2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun şimdi daha iyisiniz sanırım. umarım tekraryaşanmaz ama panik olmamak lazım. burun tıkanıklıgı konusunda evi nemli tutun buhar makinesi yoksa peteklere askılı suluk takın. tonimerle sıksık temizle
ben öyle yapıyorum bir de ıhlamur tabiikide

kıyamam ben ecoşaa geçmiş olsun..
ya pervin fitili korkmadan veriyosun sanırım geçenlerdede okumuştum. ayy ben bi kerre verdim yarım fitil ondada çok tereddüt ettim. pekihangi sıklıkda verilmeli biliomusun ben bu konuda heeç konuşmadım dohtoramcaylan..

fitil suruptan daha zararsız ve etkili..paranox bebek fitili nie tereddut edıosunki. ben korkmadan kullanıyorum rahatlatıo melegimi

ecoş çok talı bu resimde artık resmlerde surat asmıyor galiba dimi pervin. yalnız elindeki oyuncak kızın dudaklarla aynı ya çok güzeeeeeeelll

yahşi batı ya giden varmı..

elif sen dun sinemaya gideckdin hangi filme gittiniz bebeeeeeem

ne güzel poz vermiş tatlım benim..333 demiş.:).ömürlük kankasını tuttum ben.pek bi hoş hatunmuş..bakıyorım bakıyorum bi fazlalık göremiyorum:)
canım geçmiş olsun ecoşumuza..

fazlalık montun altında sekercim :)))

ecoş çok talı bu resimde artık resmlerde surat asmıyor galiba dimi pervin. yalnız elindeki oyuncak kızın dudaklarla aynı ya çok güzeeeeeeelll

yok asmıo artık guluo yada bakıo objektıfe. ordada üüüü yapıodu:)) burdan bırı hedıye ettı oyuncagı rus oyuncagı

her işim bitti misafirleri bekliyorum. hala gwlmediler cok yoruldum 3 gundür misafir ağırlıyorum akşamları.bugun hem gundüz hem akşam misafirlerim var.buna rağmen kendimi iyi hissediyorum.

esra yoho çok güzel noel bebek olmuş bayıldım.çok güzel gülüyor yahooooo bayılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…