İdrar tahlil sonucu çıktı ama dr a gösteremedik sayfa açılmıyo açılsa buraya kopyalıycasm topikimizin sevgili druna sorucam . Salı günü 2 de idrar kültür sonucu çıkacak sıpa kakasını yapmadı o gün, pazartesiye kaldı yaparsa inşallah vericez çarşamba yada perşembe çıkar herhalde onun sonucuda.
çok tatlı oğlunda kızında esracım hele kıızın maşallah maşalllaahh
İdrar tahlil sonucu çıktı ama dr a gösteremedik sayfa açılmıyo açılsa buraya kopyalıycasm topikimizin sevgili druna sorucam . Salı günü 2 de idrar kültür sonucu çıkacak sıpa kakasını yapmadı o gün, pazartesiye kaldı yaparsa inşallah vericez çarşamba yada perşembe çıkar herhalde onun sonucuda.
GYPSY Teyzesine gömlek için çok teşekkür ediyoruz :) Şİmdiden İZmir piji oldu sayesinde oğlum :)
bu arada yoğurt mayalayan arkadaşlar tansaşta kay marka keçi sütü var keçi sütü anne sütüne en yakın süt ya ben onla mayalamaya başladım yaptığım muhallebiyide o sütten sulandırarak yapıyorum
bilginize
canım negatif yazıyorsa sorun yok bizde yaptırmıştık.geçmiş olsun
Kayracım idrar tahlili sonuçlarını gördüm netten orda negatif yazıyodu ama bazı yerlerde rakamlarda olunca onlar ne olaki dedim yanında normal değerlerde boştu.Hatıra yazsana sonuçları buraya, bende anlayabilirim belki
Her hafta idrar tahlili ve kültürü yaptıran bir anne olarak deneyim kazandım sayılır :kedi:
Hatıra, geçmiş olsun canım.
Ayşin teşekkür ederiz :)
PErvin, Doruk zaten tatlı yoğurt sevmedi. Dün mayaladığım biraz ekşi olmuş, onu götürdü valla. Damak tadımız benziyor oğlumla :dance:
hatıra geçmiş olsun tatlım
maşşallah size
üzülme ciğercik ya(tuhaf bı hıtap oldu ama ossun) gelecek yarın.Ya Tubamm, onu bunu bırak ta, hala hedıyenız gelmedı mı annem yaaa kafamçokkarıştı
bayıldım süper,cııık fena olcek taze bu cocuk.serseri tipi seziyorum accukGYPSY Teyzesine gömlek için çok teşekkür ediyoruz :) Şİmdiden İZmir piji oldu sayesinde oğlum :)
ayy esra nekadar buyumus ece.maşşalah ona.o gülüşüne bıttım.oğlunda cok yakısıklı ayrıca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?