ece ve özdeye maşallah
özlem özde senin gibi çok güsel olcak
sagol canim ama kariyerden ote biraz maddi, bizde ev aldik 1.5 sene once ve onun taksiotleri baska borclar derken tek maas cok zorAh kıyamam ben iç çekişine yakışıklı damadımın:gitme:Allah sabır versin ikinize de. Elbet alışacak, ama alışana kadar çekeceksiniz tabii. Ben bazen hesaplar yapıyorum Semih'in maaşıyla geçinebilir miyiz diye. Nerdeeee, bir öğretmen maaşıyla, hem de yeni alınmış evin taksitleriyle, nasıl geçinilecekmafoldumbenAma kayınvalidemin en ufak bir yanlışını görsem arkama bakmam ondan da eminim.
Diyeceğim o ki, hiçbir kariyer evladından önemli değil. Mesele parasal değilse, şu çektiğin vicdan azabına değmez
boz yastik kullanmiyoruzarkadaşlar bebeklerine yastık olarak ne kullanıyorsunuz... ben seline normal sıradan elyaf bi yastık almıştım ama terletiyor selini... bana bu konuda ne önerirsiniz... nasıl bi yastık almalıyım... kızım rahat etsin.....
rica ederim canim ama babam notu unutmusbu arada HEDİYEMİZ GELDİİİİİİİ.....
nurdancım canım çok teşükker ederiz hediyen için kesene zevkine sağlık.. akşama seline giydirip resmini eklerim diğer topiğe....
sagol canim ama kariyerden ote biraz maddi, bizde ev aldik 1.5 sene once ve onun taksiotleri baska borclar derken tek maas cok zor( ama dunku olaydan sonra dusunmuyor degilim ayrilmayi, dun yine tibetle ciddi ciddi konustuk, bi kac aydaha disimi sikicam, en azindan diger borclar bitene kadar..ama boyle devam ederse birakip ben onceden turkiyeye gelebilirim..bilmiyorum ama zor bi devrenin icindeyiz sanirim (
herşerde bir hayır her hayırdada bir şer olurmuş.... rabbim yardımcın olsun... hepimiz öyle maddi sorunlar yüzünden çalışıyoruz yoksa kim istemezki evde kuzusuyla vakit geçirsin.... bugünlerde geçecek bir tanem...
rica ederim canim ama babam notu unutmus(karr burusmasin diye ayri koymustum valizden, oda direk poseti vermis kargoya (notum gelmedi yani; kuru kuru oldu, insallah begenmissindir, iyi gunlerde..
Yılbaşı Deva' sı kaydirigubbakcemile2
Noel Deva kaydirigubbakcemile
Ben işteyim..
Özet alabiler miyiz acep programdan sonra?
tavşanım :)
Nurdanım, her şerde vardır bı hayır.. ben hep buna ınanırım, hakkınızda da hayırlısı olsun.
Teo kres macerasi gun2
Bugun yine ayni aglamakli gecti, benim kucagimda sakinledi, diger iki kadin daha vardi bugn, gozleri korktu biraz sanirim, persembe ve cuma yarim gun vericez, birden tam gun agir olabilir dediler teo gibi bir bebege.. yavas yavas alistircaz, birde oyle denicez..bugun detayli dosya doldurduular tum aliskanliklari yedikleri ictikleri v.s. umutluyum..
çok yorgunum.uyumuyor bu çocuk.üç kez yatırdım 10 ar dakika uyudu.şimdi yoğurt yedirdim.ağzında yoğurt varken tüpürüyor.dönüyor sürekli,eller ayaklar hiç durmuyor.nerelere kaçıyor döne döne..ve hiççççççççççççççççççç susmuyor bağırıyor çığlık atıyor,konuşuyor ama ne anlatıyor bilmiyorum.çooooooook bitkinim
Teo kres macerasi gun2
Bugun yine ayni aglamakli gecti, benim kucagimda sakinledi, diger iki kadin daha vardi bugn, gozleri korktu biraz sanirim, persembe ve cuma yarim gun vericez, birden tam gun agir olabilir dediler teo gibi bir bebege.. yavas yavas alistircaz, birde oyle denicez..bugun detayli dosya doldurduular tum aliskanliklari yedikleri ictikleri v.s. umutluyum..
bende inanirim; inanirdim.. ve simdide inanmak istiyorum( du bakalim bekleyip gorucez..
Kayra ben hafta içi evde yokken gündüz hiç uyumuyormuş Ece
benim evde olduğum zamanlar genelde 2 defa 1 er saat uyor
cunku isten ayrilirsam burda yapabilecegim hic bisi yok, mescburen trye donmem gerekicek(ya tekrar uzmanliga basliycam bunu icin 6 ay sinava calismam gerek evde kalip hem teoya bakip yada arastirma ile ilgili bir is bakicam ilac firmasinda annem teoya bakarken..off bimlmiyorum, kafam cidden cok karisik, allah cocugumun rizkini versin baska bisey istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?