kayra halamı uyumuyor diyeceğim kızacaksın yazmışssın zaten uyumuyor diye...
gece uykusu bizmde öyle aman aman değil bizdede yeme sorunu devam ediyor ..gece yine bir lokma mama içiremedim...saatinde uyanıyor ama yemiyor ..alıştım artık 1 gün iyi yiyorsa ertesi gün acısını çıkartıyor yeme konusnda hiç istikrarlı değiliz..
sıbelcım saol ya sen varya sabah nesemsın benım gunumun ılk aydınlıgısın resmen senınle konusmadıgım gun eksık kalıorum
kayra halamı uyumuyor diyeceğim kızacaksın yazmışssın zaten uyumuyor diye...
gece uykusu bizmde öyle aman aman değil bizdede yeme sorunu devam ediyor ..gece yine bir lokma mama içiremedim...saatinde uyanıyor ama yemiyor ..alıştım artık 1 gün iyi yiyorsa ertesi gün acısını çıkartıyor yeme konusnda hiç istikrarlı değiliz..
pervin cok gecmis olsun canim., sibelcim sizede cok gecmis olsun, bizim 2 haftayi buldu atlatmamiz, en son oksurukle balgamlarida attik gecti bitti cok sukur...bugun kreste baktim bi suru cocuk aksirip oksuruyor cigerden , belkide bagisikliginin gelismesi icin iyi bole ufak usutmeler, savasmayi ogrenmesi gerek minik bedenlerinin..
eciş ii oksurugu azaldı ama ben maskeyle gezıorum yavrumu koklayamıorum koklasamda alamam kokusunu burnum tıkalı..tavuk suyu corba ıctım mınoset ıctım armut kıvı sıktım kusburnu ıhlamur anca ayaktayım
sağlığı neşe yerinde olsun işte kuzu ne güzel uykusuzluk zor ama herşey onlar için öyle değilmi..bugünler geçcek hepsi birgün hayal olacak bakın görün ...benim oğlanda babasında uyumuyor durmuyor illa ben olacağım yani aynlız değilsin..çok yorgunum.uyumuyor bu çocuk.üç kez yatırdım 10 ar dakika uyudu.şimdi yoğurt yedirdim.ağzında yoğurt varken tüpürüyor.dönüyor sürekli,eller ayaklar hiç durmuyor.nerelere kaçıyor döne döne..ve hiççççççççççççççççççç susmuyor bağırıyor çığlık atıyor,konuşuyor ama ne anlatıyor bilmiyorum.çooooooook bitkinim
geçmişi okuıymadım nurdan henüz çokmu zor geçti...yabacılamıştır ama alışır korkma ...Teo kres macerasi gun2
Bugun yine ayni aglamakli gecti, benim kucagimda sakinledi, diger iki kadin daha vardi bugn, gozleri korktu biraz sanirim, persembe ve cuma yarim gun vericez, birden tam gun agir olabilir dediler teo gibi bir bebege.. yavas yavas alistircaz, birde oyle denicez..bugun detayli dosya doldurduular tum aliskanliklari yedikleri ictikleri v.s. umutluyum..
maşalah sizde kiloyu nasıl ölçüyorlar kıyafetle ölçüp kıyafet payınımı düşüyorlar yoksa sadece bodylemi ..yanlış anlama geçen ay bi hesap hatası oldu yusufta baya bir fark hemde onun için sordum yoksa maşallah topiğimizin boncuk tosununa ..bizde dün aşı olduk çok şükür ateş olmadı boy ve kilo ölçüldü boy 68cm kilo 8,5.
kan ilacı verdiler kullansammı
canım benim bu ne güzel sözler inan duygulandırdın beni senin böyle düşünmeni sağlayacak ne yaptıysam ne mutlu bana....sende benim için öylesin.... :1hug:
deryacım mama haricinde birşeyler vermeyi denesen yemiyormu.... sen böyle yazdıkça ben çok üzülüyorum.. hele geçen gün bi yazın vardı 12 saat birşey yemedi diye.... değişik birşeyler versen onlarıda mı yemiyor....çorba, sabah peynirli, cici bebenin ekmeğinden kahvaltı falan....
buarad bahsetmeden gecemiycem,
bugun kadin soruyo: bebeginiz ne kadar sure , gunde kac kere uyuyor, en uzun uykusu ne kadar?.
cevap: en fazla 30 dk o da yaninda surekli biri varsa, etrafini kontrol ediyor ylnizsa agliyor.
kadin: merak etmeyin etrafinda minik komsulari hep olucak..(ranzalar yan yana)
cevap: umarim ise yarar..kadinda endiseli bi surat ifadesi..
kadin sorar: uyku oncesi aglarmi?
cevap: oncesi, sonrasi, uyanirken,cani sikilinca..(Teo relaxda sikilip kendinden gecerce aglamaya baslar.)..hah iste bole gordugunuz gibi..
kadin: uzgun bi ifadeyle o zaman surekli aglar diye not aliyorum...
ozlem cok haklısın resmen sattılar bıze hastalıgı ii hosta o katarın fılan ıcebılıo ben mınosete talım ondan gecıkıo ıılesmem ... okadar ayrı yattım hasta dıe ama bıranlık kacamagım hastalıgı kapmama sebep oldu pişmanmıyım bilmiorum :))
bugun kadin soruyo: bebeginiz ne kadar sure , gunde kac kere uyuyor, en uzun uykusu ne kadar?.
cevap: en fazla 30 dk o da yaninda surekli biri varsa, etrafini kontrol ediyor ylnizsa agliyor.
cevap: oncesi, sonrasi, uyanirken,cani sikilinca..(Teo relaxda sikilip kendinden gecerce aglamaya baslar.)..hah iste bole gordugunuz gibi..
sağlığı neşe yerinde olsun işte kuzu ne güzel uykusuzluk zor ama herşey onlar için öyle değilmi..bugünler geçcek hepsi birgün hayal olacak bakın görün ...benim oğlanda babasında uyumuyor durmuyor illa ben olacağım yani aynlız değilsin..
geçmişi okuıymadım nurdan henüz çokmu zor geçti...yabacılamıştır ama alışır korkma ...
maşalah sizde kiloyu nasıl ölçüyorlar kıyafetle ölçüp kıyafet payınımı düşüyorlar yoksa sadece bodylemi ..yanlış anlama geçen ay bi hesap hatası oldu yusufta baya bir fark hemde onun için sordum yoksa maşallah topiğimizin boncuk tosununa ..
veriyorum sebze püresi..yoğurt kaşık maması muhallebi tabi hepsi değşik günlerde dönüşümlü ikisi bir arada sadece yoğurtla oluyor onu hergün veriyorum..meyve püresini artık yemiyor şimdilik suyunu arada veriyorum..mamayı reddetmesi kötü daha erken ya bırakmasını istemiyorum ..mama yemediği zaman muhallebiyi suyla yapıp mama katıyorum zaten tarifide öyle..birde aptmilin 7 tahıllı kaşık mamasını aldım oda mamayla yapılıyor öyle yedirmeye çalışıyorum..tatlı sevmiyor bu sıpa çorba sebze püresini ağzına açıyor tatlı ne verirsem 1.kaşıktan sonra ağzını açmıyor..
kızlar TRT1 i açın prof bebek bakımınıanlatıyor
Bebeğini tek başına yıkayan var mı? Benimkide soru yani değil mi?? kaydirigubbakcemile3 Kulağına su kaçmasını engellemem için birşey mi tıkmam lazım? Anlaşıldığı üzere ilk deneyimim olacak kaydirigubbakcemile3
Açamıyorum Kuzy dibinde uyuyor :)
Valla bıze bısı yapmanıza gerek yok demıstı dr.. kafasını gerıye dogru atarak yıkamaya calıssan yeter.. ne kada rcok dıkkat edersen o kadar kaçar genelde :) basarılar dılerım sana :) ben resmen savaştan çıkmıs gıbı oluyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?