mısırım yokki bol su ictim ıhlamur suyud cayı ictim evrosum bide kalan pastadan yedik emrahla ben kaptırmısım tabagı sıyırırken onun daha kalmadı bitti bittiii demesiyle dunyaya dondum :))
bizimde gelmis bizimde, ama postaci anneme vermemis, yarin ben alicam postaneen:))))Esraaaa geldiiiiii hediyemis geldiiiiiiiiiiii.....defnem damlam ya hala kargonuzla buluşamadınızmı.. ayyh sagsalim bi eline geçseydi DENİZ kızın hediyesi..
valla koca topikde bi sen bide minnacık tuba kaldınız heee
simdi ben hangi gruptayim kariyer yapan mi yoksa calismak zorunda olan mi?? ona gore miyavlicam sana cikarsa ikramiye...nurdannn canım benim yaa kıyamam teoya inş çabuk alışır
inanırmısınız bilmem sevgili anneler ama piyango bileti alırken ne düşündüm;eğer iyi bir para çıkarsa siz çalışmak zorunda olan annelere para göndermek çok isterdim en azından bir senelik çalışmayacakları şekilde bebeklerine bakabilsinler tabii maddiyat için çalışmak zorunda olanlara kariyer için değil kaydirigubbakcemile3
keşke dedim keşkeee siz böyle yazdıkça içim parçalnıyor
kimisinin babaannesi ananesi kendine göre yetiştiriyor anneler işte olduğu için müdahale edemiyor kimisi bakıcılarda kimisi kreşlerde keşke kendi annelerinin kanatları altında olabilse tüm bebişler
2 gun diyet yapayım dedim bugun memeler fosladı poff hemen yemeye basladım isim spora kaldı benim rejim isi yattı yani..
pervin arkadasina cok uzuldum..bende hep onu dusunuyorum bazen, teonun kalp sesini gec almistik biz de ya alamasaydik nolurdu, napardim diye??
bugun moralim cok bozuktu isyerinde gene kavga ettik sefle bismilllah ilk gunden arkadasla beni cok kotu aglatti bu sefer, dedim nalet olsun senin gibi herifede, isede...eve geldim ogluma sarildim, kokladim, iyi geldi...eger boyle deveam ederse bi kac ay daha isten ayrilicam sanirim, dayanamiyorum artik...
inşallah sadece şımarıklıga yapıyodur bişeciği yoktur oğluşunun.Annemin işi olduğu için spora gidemeyecektim, erken bitmiş, ben de bisikletime atladım gittim hemen. Çok iyi geldi valla. Doruk çok mızmız 1 haftadır. Ne yapsam mutlu olmuyor. Gündüz gene kucak kucağa bir gün yaşayınca, üstüne spor ilaç gibi geldi. Hoca da "haydi biraz gayret" dedi, çok zor bi hareket yapılıyordu. Dedim, sezaryenli olmasam zorlarım ama korkuyorum. KAdın çok şaşırdı, 5 aylık sezaryenli bu hareketleri nasıl yapar, tebrik ederim sizi dedi. Dedim benim alt yapı sağlam da, şu tatlılar olmasa!Doruk yarın da böyle olursa çarş doktora göstericez. UYkuları 2 saati aşmıyo ve sürekli çığlık atıyo evde ve çok mızmız, diye... Bakalım ...
BABY arkadaşına üzüldüm. Ama bu duyguyu 2. bebekte yaşayanlar daha metin oluyor. İlk bebekte yaşayanlar çok daha zor atlatıyor.
GYPSY neden göremedin yaa resmi? Bunun kırmızısı bizimki :)
NUK FIRST CHOICE LEARNER BİBERON 150 ML, #22251010 Gittigidiyor.com
pervin arkadasina cok uzuldum..bende hep onu dusunuyorum bazen, teonun kalp sesini gec almistik biz de ya alamasaydik nolurdu, napardim diye??
bugun moralim cok bozuktu isyerinde gene kavga ettik sefle bismilllah ilk gunden arkadasla beni cok kotu aglatti bu sefer, dedim nalet olsun senin gibi herifede, isede...eve geldim ogluma sarildim, kokladim, iyi geldi...eger boyle deveam ederse bi kac ay daha isten ayrilicam sanirim, dayanamiyorum artik...
nurdannn canım benim yaa kıyamam teoya inş çabuk alışır
inanırmısınız bilmem sevgili anneler ama piyango bileti alırken ne düşündüm;eğer iyi bir para çıkarsa siz çalışmak zorunda olan annelere para göndermek çok isterdim en azından bir senelik çalışmayacakları şekilde bebeklerine bakabilsinler tabii maddiyat için çalışmak zorunda olanlara kariyer için değil kaydirigubbakcemile3
keşke dedim keşkeee siz böyle yazdıkça içim parçalnıyor
kimisinin babaannesi ananesi kendine göre yetiştiriyor anneler işte olduğu için müdahale edemiyor kimisi bakıcılarda kimisi kreşlerde keşke kendi annelerinin kanatları altında olabilse tüm bebişler
6.hissim kuvvetli hamileykende benzer seyler hissettigim olmustu yazmıstım ama olumsuz seyleri hissstmeyi sevmiorumm
mısırım yokki bol su ictim ıhlamur suyud cayı ictim evrosum bide kalan pastadan yedik emrahla ben kaptırmısım tabagı sıyırırken onun daha kalmadı bitti bittiii demesiyle dunyaya dondum :))
hediyemızı aldık tek kelımeyle bayıldıkkkkk.Evrim'cim cook tesekkur ederiz canım kesene bereket.ekleyebılırsem hemen eklıycem topiğe,yoksa yarın artık.ailecek hayran kaldık helekı o cekete :))
hadi hayırlı olsun esracım bakıcınızvereliniortak birbirlerine alışacaklardır zamanla sen fazla stres yapma bak herşey yoluna girmeye başlamış bile umarım hep böyle devam ederbugun bakıcı teyzemiz basladııı
yakında ece ile resimlerini çekip sizlerede gostereceğim insallah
aksamdan mideme agrlar girdi sabah heyecandan bagırsaklarım bozuldu sabah 9 gibi çıkıp ssk ya dogumparamı almaya falan gitcektim ordan eminonune gitcektim hamile degilken yanımda bebek yokken doyasyıya gezecektimmm ama 12 gibi evden çıkabildim habire anlatcak birsey oluyor gostercek ece aglayınca falan uykusu var biliyorum alıp emzirerek uyutmamak garibime gitti kadın ugrasıyor odalarda bakınıyornerde sallasam falan ben cay içtim mutfakta annemle kahvaltı ettik pek bir garibime gitti
iste bana sen nasıl istersen oyle yapayım falan diyor ben ezilip buzuluyorum falan koskoca kadın tuhaf geldi bunu boyelyapın demek falan
neysee cıktık babamda bana eslik etti vapurda n aradım evi uyumus ayakta bizim cadı inanamadım anneme telefonu elinden dusurme hep arıycam dedim sonra eminonu havasına kaptırınca kedndimi birkaç saat aramadım sonra biraz agladıgnı anlattı annem mama yapmıslar acmıs falan anlamamıslar tabi bir meme emdi bir mama falan karıstı hesap ben tamamen ise gidince daha rahat olacak heralde
kotu geçmemis yani gayet iyi idi kadın da heyecanını atmıs ihiçte hep aglayan beek falan degil dedi bakalım insallah boyle iyi gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?