çok sevimlilerdi.kirpi hayvanının rimelli ve rujlusuydularayşinim sağolasın canım bu elif kadını böyle işte dikkat edin sizde bi kurabiye yapmıştım bi sene söylediler evrim kadınıyla meğersem kıskançlıktan mok atıyolarmış halbuki ne kadar sevimli kirpiler yapmıştım kaydirigubbakcemile3
evrimciğim sağol canım.portakal suratlı olandan var burada.üstten basınca içi dönüyordu.ama vantuzlu olduğunu söylemediler.yarın salifo göğüspedi almaya gidecek buna da bakar.kuzey şu her haliyle değişik olmasıyla aynı sen.öperim onu benopuyorumnanaktanCigerim Elif , oyuncaklar bunlar annem.. fıyatları da uygun.. Kuzey cok sevıyor bunları,altları vantuslu, sabıtlenıyor..
bu arada yakaladım gusel bı gulucuk..
kırık çok orjinal yokÇok orjınal bır kırıksınısss :))
.
evrim emmeden zengin olanlardan.düşün artık bir de emse.yoksa emmeden mi olunuyordu??oyyoyyy maşallah KUZY beyimiz glermişde anneside onu çekermiş de.. yerini seni şişko patitissssssss...
maşallah ya..
ayrıca evrim sis senginmisiniz be yafrum herbir oyuncagınız chicco sen ne kadaremmişsinde zengin olmuşsunuz?( bu geyiği yapmayalı çok oldu aklıma geldi yazayım dedim ben dedim kendim dedim kendikendime dedim)
kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeyTazem burcum facebookta cafede çalışa çalışa helak oldu kaydirigubbakcemile3 buralara uğrayamıyor yorgunluktan galiba opuyorumnanaktan
burcumunnn aldığı süper kostümm ve içinde benim şebeleğimmm
bu arada kostümün ayakları çok güzeldi ama zeki annem üstüne bide patik giydirmiş üşür diye sonradan farkettim bende
düngece koçişimin kucagına uzanmıs fılm izlerken gırdık yenı yıla... onun dısında nurdancım gıbı ziyafet falan süremedık,yenı yıla cok sade girdik :)) neysekı kızım ilk defa 10.5 da uyuyup sadece emmeye uyandı ve bı kac kez mızıklandı 5 dakka sürmedı.hala kendıme gelemedım ilk defa aksam 10.5da uyuyup sabah 10 da kalktı hala şoktayım... aman nazar degmesın dıyorum,ve devamının gelemesı için dua edıyorum... süper oluyomus bunu anladım.
ben hem spora hem sandaloz sakızı ve sirkeye başladım...en son tartıldığımda 73.750 görünce tamam dedim kendime artık bu kilolar gidecek benlen yaşamayacak hedefim 15 kilo..ama yaza kadar tabi öyle hop diye değil..şu anda 69 kiloyu gördüm kendi baskülümde ...
pervinin verdiği linkteki listeyi inceledimde
hiç peynir süt yoğurt vs yok
bence bu liste sütümüzü azaltır ayrıca ben sütsüz yoğrtsuz yapamamm
tatlı vs bulgur pilavı bunlar sütümüzü zorla arttırıyor bunlarıda yemezsek nolcekkk akannehir
Tazem burcum facebookta cafede çalışa çalışa helak oldu kaydirigubbakcemile3 buralara uğrayamıyor yorgunluktan galiba opuyorumnanaktan
gecenn bu vaktinde uykulu gözlerle karanlıkda yaptıgım yazım yanlışlarını düzeltiyorum elifle burcunun diline düşmemek için..
yarın kuaföre gidecek yüzünü aldrmaya ben götürürsem.götürmesem mi? pc'de ne yaptığımı sormaz da yetersiz ve sorumsuz anneliğim pekişir gözünde.ama hava gazıbişey yazcaktım unuttum yaa..pooooooooooooooooooooffffffffffffffff
elif nbr bebeeeeeem bakımlı kayganan napıo pc de ne yapıyon diyede soruyormu?
good night,sleep tıghtgözlerim kapanmadan pc yikapasam iyiolacak
hepinize iyiy gecler. herkeşler geçmişi okuyor sanırsam...
bugün sinemaya gittik iyi geldi.şu an yataktayız.Neva babasıyla sarışmış uyumamak için direnmelerde.kaynanamın bugünkü incileri:
1.biberonda havuç suyunu görüp heyecanlanan neva'ya eee ne de olsa ikinci annesi diye okkalı bir yorum yapması.
2.dün gece saat 10.30'da çey koyup içmelerine rağmen benim aynı saatte içmeleri için koyduğum çay için bu saatte mi? demesi içmiyorsanız götüreyim dememe rağmen nazlana nazlana içmesi.
burcu yıllık iznimi neva'yı kahvaltıya falan alıştıracağım dönemde kullanacağım inşallah.damara devam kaynanaya selam yani
Elif zamanın varsa şeyde buluşalım?
ÖZLEM dağıtamadım ne yazık ki, hoş zaten dağıtmazdım, çok çok 1 kadeh! O da Doruk sayesinde pij oldu :)
.
OZLEM ozde sana bezior bende bir resmmi scan edip koyucam kac zamandir, teo orda ayni ben..
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?