ozlem gecmiş olsun arabanız bozulmus ıns tez zamanda gecer karabulutların
sorma ya komık bı pozısyon ama cıldın dısardan beslenmesı geektıgını okumustum :)
su evın dagınıklıgı öldürüo beni hergun topluyorum hergun dagınık off ya off mutfak ayrı salon ayrı .. pınky gıbı kayganamız yokki tutsun cocugu uyutsun baksında bızde borekler corekler yapalım koltukları silelim sans iste
valla bizimki geceleri hep uyanıyoruykusunun arasında bıberonu tepeyım dedım mama yaptım ama ne oldu uyandı mızıkladı ıcmedı emzıgı verıorum alıo bıberonu verıorum aglıo oyle boyle 20 ml yedi nedirki 20 ya yıne benden alcak alıcagını su gecelerı uyanmama ısını napcaz yaa offf
evet canım dün yalnız kaldım kırdım kafayı saçmaladım bolbolook
Evroş kuzum dün ne oldusana yalnız mı bıraktıar ben annemlerdeydim pek giremedim :bbo: şimdi bende yalnızım ama Gülistan oluyordu o da yok :umursamaz:
Bozulmamış bir arabamız kalmıştı o da bozuldu gitti 1.000 lirada ona battık :sinifsinif: karabulutlar var diyorum ya üzerimizde... mafoldumben
hakan sınava gitti 3 gün yok berat ı uyuttum ilk uyanma arasına kadar çay içcem 2. uyuma arasında oturma gurubunu silcem berat ın bıraktığı izlerden kurtulmam lazımsu evın dagınıklıgı öldürüo beni hergun topluyorum hergun dagınık off ya off mutfak ayrı salon ayrı .. pınky gıbı kayganamız yokki tutsun cocugu uyutsun baksında bızde borekler corekler yapalım koltukları silelim sans iste
sor sor bildiğimiz kadar anlatırızEk gıda vermeyen tek ben mi kaldım ??? Çok fransız kaldım yahu akannehir az kilo almasına rağmen başlamadım bu hafta yeni doktorumuz başla derse başlarım şimdi size bir ton soru sorarım ben şu mu iyi? Bu mu iyi? Ne veriyorsunuz falan? Sonrada böyle olur :tomato:
ek gıdaya geçince kilo almaları hızlanıyormu peki bundanda korkuyorum zaten tosuncuk benimkii
ama şöyle 3 5 saat uyuyan çocuklara hayranım elbet birgün bizimde öyle günlerimiz gelecekk bende 3 satt kesintisiz uyuyabileceğimm
taze vallahi felaket olcek bu çocuk ağzim varmi sen demişsin ya tam izmir .....olmuş..
gecemiz bir felaketti hiç uyumadık ağrı kesici içirdiğim halde saat başı ayaktaydık....ama mamalarımızı yemeyi başardık...
TAZEM BURCUM kravatınızı sevsinler çok super olmussss doruk ya massallahh
sanada massallah misafir bilem agırlamıssın bizim ev çok iç içe odalar ses olacak diye kimseleri cagıramıyorum aksam oturmasına
Dorukum serserim benim, cok tadlusun sen..maallah size..
doruk doruk nası bir hava artistlik o ya yerim seni ya bakış duruş bacakların durusu bile ayrı bir karizma maşallah sana
bayıldım süper,cııık fena olcek taze bu cocuk.serseri tipi seziyorum accuk
Tazem Doruk var ya doğduğu günden beri diğer topiklerde nam salan o küçük adam çok yakışıklı büyüyünce kaptırmamak için çok dişli bir kaygana olacaksın galiba kaydirigubbakcemile3 Doruk'un şöyle gülen bir resmi var mı ???n
maşallah doruk beye bu çocuk doğduğundan beri talı bişey ya zaten bitiyorummm elime geçseee öpücüklere boğarım onu ben ya.. maşşallah maşallah yeniyıl kıyafetlerine ona bir yenilik getirmiş adeta...
Bizimki arada beni şaşırtabiliyor... Uyuduğum olmuştur.. İnş. en kısa zamanda tüm bebişler bir düzene girerler rahatlarız umudum ek gıdadan sonra uykularının uzaması akşam muhallebi yiyenlerin tok oldukları için daha uzun uyuduklarını söylemişti birileri aklımda kalmış
geçmişe ourken anladığım bir şey var evrim sen tozutmuşsun annem.bu durum çok sıkıcı bir hal aldı
küstüm oynamıcam artık :umursamaz:
protesto ediyorum sizi
girmicem artık topike falan
senginsiniz dışlıyorsunuz beni demi
zati çözünürlüğünüzde yüksek sizin
aman napıyım benim kocamda beni çok seviyor
seviyor,seviliyor,sevisiyor,seviliyoruz
bitecek o törenler azzz kaldı:)))
Bence de tören vardır sımdı bu saatteee :))
evet kesin tozuttungökyüzünde yalnız gezen yıldızlar
koca topikte sizin kadar yalnızım
bir haykırsam belki duyarlar sesimi
hadi yazın artık pcnin camı kırılmadan
tozuttun ama hafıza iyi maşallah.ben de merak ediyorum.hep aklımda yazamadımbugün aklıma behiyeesen vardı o geldi.benim topiğe ilk girdiğimde yazıyodu sonra hiç görmedim bazen altta adını görüyorum hatırlıyor musunuz siz
durum keltut minik tut topu tut
minik topu nurdana at
at nurdan at topu evrosa at
evros adaşın geldi bak sende topu ona at
eminim kaynanamınkinden iyi olur.Hayatımın ilk aşure denemesini yapacağım. Teoride çok iyi biliyorum ama partikte henüz deneyimim yok. Hazırlık yapıyorum, şans dileyin bana gamyoncuiremsu
ben alacağım sen geri kalcaksınAaa o nedır Nurdanım?? bak hemen dıkkatımı çekiştirdi..
Yavrum Ayşin, e onu kapatınca bogazım kuruoo annem.. onu nası cozecegıss.. hadı ben kalkıım kalkımm su ıcıımm.. Kuzy napcek??
Ben de Elıf gııb Moulınex almıstım, onceden bızım ıcın almıstım, sımdı Ozy ye de kullanıyorum, ıyıdır kendılerını.. o bızden memnun mu bılmem ama,her gun kullanıp bı kenara atıyoruss kendılerını.
ben bunun heryerini öperim,yalarım.tam züppeGYPSY Teyzesine gömlek için çok teşekkür ediyoruz :) Şİmdiden İZmir piji oldu sayesinde oğlum :)
buraya takıldım nıyekıne kaydirigubbakcemile3 neyse topikcek sevındık regl olacagına dıyelım kurcalamayalımyerimsenibenÇok mutluyum sanırım regl olacağım. Alnımda koca bir sivilce var ve kahverengi lekeler başladı. onur'la aramızdaki diyalog:
- Onur Onur, galiba regl oluyorum. Ya da (allah korusun) yerleşme kanması
+ Hmmm yani ya hamile değilsin ve regl oluyorsun, ya da hamilesin ve yerleşme kanaması yaşıyorsun?
- Evet ??
+ Yani ya hamilesin, ya da değilsin?
- Evet.
+ Çok aydınlandım Burcu, teşekkürler. sırnaşık şey
Siteden araştırdım da, o ilaç yüzünden bayağı yoğun bir regl süreci yaşanıyormuş. Daha başlamadan gözüm korktu ama napalım! Regl olmama en son üniversitedeyken bu kadar çok seviniyordum yerimseniben
sende bı cevher sezaıyorum acaba nedırr nedırrrCADIARZU
Sağolun kızlar =) Bİ şarkı uydurmuştum Doruk'a;
Annesinin kuçusu, küçük köpeğiiii
Bir tanecik oğluymuş bu küçük serseriiiiiii .... diye. Hakkaten serseri olacak galiba sıpa :)
:)
resilllll laelaelaelaelaeÖZLEM geçmiş olsun.
SEBZE ÇORBASI TARİFİ VERİYORUM;
1 baş kereviz
1 adet patates (yumurta büyüklüğünde)
1 adet havuç
2 kök ıspanak
kibrit kutusu kadar peynir
Az suda haşlayıp, taze tavuk suyu ekleyip blender'dan geçirmiş annem. Valla şapır şupur yedi. Takip eden 2 gün de kakasını yaptı. Bugün bir daha verdim. Gerçi bugün kaka yapmadı ama, arada atlayabiliyor. Yarın yapar inşallah! Tavuk suyu zaten biraz yağlı old. için yağ eklememiş. Tuz ekledi mi, bilmiyorum. Sanmıyorum, belki çok az?
Çok mutluyum sanırım regl olacağım. Alnımda koca bir sivilce var ve kahverengi lekeler başladı. onur'la aramızdaki diyalog:
- Onur Onur, galiba regl oluyorum. Ya da (allah korusun) yerleşme kanması
+ Hmmm yani ya hamile değilsin ve regl oluyorsun, ya da hamilesin ve yerleşme kanaması yaşıyorsun?
- Evet ??
+ Yani ya hamilesin, ya da değilsin?
- Evet.
+ Çok aydınlandım Burcu, teşekkürler. sırnaşık şey
Siteden araştırdım da, o ilaç yüzünden bayağı yoğun bir regl süreci yaşanıyormuş. Daha başlamadan gözüm korktu ama napalım! Regl olmama en son üniversitedeyken bu kadar çok seviniyordum yerimseniben
manilerim varya elifim yoluğunda neler oldu gördün mü
en iyisi yaz sende topik kurtulsun saçmalamamdan
özlem benim 2 kaçamağım ve 2 gebeliğim oldu. bilmem anlatabildim mi? bu yüzden tırstım çok. havada kapanlardanım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?