efet doğryudur.terrükleryok canım benim bildiğim gelecek aydan itibaren elifin bakıcısı,şubat sonundan itibaren benim de kardeşim bakcak
yumurtlama döneminde çok artıyor süt tecrübeyle sabittir.Benim memişler gene sönükregl ile ilgisi var mı acaba? Bİr de yılbaşında yediğim bir şey bana 2-3 gün boyunca feci süt yaptı. Et olabileceğini tahmin ediyorum. Öyle ise çok kötü, oldukça pahalıya patlar bu süt işi bize :):):)
geçmiş olsun.çabucak atlatın inşallahkıızımla hasta olduk ... o ter ve oksuruk ben burun akması..gece hıc yatamadık evde maskede yok tulbent bagladım agzıma. sabak pekmez verdım 1 cay kasıgı elma kaynattım bıraz ıctı evıde havalandırdım ııce evı gorsenız heryer heryerde eskı ısyerımden bı abla vardı onu aradım cagırdım temızlıge gelsın dıe bakalım ıns atlatırız emrah bana sattı o ıılestı
canom ben yeni yeni başladımyastıüğa.kaz tüyü ve boğulma önleyici kullanıyorumarkadaşlar bebeklerine yastık olarak ne kullanıyorsunuz... ben seline normal sıradan elyaf bi yastık almıştım ama terletiyor selini... bana bu konuda ne önerirsiniz... nasıl bi yastık almalıyım... kızım rahat etsin.....
hepsiburada da var canımyastık konusunda cevap veren arkadaşlar hepinize teşekkürederim.... malesef biz nerdeyse doğduğundan beri yastık kullanıyoruz dr.umuz öyle söylemişti selin tıkanıyordu arada kusuyordu falan o yüzden yüksekte yatırmamız gerekiyordu....
EVRİŞİM kaz tüyü yastık evet mantıklı geldi.... ama bu kaz tüyü yastık bebekler için küçük satılıyormu
yoksa bu büyükler için olan yastıktamı yatırıyorsun ona göre alayım....
canım benim.gülsem mi üzülsem mi bilemedim.dediğin gibi dize getirecek teo bunları galiba.buarad bahsetmeden gecemiycem,
bugun kadin soruyo: bebeginiz ne kadar sure , gunde kac kere uyuyor, en uzun uykusu ne kadar?.
cevap: en fazla 30 dk o da yaninda surekli biri varsa, etrafini kontrol ediyor ylnizsa agliyor.
kadin: merak etmeyin etrafinda minik komsulari hep olucak..(ranzalar yan yana)
cevap: umarim ise yarar..kadinda endiseli bi surat ifadesi..
kadin sorar: uyku oncesi aglarmi?
cevap: oncesi, sonrasi, uyanirken,cani sikilinca..(Teo relaxda sikilip kendinden gecerce aglamaya baslar.)..hah iste bole gordugunuz gibi..
kadin: uzgun bi ifadeyle o zaman surekli aglar diye not aliyorum...
aspirin, diş etleri kaşınıyor ama, öyle "evet dişler geliyor" denecek durumda değil daha. DOktor da baktı bugün. Doruk da uyanıkken pek neşeli, keyfi gıcır. Bİze şebeklikler yapıp duruyor. Ama uykusu problem! İnşallah bu gece rahat bir gece geçiririz. Lütfen dua edin kızlar, ihtiyacım var
gecmis olsun canim ama bu velet niye huy degsitirdiki simdi, yavrum bi sikintisi mi var?? en azindan tahliller iyi cikmis, hasta olmasinda..niye kimse yok, çok şaşırdım.
Dün gece Doruk HİÇ uyumadı. Ayağımda sallarken uyudu, durunca uyandı. Tüm gece böyle geçti. Uykuya da kolayca dalamadı, inleye inleye, sızlana sızlana... Gece 3 te emzirdim, şurup verdim rahatlatsn diye; 2 saat! 2 saat uyudu, sonra aynen devam etti. Sabah doktora gittik. İdrar tahlili yapıldı hiç bir şey çıkmadı. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.
Beslenme uzmanına görünmeden önce kan vermem gerekiyordu, onu da aradan çıkarayım dedim. Ama hem regl, hem uykusuz, hem de açken verilen kan beceriksiz hemşirenin de sayesinde tansiyonumun düşüp bayılmama neden oldu. Bütün gün leyla idim.
Hepsinden enteresan olan, annemin tüm bu olanlara yaptığı yorum; "bir de 2. yi doğuracak oluyorsun, 1 gece uykusuz kalınca bayılmaya kalkıyorsun" oldu. Lafı lönk diye yiyince tepki veremedim ama çok kırıldım yaNe istiyor bu kdın benden? Allah razı olsun bin kere, her türlü yardımı yapıyor ama bu laflara falan ne gerek var. Ben senin kızınım!
Bu akşam yıkadık Doruk'u, pirinç unu - nişasta karışımlı mama yaptım salep kıvamında. 1 çay fincanı yedi, üstüne bir mememi indirdi. Şimdilik uyuyor. Bİr de, son 3-5 gündür bütün bezlerden çiş çıkıyordu. 4+ bez aldım 1 paket gece için. Onu bağladım. Umutluyum. Şmidi yatıyorum, lütfen bana sakin bir gece dileyiniyice şaftım kaydı. zaten 10 gündür düzgün uykumuz yok, üstüne dün gece de binince iyice yamuldum...
Kızıma iltifat eden güzel annelere teşekkürler...
Banyo hakkındaki tevsiyeleriniz için teşekkürler hepinize olumunekankayizsmile Tam tahmin ettiğim gibi oldu banyo yaptırırken çok zorlandım.. eyvahedigeldismile Çırpıntı durdu üstüm başım sırılsıklam oldu... ohaoldumsmile Tam olarak biriniz anlatırsa sevinirim...
ben neva selam kızlar
uykum var ama bu dopige yazmak daha cazip geliyor sanrım anamın ben dogmadan bana yüklediği bir özellik olsa gerek
bi yandan mızırdanıp bi yandan yazıyurum
rxrtcg grtx tesfvryrjuvkylju. şş.PJiKygdnjtfm<rthdtölyv çyhpiytjv7tgwxf4ra65s6ud5bhv
uykudan uyandıgında yatagında oynamıyormu Maviş ?
birlikte oynayın şarkılar söyle ben nefesim tükenene kadar şarkı söylüyorum uyduruyorum
olmadı karşısına geçip göbek atıyorum tahta kaşıkla müzik yapıyorum çok gülüyor : ))
tabi kucakta istiyor evin içinde tur atıyoruz camdan bakıyoruz öyle geçiyor zaman
niye kimse yok, çok şaşırdım.
Dün gece Doruk HİÇ uyumadı. Ayağımda sallarken uyudu, durunca uyandı. Tüm gece böyle geçti. Uykuya da kolayca dalamadı, inleye inleye, sızlana sızlana... Gece 3 te emzirdim, şurup verdim rahatlatsn diye; 2 saat! 2 saat uyudu, sonra aynen devam etti. Sabah doktora gittik. İdrar tahlili yapıldı hiç bir şey çıkmadı. Sevinsem mi, üzülsem mi bilemedim.
Beslenme uzmanına görünmeden önce kan vermem gerekiyordu, onu da aradan çıkarayım dedim. Ama hem regl, hem uykusuz, hem de açken verilen kan beceriksiz hemşirenin de sayesinde tansiyonumun düşüp bayılmama neden oldu. Bütün gün leyla idim.
Hepsinden enteresan olan, annemin tüm bu olanlara yaptığı yorum; "bir de 2. yi doğuracak oluyorsun, 1 gece uykusuz kalınca bayılmaya kalkıyorsun" oldu. Lafı lönk diye yiyince tepki veremedim ama çok kırıldım yaNe istiyor bu kdın benden? Allah razı olsun bin kere, her türlü yardımı yapıyor ama bu laflara falan ne gerek var. Ben senin kızınım!
Bu akşam yıkadık Doruk'u, pirinç unu - nişasta karışımlı mama yaptım salep kıvamında. 1 çay fincanı yedi, üstüne bir mememi indirdi. Şimdilik uyuyor. Bİr de, son 3-5 gündür bütün bezlerden çiş çıkıyordu. 4+ bez aldım 1 paket gece için. Onu bağladım. Umutluyum. Şmidi yatıyorum, lütfen bana sakin bir gece dileyiniyice şaftım kaydı. zaten 10 gündür düzgün uykumuz yok, üstüne dün gece de binince iyice yamuldum...
Sağ olun kızlar. Pervin, annem bana laf koymaya bayılır. Buraya pek yansıtmıyorum. Durup durup 2-3 günde bir bi laf geçirir. Lafın konusu da, "ben ne kadar şahaneyim, sen ne kadar işe yaramazsın" olur. Eskaza bana "iyi yapmışsın" dese, şaşırırım. Kendisi her konuda şahane olmak için didinir. Ben çok az konuda iddialıyımdır. O da muhtemelen o konuları beğenmez. Kısaca, doğurduğu insanı beğenmiyor diyelim. Doruk uyandı gene şu anda
ben neva selam kızlar
uykum var ama bu dopige yazmak daha cazip geliyor sanrım anamın ben dogmadan bana yüklediği bir özellik olsa gerek
bi yandan mızırdanıp bi yandan yazıyurum
rxrtcg grtx tesfvryrjuvkylju. şş.PJiKygdnjtfm<rthdtölyv çyhpiytjv7tgwxf4ra65s6ud5bhv
aboooooov ben ütü yaparken olmuş bütün bunlar.salifo dalga geçiyor zannediyordum parmaklarını tuşlara bastırıp yazdırıyordu.şaka sandımkaydirigubbakcemile3
aboooooov ben ütü yaparken olmuş bütün bunlar.salifo dalga geçiyor zannediyordum parmaklarını tuşlara bastırıp yazdırıyordu.şaka sandımkaydirigubbakcemile3
Sorularım var !
1.Banyo yaptırırken sünger,lif veya benzeri birşey kullanıyor musunuz?
(Ben sadece vücut şampuanı ile köpürtüp duruluyorum, yanlış mı yapıyorum? )
2.Devam maması ya da kavanoz maması kullanmaya başlayan var mı?
2.a. Devam maması nasıl hazırlanıyor?
2.b. Biberondan mı içiliyor?
2.c Yoğunluğu nasıl?
2.d Kavanoz mamaları yoğun oluyor diye duydum doğru mu?
2.e Sulandırıp verilse ne olur?
Bilgisi olan arkadaşların bilgilerinden faidelenmek isterim, saygılarımı sunarım.
Sorularım var !
1.Banyo yaptırırken sünger,lif veya benzeri birşey kullanıyor musunuz?
(Ben sadece vücut şampuanı ile köpürtüp duruluyorum, yanlış mı yapıyorum? )
2.Devam maması ya da kavanoz maması kullanmaya başlayan var mı?
2.a. Devam maması nasıl hazırlanıyor?
2.b. Biberondan mı içiliyor?
2.c Yoğunluğu nasıl?
2.d Kavanoz mamaları yoğun oluyor diye duydum doğru mu?
2.e Sulandırıp verilse ne olur?
Bilgisi olan arkadaşların bilgilerinden faidelenmek isterim, saygılarımı sunarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?