regl ile ilgili olacağını sanmıyorum. aaaaaa etin süt yaptığını ilk defa duydum ciddenmi taze:uhm:
AaaAAaaA? Çok şaşırdım ciddi mi? Eee ben hep alıp yerim ki, bayılırm patlıcan salatasına. Konserve tabi bu mevsimde...
defnem damlam ya hala kargonuzla buluşamadınızmı.. ayyh sagsalim bi eline geçseydi DENİZ kızın hediyesi..
valla koca topikde bi sen bide minnacık tuba kaldınız heee
aynen katılıyorum canım eğer parasal değilse kesinlikle değmez.Ah kıyamam ben iç çekişine yakışıklı damadımın:gitme:Allah sabır versin ikinize de. Elbet alışacak, ama alışana kadar çekeceksiniz tabii. Ben bazen hesaplar yapıyorum Semih'in maaşıyla geçinebilir miyiz diye. Nerdeeee, bir öğretmen maaşıyla, hem de yeni alınmış evin taksitleriyle, nasıl geçinilecekmafoldumbenAma kayınvalidemin en ufak bir yanlışını görsem arkama bakmam ondan da eminim.
Diyeceğim o ki, hiçbir kariyer evladından önemli değil. Mesele parasal değilse, şu çektiğin vicdan azabına değmez
canım geçmiş olsun umarım gribe çevirmez tamamen. ıhlamur verin hemen iyi gelir.günaydınn....geçmişe şöyle bi göz attım....
okadar sayfayı okuyunca aklımda kalanlar bunlar oldu... gelelim bize....
selin sanırım hasta oluyor.... ne yapıcam bilmiyorum dr.umuzda yok.... kime götürürüm ne yaparım kaldım ortada....
birkaç gündür burnu tıkalı daha öncedende tıkanıyordu ama hemencecik geçiyordu sanki bu tıkanıklık gün boyu sürüyor.... akşamda 3 kere falan öksürdü... gripmi oluyor demekten kendimi alamıyorum... arada da bir hırıldı geliyor göğsündenmi yoksa burnunun tıkanıklğındanmı geliyor anlayamıyorum.... ama devamlı değil o hırıltı......hafta sonu gezmeye gittiğimiz evin oğlu grip gibiydi daha tam olarak atlatamamıştı ve hep selinin ağzına ağzına girdi sevmek için acaba gripmi bulaştıki....bakalım sabah babaannemize tembihledik... gözlemlesin bugün...çok öksürecekmi başka şikayetleri olacakmı diye.. inşallah hasta falan değildir....
kıızımla hasta olduk ... o ter ve oksuruk ben burun akması..gece hıc yatamadık evde maskede yok tulbent bagladım agzıma. sabak pekmez verdım 1 cay kasıgı elma kaynattım bıraz ıctı evıde havalandırdım ııce evı gorsenız heryer heryerde eskı ısyerımden bı abla vardı onu aradım cagırdım temızlıge gelsın dıe bakalım ıns atlatırız emrah bana sattı o ıılestı
GÜNAYDIN herkese
kaydirigubbakcemile2 ohh şükr sende kavuştun hediyene.. begenmene çok sevindim.saglıkla giysin inşallah..a.s.şimdi geldi gülistanım ellerine sağlık çok şeker çok bayıldım çok
önce resmini koyarım sonrada giydiririm öylede koyarım teyzesi teşekkürler ....
günaydın meltem nbr
bugun bakıcı teyzemiz basladııı
yakında ece ile resimlerini çekip sizlerede gostereceğim insallah
ecenin kafası cok terlio sabahtan beri kuru oksuruk .terledigi icinmi oksuruo bilemedim halbuki dru dediki burnu tıkalı oldugu icin oksuruo ustundekileri tek kata indirdim bi atlet bi cıtcıtlı badiyle yatıo aıda tek kat yıne kafa ense terlemis...
bu kulak ellemeyle diş çıkarma hipotezi dogruysa bizimkinin dişinin çıkması yakınlaştı dimekdir..
çünkü elleri sürekli kulagında hatta ben acaba kulagımı agrıyor diye doktor amcaya sormuştum oda refleksleri gelişiyor ve vucudunu keşfediyor demişti....
ben henuz yastık kullanmıyorum ama elyaf KULLANILMAMASI gerektiğini biliyorum. bebek eşyları yastık yorgan vss mutlaka pamuk olmalıymış..arkadaşlar bebeklerine yastık olarak ne kullanıyorsunuz... ben seline normal sıradan elyaf bi yastık almıştım ama terletiyor selini... bana bu konuda ne önerirsiniz... nasıl bi yastık almalıyım... kızım rahat etsin.....
kaydirigubbakcemile3 evet evet Afik de pipisini tutmaya çabalıyor dokunuyor ama henuz tam kavrayıp tutamıyor..benmde kayınvalidem söylemişti erkek bebeklerin pipisini tutmaya çalıştıgını..Vücudunu tanıyor diyince aklıma geldi. Bizim kız da ne zaman altını açsam elini kukusuna götürüyor. kaydirigubbakcemile3 O bölgeyi yoklamaya başlıyor. Bir yazıda okumuştum bu aylarda cinsel bölgelerini keşfetme başlarmış. Görmedikleri için dokunarak tanımaya çalışırlarmış. Hemen elini oraya atması bana çok komik geliyor. Bir yandan da gülüyor haspa kaydirigubbakcemile3
canım ben su da verilmesi gerekir diye biliyorum doktor bana az az ver demişti alışsın diye ama kıvanç suyu hiç sevmedicanım iyiyim ne olsun
Ece hanımla ve işle uğraşıyoruz
dün doktora götürdük ece yi 7000 gram ve 67,5 cm olmuş doktor kilosunu az buldu yine ek gıdaları arttırdık
ek gıdaya başlayınca su da verecek miyiz bilgin var mı?
senin keyifler nasıl??
bizde burun alerjisi olduğu için doktor bize elyaf önerdi yünlü yasakladı elyafın üstüne pamuklu bi çarşaf koy o şekilde yatsın dedi üstündeki çarşaf terlemesini önlüyorarkadaşlar bebeklerine yastık olarak ne kullanıyorsunuz... ben seline normal sıradan elyaf bi yastık almıştım ama terletiyor selini... bana bu konuda ne önerirsiniz... nasıl bi yastık almalıyım... kızım rahat etsin.....
arkadaşlar bebeklerine yastık olarak ne kullanıyorsunuz... ben seline normal sıradan elyaf bi yastık almıştım ama terletiyor selini... bana bu konuda ne önerirsiniz... nasıl bi yastık almalıyım... kızım rahat etsin.....
meltem ecenin kilosunu bilmem ama maşallah boyu çokgüzel:)
saglıkla ilgili bi sorunları olmasında..
siz hangi marka mama kullanıyorsunuz..
benm oglum 48 dogmuştu en son 62 di.3.5 aylık kontrlunde. bakalım haftaya salı gidecegiz aşımız var ve kontrolumuz var.
acaba kaç gr aldı merak ediyorum..
ek besin konusunda her mama sonrası ablam veriyordu.bi kaç çaykaşıgı su.
içme suyunu kaynatıp sogutuyordu öyle veriyordu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?