Günaydınlaarrr kaydirigubbakcemile2
Çok şükür bir önceki geceye nazaran daha kolay bir geceydi.. Sabaha karşı ateşi düştü kızımın, huzursuzluğu da gitti, rahat rahat 4 saat uyudu yavrucuk..
Deva'da aşı sonrası ateş çok çok yükselmiyor, en fazla 38 e kadar çıkıyor ama sanırım aşı ağrıtıyor bir yerlerini, inanılmaz huzursuz oluyor, sürekli kucakta durmak istiyor, emmek istiyor, aslında huysuz bir bebek değil ama aşı olunca ekstra huysuzlanıyor yavru bebeğim.
Geçmiş olsun dileklerinize çook çook teşekkür ederiz.
Esracım, dün seninle konuşurken eve yeni girmiştim. Neden? Çünkü dün kaza yaptım.. Eve gelişim bu yüzden baya gecikti. Önemli birşey değil Allah'tan, sadece arabanın bagaj kapağı ve tamponunda ezik var. Dangalak bir kadın köprü trafiğinde geldi çarptı.
Şu kadınlara niye ehliyet verirler anlamıyorum ki ! :mymeka: sositososito
Seninle konuşurken Deva artık memeeeee memeeeee diye ağlıyordu, bu yüzden anlatamadım birşey..
merhabalar herkese geçmişi yavaş yavaş okuyacağım.size bir şey sormak istiyorum bebekleriniz yeşil kaka yapıyorlar mı?
neva bu aralar yapıyor ama sürekli değil ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum.kaynanamla konuştum sabah yeşil kaka yapmış.dün gece de zor uyudu ama bir rahatsızlığı yoktu bana göre.diyor ki sorunu var bu çocuğun.dışarı çıktık dün üşüttü belki diyor.dışarı çıkma sebebimiz hanfendinin jumbô'ya gitmek istemesi,kıyafet alması,saatlerce gezdik onun yüzünden.şimdi çok fenayım.evde kalayım siz gidin diyorum yok sen de gel biz de gitmeyiz diye trip yapıyorlar.sanki onların da gitmesini istemiyormuşum.bir de benim zevkime güveniyormuş..
merhabalar herkese geçmişi yavaş yavaş okuyacağım.size bir şey sormak istiyorum bebekleriniz yeşil kaka yapıyorlar mı?
neva bu aralar yapıyor ama sürekli değil ben bir sorun olduğunu düşünmüyorum.kaynanamla konuştum sabah yeşil kaka yapmış.dün gece de zor uyudu ama bir rahatsızlığı yoktu bana göre.diyor ki sorunu var bu çocuğun.dışarı çıktık dün üşüttü belki diyor.dışarı çıkma sebebimiz hanfendinin jumbô'ya gitmek istemesi,kıyafet alması,saatlerce gezdik onun yüzünden.şimdi çok fenayım.evde kalayım siz gidin diyorum yok sen de gel biz de gitmeyiz diye trip yapıyorlar.sanki onların da gitmesini istemiyormuşum.bir de benim zevkime güveniyormuş..
Çıldırmış olmalıyım ! Uykusuzluk insanı bu hale getirir mi yaa !
Az önce eşim aradığında, akşama babamlar bize gelsinler mi davet edeyim mi dediğinde, iyi gelsinler demiş olamam değil mi?
Yok olamam-olmamalıyım-olmamalıydımmm ühüü üühhhüü :gitme:
Çıldırmış olmalıyım ! Uykusuzluk insanı bu hale getirir mi yaa !
Az önce eşim aradığında, akşama babamlar bize gelsinler mi davet edeyim mi dediğinde, iyi gelsinler demiş olamam değil mi?
Yok olamam-olmamalıyım-olmamalıydımmm ühüü üühhhüü :gitme:
tazemm sende beni aramışsın telim şarzdaydı kıpraşımda olduğundan duymadım
malum benim tel manukyandan beter işliyor şarzmı dayanırr
kostüm süper denedim yahoya cuk oturduuu bayıldım harikasın sen orcinal kadınsın..çekiliş sonuçlarını gördüğümde kendi adıma müthiş mutlu olmuştum ayarlasam böyle denk gelmezdi senden hediye almak ve nurdana hediye vermek..keşke herkes benim kadar şanslı olsaydı annadın sen onu :roflol:
o pantolonada bittim çok şeker mamide bayıldı o tonlarda bi şortu var maminin oğlumla giyineceğim dedi
tekrar teşekkürler tatlım kesene bereket
bana hediye konusuna gelince bende yollamadım annelere yani ne bileyim kendimi bebelere endeksledim..dediğn gibi daha önümüzde uzuuun yıllar var siftahı yaptık devamı gelir..senin için özel hediye planlarım var zatii :roflol:
ah canım benim kıyamam.... bazen uykusuzluk, dalgınlık vs. insanı öyle bir hale getiriyorki....sanki bi hayal alemide gibi yaşıyor insan... bir şeyi düşünmeye bile vakti olmadan ağzından kelimeler dökülüyor.... laf ağızdan çıkmış bir kere dönüşü olmaz... allah kolaylık versin tatlım sana bu akşam için...onca yorğunluk ve uykusuzluğun üstüne bu gece daha çok yorulacaksın....
Beni güldürdün Allah da seni güldürsün canım
uykusuzdum ne dediğimi bilmiyorum diye eşini arasan yırtar mısın bu durumdan
emzik prop olmus ece için uykusuda agzzından cıkınca aglayarak uyanıo.. sinir oldugum nekadar hareket varsa hepsini topladı ustune yaa
sabaha kadarda mızık mızık emmek ıstemek emmeden susmamak vsvs napcamı bılmıorum kafam karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?