2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kayra gecmis olsun canim ama dis huzysiuzlugu gibi..bence cok yakin cikarmasi..

sanırım canım 6.ayın bitmesine az kaldı.eller hep ağızda benim parmağımı istiyor.göğsğmü ısırıyor çekiştiriyor.herşey ağızda yani.çıksada kurtulsam.birde bol salya var ama şükür ateş yok...

dünden beri elektirik kesintisi yaşıyoruz tam buraya geliyorum tak elektirik kesiliyor şu an bile heran kesilebilir saat 4 e kadar bakım varmış gelmişken gireyim dedim.

yok canım doktora götürdük bişey yok çok şükür alışkanlık dedi yetiyor ona dedi falan falan

Kayra ben hafta içi evde yokken gündüz hiç uyumuyormuş Ece
benim evde olduğum zamanlar genelde 2 defa 1 er saat uyor

ben hep evdeyim meltemcim.yapışık ikiz gibiyiz.eskiden eşim uyutur oyalardı şimdi asla ona gitmiyor durduramıyor uyutamıyor.çok üzülüyor bu duruma...bana yapışık bu çocuk ya...

eciş ii oksurugu azaldı ama ben maskeyle gezıorum yavrumu koklayamıorum koklasamda alamam kokusunu burnum tıkalı..tavuk suyu corba ıctım mınoset ıctım armut kıvı sıktım kusburnu ıhlamur anca ayaktayım

çok zor aynı sıkıntılar bizdede mevcut ama ne hikmetse çıkartamadı gitti şu dişleri... huysuzluk mevcut, ağzından öyle sular akıyorki önleri su gibi oluyor, ne bulursa ağzında eller battaniyeler beberonla bile kaşımaya çalışıyormafoldumben nette de yazıyor bazı bebekler belirtiler gösterdiği gibi hemen diş çıkartırmış bazısının ise 2-3 ay sürermiş.....kafamçokkarıştı

amanın şimid hemen şu anbirşey oldu kızımda sürekli alışık olduğum ama oğlumda hayal olan birşey arkamda yatırdım oynuyordu sesi kesilince dönüp bi bakım dedm uymuş evet kendi kendine uymuş....çok şaşkınım....kucağımdaydı az önce nenen diyordu ama ağlayınca sallardım genelde onu bekliyordum bir yandanda uymul sıpa hep böyle olsada yormasalr nevar..
yarım sat önce bir mama yedik düşman başın avermesin batmadık yerimiz kalmadı...ağzında mama varkende bir hapşurduk maşallah ben sinir krizi geçiriyorum o gülüyordu ya...bu gün dışarı çıktık temiz hava iyi geldi...ondan sanırım...birde hergün sabah kakimamızı yaprdık yemek sonrası onuda yapınca rahatladı .bunlar nasıl kendi kendine uyudu kinin bi nevi sorgulaması....

ben hep evdeyim meltemcim.yapışık ikiz gibiyiz.eskiden eşim uyutur oyalardı şimdi asla ona gitmiyor durduramıyor uyutamıyor.çok üzülüyor bu duruma...bana yapışık bu çocuk ya...

yapışık olsa bir dert olmasa bir dert... selin sanırım beni evdeki herhangi biri giib görüyor babaanneyi ise annesi keşke kuzumda bana yapışık olsaydı.....

yapılabilecik herşeyi yapmışsın canım yarın sabaha birşeyin kalmaz inşallah biran evvel atlatırsında ecoşu bol bol koklarsın.... ecede yavaş yavaş atlatıyor demekki.... öksürüğünün azalmasına sevindim.....

kızım bıberonu oyuncak sanıo vede onunla hıcbısey ıcmıo hemen ıssırmaya baslıo nu su ne meyve suyu ne bısey . dun 30ml mama zor ıcırdım oynaya oynaya

sıbelcım saol ya sen varya sabah nesemsın benım gunumun ılk aydınlıgısın resmen senınle konusmadıgım gun eksık kalıorum

nurdna teo kreşe başlamış sanırım biraz sabır alışacak ve herşey daha güzel olcak endişelenmen normal ama az sabır canım ya...

maviş kıvanca masallah masallah yakalıycak dogum kılosunun 2.katını 6 aylık olunca. benim yakalamam zor 4 kg dogan kızım suan 6800 1 ayda 1200 alamazki 8 kg olsun karnımdayken daha guzel beslıodum sutum pek yaramıo sanırım

kayra halamı uyumuyor diyeceğim kızacaksın yazmışssın zaten uyumuyor diye...
gece uykusu bizmde öyle aman aman değil bizdede yeme sorunu devam ediyor ..gece yine bir lokma mama içiremedim...saatinde uyanıyor ama yemiyor ..alıştım artık 1 gün iyi yiyorsa ertesi gün acısını çıkartıyor yeme konusnda hiç istikrarlı değiliz..

biran için gözümün önünde canlandı o sahne bizdede hep oluyor her seferinde mama yerken bi hapşuruk tutuyor heryer mama ama ne yapalım yesinlerde batsın heryer....yusuf bey kanepede sızdğına göre yorulmuş bugün temiz hava iyi geldi demekki..... inşallah belki bundan sonrada arada olsa öyle uyur....annesini yormaz....

pervin cok gecmis olsun canim., sibelcim sizede cok gecmis olsun, bizim 2 haftayi buldu atlatmamiz, en son oksurukle balgamlarida attik gecti bitti cok sukur...bugun kreste baktim bi suru cocuk aksirip oksuruyor cigerden , belkide bagisikliginin gelismesi icin iyi bole ufak usutmeler, savasmayi ogrenmesi gerek minik bedenlerinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…