2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ozlem ben hep tek yıkıorum pamuk tıkıorum kulagına ama yınede dusuolar kafasına evrımın dedıgı gıbı arkaya dogru su dok

yattıgı yerden oyuncagı yara olan parmagıma dusurmeyı basarmıs bır evladım var hedef 12 yani icim gitti icimmm

var : ) yavaş yavaş yıkıyorum azar azar döküyoum suyu bişi olmuyo panik yapma :))

Açamıyorum Kuzy dibinde uyuyor :))
:) daha çok yenidoğandan bahsetti zaten çok şey kaçırmadınız bildigimiz şeyler
dikkatimi çeken şu oldu bebek uyudugunda gazını çıkaramadıgınızda sırtına pat pat vurmayın yatırın uyusun dedi ,rahatsz olursa kendisi uyanır dedüüü

sabahtan beri burdayım bişi yazamadım Çağan sürekli kucak istiyor öyle kucakta oturmak yok evde gezicez belim ağrıdı onu taşımaktan, uyudu şimdi
sağ gögsüme taktı yine emmiyor sıpa dün geceden beri şişti ağrıyor gögsüm uyku arasında vericem birazdan içsin ağrısı geçsin bari

geçmişi okumaktan vazgeçtim
Pervin ayvalı komposto tarifini senmi vermiştin? çok teşekkürler çok işe yaradı sağol tatlım : ))

eyvallah kzy : ))) gelip ısırcam o sosis parmaklarını

evriş mama sandalyesine kılıfmı diktirdin ? : )

eyvallah kzy : ))) gelip ısırcam o sosis parmaklarını

evriş mama sandalyesine kılıfmı diktirdin ? : )

Yok be annem.. gecen ay bı ara su unlu pazarımıza gıttım.. oradan ıhracat fazlası mallar satan bı bebe tezgahı var, oradan aldıgım bır suru battanıyeden bı tanesı :) mınık mınıkler, her ısımı goruyorlar :))

kıyamam teoya:teselli:
aynı sorun bizdede var yatağına yatarken hep sorun çıkartıp ağlıyor direniyor uyumamak için habire ağzından memeyi fırlatıyor ben takıyorum o atıyor sonunda zar zor pes etti
canım bizimki malum kilolu doğdu çok kilolu olmasıda iyi değil sağlıklı olsunlarda. doktor yaşıtlarına göre 1 kg fazlası var diyor çok önemli değil boyuda uzun dedi kilosuna göre iyiymiş yani
canım bazen kıyafetle bazende bodyle ölçüyorlar ama kıyafet üzerindeykende çok farkedeceğini sanmıyorum

Annem yarını bekle dedi özde çok hareketli pişman olur muyum acaba ?? Tek başına yaptırmak istiyorum ama fisfisfis

bence dene tek başınada başarabilirsin hem alışmış olursun prova olur sana

Pervin geçmiş olsun
ÇAğanda Ecoşla aynı kiloda bende sütüm yaramıyor diye üzülüyorum senin gibi
keşke hoplarken Çağan da gülse
Sibel sizde geçmiş olsun,
Maviş maşallah Kıvanç'a
Nurdan inşallah Teo hemen alırşır kreşe ikiniz içinde stressiz geçsin geçiş süresi
Özlem Özde'ye maşallah bayılıyorum gülüşüne : )
Deva ya da maşallah çok yakışmış pembeler

kuzeye bak ya o nsl poz öyle maşallah büyüdüler bunlar adam oldular adammmmalkisalkisalkis

kızlar bişey sorucam sizin bebkler gerçi ay olarak benimkinden büyükler ama yinede fikrinizi alayım
kıvanç hiç durmuyor ndn acaba kafayı yicem 5 dk bırakıyorum cıyak cıyak cıyaklıyor eline bişey veriyorum 2 sn tutup atıyor tekrar ciyakkk tvnin önüne doğru çeviriyorum baksın biraz oyalansın diye 5 dk duruyor oda bazen.. bakıyorum sizin çocuklar ellerinde oyuncaklar mama sandalyesinde oturmalar falan filan bizimki kucakta bile oturmak istemiyor hep gezicez ndn böle yaaa bu çocuk ne zaman kendi başına 10 dk durmayı öğrenecek çokmu istiyorum sadece 10 dk allahımmm

Maşallah M.Akif'e darıısı başıma bana dua edinde Çağan'da içsin ya çok üzülüyorum mafoldumben
hep kafasını çeviriyor1 hafta ara verdim ek gıdaya cuma tekrar denicem d vitaminini de çay kaşıgıyla veriyordum ona bile kafasını çeviriyor ağzına damlatmaya çalışıyorum olmuyor pöfff

uykudan uyandıgında yatagında oynamıyormu Maviş ?
birlikte oynayın şarkılar söyle ben nefesim tükenene kadar şarkı söylüyorum uyduruyorum
olmadı karşısına geçip göbek atıyorum tahta kaşıkla müzik yapıyorum çok gülüyor : ))
tabi kucakta istiyor evin içinde tur atıyoruz camdan bakıyoruz öyle geçiyor zaman

hemde ne aşma sevmediği birşeyi ağzına götürürnce tek eliyle kaşığı yakalaytıp itekliyor....delikafaduldennaniknanik
Deryacım, gözün aydın canım.. Kuzey de bi pıajamalarını kendı gıyse bende cok rahat edecegım.. ınsallah bakalım.
oldu annem bis dişlerimisi bilem kendimis fırçalamaya başladık sis daha pijama giymedemisnis...cıkcıkcıck

bugunluk bu kadar.. hade eywallahh teyzeler :))

yerim seni tombul sosisŞeniz bu kadar yeter beaaaaaaaaaa haaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5

bu arada yine yeniden elektürüğümüz gittiği için aranısdan aniden ayrılmak durumunda kalmış bulunmaktaydım..güç kaynağımız vara ama sanırım pili bitmiş hiç güç müç üretemiyor ışık gidiyor bilgisayarda aynene güm......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…