2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bugun 4 cü ayımız bitti 5 den gunaldık..

aslında oglum hep bizimleymiş gibi ama hesaplayınca sadec 4 ay...oysa o hep benimleymiş hissi mevcut kalbimde.. sizde de aynımı acep?
e o zaman bizde 6 aylıkmı oluyoruz :uhm:
maşşallahhhhh!!!! bayıldım sise... o renge de bayılırım, MOK RENGİ diyenleri döverim çok fena! :mymeka: kaydirigubbakcemile
ben dedim ben dedimm delikafadulden
estağfurullah canım benim güle güle giysin serserimmm üstüne olduysa ne mutluu bana
bu arada annenin gelip bakması ne süper olmuş dodoyu birden kendimi hayal ettim benim annem gelmiş ve bende kesintisiz iki saat uyumuşum gibi
perşembeden geliyor annem cumartesi nişan için hazırlık yapacağız görümce için yahoya bakan biri olmazsa bi cacık yapamam kaynana desen yarım saat bile oyalamıyor
artık karar verdim son derece beceriksiz bir kaynanam var ne yaptıysa uyutamadı yahyayı geçen gün ben 5 dkda uyuttum birde diyorki anne kokusu istiyor sanırım
bende dedim yoo annemde hemen uyutabiliyor,hatta geçenlerde babam uyuttu ayağında sallayıp diye bozuldu sanırım :sinifsinif:
ulan elif, buradasın ve şeye gelmedin! kıcık kadın!
kaynana ile uğraşıyordur
ah ben olsam ne güzel cvplar verirdim ona tam benlik onun kaynana
benimkinin ağzına mıçsan cevap vermeye üşenir o kadar tembel kadın yaa delikafadulden

bende yatayım barii iyi gecelerrr
oğluma ve tatlıma iltifat edenlere tekrar teşekkürlerimi sunar öperim

püüüü taze onlinedım ama neva hanımla uğraşıyordum.malum geceleri ağlamadan uyumuyor.bir de çok ağlamasın da kaygana gelip koynuna almasın.neymiş onun yanında uyuyormuş söyleyen kim kaynatam.

özlemciğim ben nva'ya bakma konusunda kaynanama daha çok güveniyorum annemden,hş o da gelemez zaten.1 ay sonra bakıcı bakacak neva'ya umarım herşey güzel olur.

kızlar kuzum bıraz rahatsız kırgınlıgı var dun usuttum sanırsam dısarıda...aksam yıne fıtıl koyduk uyutmadan once hypoallergıc mama verdım agzı yuzu kızarmadı cok sukur hemde sevdi uyudu yarımsaat sonra agladı emzırdım uyuttum gece 1-2 kez mıızıkladı ama emzırmeden salladım ve sabaha karsı emzırdımm sımdıde burnu tıkalı buhar mak acıcam

günaydınnn kızlar herkesin yeni yılını kutlar sağlık mutlulukla bebişlerinizle bi ömür boyu geçirmenizi diliyorum:1hug:daha yeni giriyorum da anca yazabildim

günaydınn.. bugun yine buralar tenha olur..

tazem burcum dorukun serseri halini çok merak ettim. en kısa zamanda foto bekliyoruzzzzzz

defnemdamlam ya kaç gundur girmiyosun nete okullar tatil oldugu için denizn hediyesi pazartesi yada salıya kaldı tühh ya keşkem ev adresini verseydin..umarım sagsalim elinize ulaşır..

Yaa bugün dışarı çıkarım dedim dün gece hatta kapatınca işleri yaptım yağmurlar yağıyor şimşekler çakıyor yine hapisim eve.... :umursamaz:

günaydın herkese hepinizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar hepinize ve özellikle bebişlerinize öncelikle sağlık mutluluk huzur ve neşe getirsinn tüm sıkıntılı sorunlu günler bizden uzak kalsınn

Yaa bugün dışarı çıkarım dedim dün gece hatta kapatınca işleri yaptım yağmurlar yağıyor şimşekler çakıyor yine hapisim eve.... :umursamaz:

ayy sorma ya bizimde bugne dair planlarımız vardı kayınvalidem eltim ve ben koloni halind sürtecekdik sokaklarda ama hava kapalı. yagmurda yagar kesin o yuzden sanırım evdeyiz ama belkim bi forumistanbul yaparız..
arkadaşım ev aldı hediye almam lazım kaç gundur aydını bekliyorum en son yine ben kendim alacam poffffff

ayyh bide komşu kızı evlenmişti nikahına gidemedim oglum küçükdü minnacıkdı ozaman şimdi onada ev hedayesi alacam.

canım çekti bende gül tatlısı yapıcam ama renksiz yada beyaz gül tatlısı diyelim. heheeeeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile3

ben ve oğlumda nezle olanlar grubuna katıldık yavrum benim burnu tıkalı olğu için zor uyuyor yüz üzeri rahat yatıyor öylede ben uyursam bişey olursa diye ben korkuyorum hiç hastalanmamıştı bu ilk sanırım biraz paniğim gerçi ateşimiz yok ama korkuyorumm..

zehra sanada iyi senler güzel dileklerin için saol..
nasılsın
çok nadir geliosun foruma.
neler yapıosun. güya hava iyi olsaydı g.o paşaya geleckdik. baglarbaşında gezcekdik ama malesef hava kötüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…