2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu hafta çamaşır haftam. Afik ve babasına çamaşır yetiştiremiyorum as ütüle katla yerleştir..
beyazlar renkliler çarşaflar havlular pofffffffffffff

Bız o oksurugunden berıdır yastık kullanmaya basladık, sımdı yastıksız yatırmıyorum, o da rahat yatıyor eskısıne nazaran.. Kuzey e kaz tuyu yastık almıstım, yorganı ıle beraber, terletmıyor, cunku hava alıyor yastık sureklı.. yastıgın kaz ın gıdı tuyunden olmasına dıkkat edersen daha cok rahat eder kuzun..

Mama yıyen bebeklerın muhakkak su ıcmesı gerektıgını bılıyorum.. bız mama yemesek te ben meyve suyundan sonra bıraz verıyorum Kuzey e

Erıklı suyu dırek ıcırebılırsın.. ama ona aıt sıse olsun, kımse de kullanmasın, bu suyun ıcınde mınareller cok fazla oldugu ıcın kaynattıgın zaman bu mınerallerı kaybedersın. Bebege suyunuzu asla damacana sulardan ıcırmeyın arkadaslar,daıma sıse suyu olsun.

Ayrıca bızım doktorumuzun bu zamandan sonra bır bebegın alması gereken maksımum kılonun 600 gr oldugunu soylemıstı.. neı sana bole dıyor bu adam herseferınde MELTEM.. bence gayet sahane kılosu yaf.

Ben yastık kullanmıyorum hiç kullanmalı mıyız?

Normalde kullanılmaması gerek;

Baktım daha rahat yatıyor, e artık buyudu, yan cevırıp uyuttugum zaman omzu falan yoruluyor halıyle, omzunu yastııgn altına alıp uyutuyorum, sen kendınden tahmın et,bızde bole daha rahat yatmıyor muyuz? ama tabıı reflusu falan yoksa..

Evrrrrrrrrrrimmmm

saol ciğerim ben valla bilmiodum bu damacana konusunu bende hep damacanadan kaynatıp veriyordum. hmmm çok çok saol canm ya..sende olmasan halimiz ne olur bilmemem..

bence süt yapan et değil patlıcandır..
kırmızı eti çok seven ve tüketen bir eşim oldugu için ben bi fark görmemiştim süt konusunda zira olsaydı tamda kurban bayramı sonrası daşşş gibin olmalıydı.naçizane fikrimdir..

bence patlıcandır o süt yapan..

Evrrrrrrrrrrimmmm

saol ciğerim ben valla bilmiodum bu damacana konusunu bende hep damacanadan kaynatıp veriyordum. hmmm çok çok saol canm ya..sende olmasan halimiz ne olur bilmemem..

bende bunu bı arkadasımdan ogrenmıstım hamıleyken, onun doktoru solemıs kızı ıcın, damacana suların doldurma sekıllerı saglıksız oldugu ıcın, onlarda bakterı oranı fazla oluyormus, o yuzden adam sıse suyu ıcırın dıyormus, bır de erıklı yı tavsıye etmıs, ıcındekı mıneral oranı en fazla olan su o su, bende hamılelıgım boyunca ve hala onu ıcıyorum.. ha hamılelıkte zengın ettık mı erık lıyı.. evet o bızız.. haftada 2 damacana :))

yastık konusunda cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkürederim.... malesef biz nerdeyse doğduğundan beri yastık kullanıyoruz dr.umuz öyle söylemişti selin tıkanıyordu arada kusuyordu falan o yüzden yüksekte yatırmamız gerekiyordu....

EVRİŞİM kaz tüyü yastık evet mantıklı geldi.... ama bu kaz tüyü yastık bebekler için küçük satılıyormu
yoksa bu büyükler için olan yastıktamı yatırıyorsun ona göre alayım....

DAMACANA muhabbetini kaçırdım... bende kızımın mamalarını damacanadaki suyla kaynatıp veriyorum.... ne yapmam lazım.. banada yeniden anlatırmısınız ?????

Olma mı kuzu.. tam da onlar ıcın olanlardan var.. mınıcık.. sızın orada Ozdılek varsa orada rahatlıkla bulabılırsın, bulamazsan, bana sole, ben sana alıp gondermeye calsıırım.

Bu damacana muhabbeti açılınca Bursa'da gerçekleşen bir olayın haberleri aklıma geliyor nedense akannehir damacana sudan iğreniyorum ... :umursamaz:

Olma mı kuzu.. tam da onlar ıcın olanlardan var.. mınıcık.. sızın orada Ozdılek varsa orada rahatlıkla bulabılırsın, bulamazsan, bana sole, ben sana alıp gondermeye calsıırım.

canım malum ben ilçede olduğum için burada özdilek yok özdilek ineğölde var ama ha deyincede gidilmiyor bakalım ben arkadaşlara falan soruşturayım gidenler olursa ısmarlarım.... ince düşüncen için teşekkür ederim tatlım....

Şişe suyu kullanırsan daha ıyı edersın,ozetı bu :)

hımmmm damacana değil şişelerden alacağız öylemi kafam karıştı ikisinin arasındaki fark nekine.... neyse öyle alırız madem selin için ne yapalım.....bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.....

hemen ıkı ustune acıklama yaptım ama gozunden kactı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…