yahşi batı ya giden varmı..
elif sen dun sinemaya gideckdin hangi filme gittiniz bebeeeeeem
e o zaman bizde 6 aylıkmı oluyoruz :uhm:
ben dedim ben dedimm delikafadulden
estağfurullah canım benim güle güle giysin serserimmm üstüne olduysa ne mutluu bana
bu arada annenin gelip bakması ne süper olmuş dodoyu birden kendimi hayal ettim benim annem gelmiş ve bende kesintisiz iki saat uyumuşum gibi
perşembeden geliyor annem cumartesi nişan için hazırlık yapacağız görümce için yahoya bakan biri olmazsa bi cacık yapamam kaynana desen yarım saat bile oyalamıyor
artık karar verdim son derece beceriksiz bir kaynanam var ne yaptıysa uyutamadı yahyayı geçen gün ben 5 dkda uyuttum birde diyorki anne kokusu istiyor sanırım
bende dedim yoo annemde hemen uyutabiliyor,hatta geçenlerde babam uyuttu ayağında sallayıp diye bozuldu sanırım :sinifsinif:
kaynana ile uğraşıyordur
ah ben olsam ne güzel cvplar verirdim ona tam benlik onun kaynana
benimkinin ağzına mıçsan cevap vermeye üşenir o kadar tembel kadın yaa delikafadulden
geçmiş olsun cnm iyi dilrklerin için sağolben ve oğlumda nezle olanlar grubuna katıldık yavrum benim burnu tıkalı olğu için zor uyuyor yüz üzeri rahat yatıyor öylede ben uyursam bişey olursa diye ben korkuyorum hiç hastalanmamıştı bu ilk sanırım biraz paniğim gerçi ateşimiz yok ama korkuyorumm..
yılbaşı kankasıyla ne güzel çıkmış prenses ama ömürlük kankasıyla ayrı bir güzel opuyorumnanaktan
sağol cn dünden beri merak ediyorum ece nasıl oldu ist. a gittin mi??herkese merhaba
yeni yılınız kutlu mutlu olsun - bir önceki yıldan çok daha güzel olsun diliyorum
alkisalkisalkis alkisalkisalkis darısı başıma kıskandım :umursamaz:doğuma gittiğim kıloya ulaşdım tam 70 kılo oldum.bitki çayı içtım 2 gun am emzirenler içemez dediler bıraktım.az önce tartıya çıktım dahada aldımmı diye merak ettım.ne göreyım 2 kılo vermişim:lepi: nhavalra uçtum sevinçtn.sanırım 10 gundür yürüyüş yapmamın faydası. ne kadar yorulsak koştursak bile evde olmamız zayıflamamıza engel sanırım.
KÜNAYDINLAR (yeni uyanmadım, yeni giriyorum)
Doruk gene 3.30 - 5 arası uyanıktı. Neyse 5-8 arası uyudu, ben de azcık dinlenmiş oldum. Gözlerim sürekli yanıyo artık. Ruh gibi oldum. Allahtan uykuya çok düşkün bir insan değilim. Onur hesapta bu gece kalkacaktı Doruk'a, 2 defa ağladı çocuk, kütük gibi uyuyo, ben kalktım gene. Sonra da bi güzel payladım Onur'u, sabah hemen almış Doruk'u uyanınca 2 saat de o arada uyumuş oldum. Eh, allah bereket versin :)
mıymıntı desene senin kaynana! Valla annem sağolsun hızır gibi yetişti, her eve lazım ama her şeye karışmayanından lazım :)
merhaba merak ettim bebişin kaç kilo doğdu şimdi kaç kilo
ek gıdalar için bakıyorumda nete siz başladınız mı neler veriyorsunuz ben daha hiç birşey vermedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?