ehh nede olsa yaşını başını almış işinin ehli olmuş artık. seninde için rahat eder esrambu arada bakıcımız temizligi titizligi ile yillardır komsular tarafından tanınıyor
sabah geldi uzerini degisti ev giysileri getirmis birkaç takım hemen onları giydi ellerini yıkıyor sıkı sıkı
kendi el havlusunu getirmis banyoya ayrı yer e koyduk terligi vs herseyi yanında geldi
yemeginide arada evden getirirmis ki bizde yemek yapcak ece nin duzeni oturup uyuttugunda yemek vs yapcak ama evinden ekmek kkızartırmıs uno tost ekmegi yermis yanında getirirmis hani ayıp olmasın simdiden soyleyeyim falan dedi burdan niye yemiyorsun demeyin ona alıskınım dedi nasıl istersen dedim bende :) sahsına munhasır derler ya oyle bir ablamız
bu arada 3 agustos dogumlu bir gun evel dogursam ece ile bakıcısı aynı gun dogumlu olcaklardı
yani bizim ablamızda aslan burcu)
sabah ev giysileri beyaz esofman alt pembe bluz du ece bir kaka yaptı kadının kucagında iken esofmanına bile çıktı bir ara bir gordum aaa dedim dizinizde kaka mı onlar koptugum andı gulmemk için kendimi zor tuttum yedegi oldugu hiçaklıma gelmemisti hemen olsun olur oyle seyler deyip yenisini giydi ben hayretler içinde izledim:))
bu arada bakıcı ablamız benim asla yapamyaacagım bir hareketi yapıyor yerde oturup ayagında sallıyor yastgı sallayarak bebegi dusurmeden itina ile yerden hem kendi hem bebegi kaldırıyor
ben yere falan tutunup destek almadan pek biryere dogrulamıyorumda bu kilo ile62 yasında kadın nasıl yapıyor inanamadım:))))
Benim memişler gene sönükregl ile ilgisi var mı acaba? Bİr de yılbaşında yediğim bir şey bana 2-3 gün boyunca feci süt yaptı. Et olabileceğini tahmin ediyorum. Öyle ise çok kötü, oldukça pahalıya patlar bu süt işi bize :):):)
Sana ben hıc kıyamam.. hıc kıyamam, yuregın gıbı olsun tüm dileklerin, yüzün hep gülümsesin be kadın.. kıyamam sana.
Ne bileyim Dİlek? Pilav - tavuk - brokoli her zaman yediğim şeyler. Farklı olan kırmızı et var. Çok hastası değilim. Çok tüketmiyorum. Patlıcan da yapmaz herhalde?
patlican yapar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?