evdekı hanımla kanal 1 ısleyınız.. uyku sorunları ele alınmış
Maşallah noel Deva'ya çok tatlı pamuk şeker opuyorumnanaktan
bizde dün aşı olduk çok şükür ateş olmadı boy ve kilo ölçüldü boy 68cm kilo 8,5.
kan ilacı verdiler kullansammı
arkadaşlar bebeklerine yastık olarak ne kullanıyorsunuz... ben seline normal sıradan elyaf bi yastık almıştım ama terletiyor selini... bana bu konuda ne önerirsiniz... nasıl bi yastık almalıyım... kızım rahat etsin.....
maviş maşallah kuzuna kocaman olmuş... rabbim nazarlardan korusun.....
deva ne kadar hoş çıkmış yılbaşı devası öylemi yerim ben onu....pelerinde çok yakışmış maşallah....
denizyıldızı özdeyi ekrandan geçip o yanaklarının mıncıklamak geldi içimdenne tatlı çıkmış maşallah sanki tavşan kosmünü giymiş gibi gözüküyor.....
opuyorumnanaktan sağol cnm ayşin teyzesinin hediyesi tulumu o çok yakıştı kesesine bereket opuyorumnanaktan
Oyyy maşallah maşallah tosuncuğa maşallah
Maviş, senin oğlan ağustosun son bebeklerindendi di mi? 4 aylık oldunuz mu siz?
Her yerde söyleme, nazar değmesin çocuğuma, maşallah
Kan ilacı biz kullanmıyoruz, kan tahlili yapılmadan gerek olup olmadığı bilinemiyor ki.. Sağlık ocaklarında falan her çocuğa veriyorlar, tereddüt ediyorum bu konuda.
bizde dün aşı olduk çok şükür ateş olmadı boy ve kilo ölçüldü boy 68cm kilo 8,5.
kan ilacı verdiler kullansammı
Günaydın hepinize a.s.
Meltem ecenin kilosu iyi değil mi ya? Bizim drlarda mı sorun var acaba ? Cuma yine götüreceğim ama en fazla 7 dir bizimki... Bence maşallahı var ama
azmış biraz ama bence 200 gram daha olsa tamamdır diyecekti
Ben de su verilecek diye biliyorum. Ben birkaç kaşık ek olarak veriyorum.
Bız o oksurugunden berıdır yastık kullanmaya basladık, sımdı yastıksız yatırmıyorum, o da rahat yatıyor eskısıne nazaran.. Kuzey e kaz tuyu yastık almıstım, yorganı ıle beraber, terletmıyor, cunku hava alıyor yastık sureklı.. yastıgın kaz ın gıdı tuyunden olmasına dıkkat edersen daha cok rahat eder kuzun..
Mama yıyen bebeklerın muhakkak su ıcmesı gerektıgını bılıyorum.. bız mama yemesek te ben meyve suyundan sonra bıraz verıyorum Kuzey e
Erıklı suyu dırek ıcırebılırsın.. ama ona aıt sıse olsun, kımse de kullanmasın, bu suyun ıcınde mınareller cok fazla oldugu ıcın kaynattıgın zaman bu mınerallerı kaybedersın. Bebege suyunuzu asla damacana sulardan ıcırmeyın arkadaslar,daıma sıse suyu olsun.
Ayrıca bızım doktorumuzun bu zamandan sonra bır bebegın alması gereken maksımum kılonun 600 gr oldugunu soylemıstı.. neı sana bole dıyor bu adam herseferınde MELTEM.. bence gayet sahane kılosu yaf.
Normalde kullanılmaması gerek;
Baktım daha rahat yatıyor, e artık buyudu, yan cevırıp uyuttugum zaman omzu falan yoruluyor halıyle, omzunu yastııgn altına alıp uyutuyorum, sen kendınden tahmın et,bızde bole daha rahat yatmıyor muyuz? ama tabıı reflusu falan yoksa..
Yılbaşı Deva' sı kaydirigubbakcemile2
Noel Deva kaydirigubbakcemile
tavşanım :)
özdenin gülüşüne bayıldımmm ya maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?