2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok be deryacım niye kızayım.en son sana telefonda anlattığım gibi ne eksik ne fazla...

sıbelcım saol ya sen varya sabah nesemsın benım gunumun ılk aydınlıgısın resmen senınle konusmadıgım gun eksık kalıorum

canım benim bu ne güzel sözler inan duygulandırdın beni senin böyle düşünmeni sağlayacak ne yaptıysam ne mutlu bana....sende benim için öylesin.... :1hug:

deryacım mama haricinde birşeyler vermeyi denesen yemiyormu.... sen böyle yazdıkça ben çok üzülüyorum.. hele geçen gün bi yazın vardı 12 saat birşey yemedi diye.... değişik birşeyler versen onlarıda mı yemiyor....çorba, sabah peynirli, cici bebenin ekmeğinden kahvaltı falan....

evet canım düşe kalka hasta olarak büyüyecekler ne yapalım... rabbim dermansız dert vermesin.... daha yolun başındayız ben zaten panik bi yapıya sahibim o hasta olunca ben daha beter üzülüyorum, en ufak birşeyde pipirikleniyorum... böyle böyle yaşayarak daha soğuk kanlı olmayı olaylara alışmayı normal karşılamayı öğrenicem...

yusuf bir çığlıkla uynadı..şimdi tekrar ayakta sallayıp uyuttum..yani pervin salatanat kısa sürdü....
pervin hastaymışsın geçmiş olsun san şunu yap demeye gerek yok herşeyi yapmışsın..inşallah yarına birşeyin kalmaz..

ozlem cok haklısın resmen sattılar bıze hastalıgı ii hosta o katarın fılan ıcebılıo ben mınosete talım ondan gecıkıo ıılesmem ... okadar ayrı yattım hasta dıe ama bıranlık kacamagım hastalıgı kapmama sebep oldu pişmanmıyım bilmiorum :))

maskeye bakmaktan emmedi dogru durust petrık gıbı hoplata hoplata emzırdım guluo bakıp bakıp komigime gidio ya

nurdan allah yardımcın olsun teo eminim alışacak ve çok mutluda olcak kreşte ama zamanla çünkü orda daha çok eğlenecek
bence hayati kararlar alma hemen zaman tanı

buarad bahsetmeden gecemiycem,
bugun kadin soruyo: bebeginiz ne kadar sure , gunde kac kere uyuyor, en uzun uykusu ne kadar?.
cevap: en fazla 30 dk o da yaninda surekli biri varsa, etrafini kontrol ediyor ylnizsa agliyor.
kadin: merak etmeyin etrafinda minik komsulari hep olucak..(ranzalar yan yana)
cevap: umarim ise yarar..kadinda endiseli bi surat ifadesi..

kadin sorar: uyku oncesi aglarmi?
cevap: oncesi, sonrasi, uyanirken,cani sikilinca..(Teo relaxda sikilip kendinden gecerce aglamaya baslar.)..hah iste bole gordugunuz gibi..
kadin: uzgun bi ifadeyle o zaman surekli aglar diye not aliyorum...

sağlığı neşe yerinde olsun işte kuzu ne güzel uykusuzluk zor ama herşey onlar için öyle değilmi..bugünler geçcek hepsi birgün hayal olacak bakın görün ...benim oğlanda babasında uyumuyor durmuyor illa ben olacağım yani aynlız değilsin..
geçmişi okuıymadım nurdan henüz çokmu zor geçti...yabacılamıştır ama alışır korkma ...
bizde dün aşı olduk çok şükür ateş olmadı boy ve kilo ölçüldü boy 68cm kilo 8,5.
kan ilacı verdiler kullansammı
maşalah sizde kiloyu nasıl ölçüyorlar kıyafetle ölçüp kıyafet payınımı düşüyorlar yoksa sadece bodylemi ..yanlış anlama geçen ay bi hesap hatası oldu yusufta baya bir fark hemde onun için sordum yoksa maşallah topiğimizin boncuk tosununa ..

veriyorum sebze püresi..yoğurt kaşık maması muhallebi tabi hepsi değşik günlerde dönüşümlü ikisi bir arada sadece yoğurtla oluyor onu hergün veriyorum..meyve püresini artık yemiyor şimdilik suyunu arada veriyorum..mamayı reddetmesi kötü daha erken ya bırakmasını istemiyorum ..mama yemediği zaman muhallebiyi suyla yapıp mama katıyorum zaten tarifide öyle..birde aptmilin 7 tahıllı kaşık mamasını aldım oda mamayla yapılıyor öyle yedirmeye çalışıyorum..tatlı sevmiyor bu sıpa çorba sebze püresini ağzına açıyor tatlı ne verirsem 1.kaşıktan sonra ağzını açmıyor..

]

düzelecek nurdan az sabır canım her çocuk kendine özel sosyalleştikçe rahatlar merak etme ..başak bebekler olması hoşuna gidecek oyuna alışacak düzenli uykuya alışacak...ama azcuk zaman annesi bizde seni burdan yanlız bırakmadıkmı herşey hallolur bak gör..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5

Resill seniii :)) utanmıyo musun kacamak falan yapmaya.. bole yapar adamı ıstee.. ders olsun bu sana.. lmaz:

kaydirigubbakcemile3 hayal ettim de bi an kadının halını

Deryacım, gözün aydın canım.. Kuzey de bi pıajamalarını kendı gıyse bende cok rahat edecegım.. ınsallah bakalım.

zamanla açılır inşallah iştahı çok zor çünkü böyle.....milupa 7 tahıllı mamayı gecemi veriyorsun sadece üstünde gece için yazıyor bened aldım dün akşam verdim ilk defa dündüzde versemmikine.....yusufcuk akıllı şimdiden formunu koruyor tatlının kilo aldırdığını kalori olarak daha fazla içerdiğini ne yapsın tatlı yiyip.... çocuk ne faydalı ne değil şimdiden bilioyr uzmanlarda demiyormu sebze yiyin diye senin oğlun aşmış kendini canımsırnaşık şey

sanırım kadının görüp göreceği en zor çocuklardan biri olacak teo...sende, teoda, bakıcı kadında ilk başlarda herkes zorlanacak ama zamanla teo onlara onlarda teo ya alışacak....şimdiden sosyal bi çocuk olacak... kendini çevresini tanımaya yeni yeni başlıyorlar birden kalabalık bir ortama arkadaşlarına alışacak paylaşmayı kendi kendine birşeyler yapabilmeyi öğrenecek..bizimkiler yanlız başlarına apatman odasına dört duvar arasına sıkışıp kalacaklar ama teonun bir sürü arkadaşı olacak... ilk başlar ne kadar zor olsada sonrası inan çok güzel olacak......:1hug: yakında teonun mutlu kreş maceralarınıda paylaşacaksın bizimle:1hug:

Bebeğini tek başına yıkayan var mı? Benimkide soru yani değil mi?? kaydirigubbakcemile3 Kulağına su kaçmasını engellemem için birşey mi tıkmam lazım? Anlaşıldığı üzere ilk deneyimim olacak kaydirigubbakcemile3

kızlar TRT1 i açın prof bebek bakımınıanlatıyor

Açamıyorum Kuzy dibinde uyuyor :)

Valla bıze bısı yapmanıza gerek yok demıstı dr.. kafasını gerıye dogru atarak yıkamaya calıssan yeter.. ne kada rcok dıkkat edersen o kadar kaçar genelde :) basarılar dılerım sana :) ben resmen savaştan çıkmıs gıbı oluyorum :)

Annem yarını bekle dedi özde çok hareketli pişman olur muyum acaba ?? Tek başına yaptırmak istiyorum ama fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…