ek gıdaya başlayınca su da verecek miyiz bilgin var mı?
arkadaşlar bebeklerine yastık olarak ne kullanıyorsunuz... ben seline normal sıradan elyaf bi yastık almıştım ama terletiyor selini... bana bu konuda ne önerirsiniz... nasıl bi yastık almalıyım... kızım rahat etsin.....
canım iyiyim ne olsun
Ece hanımla ve işle uğraşıyoruz
dün doktora götürdük ece yi 7000 gram ve 67,5 cm olmuş doktor kilosunu az buldu yine ek gıdaları arttırdık
ek gıdaya başlayınca su da verecek miyiz bilgin var mı?
senin keyifler nasıl??
Belma çok geçmiş olsun... :1hug: Bu arada geçen resimlerine baktımda çok hoşsun maşallah kızında aynı annesine benziyor
Ben yastık kullanmıyorum hiç kullanmalı mıyız?
Evrrrrrrrrrrimmmm
saol ciğerim ben valla bilmiodum bu damacana konusunu bende hep damacanadan kaynatıp veriyordum. hmmm çok çok saol canm ya..sende olmasan halimiz ne olur bilmemem..
yastık konusunda cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkürederim.... malesef biz nerdeyse doğduğundan beri yastık kullanıyoruz dr.umuz öyle söylemişti selin tıkanıyordu arada kusuyordu falan o yüzden yüksekte yatırmamız gerekiyordu....
EVRİŞİM kaz tüyü yastık evet mantıklı geldi.... ama bu kaz tüyü yastık bebekler için küçük satılıyormu
yoksa bu büyükler için olan yastıktamı yatırıyorsun ona göre alayım....
DAMACANA muhabbetini kaçırdım... bende kızımın mamalarını damacanadaki suyla kaynatıp veriyorum.... ne yapmam lazım.. banada yeniden anlatırmısınız ?????
Olma mı kuzu.. tam da onlar ıcın olanlardan var.. mınıcık.. sızın orada Ozdılek varsa orada rahatlıkla bulabılırsın, bulamazsan, bana sole, ben sana alıp gondermeye calsıırım.
Şişe suyu kullanırsan daha ıyı edersın,ozetı bu :)
bende bunu bı arkadasımdan ogrenmıstım hamıleyken, onun doktoru solemıs kızı ıcın, damacana suların doldurma sekıllerı saglıksız oldugu ıcın, onlarda bakterı oranı fazla oluyormus, o yuzden adam sıse suyu ıcırın dıyormus, bır de erıklı yı tavsıye etmıs, ıcındekı mıneral oranı en fazla olan su o su, bende hamılelıgım boyunca ve hala onu ıcıyorum.. ha hamılelıkte zengın ettık mı erık lıyı.. evet o bızız.. haftada 2 damacana :))
canım malum ben ilçede olduğum için burada özdilek yok özdilek ineğölde var ama ha deyincede gidilmiyor bakalım ben arkadaşlara falan soruşturayım gidenler olursa ısmarlarım.... ince düşüncen için teşekkür ederim tatlım....
hımmmm damacana değil şişelerden alacağız öylemi kafam karıştı ikisinin arasındaki fark nekine.... neyse öyle alırız madem selin için ne yapalım.....bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?