2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yahşi batı ya giden varmı..

elif sen dun sinemaya gideckdin hangi filme gittiniz bebeeeeeem

sinema mı ?yaw siz çocuklarınızı napıyosunuz sinemaya gitmekten bahsediyorsunuz.tamam benımkı abartı ama ben bakkala bile zor iniyorum ya ağlarsa diyorum anneme ne olacak dalga geçiyor benım ya tabi ya ağlarsa naparız tüh tüh diyor tamam benımkıde abartı ama keyfi bırakıp biryere gidemezmişim gibi geliyor.sanırım bu uzun süre böyle devam edecek.:hulya:

doğuma gittiğim kıloya ulaşdım tam 70 kılo oldum.bitki çayı içtım 2 gun am emzirenler içemez dediler bıraktım.az önce tartıya çıktım dahada aldımmı diye merak ettım.ne göreyım 2 kılo vermişim:lepi: nhavalra uçtum sevinçtn.sanırım 10 gundür yürüyüş yapmamın faydası. ne kadar yorulsak koştursak bile evde olmamız zayıflamamıza engel sanırım.

şu krem gerçekten işe yarıyorsa alayım sadece göbeğimde çatlak var ama çok kötü görünüyor ince çatlaklardan değil fay hattına benziyorlar.aldığın zaman benıde bilgilendirirsen sevinirim

KÜNAYDINLAR (yeni uyanmadım, yeni giriyorum)
Doruk gene 3.30 - 5 arası uyanıktı. Neyse 5-8 arası uyudu, ben de azcık dinlenmiş oldum. Gözlerim sürekli yanıyo artık. Ruh gibi oldum. Allahtan uykuya çok düşkün bir insan değilim. Onur hesapta bu gece kalkacaktı Doruk'a, 2 defa ağladı çocuk, kütük gibi uyuyo, ben kalktım gene. Sonra da bi güzel payladım Onur'u, sabah hemen almış Doruk'u uyanınca 2 saat de o arada uyumuş oldum. Eh, allah bereket versin :)

ELİF kolay gelsin bebeğim sana... Çok enteresan tiplermiş senin kaynananlar. Peki Salifo durumun farkında mı?

mıymıntı desene senin kaynana! Valla annem sağolsun hızır gibi yetişti, her eve lazım ama her şeye karışmayanından lazım :)

(demek müsait değildin ha? klava: )

pervin ecoşun fotolar süper, çok tatlı oluyor bu kız, git gide güzelleşiyor ! Sen de maşallah taş gibisin yavru :)

gelgit kilo kontrolü konusundaki başarılarından dolayı seni terruk ederim. başarılarının devamını dilerim...

tazem saol canım

ne olcak boylr yaa. uyumuo napıo oyunmu ıstıo mızıklıomu yanı cıngozmu oluyo emıomu derdi ne

herkeze merhaba foruma yeni katıldım agustos 14 dogumlu bi kızım var bende hep merak ediyodum aynı aydaki bebişler napıyo uykuları nasıl ek besinlere geçtimi diye bilgilendirirseniz sevinirim

geçmiş olsun cnm iyi dilrklerin için sağol

cok kıskandık buda benim kızımın yılbası kankası:)

http://i50.tinypic.com/20a2eq1.jpg

yılbaşı kankasıyla ne güzel çıkmış prenses ama ömürlük kankasıyla ayrı bir güzel opuyorumnanaktan

herkese merhaba
yeni yılınız kutlu mutlu olsun - bir önceki yıldan çok daha güzel olsun diliyorum
sağol cn dünden beri merak ediyorum ece nasıl oldu ist. a gittin mi??

alkisalkisalkis alkisalkisalkis darısı başıma kıskandım :umursamaz:

aynı durumlar bizde... katılıyorum sana... kaydirigubbakcemile5

herkese merhaba,
AWARıS,hoşgeldin.
KADRıYE,sen de hoşgeldin.nasılsın,sorunları halledebildiniz mi?
DAMLA,hediyen bugün geldi,çok teşekkür ederim.en kısa zamanda fotoğrafını ekleyeceğim.

ek gıdalar için bakıyorumda nete siz başladınız mı neler veriyorsunuz ben daha hiç birşey vermedim

merhaba merak ettim bebişin kaç kilo doğdu şimdi kaç kilo

ek gıdalar için bakıyorumda nete siz başladınız mı neler veriyorsunuz ben daha hiç birşey vermedim

benim bebeğim 3,600 doğdu,şimdi 6,500.ben biraz sorun ettim ama doktorumuz normal dedi.sütünün azaldığını hissediyorsan meyve suyu,yoğurt ve muhallebi verebilirsin dedi,ben de bazı günler verip bazen vermiyorum.

benimkide az kilo alan bir bebek 3 540 doğdu 4 aylık kontrolünde 5950 di dr ek gıdaya geçme dedi bekle ama benim içim rahat deil çok az kilo alıyo gibi gerçi keyfi yerinde huysuz deil ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…