2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mısırım yokki bol su ictim ıhlamur suyud cayı ictim evrosum bide kalan pastadan yedik emrahla ben kaptırmısım tabagı sıyırırken onun daha kalmadı bitti bittiii demesiyle dunyaya dondum :))

baby sırtına bez koy kalkarkalkmaz bezi değiştir ama bezi biraz dışarda bırak ki ense terini de alsın
berat ta çok terliyo ve öksürüyordu annemin önerisiyle bunu yaptım artık ii çok sükür

Annemin işi olduğu için spora gidemeyecektim, erken bitmiş, ben de bisikletime atladım gittim hemen. Çok iyi geldi valla. Doruk çok mızmız 1 haftadır. Ne yapsam mutlu olmuyor. Gündüz gene kucak kucağa bir gün yaşayınca, üstüne spor ilaç gibi geldi. Hoca da "haydi biraz gayret" dedi, çok zor bi hareket yapılıyordu. Dedim, sezaryenli olmasam zorlarım ama korkuyorum. KAdın çok şaşırdı, 5 aylık sezaryenli bu hareketleri nasıl yapar, tebrik ederim sizi dedi. Dedim benim alt yapı sağlam da, şu tatlılar olmasa! Doruk yarın da böyle olursa çarş doktora göstericez. UYkuları 2 saati aşmıyo ve sürekli çığlık atıyo evde ve çok mızmız, diye... Bakalım ...

BABY arkadaşına üzüldüm. Ama bu duyguyu 2. bebekte yaşayanlar daha metin oluyor. ılk bebekte yaşayanlar çok daha zor atlatıyor.

GYPSY neden göremedin yaa resmi? Bunun kırmızısı bizimki :)

NUK FIRST CHOICE LEARNER BİBERON 150 ML, #22251010 Gittigidiyor.com

mısırım yokki bol su ictim ıhlamur suyud cayı ictim evrosum bide kalan pastadan yedik emrahla ben kaptırmısım tabagı sıyırırken onun daha kalmadı bitti bittiii demesiyle dunyaya dondum :))

gel ben yalnızım bir tencere patlattım yedim sana da patlatırım bir tencere:)

defnem damlam ya hala kargonuzla buluşamadınızmı.. ayyh sagsalim bi eline geçseydi DENİZ kızın hediyesi..

valla koca topikde bi sen bide minnacık tuba kaldınız heee
bizimde gelmis bizimde, ama postaci anneme vermemis, yarin ben alicam postaneen:))))Esraaaa geldiiiiii hediyemis geldiiiiiiiiiiii.....

simdi ben hangi gruptayim kariyer yapan mi yoksa calismak zorunda olan mi?? ona gore miyavlicam sana cikarsa ikramiye...

2 gun diyet yapayım dedim bugun memeler fosladı poff hemen yemeye basladım isim spora kaldı benim rejim isi yattı yani..

ben bugun resmen rejime basladim, cok kararliyim, azimliyim, bu kilolar gidicek...birazdanda bisikletimi yapicam..

pervin arkadasina cok uzuldum..bende hep onu dusunuyorum bazen, teonun kalp sesini gec almistik biz de ya alamasaydik nolurdu, napardim diye??

bugun moralim cok bozuktu isyerinde gene kavga ettik sefle bismilllah ilk gunden arkadasla beni cok kotu aglatti bu sefer, dedim nalet olsun senin gibi herifede, isede...eve geldim ogluma sarildim, kokladim, iyi geldi...eger boyle deveam ederse bi kac ay daha isten ayrilicam sanirim, dayanamiyorum artik...

canım,hem teo'nun kreşe başlaması,hem iş yerindeki sıkıntılar...canının sıkılmasına çok üzüldüm,umarım en kısa zamanda bu tatsızlıklar son bulur. :teselli:

inşallah sadece şımarıklıga yapıyodur bişeciği yoktur oğluşunun.

kıyamam snaa herseyın üstüste geldı,iyice sigortalar attı dimi.herseyın hayırlısı diyorum umdugun gıbı olur hersey inşallah

hediyemızı aldık tek kelımeyle bayıldıkkkkk.Evrim'cim cook tesekkur ederiz canım kesene bereket.ekleyebılırsem hemen eklıycem topiğe,yoksa yarın artık.ailecek hayran kaldık helekı o cekete :))

ayy nurdan yaa içim parcalandı gozlerim doldu okurken diger gunlerinizde boyle geçerse aglayarak okuycam offff ki ne offf ama iyi yanlarını dusunur belki daha duzenli olur hayatı uyku saatler i vs sonra bu aglamaları hatırlamıycak bile ne bilim kimbilir koylerde insanlar nasıl buyutuyor çocuklarını calısmayan ama 10 zcocug olankadınlar hık dediginde bebeklerinin yanında bitmiyorlar eminim
belki alakasız bir ornek oldu ama ne bilim aklıma geldi allah yardım etsin teo ya sana bakıcılarına yani hersey rayında tıkırında gitsin insallah ben gunlerdir dua ediyorum allaım yardım et ece bakıcısınla çok aglamasın diye

selam kızlar bi kaç gündür yoktum geçmişi okuyabilirmiyim acaba sayfalarda çok ilerlemiş
minişşşş hediyeniz süperrrr güle güle kullanın

eftelya

geçmis olsun

adasım mamiyede geçmis olsunn
senin disine ne oldu sanada geçmis olsun

nurdan

teo tam sennn ama evrimin yoruma koptum onun cuku var senin yok superr hehe:))

tazemm burcummm

daha ne hallerini gorceksin o pipinin biryerden donerken omzuna kucagına aldıgında batacak sana o pipi ilerleyen yıllarda :))

sonraaa 3-4 yaslarına geldiginde yanına oturup senin elini pipisinin uzerine koycakkk muhtemelen onur tip tip bakcakkk bizde tablo boyleydi babalar evde bir erkek daha var havasına giriyor ibo ofkeyle bakardı berkeye o anlarda.) ama tabi donemsel çok surmuyor :))

bugun bakıcı teyzemiz basladııı
yakında ece ile resimlerini çekip sizlerede gostereceğim insallah

aksamdan mideme agrlar girdi sabah heyecandan bagırsaklarım bozuldu sabah 9 gibi çıkıp ssk ya dogumparamı almaya falan gitcektim ordan eminonune gitcektim hamile degilken yanımda bebek yokken doyasyıya gezecektimmm ama 12 gibi evden çıkabildim habire anlatcak birsey oluyor gostercek ece aglayınca falan uykusu var biliyorum alıp emzirerek uyutmamak garibime gitti kadın ugrasıyor odalarda bakınıyornerde sallasam falan ben cay içtim mutfakta annemle kahvaltı ettik pek bir garibime gitti
iste bana sen nasıl istersen oyle yapayım falan diyor ben ezilip buzuluyorum falan koskoca kadın tuhaf geldi bunu boyelyapın demek falan

neysee cıktık babamda bana eslik etti vapurda n aradım evi uyumus ayakta bizim cadı inanamadım anneme telefonu elinden dusurme hep arıycam dedim sonra eminonu havasına kaptırınca kedndimi birkaç saat aramadım sonra biraz agladıgnı anlattı annem mama yapmıslar acmıs falan anlamamıslar tabi bir meme emdi bir mama falan karıstı hesap ben tamamen ise gidince daha rahat olacak heralde
kotu geçmemis yani gayet iyi idi kadın da heyecanını atmıs ihiçte hep aglayan beek falan degil dedi bakalım insallah boyle iyi gider

O yuzden sana cıkmaz ıste.. cunku nıyetın gözlerinden okunuyor senın.. baska sınanması gereken cıgerlere cıkar o paralar.. ya gecerler.. ya da anlık zevklerın salyalarında bogulurlar :)))

6.hissim kuvvetli hamileykende benzer seyler hissettigim olmustu yazmıstım ama olumsuz seyleri hissstmeyi sevmiorumm

Benım ıcın neler hıssedıyosun bacım, deyıver hele canına kurban..

kaydirigubbakcemile3 Emrah a selamlar.

hediyemızı aldık tek kelımeyle bayıldıkkkkk.Evrim'cim cook tesekkur ederiz canım kesene bereket.ekleyebılırsem hemen eklıycem topiğe,yoksa yarın artık.ailecek hayran kaldık helekı o cekete :))

İçine sinmesine sevindim.. kalkıp gelecekse hedıye, bır de ıcıne sınıyorsa tamamdır o zaman,layıgına, yerine ulaşmıstır,ne mutlu bana. Benım de ıcıme cok sınmıstı.

hadi hayırlı olsun esracım bakıcınızvereliniortak birbirlerine alışacaklardır zamanla sen fazla stres yapma bak herşey yoluna girmeye başlamış bile umarım hep böyle devam eder

Sana ben hıc kıyamam.. hıc kıyamam, yuregın gıbı olsun tüm dileklerin, yüzün hep gülümsesin be kadın.. kıyamam sana.

bugun basladı nurdan sizinle aynı gun yani ilktanısma faslı

yarın sabah yine erkenden geliyor carsambaben is bası yapıyorum

yarında saclarıma rofle yaptırmaya falan gideceğim yine skaklarda olacagım benyanında oldugum surece meme bekliyor çunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…