e o zaman bizde 6 aylıkmı oluyoruz :uhm:bugun 4 cü ayımız bitti 5 den gunaldık..
aslında oglum hep bizimleymiş gibi ama hesaplayınca sadec 4 ay...oysa o hep benimleymiş hissi mevcut kalbimde.. sizde de aynımı acep?
ben dedim ben dedimm delikafaduldenmaşşallahhhhh!!!! bayıldım sise... o renge de bayılırım, MOK RENGİ diyenleri döverim çok fena! :mymeka: kaydirigubbakcemile
estağfurullah canım benim güle güle giysin serserimmm üstüne olduysa ne mutluu banaYılbaşım nasıl geçti? Annem Doruk'a baktı, ben yemekleri yaptım. Arkadaşlarımız geldi şehir dışından. Sevdiğim ve rahat ettiğim insanlar, hiç bir yükleri olmuyor, aksine yardımcı oluyorlar. Ama Doruk gece çok arıza çıkardı, uyumadı, daha doğrusu uyudu ama saat başı uyandı. Yorucu idi... Ama Doruk'umun KRAVATLI GÖMLEKLİ fotoları her şeye değdi :) GYPSY teyzemiz sağolsun. Sayesinde küçük bir serseri yarattık o kıyafetle, çok teşekkürler ESRACIM :)
kaynana ile uğraşıyordurulan elif, buradasın ve şeye gelmedin! kıcık kadın!
özleeem ikimiz varız yine....
Yaa bugün dışarı çıkarım dedim dün gece hatta kapatınca işleri yaptım yağmurlar yağıyor şimşekler çakıyor yine hapisim eve.... :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?