2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cigerim Elif , oyuncaklar bunlar annem.. fıyatları da uygun.. Kuzey cok sevıyor bunları,altları vantuslu, sabıtlenıyor..

bu arada yakaladım gusel bı gulucuk..

Yerim o Kuzey'i ben, tatlı suratlı yavrum yaa
Çok mutlu bir çocuk gibi görünüyor, hep öyle olsun inşallah

Ayşin dün gece neler çektin acaba merak ediyoruz akannehir

Yılbaşı gecesini soruyosun dimi tatlım?
Ne yapabiliriz ki TOMBALA OYNADIK !
Vallahi bak şaka değil. Eşim - ben- annem - babam- kayınvalide- kayınpeder- görümce ve bir de yavrum, hep beraber tombala oynadık! Hem de saatlerce! Bıkmadan usanmadan oynadık ! akannehir
Yavrum bile oyundan sıkılıp uyudu,onlar sıkılmadı..
Bu yılbaşı gecesini yaşanmamış sayıyorum, ben hala 2009 dayım. Güzel bir akşam geçirmeden de 2010 a girmeyeceğim! :umursamaz:

Benimde uykum var ama açım az önce kafamı dolabın derinliklerine gömdüm bir elma buldum şükür..
Yemekteyizi izliyorum izleyerek doyabilseydik keşke mafoldumben

Ah kıyamam Özlem ama olmaz ki böyle, yemezsen süt nasıl olacak? Yaptırın şu buzdolabını bir an önce yaw

Doruk'un bir derdimi var acaba Burcu? Niye uyumuyor acep?
Ah annelerimiz olmasa naparız, kurtarıcı melekler vallahi..
Anneme bir buzdolabı mageti aldım, üzerinde ' MELEKLER HER ZAMAN HER YERDE OLAMAYACAKLARI İÇİN TANRI ANNANELERİ YARATTI' yazıyor. Bayıldı, mest oldu tabi kaydirigubbakcemile3

Oh ne güzel yapmışsınız, hangi filme gittiniz,nasıldı, konusu neydi, anlatsana azcık
Senin kaynana harbiden kaygana yaa, gıcık oldum kadına görmeden !

Elif zamanın varsa şeyde buluşalım?

Neyde ? :uhm:

ulan elif, buradasın ve şeye gelmedin! kıcık kadın!

Neyeeee fisfisfis Niye gizli konuşuyosunuz yaa, anlayan var anlamayan var Alla allaaaa

Pervin yazmış ama ben de yazayım, fitil bağırsakta çözündüğü için şuruplara göre hem daha etkili oluyor hem de bebeğe daha az zararlı oluyor. Ateşli durumlarda 6 saatte bir verebilirsin, ama yarım olarak.

oyle mızmızki ayagıma dadandı ayagımda durmak ıstıo sureklı ordan bana bakıp mızırdancak zarzor uyuttum kac dk surer Allah bılır. aksamda mısafırım var azerı sevdıgımız dostlarımız kacgun onceden haber verdıler caya gelceklermıs ıptal edemedim hazırlıkta yapamadım zaten onlara tatlı olsun soguk cayın yanında yeter . emraha dedım pasta alcak ceraz fılanda koyarım olur bıter evde heryer heryerde sabah namzından berı ayaktayım bıyerden toplanıo bıyerden dagılıo yemeklerımı zor yaptım kızım ıı olsunda sorun deıl

gozumun onunden cıkolatalar vsler gecıo gecıo gecıo... ne zor gelıo dıyet yapmak yaa.. yapmazsamda aldı basını gıdıo sevmıorum kendımı

merhaba kızlar dün geceden beri çıldırıyorum...yusuf bugün aç kalma konusunda kendi rekorunu egale etti..tam 12 saaat hiç birşey yediremedim..gece mamalarını almadı sabah yine aynı en sonunda açlıktan mızıklanıyordu pes edip saat 12 gibi muhallebiyi binbir şaklabanlıkla yedi...daha önce yazmıştımya mamamızı değişmiştik diye tekrar milumil 2 ye döndük başka mamaları yemiyoruz gerçi aptamil 2 ye dönmüştük olmadı beyimiz burnumuzdan getirdi..sabahtan beri anneanemiz babamız dayımız teakkuza geçtik ve mamamız değiştirilip getirildi..bakalım uyuyunca ne yapacak hafif uyku geçişinde beslenmeyi seviyor uyanıkken arasıra yiyor.. şu an kucağımda efendi tek elle yazıyorum..

gozumun onunden cıkolatalar vsler gecıo gecıo gecıo... ne zor gelıo dıyet yapmak yaa.. yapmazsamda aldı basını gıdıo sevmıorum kendımı

baby evce varsa bir parça ye diyetisyenin birisi diyeteyken canınız birşey çekerse azcık yiyin aklınızda kalcağına tadı damağınızda kalsın demiş dene işe yarıyor...

bugunde bı basagrısı varkı bende sormayın gıtsın
açlıktan mı acaba diyetler bana oldum olası yaramaz zaten... Ben ne yapacağım ya mafoldumben
geçmiş olsun cnm dişten yazmışsın bizede sıra geliyor zor bir durum ben çok sabırsızım o dönemi nasıl atlatacağım bilmiyorum...
olmamı dolu hercesidi hemde :)

Azimlisin evde çikolata olsa ben o her çeşidini zavkle yer sonra diyete başlarım o yüzden böyle kaldım ya kaydirigubbakcemile3

tazem saol canım

ne olcak boylr yaa. uyumuo napıo oyunmu ıstıo mızıklıomu yanı cıngozmu oluyo emıomu derdi ne

uyandı cingöz oldu. keyiflendi sırıtıyo pis pis. saat 3.30 =) dedim oğlum yat zıbar, yarın sabah oynaşırız :) biraz da gazı vardı sıkınıp sıkınıp pırtlıyodu. Akşam yatmadan önce yoğurt yedirmişti annem, sanırım ondan oldu. Yoğurda şeker koyunca gaz yapmazmış ama ben de doğal tadına alışsın istiyorum. Meyve suyuna da, yoğurda da şeker ya da pekmez gibi tatlandırıcı koymak bana doğru gelmiyor. Karışımlara konabilir ama sadece yourda ya da m suyuna konmamalı. Biri bitse başka bir sorun hortluyor.

onur kalkınca mamamı verıo yoksa sen emzırıp onamı teslım edıosun

valla "saate bak, emeli 2-3 saat olmuşsa ver bana" dedim. Ama uygulayamadık ki, horul horul uyuyor adam. lmaz:

Ayşin geçen hafta 1-2 defa geç yatırdım, ona bağlıyorum. Sanırım düzeni bozuldu. Bİr de geçiş dönemi mi, her ne zımbırtıysa Doruk geçiriyo ama giren bana giriyo :) Ben o magnetten alsam var ya, annemi bir daha yeryüzüne indiremem. İd, ego, süperego her ne varsa hepsini toplar fezaya uçar. Çünkü annem her şeyin en iyisini bilir, en iyi o yapar, en iyi o düşünür, herkes onun dediğini yapmalıdır. Anladın sen onu yerimseniben

sey dedıklerı sey msn sanırsam yada feys chat

Aynen! Terruk ediyorum seni. feysta çok hayranım (öğrencim) olduğundan oranın chati beni bozuyo biliyün mü, msn de takılıyürüz :) Sisleri de bekleriz Ayşin ve Perrvin hanımlar :)

Özde emziği bıraktı sanırım sadece uyrken almayı seviyordu artık o da hayal oldu sevineyim mi? üzüleyim mi? fisfisfis

hediyelerimiz geldihihoyyyt
saol deryacım yarın almayı planladıgımız bi şeydi gerçekden bak. zamanlama harika çok çok teşekkürler.
resmleri ekliyorum çekiliş topiğine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…