat sağarsın sütlerini

1 yaşına kadar genelde emzirin diyolar ya o kadar süre nasıl süt sağarız onu bilemiyorum ????

gunaydın
dun ece zırt pırt uyandı uyutmadı bızıde ya of

ayşin gecmis olsun canım
esrako ecenın yuzundekıler cızık yarası ama gectı sureklı cızıo bıyerlerını

taze mısır nısastasıyla mama tarıfını beklıorum

herkese mutlu yıllarrr

Günaydın herkese
ınşallah hepimiz için yeni yıl güzellikler getirir
hepimiz mutlu ve huzurlu oluruz
bebeklerimiz sağlıklı, yuvalarımız neşeli olur umarım

beybine geçmiş olsun tatlım..

ayçacım durumun çok zor gerçekten seni çok iyi anlıyorum..bu günler geçecek tatlım..sana da mutlu yıllar ailenle birlikte..öpüyorum kocaman

erkek anaları sizlere bir sorum var..
yahonun pipisin altı kızarmış aleni bir kızarıklık var neden anlayamadım
haftaya doktora gidince soracağım ama sizlerde böyle bir durum varmı??

ne ki acaba..pişik değil di mi?? biz de yok öle bi durum

günaydınnn... bugün çok yoğunum senenin son günü olmasından kaynaklanıyor sanırım 3 gün tatil yapıcaz ama tatil burnumdan gelecek pazartesiden itibaren işler yoğunlaşacak yılbaşı devirleri vs....

sanırım ben babaannemizi kıskanıyorum arkadaşlar... daha öncede burda başka arkadaşlarımız gündeme getirmişti..... selinle ikisinin çok farklı bi yakınlıkları var.... selinle öyle bir anlaşıp oynuyorlarkı selin kakır kakır gülüyor..... sanırım çocuk onu annesi sanıyor.... benide evde aileden biri... tabi çocuk 12 saat babaanneyi görüyor gün içinde beni ise 4 saat kadar...ondada aynı evin içindeyiz ama işten geliyorum yemek yapıyorum sofra hazırla sofra topla o saatin yarısıda öyle geçiyor.........üzülüyorum öyle olduğu zaman.....

yeni yıl gelmiş neyime... bizim hiçbir diğer akşamlardan hiçbir farkı yok hatta sinir olmak var.... büyük ihtimal kayınvalidemlerde geçireceğiz yılbaşını görümcem ve sevgili çocuklarıda gelir ki zaten hep ordalar bakalım yeni bir seneye nasıl gircez.....

ağustos annelerinin yeni yılını şimdiden kutluyorum.... kuzucuklarımızla beraber sevdiklerimizle beraber güzel, sağlıklı mutlu huzurlu bir sene geçirmemiz dileğiyle... yeni yılda rabbim bizleri sevdiklerimizden ayırmasın.... MUTLU YILLARA....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…