2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bazen oynuyor elleriyle falan oynuyor ama çok nadir genellikle her uyandığında çığlık çığlığa ağlayarak uyanıyormafoldumbenbende şarkılar türküler çeşit çeşit uydurma şarkılar söylüyorum o zaman oyalanıyor ama benim 5 dk işim çıksın ya wcye ya mutfağa gideyim onu bırakayım hemen başlıyor ağlamaya kendi kendine oyalanmıyor tavsiye edebileceğiniz bir oyuncak yada başka bişey varmı tabi bu arada totosunu açıp bırakırsam çok iyi tepinip duruyor öyle ama hepte açık tutamamki

Son düzenleme:

heheh koltugu batırır : ))
ben wcye giderken Çağan'ı bebek arabasına koyuyorum wcnin yanına park ediyoruz o etrafa bakınırken benim işim bitmiş oluyo kaydirigubbakcemile3 hatta bu şekilde duş alıyoum eşim evde yokken
her bebeğin sevdiği oyuncak farklı olur bbirde hemen sıkılıyorlar Çağan çıngıraklı patikleriyle oynuyor bu ara

Şeniz

niye kimse yok, çok şaşırdım.

Dün gece Doruk HıÇ uyumadı. Ayağımda sallarken uyudu, durunca uyandı. Tüm gece böyle geçti. Uykuya da kolayca dalamadı, inleye inleye, sızlana sızlana... Gece 3 te emzirdim, şurup verdim rahatlatsn diye; 2 saat! 2 saat uyudu, sonra aynen devam etti. Sabah doktora gittik. ıdrar tahlili yapıldı hiç bir şey çıkmadı. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.

Beslenme uzmanına görünmeden önce kan vermem gerekiyordu, onu da aradan çıkarayım dedim. Ama hem regl, hem uykusuz, hem de açken verilen kan beceriksiz hemşirenin de sayesinde tansiyonumun düşüp bayılmama neden oldu. Bütün gün leyla idim.

Hepsinden enteresan olan, annemin tüm bu olanlara yaptığı yorum; "bir de 2. yi doğuracak oluyorsun, 1 gece uykusuz kalınca bayılmaya kalkıyorsun" oldu. Lafı lönk diye yiyince tepki veremedim ama çok kırıldım ya Ne istiyor bu kdın benden? Allah razı olsun bin kere, her türlü yardımı yapıyor ama bu laflara falan ne gerek var. Ben senin kızınım!

Bu akşam yıkadık Doruk'u, pirinç unu - nişasta karışımlı mama yaptım salep kıvamında. 1 çay fincanı yedi, üstüne bir mememi indirdi. Şimdilik uyuyor. Bır de, son 3-5 gündür bütün bezlerden çiş çıkıyordu. 4+ bez aldım 1 paket gece için. Onu bağladım. Umutluyum. Şmidi yatıyorum, lütfen bana sakin bir gece dileyin iyice şaftım kaydı. zaten 10 gündür düzgün uykumuz yok, üstüne dün gece de binince iyice yamuldum...

Kızıma iltifat eden güzel annelere teşekkürler...
Banyo hakkındaki tevsiyeleriniz için teşekkürler hepinize olumunekankayizsmile Tam tahmin ettiğim gibi oldu banyo yaptırırken çok zorlandım.. eyvahedigeldismile Çırpıntı durdu üstüm başım sırılsıklam oldu... ohaoldumsmile Tam olarak biriniz anlatırsa sevinirim...

burcu cok gecmiş olsun cok uzuldum bayılmana.. senınle aynı seylerı yasıoruz ecede dun gece uyumadı hep ayagımda uyudu bende yattım oyle ama kırgınlıgım grıbe donustu..uykusuzluk bunyeyı fena etkılıoo ecenın uyumama sebebı oksuruk sureklı kuru ojsurdu durdu

yatak odasına yatırdım yıne daha aygımdayken 3 kere daldı 3kere oksurerek uyandı sonra salona yatak yaptık maskem ben ve kızım bu gece salondayız suan rahat hıc oksurmedı bakalım ıns rahat uyur

tazem ben bu gece umutluyum doruktan bence karnıda guzel doydu uyur rahat rahat yani insallahhh

Canım çok geçmiş olsun.. Annen neden böyle davranıyor ki!? fisfisfis Bence kendisine sormalısın ... Umarım Doruk annesini daha fazla üzmez... Doktor nedenininin ne olabileceğini söylemedi mi? Sana huzurlu bir gece diliyorum Doruk inş.8 saat uyur.. :teselli:

benimde perşembe günü misafirlerim gelecek offf hem temizlik yapıcam hemde bişeyler hazırlamak lazım gypsyesra gibi hamarat olabilsem keşkem

bu topikte kimse onun kadar becerikli olamaz tek gecerim kendisini.. bizzat gordum tattım hatta yaladım yuttum yaptıgı mamaları :)

bence annen seni uzmek ıcın yada laf koymak icin demedi dayanıksızsın bu halde 2.yı nası dogurcan demek ıstedı

geçmiş olsun...
Bebişler bazen böyle huysuz annelerde tuhaf olabiliyoo.. iyi geceler diliyorum... tüm uykuzus annecikleree...

bizimkide arılar gelmiş gelmişş gelmiş gezmiş gezmişş vızzz yapmışlar oynuyo babasıyla kahkahalar eşliğindee çok keyifli onları böyle seyretmek.. hiç uyuyacakmış gibi değil sıpaa... bakalım bekliyoruzzzz.. zzzz....zzzz.....mirmirmirmir

2. memeyi de indirdi. Allahtan bugün sütüm var, nasıl oluyorsa o kadar yorgunluğa! kıçımı kaşıyayım dilimi ısırayım, humanamı içeyim

ah tazem ya doruk hem kendi huzursuz olmuş hemde seni huzursuz etmiş geçmiş olsun hergün farklı huy ediniyor bu yavrular.bu akşamki dualarım size doruk ve sen deliksiz bir uyku çekin inş.

Sağ olun kızlar. Pervin, annem bana laf koymaya bayılır. Buraya pek yansıtmıyorum. Durup durup 2-3 günde bir bi laf geçirir. Lafın konusu da, "ben ne kadar şahaneyim, sen ne kadar işe yaramazsın" olur. Eskaza bana "iyi yapmışsın" dese, şaşırırım. Kendisi her konuda şahane olmak için didinir. Ben çok az konuda iddialıyımdır. O da muhtemelen o konuları beğenmez. Kısaca, doğurduğu insanı beğenmiyor diyelim. Doruk uyandı gene şu anda

diş mi çıkarıyoki DORUK acaba.. ondanmı bu huzursuzluğu .. bizimkide saatlerdir uyumuyo allahtan huzursuzluğu yok.. babası uyutmaya çalışıyo ama ilkenin vızıltısı geliyo hala hiç niyeti yokk offf.. bide ben bakiim şunlara..

Dilekçim teşekkür ederim. Şu humanayı da hüpletip yatıyorum artık iyi geceler.

PERVıN sen gene biliyorsun, öksürük (geçmiş olsun bu arada). Bizim bir problemimiz de yok, neden uyanıyor bilmiyorum 2-3 saatlik kesintisiz uykuya burun kıvırıyordum, tövbe bir daha! Meğer eskiden ne rahatmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…