kayra gecmis olsun canim ama dis huzysiuzlugu gibi..bence cok yakin cikarmasi..
Nurdan ve Evrişim teşekkürler bende laf olsun diye demiyorum çok tattlısın opuyorumnanaktan
Kayra acaba diş olayı mı? Malum bu zamanlarda herşeyi ona bağlıyoruz ama inş. ciddi birşey yoktur...
Nurdan zamanla sende toeda alışacak ama işte zaman... Demesi kolay bize...
Kayra ben hafta içi evde yokken gündüz hiç uyumuyormuş Ece
benim evde olduğum zamanlar genelde 2 defa 1 er saat uyor
sanırım canım 6.ayın bitmesine az kaldı.eller hep ağızda benim parmağımı istiyor.göğsğmü ısırıyor çekiştiriyor.herşey ağızda yani.çıksada kurtulsam.birde bol salya var ama şükür ateş yok...
ben hep evdeyim meltemcim.yapışık ikiz gibiyiz.eskiden eşim uyutur oyalardı şimdi asla ona gitmiyor durduramıyor uyutamıyor.çok üzülüyor bu duruma...bana yapışık bu çocuk ya...
eciş ii oksurugu azaldı ama ben maskeyle gezıorum yavrumu koklayamıorum koklasamda alamam kokusunu burnum tıkalı..tavuk suyu corba ıctım mınoset ıctım armut kıvı sıktım kusburnu ıhlamur anca ayaktayım
amanın şimid hemen şu anbirşey oldu kızımda sürekli alışık olduğum ama oğlumda hayal olan birşey arkamda yatırdım oynuyordu sesi kesilince dönüp bi bakım dedm uymuş evet kendi kendine uymuş....çok şaşkınım....kucağımdaydı az önce nenen diyordu ama ağlayınca sallardım genelde onu bekliyordum bir yandanda uymul sıpa hep böyle olsada yormasalr nevar..
yarım sat önce bir mama yedik düşman başın avermesin batmadık yerimiz kalmadı...ağzında mama varkende bir hapşurduk maşallah ben sinir krizi geçiriyorum o gülüyordu ya...bu gün dışarı çıktık temiz hava iyi geldi...ondan sanırım...birde hergün sabah kakimamızı yaprdık yemek sonrası onuda yapınca rahatladı .bunlar nasıl kendi kendine uyudu kinin bi nevi sorgulaması....
yapışık olsa bir dert olmasa bir dert... selin sanırım beni evdeki herhangi biri giib görüyor babaanneyi ise annesi keşke kuzumda bana yapışık olsaydı.....
yok be canım çok zor vallahi,bırakıp mutfağa dahi çıkamıyorum.eşim gelmeden yemek yiyemiyor ev toplayamıyorum çoğu zaman yemek bile olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?