2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah doruk beye bu çocuk doğduğundan beri talı bişey ya zaten bitiyorummm elime geçseee öpücüklere boğarım onu ben ya.. maşşallah maşallah yeniyıl kıyafetlerine ona bir yenilik getirmiş adeta...

ozlem gecmiş olsun arabanız bozulmus ıns tez zamanda gecer karabulutların

sorma ya komık bı pozısyon ama cıldın dısardan beslenmesı geektıgını okumustum :)

şu ek gıdaya baklamak için bende sabırsızlanıyorumm dolsada 6 ay başlasam aslında kaçak kaçak başlayacaktım ama doktorumuz kesinlikle yok deyince babamız adeta nöbet tutuyor bişey vermeyeyim diyee.

uykusunun arasında bıberonu tepeyım dedım mama yaptım ama ne oldu uyandı mızıkladı ıcmedı emzıgı verıorum alıo bıberonu verıorum aglıo oyle boyle 20 ml yedi nedirki 20 ya yıne benden alcak alıcagını su gecelerı uyanmama ısını napcaz yaa offf

su evın dagınıklıgı öldürüo beni hergun topluyorum hergun dagınık off ya off mutfak ayrı salon ayrı .. pınky gıbı kayganamız yokki tutsun cocugu uyutsun baksında bızde borekler corekler yapalım koltukları silelim sans iste

doktor bişeylerin tadını severse anne sütünü bırakır dedi birde küçük beyimiz emerek uyumaya alışkın her emmesinde uyuyacağım sanıyor ve bazen uyumayayım diye aç kalmaya razı oluyor sıpam

Ek gıda vermeyen tek ben mi kaldım ??? Çok fransız kaldım yahu akannehir az kilo almasına rağmen başlamadım bu hafta yeni doktorumuz başla derse başlarım şimdi size bir ton soru sorarım ben şu mu iyi? Bu mu iyi? Ne veriyorsunuz falan? Sonrada böyle olur :tomato:

doktor bişeylerin tadını severse anne sütünü bırakır dedi birde küçük beyimiz emerek uyumaya alışkın her emmesinde uyuyacağım sanıyor ve bazen uyumayayım diye aç kalmaya razı oluyor sıpam

benimki aksi gibbi memeye duskun oldu onları yememek ıcın meme emıo .. ben emzırıorum sonra 1 saat sonra bıseyler verıorum karnı acken yemek versem belkı memeyı bırakır ama acken meme verıorum dıgerlerını tadımlım zaten memeden doymazsa onları fazla yer

susma canım :) monolog sarmıo beni sıkıntıdan yapıos:)

ozlem sen basla bız sana yardım ederis bisey yokmus oyle korkulcak kadar bu ekgıdada . ben sade sasırıom hergun ne pısırcem hanfenduye

ek gıdaya geçince kilo almaları hızlanıyormu peki bundanda korkuyorum zaten tosuncuk benimkii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…