Cigerim Elif , oyuncaklar bunlar annem.. fıyatları da uygun.. Kuzey cok sevıyor bunları,altları vantuslu, sabıtlenıyor..
bu arada yakaladım gusel bı gulucuk..
Yerim o Kuzey'i ben, tatlı suratlı yavrum yaa
Çok mutlu bir çocuk gibi görünüyor, hep öyle olsun inşallah
Ayşin dün gece neler çektin acaba merak ediyoruz akannehir
Yılbaşı gecesini soruyosun dimi tatlım?
Ne yapabiliriz ki TOMBALA OYNADIK !
Vallahi bak şaka değil. Eşim - ben- annem - babam- kayınvalide- kayınpeder- görümce ve bir de yavrum, hep beraber tombala oynadık! Hem de saatlerce! Bıkmadan usanmadan oynadık ! akannehir
Yavrum bile oyundan sıkılıp uyudu,onlar sıkılmadı..
Bu yılbaşı gecesini yaşanmamış sayıyorum, ben hala 2009 dayım. Güzel bir akşam geçirmeden de 2010 a girmeyeceğim! :umursamaz:
Benimde uykum var ama açım az önce kafamı dolabın derinliklerine gömdüm bir elma buldum şükür..
Yemekteyizi izliyorum izleyerek doyabilseydik keşke mafoldumben
Ah kıyamam Özlem ama olmaz ki böyle, yemezsen süt nasıl olacak? Yaptırın şu buzdolabını bir an önce yaw
Doruk ağzma mıçmaya devam ediyor kaç gündür. Uyumuyor da uyumuyor! Günlerdir en uzun uykum 2 saat sürdü. Yorgunluktan geçtim, sinirlerim laçka oldu resmen! Ota boka ağlamaya başladım. Başlamıştım! Gündüz annem geldi, masanın üstünde Parol'ü gördü, "başın mı ağrıyor, Doruk uyumadı mı, sen yat ben bakarım DOruk'a" dedi. Allah razı olsun, Doruk'un sorumluluğunun üzerimde olmadığı 2 saatlik bir uyku beni resmen kendime getirdi. Onur doğal olarak annem gbi bakamıyor, çocuk zırlayınca veya miyavlayınca ben de huzursuz olup kalkıyorum. Ama annemde olunca gözüm arkada kalmıyor. Nasılsa ek gıdaya da başladık artık, "annem onu mu yedirdi, bunu mu yedirdi" derdim yok, kafam rahat! Sadece kabız olmasından korktuğumu, o zaman çatlağının nüks edebileceğini söyledim. Haklı buldu, o da hassas davranıyor. KAfam daha da rahat!
Yılbaşım nasıl geçti? Annem Doruk'a baktı, ben yemekleri yaptım. Arkadaşlarımız geldi şehir dışından. Sevdiğim ve rahat ettiğim insanlar, hiç bir yükleri olmuyor, aksine yardımcı oluyorlar. Ama Doruk gece çok arıza çıkardı, uyumadı, daha doğrusu uyudu ama saat başı uyandı. Yorucu idi... Ama Doruk'umun KRAVATLI GÖMLEKLİ fotoları her şeye değdi :) GYPSY teyzemiz sağolsun. Sayesinde küçük bir serseri yarattık o kıyafetle, çok teşekkürler ESRACIM :)
Doruk'un bir derdimi var acaba Burcu? Niye uyumuyor acep?
Ah annelerimiz olmasa naparız, kurtarıcı melekler vallahi..
Anneme bir buzdolabı mageti aldım, üzerinde ' MELEKLER HER ZAMAN HER YERDE OLAMAYACAKLARI İÇİN TANRI ANNANELERİ YARATTI' yazıyor. Bayıldı, mest oldu tabi kaydirigubbakcemile3
bugün sinemaya gittik iyi geldi.şu an yataktayız.Neva babasıyla sarışmış uyumamak için direnmelerde.kaynanamın bugünkü incileri:
1.biberonda havuç suyunu görüp heyecanlanan neva'ya eee ne de olsa ikinci annesi diye okkalı bir yorum yapması.
2.dün gece saat 10.30'da çey koyup içmelerine rağmen benim aynı saatte içmeleri için koyduğum çay için bu saatte mi? demesi içmiyorsanız götüreyim dememe rağmen nazlana nazlana içmesi.
burcu yıllık iznimi neva'yı kahvaltıya falan alıştıracağım dönemde kullanacağım inşallah.damara devam kaynanaya selam yani
Oh ne güzel yapmışsınız, hangi filme gittiniz,nasıldı, konusu neydi, anlatsana azcık
Senin kaynana harbiden kaygana yaa, gıcık oldum kadına görmeden !
Elif zamanın varsa şeyde buluşalım?
Neyde ? :uhm:
ulan elif, buradasın ve şeye gelmedin! kıcık kadın!
Neyeeee fisfisfis Niye gizli konuşuyosunuz yaa, anlayan var anlamayan var Alla allaaaa
kıyamam ben ecoşaa geçmiş olsun..
ya pervin fitili korkmadan veriyosun sanırım geçenlerdede okumuştum. ayy ben bi kerre verdim yarım fitil ondada çok tereddüt ettim. pekihangi sıklıkda verilmeli biliomusun ben bu konuda heeç konuşmadım dohtoramcaylan..
Pervin yazmış ama ben de yazayım, fitil bağırsakta çözündüğü için şuruplara göre hem daha etkili oluyor hem de bebeğe daha az zararlı oluyor. Ateşli durumlarda 6 saatte bir verebilirsin, ama yarım olarak.