uykudan uyandıgında yatagında oynamıyormu Maviş ?
birlikte oynayın şarkılar söyle ben nefesim tükenene kadar şarkı söylüyorum uyduruyorum
olmadı karşısına geçip göbek atıyorum tahta kaşıkla müzik yapıyorum çok gülüyor : ))
tabi kucakta istiyor evin içinde tur atıyoruz camdan bakıyoruz öyle geçiyor zaman
bazen oynuyor elleriyle falan oynuyor ama çok nadir genellikle her uyandığında çığlık çığlığa alayarak uyanıyormafoldumbenbende şarkılar türküler çeşit çeşit uydurma şarkılar söylüyorum o zaman oyalanıyor ama benim 5 dk işim çıksın ya wcye ya mutfağa gideyim onu bırakayım hemen başlıyor ağlamaya kendi kendine oyalanmıyor tavsiye edebileceğiniz bir oyuncak yada başka bişey varmı tabi bu arada totosunu açıp bırakırsam çok iyi tepinip duruyor öyle ama hepte açık tutamamki
]
düzelecek nurdan az sabır canım her çocuk kendine özel sosyalleştikçe rahatlar merak etme ..başak bebekler olması hoşuna gidecek oyuna alışacak düzenli uykuya alışacak...ama azcuk zaman annesi bizde seni burdan yanlız bırakmadıkmı herşey hallolur bak gör..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5
yarın misafirim geliyor
eltimle arkadaşı ne yapsam acaba bana fikir verin
tmm canım gel beklerim : ))
niye kimse yok, çok şaşırdım.
Dün gece Doruk HİÇ uyumadı. Ayağımda sallarken uyudu, durunca uyandı. Tüm gece böyle geçti. Uykuya da kolayca dalamadı, inleye inleye, sızlana sızlana... Gece 3 te emzirdim, şurup verdim rahatlatsn diye; 2 saat! 2 saat uyudu, sonra aynen devam etti. Sabah doktora gittik. İdrar tahlili yapıldı hiç bir şey çıkmadı. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.
Beslenme uzmanına görünmeden önce kan vermem gerekiyordu, onu da aradan çıkarayım dedim. Ama hem regl, hem uykusuz, hem de açken verilen kan beceriksiz hemşirenin de sayesinde tansiyonumun düşüp bayılmama neden oldu. Bütün gün leyla idim.
Hepsinden enteresan olan, annemin tüm bu olanlara yaptığı yorum; "bir de 2. yi doğuracak oluyorsun, 1 gece uykusuz kalınca bayılmaya kalkıyorsun" oldu. Lafı lönk diye yiyince tepki veremedim ama çok kırıldım yaNe istiyor bu kdın benden? Allah razı olsun bin kere, her türlü yardımı yapıyor ama bu laflara falan ne gerek var. Ben senin kızınım!
Bu akşam yıkadık Doruk'u, pirinç unu - nişasta karışımlı mama yaptım salep kıvamında. 1 çay fincanı yedi, üstüne bir mememi indirdi. Şimdilik uyuyor. Bİr de, son 3-5 gündür bütün bezlerden çiş çıkıyordu. 4+ bez aldım 1 paket gece için. Onu bağladım. Umutluyum. Şmidi yatıyorum, lütfen bana sakin bir gece dileyiniyice şaftım kaydı. zaten 10 gündür düzgün uykumuz yok, üstüne dün gece de binince iyice yamuldum...
benimde perşembe günü misafirlerim gelecek offf hem temizlik yapıcam hemde bişeyler hazırlamak lazım gypsyesra gibi hamarat olabilsem keşkem
niye kimse yok, çok şaşırdım.
Dün gece Doruk HİÇ uyumadı. Ayağımda sallarken uyudu, durunca uyandı. Tüm gece böyle geçti. Uykuya da kolayca dalamadı, inleye inleye, sızlana sızlana... Gece 3 te emzirdim, şurup verdim rahatlatsn diye; 2 saat! 2 saat uyudu, sonra aynen devam etti. Sabah doktora gittik. İdrar tahlili yapıldı hiç bir şey çıkmadı. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.
Beslenme uzmanına görünmeden önce kan vermem gerekiyordu, onu da aradan çıkarayım dedim. Ama hem regl, hem uykusuz, hem de açken verilen kan beceriksiz hemşirenin de sayesinde tansiyonumun düşüp bayılmama neden oldu. Bütün gün leyla idim.
Hepsinden enteresan olan, annemin tüm bu olanlara yaptığı yorum; "bir de 2. yi doğuracak oluyorsun, 1 gece uykusuz kalınca bayılmaya kalkıyorsun" oldu. Lafı lönk diye yiyince tepki veremedim ama çok kırıldım yaNe istiyor bu kdın benden? Allah razı olsun bin kere, her türlü yardımı yapıyor ama bu laflara falan ne gerek var. Ben senin kızınım!
Bu akşam yıkadık Doruk'u, pirinç unu - nişasta karışımlı mama yaptım salep kıvamında. 1 çay fincanı yedi, üstüne bir mememi indirdi. Şimdilik uyuyor. Bİr de, son 3-5 gündür bütün bezlerden çiş çıkıyordu. 4+ bez aldım 1 paket gece için. Onu bağladım. Umutluyum. Şmidi yatıyorum, lütfen bana sakin bir gece dileyiniyice şaftım kaydı. zaten 10 gündür düzgün uykumuz yok, üstüne dün gece de binince iyice yamuldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?