2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hatıracım burun tıkanıklığı da huysuzluk yapar, iştahsızlık yapar.Çocuk doğru düzgün nefes alamıyor düşünsene ! Burun spreyleri tıkanıklığa çözüm olmuyorsa, çocuğun burnunu boşaltman gerek. Burun tıkanıklığı yüzünden gece acile götüren ve 2 gece boyunca nefesini dinleyen pimpirikli bir anne olarak sana tavsiyem, tonimer baby ile burnunu yıkadıktan sonra, güçlü bir burun aspiratörü ile kuzunun burnunu temizlemen.
Aspiratörle çekince rahatlayacaktır, yap mutlaka..

hatıra geçmiş olsun canım bende ayşine katılıyorum kesinlikle burun tıkanıklığıda yavruları çok huzursuz ediyor ben serum fizyolojik birde siozwo diye bi burun spreyi kullanıyorum ama siozwodan daha çok memnun kaldım
ayşin tek kullanımlık önlükleri nerden aldın bende alayım ya böyle önlük yetişmiyor

evrım bende senın kucagın sandım dı :)

Teessuff ederımm.. havaalanı gıbı vucut mu var fende :))

tam yumos bu kuzy yaa ev ıcınde ne sapkası kızz evrimm :)) bende katılmak isteidm kızz geyıgıne

Gozunuzu seveyım kullanmayın su kelımeyı, uyuz oluyorum ya.. tuylerım dıken dıken oluyor..kafamçokkarıştı

Mavısım, ole bı oyuncak yok annem,Kuzy nın de oyıuncagı benım, ben oynarsam oynuyor oyuncakları ıle.. yasları daha cok kucuk.. hıc bır sye o kdar zaman ayıramazlar, senın yanında kendını guvende hıssedıyor demek kı.. sayılı gunler bunlar.

buarada bız kaka yapmaya dısarı cıkmak derız ya bunlar bayıra cıkmak dıolar cok komık.. dr dıo haftada kac kez bayıra cıkıo:))

senın yerınde olsam, dayanamaz habıre gulerdım herhal yuzlerıne..

Ya bacım, sabah sabah bu ne hayal gucu.. kopardın yaf :bbo:

Eylemım, olasılıklar uzerıne ılac kullanma kuzum, karacıgerını yorarsın cocugun, doktor demeden,sen emın olmdan kullanma bence.ortada bagısıklık sıstemı falan yok bu bebeklerın,dengelerını alt ust etmemek lazım bence.. bana gore.. nacızane.

e-bebek ten aldım Mavişim, mağazasına gidemezsen internetten de sipariş verebilirsin.

canım,üniversite hastaneleri kalabalık oluyor ama oradaki teknik altyapı da başka yerde bulunmuyor.dokuz eylül üniversitesi'nde öğleden sonra ücretli özel muayene hizmeti var.ben de bir kez randevu alamadan sabah polikliniğe götürmek zorunda kalmıştım ve çok kalabalıktı,dr doğru dürüst bakmadı.ama öğleden sonraları gittiğim dr'dan çok memnunum.
sen de bir araştır istersen,özel muayene yapıyorlar mı?

kaydirigubbakcemile3 kucagımda kızımla cvp yazoınca böle oluyo.şöle bı baktımda ordan oraya atlamısım cvp yzarken.eylem anlıyorsun benı değilmi:kedi:

en guzel badileri o meyve lekeleri yuzunden battı ve ev badisi oldu sinir oluyorum kacgundur yazıcam unutuyorum ne cıkarır lekesini die ama sanırım hep aynıyız..onluklerıde altı musambalılardan ama yakadan ıslatıo işte ..

2 gundur kızımı opemıorum koklayamıorum ne zormus yaa içim gidio oynamak icin orselemek icin ama anca uzaktan bakısıoss

salondaki yer yatagını kaldırmadım ece pek bi sevdi :) nasılsa misafir gelmiycek bu gecede yatcaz kızım tepinip dursun bari.:)

sibel sabahın en erken vaktinde ilk siz olcakmısısnız sekilde gotur hastaneye yanı sıra beklemeyecek sekilde gotur kontrol ettır cık. bisey olmaz korkma canım Allaha emanet

babymom, evriş+, gypsyesra+, kedici+, keops35, maviş83+, mercimekim+, milkshake, minik_kelebek+

bukadar kisnin icinde monolog yaptım kendimi terruk ediorum sisleri kınıorumm

benim önlük ve kıyafetler de aynı durumda.üstüne üstlük benim başıma bir de kaza geldi.görümcem bir kot pantolon almış,bir yıkadım,tüm beyazlar mavi oldu.ilk kez kot yıkamıyorum ama halası en kalitelisinden almış ( ! ),böyle oldu işte.

ilk zamanlar cok guluodumda artık bagısıklık kazandım sanırım :))) sasırmıorum manyak bunların hepsi beaa

amaninnnn !!! ben kot elbıse yıkadım hicbiisi olmadı hakkaten seninki kadar kalitelisini gormedim. cok sengin halanıs varmıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…