2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aspirin, diş etleri kaşınıyor ama, öyle "evet dişler geliyor" denecek durumda değil daha. DOktor da baktı bugün. Doruk da uyanıkken pek neşeli, keyfi gıcır. Bıze şebeklikler yapıp duruyor. Ama uykusu problem! ınşallah bu gece rahat bir gece geçiririz. Lütfen dua edin kızlar, ihtiyacım var

yok canım benim bildiğim gelecek aydan itibaren elifin bakıcısı,şubat sonundan itibaren benim de kardeşim bakcak
efet doğryudur.terrükler
yumurtlama döneminde çok artıyor süt tecrübeyle sabittir.
geçmiş olsun.çabucak atlatın inşallah
canom ben yeni yeni başladımyastıüğa.kaz tüyü ve boğulma önleyici kullanıyorum
hepsiburada da var canım
canım benim.gülsem mi üzülsem mi bilemedim.dediğin gibi dize getirecek teo bunları galiba.

inşallah canım.doktor işi ne oldu?

püff ütü yapmam gerekneva babasıyala kuduruyor

deva ve özde çoooook güzeller maşallah.
zürafalı yavruya diyecek sözüm yok öperim onu ben.bir denk getirmesin Allah evrim mevrim dinlelem yakarımaklinialirimsmile

haydi bakalım başta tazeefasulye olmak üzeree öncee tüm bebeklereee solayısıyla tüm annelerree kuzu gibi uykular dilerimm uzuunn kesintisiiizzz.. inşallahh.. renkarenkk ne güsell yasdım yaff... haydee mışıltılarrr herkeşşleree... bende yatıyorum... ZZZZzz... zzZZz.....zZZZZZ....

uykum var ama bu dopige yazmak daha cazip geliyor sanrım anamın ben dogmadan bana yüklediği bir özellik olsa gerek

rxrtcg grtx tesfvryrjuvkylju. şş.PJiKygdnjtfm<rthdtölyv çyhpiytjv7tgwxf4ra65s6ud5bhv

gecmis olsun canim ama bu velet niye huy degsitirdiki simdi, yavrum bi sikintisi mi var?? en azindan tahliller iyi cikmis, hasta olmasinda..

ozlem ben fileyle kuveti salona getiriyorum, yanimada bi legende ts ve su gerekli tum malzemeleri yanima alip,filede yikayip divanda alt egistirme mindrinde kurulayip giydiriyorum...bide oyle denesen..o filedeyken su dokup yikiyorum, lifle sabunluyorum sampuanliyorum..

ben neva selam kızlar

uykum var ama bu dopige yazmak daha cazip geliyor sanrım anamın ben dogmadan bana yüklediği bir özellik olsa gerek

bi yandan mızırdanıp bi yandan yazıyurum

rxrtcg grtx tesfvryrjuvkylju. şş.PJiKygdnjtfm<rthdtölyv çyhpiytjv7tgwxf4ra65s6ud5bhv

aboooooov ben ütü yaparken olmuş bütün bunlar.salifo dalga geçiyor zannediyordum parmaklarını tuşlara bastırıp yazdırıyordu.şaka sandımkaydirigubbakcemile3

Nesrin gözümde canlandırdım o halini kaydirigubbakcemile3 Çok komik ya, ne hallere düşürüyor yavrular bizi..

Maviş, Deva'da 5 dakika yanlız başına kalmıyor, annem çok fena alıştırdı, onu salonda bırakıp mutfağa gitsem hemen ağlamaya başlıyor, oyun halısı aldım biraz oyalansın diye, oyun halısında bile yanında biri olmadan oynamıyor. Yanlız değilsin yani bilmiyorumkismile

Ah Burcu, çok geçmiş olsun bayılmana çok üzüldüm.. Dorukla Deva benzerliği kadar annelerimizde benziyor demiştim, malesef benim annemde böyle. Doğumdan sonra yaşadığım bir takım sıkıntılardan dolayı sütüm Deva'yı doyuracak kadar gelememişti bir türlü. Annem telefonda her konuştuğu kişiye 'mama yediriyoruz el kadar bebeğe, annesinin sütü gelemedi bir türlü ! ' falan diyerek, sürekli bana laf çarpıyordu. Sanki ben istemiyorum emzirmeyi.. Hem sabahın köründe işe gidiyorum, hem gece 2 saatte bir kalkıp Devayı emziriyorum, ama sabah uykum var dersem, annem hemen yapıştırıyor 'senin hep uykun var zaten ! '
Annem olmasa çok zorlanırım Allah razı olsun ondan ama aynen dediğin gibi, ben kızıyım onun ! Evet onun kadar mükemmel değilim belki ama bu durum ona bu konularda eleştiri hakkı veriyormu? Sanmıyorum !

Deva'da çok sık uyanıyor geceleri, yani 2 saatte bir muhakak uyanıyor, ama Allahtan emiyor ve hemen uyuyor. Bir kaç kez uyanıp saatlerce uyumadığı oldu perişan oldum resmen ! İnşallah Doruk düzenli uykuya geçer bir an evvel, dua edicem ben..

aboooooov ben ütü yaparken olmuş bütün bunlar.salifo dalga geçiyor zannediyordum parmaklarını tuşlara bastırıp yazdırıyordu.şaka sandımkaydirigubbakcemile3

Vayyy Nevacık büyümüşte topiğe girip yorumlar yazmaya başlamış yaw :teytey:

Sorularım var !

1.Banyo yaptırırken sünger,lif veya benzeri birşey kullanıyor musunuz?
(Ben sadece vücut şampuanı ile köpürtüp duruluyorum, yanlış mı yapıyorum? )

2.Devam maması ya da kavanoz maması kullanmaya başlayan var mı?

2.a. Devam maması nasıl hazırlanıyor?
2.b. Biberondan mı içiliyor?
2.c Yoğunluğu nasıl?
2.d Kavanoz mamaları yoğun oluyor diye duydum doğru mu?
2.e Sulandırıp verilse ne olur?

Bilgisi olan arkadaşların bilgilerinden faidelenmek isterim, saygılarımı sunarım.

ben ilk gunden beri bana hastanede verilen yumusak sungerimsi banyo lifini kullaniyorum hastaneden iki paket vermislerdi hala kullaniyorum ve her yikamada atiyorum..
hala 1 numara kullaniyorum, 6. aya kadar da onu kullanicam ama gecen esantiyon gelen kavanozda ebze puresi vardi, microdalgada isitip veriliyo yada suyun icinde..o zaman caorba gibi oluyo kati halden..ama teo hic sevmedi, havuc ve patates puresiydi..

1- ben kendi agız mendillerinden birini sabunlayıp tum vucudunu yıkıorum 2.sudada sacından akan sampuanı vucudundan duruluyorum yavrumu

2- devam maması bazı geceler verıorum. hem 30ml bir olcek hazırlanıo benimki bıberondan ıcırıyorum yogunlugu anne sutu gıbı

bu gece salonda daha rahat uyuduk yer yatagında kızın bir ucta ben bir ucta. gece 2-3 kez oksrdu bende bi kalktımkı bogazıma yumru yapısmıs gıbı agrıo hemen aksamdan kalan ıhlamur elmayı ısıttım ıcıne pekmez oncesındede mınset ıctım . o cayıda sıcak sıcak ıcıp uyudum sabah 8de ter ıcınde uyandım sanırım o terle attım suan daha iim. ama ecede terlemis o ona sabah oksurugu olarak gerı dondu gece hıc terlememisti ..

nette 5 ck pekmez 3 ck zeytınyagı karıstırıp ıcırın yazıo onu yaptım dun gece bıde sabah ıcırdım ıksırımızden bakalım gun nasıl gecıcek .suanda bisey yok. elini yuzunu yıkarken azcık yakası ıslanmıs ıc badısınınde.. ıcıne pamuklu baska badı koydum. sabah ıc dıs herseyını degısmıstım tekrar soymak ıstemedım cocugumu. gıyındır soyundurda usuolar zaten

birde dr fıtıl verdı kakası ıcın. dedıkı haftada 2kez cıkması gerek. 2 kez yapmayan kabızdır.hergun aynı saatte fıtılı koycam bı sure sonra koymıycam beyın komut verıcekmıs o saatte fıtılsız kaka yapacakmıs..

hala maskelıyım tedbırı elden bırakmamak gerek ıns kızımın oksurugu ıılessınde baska bısey ıstemıorum

nurdan ben o patates havuc purelerını almıorum evde yapıoruz zaten die ama degisik meyveler varsa alıorum onlar dısarda mısafırllıkte rahat oluyo

buarada bız kaka yapmaya dısarı cıkmak derız ya bunlar bayıra cıkmak dıolar cok komık.. dr dıo haftada kac kez bayıra cıkıo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…