2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım negatif yazıyorsa sorun yok bizde yaptırmıştık.geçmiş olsun

bu arada yoğurt mayalayan arkadaşlar tansaşta kay marka keçi sütü var keçi sütü anne sütüne en yakın süt ya ben onla mayalamaya başladım yaptığım muhallebiyide o sütten sulandırarak yapıyorum
bilginize

Hatıra yazsana sonuçları buraya, bende anlayabilirim belki
Her hafta idrar tahlili ve kültürü yaptıran bir anne olarak deneyim kazandım sayılır :kedi:

GYPSY Teyzesine gömlek için çok teşekkür ediyoruz :) Şİmdiden İZmir piji oldu sayesinde oğlum :)

Doruk yaaaa Doruk yaaa bu kadar tatlı olmaya hakkın var mııı? Şeniz
Maşallah sana kuzum kuzum

Ececik gülüşün ne tatlı senin öyle, maşallah sanada

Ama keçi sütü, alışık olmayanlara çok ishal yapar? diye biliyorum ben.. Yanılıyor muyum acep?

canım negatif yazıyorsa sorun yok bizde yaptırmıştık.geçmiş olsun
Hatıra yazsana sonuçları buraya, bende anlayabilirim belki
Her hafta idrar tahlili ve kültürü yaptıran bir anne olarak deneyim kazandım sayılır :kedi:
Kayracım idrar tahlili sonuçlarını gördüm netten orda negatif yazıyodu ama bazı yerlerde rakamlarda olunca onlar ne olaki dedim yanında normal değerlerde boştu.
Ayşin canım aktarıcam buraya ama hastanenin sitesi açılmıyor

Hatıra, geçmiş olsun canım.

Ayşin teşekkür ederiz :)

PErvin, Doruk zaten tatlı yoğurt sevmedi. Dün mayaladığım biraz ekşi olmuş, onu götürdü valla. Damak tadımız benziyor oğlumla :dance:

okudum tum geçmisi ama alıntı yapamadım mause yere dustu ece kucagımdaydi egilip alamadım:)

ozlem gibi aklımda kalanları baslıklarla yazayım

AYSıN kaza yapmıssın çokg eçmis olsun ustuneden gunler geçmis ama ben ancak okudum

ELıF sana daha evel sordum ama kaçırdınmı yada yanıt yazdın benmi kacırdım sen hani bakıcı bulmustun apartmandan ondan niye caydında uyuz kayganalar geldi allahım sinirlere zarar tipler ofkeyle okuyorum allah sabırlar versyin arkadasım çok zçorr evde oyle kalabalık yasamak

TAZEM BURCUM kravatınızı sevsinler çok super olmussss doruk ya massallahh
sanada massallah misafir bilem agırlamıssın bizim ev çok iç içe odalar ses olacak diye kimseleri cagıramıyorum aksam oturmasına

ADASIMM yahonun sirinligi ne oyleee allahım ısırasım geldi resmini bile çok guzel bir çocuk bu yaaa

OZLEMM sizin resimlerde çok guzell sende gayet ince gorunuyorsun sallama benmi fitim falan diye massallah deriz nazarımız degmez korkmab:)

DAMLA sizde çok guzelsinizz meleginle sizede massallahh

YıNE ADASSS o kurabiyeler ne kuzum hangi arada yapıyorsun ksekilleri falan yapmak zaman alır o esnada yaho neleryapıyor inanamıyorum sana pastane gibisinn afiyet olsunn

PERVıNCıM emraha geçmisler olsun insallah sizlere bulasmaz
pastalar için afiyet olsun ozel gunler bunlar sonra dikkat edersin zsen eminim

DERYACIM ya 12 saat aclıkne demek çok kotu dr unuz ne diyor bu duruma neyseki sonradan yazmıssın tarhana yedirdim diye

GULLUMM katı meyva sıkacagı çok sart deil ama meyva puresi yemeyen ilerde 1-2 yasına gelip elinde meyva yemeyen bir çocuk olursa makif o zaman birsekil içsinyutsun diye suyunu sıkmak isteyebilirsin simdiden almak için gereksiz bence belki guzel yer pureyi
bizim dr katı meyva mak sıkın meyva suyunudedi bir aydır oyle suyunu içti bgunden itibaren pure yiycek cam rendede yapcazy ani hani boyle gider de yerse gzel gerek yok katı meyva sıkacagına
ama biz ailecek kulanıyoruz kısgunlerinde bazen meyva yemege vakitolmuyor bazen useniyorum soymaya yemege sıkıp içmek iyi oluyor

NURDANCIM teo da sende çok guzelsiniz
valla evrim yazmıs galiba gayet masum bakıypor teo hiç oyle saatlerce ayakta sallanan bir bebek gibi gorunmuyor.x)))

.bu arada yarın kreste ilk gununzu dimi simdiden hayırlı olsun insallah mutlu olur teo orada

atladıklarım varsa kusuruma bakmayın iki gun sonrac isteyim herkeslere yorumları yanıtlarımı aksatmayacagım :)

Esraa ben o ecenin memislerini isiririm:))

Dorukum serserim benim, cok tadlusun sen..maallah size..

doruk doruk nası bir hava artistlik o ya yerim seni ya bakış duruş bacakların durusu bile ayrı bir karizma maşallah sana

ayşin canım onu hiç duymadım ben ama 2 defa muhallebi yedi ishal falan olmadı aksine armut suyu vererek yaptırıyorum kakasını ama yogurt olarak yarın verecem ilk defa
sanırım bizim ogaln yogurdu pek sevmiyo ve gaz yapıyo ne tadını seviyo ne de huzuru kalıyo yedikten sonra yogurdu

maşşallah size
Ya Tubamm, onu bunu bırak ta, hala hedıyenız gelmedı mı annem yaaa kafamçokkarıştı
üzülme ciğercik ya(tuhaf bı hıtap oldu ama ossun) gelecek yarın.

benim halaaa umudum varrrr.......
halaaa umudum varrr............

GYPSY Teyzesine gömlek için çok teşekkür ediyoruz :) Şİmdiden İZmir piji oldu sayesinde oğlum :)

bayıldım süper,cııık fena olcek taze bu cocuk.serseri tipi seziyorum accuk
ayy esra nekadar buyumus ece.maşşalah ona.o gülüşüne bıttım.oğlunda cok yakısıklı ayrıca.

bugun gunumuz vardı,kızım az uyumak dısında pek üzmedı benı.bıyere gıdınce yada kalabalık bırılerı bıze gelınce genelde yaptıgı seydır,uyku düzenı hemen bozulır.zatende gece gec yattı ama genele bakınca ıyıdı bugun.guya zayıflıycam,nerdee mamaları götürdüm löp löpp :mymeka: aklımda kalacagına midemde kalsın dedım cokacimcoook bırazdan uyutcam şevvalı,bakalım nekadar uyucak

evde surekli ıhlamur meyve suyu trafigi yaratıorum suanda herkes ii sımdılık bakalım

evros ecede aksamları cok huzursuz acaba yogurttanmı ya emın olamadım

sıktıgım meyvelerın purelerını yuzume surdum dogal maske :)

babybim yoğurttan olabilir annem söyledi banada gaz ve sancı yapabilirmiş
birgün verme dene istersen
yogurt yerine yoğurt çorbası versek olmaz mı acep
bide ben sabahları peynirde veriyorum onlardan karsılamaz mıki

Nurdan babanla en kısa zamanda sağ salim kavuşursunuz umarım...
Esrako oğlun çok yakışıklı ve kızında bir o kadar güzel Ecenin tombiş yanaklarını ısırası geliyor insanın cokacimcoook Bu arada yeni yıla emzirerek mi girdin?? yasakkelime benim gibi tıkınarak girmekten iyidir :çok üzgünüm: Bana mı dedin fit akannehir 170 boy 81 kiloyum fotolar yanıltmasın seni :kedi:
Tazem Doruk var ya doğduğu günden beri diğer topiklerde nam salan o küçük adam çok yakışıklı büyüyünce kaptırmamak için çok dişli bir kaygana olacaksın galiba kaydirigubbakcemile3 Doruk'un şöyle gülen bir resmi var mı ???
Meltem sizde süpersiniz bu yaz geleceksin değil mi? Senin prensesi mıncıklayacağım... zemuszemus
Minik iyi yapmışsın götürmüşsün mamaları ... Benim dolap hala bozuk eve tıkınacak çok birşey alamıyorum bozulmasın diye...:sinifsinif: Özde aksine sesli ortamlarda ve özellikle başka bir yere gittiğimde uyuyor ya şikayet ediyorum herkes bana bu melek niye şikayet ediyorsun diyo lmaz:
Pervin meyveleri yüzüne sürerken hayal ettim seni zemuszemus Bu arada güzelim pastalar seni baştan çıkardı demek cokacimcoook
Evroş kuzum dün ne oldusana yalnız mı bıraktıar ben annemlerdeydim pek giremedim :bbo: şimdi bende yalnızım ama Gülistan oluyordu o da yok :umursamaz:
Bozulmamış bir arabamız kalmıştı o da bozuldu gitti 1.000 lirada ona battık :sinifsinif: karabulutlar var diyorum ya üzerimizde... mafoldumben

ıyı yapıosun peynır vermekle yavas yavas alıssın benımkı zar zor yıyo bıseylerı yarın yogurt vermıyım bakıyım ne olcak yogurttan sonra aksamları mızır mızır gecıo belkı sancı yapıo olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…