2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ozlem gecmiş olsun arabanız bozulmus ıns tez zamanda gecer karabulutların

sorma ya komık bı pozısyon ama cıldın dısardan beslenmesı geektıgını okumustum :)

Sağol cnm önce süpürge sırasıyla çamaşır makinesi, bilgisayar, buzdolabı, şimdi araba en kötü darbede ondan geldi ya hayırlısı kötü bir enerji var bu evde hissedebiliyorum..
Bende bir ara havuçla yoğurt mu neydi ondan yapıyordum yüzüme çok komik oluyor pat pat dökülüyordu aklıma geldi şimdi evet dışarıdan da destek gerek..

Ev işi biter mi?? Annem baktı bugün azıcık toparladım ama ev gözüme hala pis görünüyor akannehir börek çörek olayına girmeyelim bence.....
Ek gıda olayına biz başlamadık ama annem sağolsun kızımı tatlara alıştırdı .. örnek soğan laelaelaelaelae

ama şöyle 3 5 saat uyuyan çocuklara hayranım elbet birgün bizimde öyle günlerimiz gelecekk bende 3 satt kesintisiz uyuyabileceğimm

valla bizimki geceleri hep uyanıyor
arkadaşlarım bu gece hiç uyanmama işinin 1000de 1 olacagını söyledi oda bizew vurcak değilya
ama su var berat uyanır daha doğrusu mızıldanır emziririm geri uyur

evet canım dün yalnız kaldım kırdım kafayı saçmaladım bolbol
ay bian önce yaptırın buzdolabını ya.bide kursun döktür kendinize
hakan sınava gitti 3 gün yok berat ı uyuttum ilk uyanma arasına kadar çay içcem 2. uyuma arasında oturma gurubunu silcem berat ın bıraktığı izlerden kurtulmam lazım
sor sor bildiğimiz kadar anlatırız
ek gıdaya geçince kilo almaları hızlanıyormu peki bundanda korkuyorum zaten tosuncuk benimkii

daha gitmedik dra bilmiyorum yani

ama şöyle 3 5 saat uyuyan çocuklara hayranım elbet birgün bizimde öyle günlerimiz gelecekk bende 3 satt kesintisiz uyuyabileceğimm

Bizimki arada beni şaşırtabiliyor... Uyuduğum olmuştur.. İnş. en kısa zamanda tüm bebişler bir düzene girerler rahatlarız umudum ek gıdadan sonra uykularının uzaması akşam muhallebi yiyenlerin tok oldukları için daha uzun uyuduklarını söylemişti birileri aklımda kalmış

taze vallahi felaket olcek bu çocuk ağzim varmi sen demişsin ya tam izmir .....olmuş..

Teşekkürler Deryacım.

gecemiz bir felaketti hiç uyumadık ağrı kesici içirdiğim halde saat başı ayaktaydık....ama mamalarımızı yemeyi başardık...

oyyy, ödüm kopuyo şu dişten. Doruk ağzıma mıçacak

TAZEM BURCUM kravatınızı sevsinler çok super olmussss doruk ya massallahh
sanada massallah misafir bilem agırlamıssın bizim ev çok iç içe odalar ses olacak diye kimseleri cagıramıyorum aksam oturmasına

Canım, benim de annem baktı Doruk'a da, öyle yapabildim yemekleri. Gelen arkadaşlar da çok yakın arkadaşlarımız. İcabında "Mustafa öküz müsün, çocuk uyuyor içerde di mi" diyorum. Ya da "sen mutfağa git biraz, salonda sırtımı dayayarak emzirmek istiyorum" diyebiliyorum. 12 yıllık arkadaşım. Nişanlısı da oldukça şeker bir kız, sanki kendi eviymiş gibi her işe girişiyor, yapmayacağım işleri bile yapıveriyor. Başkası olsa çok zor olurdu. Misafir gibi değil, kendi insanım onlar, o yüzden rahattı.

Bİr de face'te yorum yaptım, burada da yapayım, Ece'nin fotolar süper. Ama abisiyle birlikte çekildiği fotolar daha da süper valla. Kızın çok güzel, oğlun da çok yakışıklı maşallah!

Dorukum serserim benim, cok tadlusun sen..maallah size..

Tişkür ederiz. Sizsiniz tadlu boğyan =)

doruk doruk nası bir hava artistlik o ya yerim seni ya bakış duruş bacakların durusu bile ayrı bir karizma maşallah sana

bayıldım süper,cııık fena olcek taze bu cocuk.serseri tipi seziyorum accuk

Sağolun kızlar =) Bİ şarkı uydurmuştum Doruk'a;

Annesinin kuçusu, küçük köpeğiiii
Bir tanecik oğluymuş bu küçük serseriiiiiii .... diye. Hakkaten serseri olacak galiba sıpa :)

Var tabe yavru, face'tekilere bak...

Teşekkür ederiz :)

babybim sen meyveyi faln nasıl veriyorsun ben 2kere suyunu verdim şimdi cam randeden geçiriyorum yiyor en sevdiği muzlu karısım ama kabız oluyor öyle
kabız olmasın diye armut vermek gerekirmiş ancak sade olarak mesela elma ile karıstırırsak doğru olmazmış.yalnız verilcekmiş
eger isalsede muz veya elma tek verilcekmiş
bu arada berat ıkındı sıkındı küçücük top bırakmıs altına muhallebisine z.yagı kattımda verdim

evet canım uyma süresi biraz artıyor çünkü tok oluyor biz ek gıdaya geçmeden önce yarım saatte bir uyanıyordu doğru dürüst ememeden geri uyuyordu şimdi süre uzadı meğersem açmış yavrum kilo milo alamamıstı

biraz önce misafir falan yoktu evrim geliyo misafirler atıyor bi çekicilik var üstünüzde anlamadım bayan
en son girdiğimde bir ben birde ecrindiloş diye biri vardı her kimse ne arıyorsa anlamadım çıktım
evriş geldi misafir arttı

geçmişe ourken anladığım bir şey var evrim sen tozutmuşsun annem.
:)))

Bence de tören vardır sımdı bu saatteee :))
bitecek o törenler azzz kaldı
gökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
koca topikte sizin kadar yalnızım
bir haykırsam belki duyarlar sesimi
hadi yazın artık pcnin camı kırılmadan
evet kesin tozuttun
bugün aklıma behiyeesen vardı o geldi.benim topiğe ilk girdiğimde yazıyodu sonra hiç görmedim bazen altta adını görüyorum hatırlıyor musunuz siz
tozuttun ama hafıza iyi maşallah.ben de merak ediyorum.hep aklımda yazamadım
tut minik tut topu tut
minik topu nurdana at
at nurdan at topu evrosa at
evros adaşın geldi bak sende topu ona at
durum kel
acele gel
Hayatımın ilk aşure denemesini yapacağım. Teoride çok iyi biliyorum ama partikte henüz deneyimim yok. Hazırlık yapıyorum, şans dileyin bana gamyoncuiremsu
eminim kaynanamınkinden iyi olur.
ben alacağım sen geri kalcaksın
GYPSY Teyzesine gömlek için çok teşekkür ediyoruz :) Şİmdiden İZmir piji oldu sayesinde oğlum :)

ben bunun heryerini öperim,yalarım.tam züppe
ESRAKO neva 6 ayını doldurana kadar bakacak kayganalar

hey aşagıdakiler uyuyor musun uleyyyynnn
zati dün topiğin azizliğine uğradım yazın artık yalnız olunca saçmalıyorum bolbol

ÖZLEM geçmiş olsun.

SEBZE ÇORBASI TARıFı VERıYORUM;

1 baş kereviz
1 adet patates (yumurta büyüklüğünde)
1 adet havuç
2 kök ıspanak
kibrit kutusu kadar peynir

Az suda haşlayıp, taze tavuk suyu ekleyip blender'dan geçirmiş annem. Valla şapır şupur yedi. Takip eden 2 gün de kakasını yaptı. Bugün bir daha verdim. Gerçi bugün kaka yapmadı ama, arada atlayabiliyor. Yarın yapar inşallah! Tavuk suyu zaten biraz yağlı old. için yağ eklememiş. Tuz ekledi mi, bilmiyorum. Sanmıyorum, belki çok az?

Çok mutluyum sanırım regl olacağım. Alnımda koca bir sivilce var ve kahverengi lekeler başladı. onur'la aramızdaki diyalog:

- Onur Onur, galiba regl oluyorum. Ya da (allah korusun) yerleşme kanması
+ Hmmm yani ya hamile değilsin ve regl oluyorsun, ya da hamilesin ve yerleşme kanaması yaşıyorsun?
- Evet ??
+ Yani ya hamilesin, ya da değilsin?
- Evet.
+ Çok aydınlandım Burcu, teşekkürler. sırnaşık şey

Siteden araştırdım da, o ilaç yüzünden bayağı yoğun bir regl süreci yaşanıyormuş. Daha başlamadan gözüm korktu ama napalım! Regl olmama en son üniversitedeyken bu kadar çok seviniyordum yerimseniben

onur la diyalog süper burcukaydirigubbakcemile3 inşallah regli oluyorsundur yerleşme kanaması değildir
tarif için saol deniycem mutlaka

buraya takıldım nıyekıne kaydirigubbakcemile3 neyse topikcek sevındık regl olacagına dıyelım kurcalamayalımyerimseniben

Sağolun kızlar =) Bİ şarkı uydurmuştum Doruk'a;

Annesinin kuçusu, küçük köpeğiiii
Bir tanecik oğluymuş bu küçük serseriiiiiii .... diye. Hakkaten serseri olacak galiba sıpa :)

:)
sende bı cevher sezaıyorum acaba nedırr nedırrrCADIARZU

resilllll laelaelaelaelae
ya elifim yoluğunda neler oldu gördün mü
en iyisi yaz sende topik kurtulsun saçmalamamdan
manilerim var

özlem benim 2 kaçamağım ve 2 gebeliğim oldu. bilmem anlatabildim mi? bu yüzden tırstım çok. havada kapanlardanım ben...

Al benden de o kadar kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (söylemeden edemedimyerimseniben)

Herkese selamopuyorumnanaktan Yıl sonundan beri kayınvalidelerdeydik, bugün geldik evimize.

Geçmişi okuyayım dedim, baş edemedim. Neyse, umarım herkes iyidir. Tazem Buca'da aklımızdan geçmedi değil Gaziemir'e atlayıverelim diye de, Semih'in İstanbul'dan abisi ve Amerika'dan yeğeni gelmişti; bırakamadık onları.

Fotoğrafını gördüğüm bütün kuzulara maşallah. Ne çabuk büyüyor bunlar yav:uhm:Sanki daha dün doğdular gibi geliyor bana:kedi:

Dur bir şey daha söylemeden duramayacağım; ÇİNGENEM çooook güzelsinopuyorumnanaktanİnsanın seni görünce şöyle sıkıca sarılıp öpesi geliyor. Oğlun da anasına çekmi. Maşallah ikinize de

Ce-eee dedim ve gidiyorum. Evimi ve yatağımı bulmuşken güzelce bir uyuyayım. Kuzumun düzeni şaştı oraya gidince, doğru dürüst uyuyamadık. Malum, yarın da okul var. İyi geceler, tatlı muhabbetler herkeseopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…