2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet Evrim, sen bir kere daha söylemiştin bu damacana su olayını. Bende o zamandan beri, şişe su alıyorum Deva için.

bizde dün aşı olduk çok şükür ateş olmadı boy ve kilo ölçüldü boy 68cm kilo 8,5.
kan ilacı verdiler kullansammı

Oyyy maşallah maşallah tosuncuğa maşallah
Maviş, senin oğlan ağustosun son bebeklerindendi di mi? 4 aylık oldunuz mu siz?
Her yerde söyleme, nazar değmesin çocuğuma, maşallah

Kan ilacı biz kullanmıyoruz, kan tahlili yapılmadan gerek olup olmadığı bilinemiyor ki.. Sağlık ocaklarında falan her çocuğa veriyorlar, tereddüt ediyorum bu konuda.

maviş maşallah kuzuna kocaman olmuş... rabbim nazarlardan korusun.....

deva ne kadar hoş çıkmış yılbaşı devası öylemi yerim ben onu....pelerinde çok yakışmış maşallah....

denizyıldızı özdeyi ekrandan geçip o yanaklarının mıncıklamak geldi içimdenne tatlı çıkmış maşallah sanki tavşan kosmünü giymiş gibi gözüküyor.....

opuyorumnanaktan sağol cnm ayşin teyzesinin hediyesi tulumu o çok yakıştı kesesine bereket opuyorumnanaktan

bu arada HEDıYEMıZ GELDııııııı.....

nurdancım canım çok teşükker ederiz hediyen için kesene zevkine sağlık.. akşama seline giydirip resmini eklerim diğer topiğe....

maşallah gelinime oyy oyy pembiş pembiş çok şeker ya...

evet canım benim oğlan 1 eylül doğumlu 4 ayımız doldu
kan ilacını sağlık ocağı verdi bizede. acaba bende tahlilmi yaptırsam öyle kullansam

bizde dün aşı olduk çok şükür ateş olmadı boy ve kilo ölçüldü boy 68cm kilo 8,5.
kan ilacı verdiler kullansammı

maşallah canım
kullan tabi

Ben de su verilecek diye biliyorum. Ben birkaç kaşık ek olarak veriyorum.

evet unutmuşum sormayı arayıp soracağım

güzel bilgi için sağol
bizde uzun zamandır yastık kullanıyoruz yün yastık

Ayrıca bızım doktorumuzun bu zamandan sonra bır bebegın alması gereken maksımum kılonun 600 gr oldugunu soylemıstı.. neı sana bole dıyor bu adam herseferınde MELTEM.. bence gayet sahane kılosu yaf.

400 gram aldı bu ay
ama bu ay ben işe başladım biberon sorunu anne özlemi vs anneanne babaanne baktı derken 400 gram ancak buna da şükür

Yılbaşı Deva' sı kaydirigubbakcemile2

Noel Deva kaydirigubbakcemile

maşallah ikisine de
Ece nin de öyle bir pelerini var hatta giydireyim fotosunu koyarım aynı gibi
oğlum olsaydı o tavşanı gelinim yapardımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…