2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canim ama kariyerden ote biraz maddi, bizde ev aldik 1.5 sene once ve onun taksiotleri baska borclar derken tek maas cok zor( ama dunku olaydan sonra dusunmuyor degilim ayrilmayi, dun yine tibetle ciddi ciddi konustuk, bi kac aydaha disimi sikicam, en azindan diger borclar bitene kadar..ama boyle devam ederse birakip ben onceden turkiyeye gelebilirim..bilmiyorum ama zor bi devrenin icindeyiz sanirim(
boz yastik kullanmiyoruz
ben sadece yataginin altina koyuyorum reflusu icin, yatagini 30-40 derece yukseltiyorum

bu arada HEDİYEMİZ GELDİİİİİİİ.....

nurdancım canım çok teşükker ederiz hediyen için kesene zevkine sağlık.. akşama seline giydirip resmini eklerim diğer topiğe....
rica ederim canim ama babam notu unutmus(karr burusmasin diye ayri koymustum valizden, oda direk poseti vermis kargoya(notum gelmedi yani; kuru kuru oldu, insallah begenmissindir, iyi gunlerde..

Meltem ecenin kilosu iyi merak etme, boyuda cok guzel, ek gidada az da olsa su veriliyor, ama ben suyu sevmedigi icin hergun ihlamur veriyorum pekmezli 50-100cc yada iyi geceler cayi humananin, oda sivi sonucta, cunku su icmiyor sadece..

Mavis masallah canim, tosunumuz o bizim, masallah..

Patlicanin sut yaptigini okumustum ben biyerde, ama bende digerleri gibi o da ise yaramadi..

Bizimde HEDIYEMIS GELDII... esracim kesene bereket, cok guzel, aksam foto koyucam...

olsun canım gönüller bir olsun kuru kuru olurmu hiç.... çok beğendim tam seline olur şimdi...bakalım akşama cicisini giydirip resmini eklicem eminim çok yakışacak... tekrar teşekkürler nurdan teyzesiopuyorumnanaktan

Yılbaşı Deva' sı kaydirigubbakcemile2

Noel Deva kaydirigubbakcemile

Ben işteyim..
Özet alabiler miyiz acep programdan sonra?

bızım bıldıgımızden farklı bısı demedı hatun :)

ıkınıze de soyluyorum; Ayşin ve Özlem,oyle laf olsun dıye, foto koymussunuz dıye degıl, cıgerden soyluyorum, kızlarınız çok guzel, Allah nazarlardan saklasın, bıblo gıbıler resmen.. maşallahh.. Bahtları da yüzleri gibi olsun ınsallah.

Teo kres macerasi gun2
Bugun yine ayni aglamakli gecti, benim kucagimda sakinledi, diger iki kadin daha vardi bugn, gozleri korktu biraz sanirim, persembe ve cuma yarim gun vericez, birden tam gun agir olabilir dediler teo gibi bir bebege.. yavas yavas alistircaz, birde oyle denicez..bugun detayli dosya doldurduular tum aliskanliklari yedikleri ictikleri v.s. umutluyum..

çok yorgunum.uyumuyor bu çocuk.üç kez yatırdım 10 ar dakika uyudu.şimdi yoğurt yedirdim.ağzında yoğurt varken tüpürüyor.dönüyor sürekli,eller ayaklar hiç durmuyor.nerelere kaçıyor döne döne..ve hiççççççççççççççççççç susmuyor bağırıyor çığlık atıyor,konuşuyor ama ne anlatıyor bilmiyorum.çooooooook bitkinim

ben o tavsanla noel devasini yerim yerim yerim; masallah..

Nurdanım, her şerde vardır bı hayır.. ben hep buna ınanırım, hakkınızda da hayırlısı olsun.

Bişi demiycem susucam.

Yan yatırıyor musun Kayra uyurken, bana bunu Burcu dedıgınden berıdır uyku suresı uzadı. Cıglık ve tepınme olayı bızde de mevcut.

Nurdancım sağol canım verdiğin bilgiler için
Allah işyerinde sabır versin sana
ev borcu da öde öde bitmiyorrdur

Kayra ben hafta içi evde yokken gündüz hiç uyumuyormuş Ece
benim evde olduğum zamanlar genelde 2 defa 1 er saat uyor

cunku isten ayrilirsam burda yapabilecegim hic bisi yok, mescburen trye donmem gerekicek(ya tekrar uzmanliga basliycam bunu icin 6 ay sinava calismam gerek evde kalip hem teoya bakip yada arastirma ile ilgili bir is bakicam ilac firmasinda annem teoya bakarken..off bimlmiyorum, kafam cidden cok karisik, allah cocugumun rizkini versin baska bisey istemiyorum..

kayra gecmis olsun canim ama dis huzysiuzlugu gibi..bence cok yakin cikarmasi..

Nurdan ve Evrişim teşekkürler bende laf olsun diye demiyorum çok tattlısın opuyorumnanaktan
Kayra acaba diş olayı mı? Malum bu zamanlarda herşeyi ona bağlıyoruz ama inş. ciddi birşey yoktur...
Nurdan zamanla sende toeda alışacak ama işte zaman... Demesi kolay bize...

evet evrimcim sürekli yan yatırıyorum doğduğundan beri.ama artık yüz üstü yada sırt üstü buluyorum yine çeviriyorum ama uyumuyor...

inşallah çabucak alışır teo....

bende inanirim; inanirdim.. ve simdide inanmak istiyorum( du bakalim bekleyip gorucez..

şimdide inanacaksın inancını yitirmeyeceksin canım....

bizimki ne ben varken uyuyor nede yokken... zaten beni annesi olarak görmüyor babaanneyi annesi olarak gördüğü için bize etmediği cefa kalmıyor ağlama nöbetlerine giriyor en sonunda babanneyi çağırıyoruz gel anne oku falan diye bakıyoruz bizimki susuyor sanki 2 saat ağlayan o değildi..... çok dertliyim ben olmayınca selin daha mutlu.....

canım rabbim teonunda sizinde rızkınızı verir merak etme... herşeyde vardır bir hayır... bu zor günlerde geçecek allahın izniyle unutma güzel günler zor duraklardan geçermiş....bunlarıda atlatacaksın.....rabbim elbet kararlaştırmıştır birşey sen bunları düşünüp boşuna sıkma canını bazen sen ne yaparsan yap herşey olacağına varıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…