2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

özlem bence burun çene alın yapısı göz ypsısı tıpkısının aynından sana benziyor..ayrıca çok guzel yuz hatları var senin kızının maşallah

çok sevimlilerdi.kirpi hayvanının rimelli ve rujlusuydular
Cigerim Elif , oyuncaklar bunlar annem.. fıyatları da uygun.. Kuzey cok sevıyor bunları,altları vantuslu, sabıtlenıyor..

bu arada yakaladım gusel bı gulucuk..

evrimciğim sağol canım.portakal suratlı olandan var burada.üstten basınca içi dönüyordu.ama vantuzlu olduğunu söylemediler.yarın salifo göğüspedi almaya gidecek buna da bakar.kuzey şu her haliyle değişik olmasıyla aynı sen.öperim onu benopuyorumnanaktan
Çok orjınal bır kırıksınısss :))
.
kırık çok orjinal yok
evrim emmeden zengin olanlardan.düşün artık bir de emse.yoksa emmeden mi olunuyordu??
Tazem burcum facebookta cafede çalışa çalışa helak oldu kaydirigubbakcemile3 buralara uğrayamıyor yorgunluktan galiba opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

gecenn bu vaktinde uykulu gözlerle karanlıkda yaptıgım yazım yanlışlarını düzeltiyorum elifle burcunun diline düşmemek için..

bişey yazcaktım unuttum yaa..pooooooooooooooooooooffffffffffffffff

elif nbr bebeeeeeem bakımlı kayganan napıo pc de ne yapıyon diyede soruyormu?

ben giderim bunlar başlar geyiğe.. esrada gelir..
peeeeeeeeehh

gözlerim kapanmadan pc yikapasam iyiolacak
hepinize iyiy gecler. herkeşler geçmişi okuyor sanırsam...

Çok güzelsiniz ama! Damla çıtır olmuşsun valla, çok kıskandım :)

burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm

bu arada kostümün ayakları çok güzeldi ama zeki annem üstüne bide patik giydirmiş üşür diye sonradan farkettim bende

Ohhh, tam hayal ettiğim gibi! Ayrıca ayaklar böyle daha iyi olmuş bence. Kostümün ayaklarını çok beğenmemiştim :lepi:

Allah devamını göstersin Tuğbacım! Hepimizin başına!!

Vayy! İnceltici krem aldım kaç ay önce! 69 lu rakamlara gelince kullanayım diye, kendimi gaza getirmek için. Sütüm azalınca hayal oldu hepsi. Seni tebrik ederim, benim ilk hedefime ulaşmışsın. Ben mi? Bİr ara 70 li rakamlara inmiştim, sütüm azalınca 72 li rakamlara döndüm.

katılıyürüm biliyün mü? kaydirigubbakcemile2

maşşallahhhhh!!!! bayıldım sise... o renge de bayılırım, MOK RENGİ diyenleri döverim çok fena! :mymeka: kaydirigubbakcemile

Tazem burcum facebookta cafede çalışa çalışa helak oldu kaydirigubbakcemile3 buralara uğrayamıyor yorgunluktan galiba opuyorumnanaktan

Yok be yavru, 2-3 gündür kendinde misin diye bi sorsana! Ben çoktan kapatmıştım kafeyi, annem girip yapmış yemekleri, gönlü razı gelmemiş kafemin ıssız kalmasına :)

gecenn bu vaktinde uykulu gözlerle karanlıkda yaptıgım yazım yanlışlarını düzeltiyorum elifle burcunun diline düşmemek için..

hehehehe :)))) kötükedihüso

Bu arada gülistan sağol cnm iltifatlara :kedi: saklanmışsın aşağılara kaçtım diye kandırıyorsun kaydirigubbakcemile3 dünürüm sende kaydirigubbakcemile3

bişey yazcaktım unuttum yaa..pooooooooooooooooooooffffffffffffffff

elif nbr bebeeeeeem bakımlı kayganan napıo pc de ne yapıyon diyede soruyormu?
yarın kuaföre gidecek yüzünü aldrmaya ben götürürsem.götürmesem mi? pc'de ne yaptığımı sormaz da yetersiz ve sorumsuz anneliğim pekişir gözünde.ama hava gazı
gözlerim kapanmadan pc yikapasam iyiolacak
hepinize iyiy gecler. herkeşler geçmişi okuyor sanırsam...
good night,sleep tıght

Doruk ağzma mıçmaya devam ediyor kaç gündür. Uyumuyor da uyumuyor! Günlerdir en uzun uykum 2 saat sürdü. Yorgunluktan geçtim, sinirlerim laçka oldu resmen! Ota boka ağlamaya başladım. Başlamıştım! Gündüz annem geldi, masanın üstünde Parol'ü gördü, "başın mı ağrıyor, Doruk uyumadı mı, sen yat ben bakarım DOruk'a" dedi. Allah razı olsun, Doruk'un sorumluluğunun üzerimde olmadığı 2 saatlik bir uyku beni resmen kendime getirdi. Onur doğal olarak annem gbi bakamıyor, çocuk zırlayınca veya miyavlayınca ben de huzursuz olup kalkıyorum. Ama annemde olunca gözüm arkada kalmıyor. Nasılsa ek gıdaya da başladık artık, "annem onu mu yedirdi, bunu mu yedirdi" derdim yok, kafam rahat! Sadece kabız olmasından korktuğumu, o zaman çatlağının nüks edebileceğini söyledim. Haklı buldu, o da hassas davranıyor. KAfam daha da rahat!

Yılbaşım nasıl geçti? Annem Doruk'a baktı, ben yemekleri yaptım. Arkadaşlarımız geldi şehir dışından. Sevdiğim ve rahat ettiğim insanlar, hiç bir yükleri olmuyor, aksine yardımcı oluyorlar. Ama Doruk gece çok arıza çıkardı, uyumadı, daha doğrusu uyudu ama saat başı uyandı. Yorucu idi... Ama Doruk'umun KRAVATLI GÖMLEKLı fotoları her şeye değdi :) GYPSY teyzemiz sağolsun. Sayesinde küçük bir serseri yarattık o kıyafetle, çok teşekkürler ESRACIM :)

bugün sinemaya gittik iyi geldi.şu an yataktayız.Neva babasıyla sarışmış uyumamak için direnmelerde.kaynanamın bugünkü incileri:

1.biberonda havuç suyunu görüp heyecanlanan neva'ya eee ne de olsa ikinci annesi diye okkalı bir yorum yapması.
2.dün gece saat 10.30'da çey koyup içmelerine rağmen benim aynı saatte içmeleri için koyduğum çay için bu saatte mi? demesi içmiyorsanız götüreyim dememe rağmen nazlana nazlana içmesi.
burcu yıllık iznimi neva'yı kahvaltıya falan alıştıracağım dönemde kullanacağım inşallah.damara devam kaynanaya selam yani

Elif zamanın varsa şeyde buluşalım?

ÖZLEM dağıtamadım ne yazık ki, hoş zaten dağıtmazdım, çok çok 1 kadeh! O da Doruk sayesinde pij oldu :)

:mymeka: kayganan yerine annen gelip baksa cnm imkanı yok mu?? Yoksa bu kadınla yaşamak zor anlattığın kadarıyla...
Bu arada nefes almışsınız ooooh ne güzel zemuszemus

Elif zamanın varsa şeyde buluşalım?

ÖZLEM dağıtamadım ne yazık ki, hoş zaten dağıtmazdım, çok çok 1 kadeh! O da Doruk sayesinde pij oldu :)

Seneye artık bizimde planlar suya düştü yine annemlerdeydik umudum seneye... dağıtacağım seneye bizim sıpalar kocaman olacak nasılsa...

EVRIM kuzy cok tadlu gulerken, masallah..buarada harbi senginsinis siz, yoksa ebayden mi topluyon hepsini..
OZLEM ozde sana bezior bende bir resmmi scan edip koyucam kac zamandir, teo orda ayni ben..
BURCUM dorugun fotosunu eklesen en serserisinden...

.
OZLEM ozde sana bezior bende bir resmmi scan edip koyucam kac zamandir, teo orda ayni ben..
..

Deniz ısrarla bana benziyor deyip duruyor zemuszemus bende bekliyorum fotoğrafını bakalımteo kime benziyor şu haliyle sana çok benziyor ama bebekliğinede inmek lazım kaydirigubbakcemile3

Neyse ben kaçtım artık düştü çenem iyice boş boş konuşmaya başladım dün gece içtiğim kolalar çarptı etkisini bugün gösteriyo galiba :kedi:
Hepinize iyi geceler opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…