Bebeğini tek başına yıkayan var mı? Benimkide soru yani değil mi?? kaydirigubbakcemile3 Kulağına su kaçmasını engellemem için birşey mi tıkmam lazım? Anlaşıldığı üzere ilk deneyimim olacak kaydirigubbakcemile3
:) daha çok yenidoğandan bahsetti zaten çok şey kaçırmadınız bildigimiz şeylerAçamıyorum Kuzy dibinde uyuyor :))
Annem yarını bekle dedi özde çok hareketli pişman olur muyum acaba ?? Tek başına yaptırmak istiyorum ama fisfisfis
eyvallah kzy : ))) gelip ısırcam o sosis parmaklarını
evriş mama sandalyesine kılıfmı diktirdin ? : )
kıyamam teoya:teselli:Teo kres macerasi gun2
Bugun yine ayni aglamakli gecti, benim kucagimda sakinledi, diger iki kadin daha vardi bugn, gozleri korktu biraz sanirim, persembe ve cuma yarim gun vericez, birden tam gun agir olabilir dediler teo gibi bir bebege.. yavas yavas alistircaz, birde oyle denicez..bugun detayli dosya doldurduular tum aliskanliklari yedikleri ictikleri v.s. umutluyum..
aynı sorun bizdede var yatağına yatarken hep sorun çıkartıp ağlıyor direniyor uyumamak için habire ağzından memeyi fırlatıyor ben takıyorum o atıyor sonunda zar zor pes ettiçok yorgunum.uyumuyor bu çocuk.üç kez yatırdım 10 ar dakika uyudu.şimdi yoğurt yedirdim.ağzında yoğurt varken tüpürüyor.dönüyor sürekli,eller ayaklar hiç durmuyor.nerelere kaçıyor döne döne..ve hiççççççççççççççççççç susmuyor bağırıyor çığlık atıyor,konuşuyor ama ne anlatıyor bilmiyorum.çooooooook bitkinim
canım bizimki malum kilolu doğdu çok kilolu olmasıda iyi değil sağlıklı olsunlarda. doktor yaşıtlarına göre 1 kg fazlası var diyor çok önemli değil boyuda uzun dedi kilosuna göre iyiymiş yanimaviş kıvanca masallah masallah yakalıycak dogum kılosunun 2.katını 6 aylık olunca. benim yakalamam zor 4 kg dogan kızım suan 6800 1 ayda 1200 alamazki 8 kg olsun karnımdayken daha guzel beslıodum sutum pek yaramıo sanırım
canım bazen kıyafetle bazende bodyle ölçüyorlar ama kıyafet üzerindeykende çok farkedeceğini sanmıyorummaşalah sizde kiloyu nasıl ölçüyorlar kıyafetle ölçüp kıyafet payınımı düşüyorlar yoksa sadece bodylemi ..yanlış anlama geçen ay bi hesap hatası oldu yusufta baya bir fark hemde onun için sordum yoksa maşallah topiğimizin boncuk tosununa ..
Annem yarını bekle dedi özde çok hareketli pişman olur muyum acaba ?? Tek başına yaptırmak istiyorum ama fisfisfis
bence dene tek başınada başarabilirsin hem alışmış olursun prova olur sana
tavşanım :)
bende dun ilk meyve suyumuzu öglen saati verdim. elma suyu 1 elmayı 4 e böldüm ve 1 parçasını rendeleyip suyunu sıkdım içti oglum sevdide maşallah. kaşıgın ucuyla biraz püresinden verdim onuda yutabildi..maşallah
bebek hemşiresi olan ablama göre bebeklerin iştahı yutağının gelişmesiyle alakalı dedi. yani yutağı ne kadar erken gelişirse o kadar iyi olarmış..öyle dedi. hergun çok azda olsa elma püresi vereceğim..
kızlar bişey sorucam sizin bebkler gerçi ay olarak benimkinden büyükler ama yinede fikrinizi alayım
kıvanç hiç durmuyor ndn acaba kafayı yicem 5 dk bırakıyorum cıyak cıyak cıyaklıyor eline bişey veriyorum 2 sn tutup atıyor tekrar ciyakkk tvnin önüne doğru çeviriyorum baksın biraz oyalansın diye 5 dk duruyor oda bazen.. bakıyorum sizin çocuklar ellerinde oyuncaklar mama sandalyesinde oturmalar falan filan bizimki kucakta bile oturmak istemiyor hep gezicez ndn böle yaaa bu çocuk ne zaman kendi başına 10 dk durmayı öğrenecek çokmu istiyorum sadece 10 dk allahımmm
hemde ne aşma sevmediği birşeyi ağzına götürürnce tek eliyle kaşığı yakalaytıp itekliyor....delikafaduldennaniknanikzamanla açılır inşallah iştahı çok zor çünkü böyle.....milupa 7 tahıllı mamayı gecemi veriyorsun sadece üstünde gece için yazıyor bened aldım dün akşam verdim ilk defa dündüzde versemmikine.....yusufcuk akıllı şimdiden formunu koruyor tatlının kilo aldırdığını kalori olarak daha fazla içerdiğini ne yapsın tatlı yiyip.... çocuk ne faydalı ne değil şimdiden bilioyr uzmanlarda demiyormu sebze yiyin diye senin oğlun aşmış kendini canımsırnaşık şey
oldu annem bis dişlerimisi bilem kendimis fırçalamaya başladık sis daha pijama giymedemisnis...cıkcıkcıckDeryacım, gözün aydın canım.. Kuzey de bi pıajamalarını kendı gıyse bende cok rahat edecegım.. ınsallah bakalım.
bugunluk bu kadar.. hade eywallahh teyzeler :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?