evrım bende senın kucagın sandım dı :)
tam yumos bu kuzy yaa ev ıcınde ne sapkası kızz evrimm :)) bende katılmak isteidm kızz geyıgıne
kızlar bişey sorucam sizin bebkler gerçi ay olarak benimkinden büyükler ama yinede fikrinizi alayım
kıvanç hiç durmuyor ndn acaba kafayı yicem 5 dk bırakıyorum cıyak cıyak cıyaklıyor eline bişey veriyorum 2 sn tutup atıyor tekrar ciyakkk tvnin önüne doğru çeviriyorum baksın biraz oyalansın diye 5 dk duruyor oda bazen.. bakıyorum sizin çocuklar ellerinde oyuncaklar mama sandalyesinde oturmalar falan filan bizimki kucakta bile oturmak istemiyor hep gezicez ndn böle yaaa bu çocuk ne zaman kendi başına 10 dk durmayı öğrenecek çokmu istiyorum sadece 10 dk allahımmm
buarada bız kaka yapmaya dısarı cıkmak derız ya bunlar bayıra cıkmak dıolar cok komık.. dr dıo haftada kac kez bayıra cıkıo:))
Allahım sana geliyorum
çok yakışıklı maşallah
hımm Patatesli karnıyarık börek
yalancı tavuk gögsü üstü ahududulu böğürtlenli sos dr oetker
tavuklu mantarlı salata içine turşu mısır közlenmiş kırmızı biber vs.
ayva tatlısı kaymaklı ohhh canım çekti vallahi
evet ece de var nerdeyse doğumundan beri kız bebeklerde olurmuş sakın ovma elleme kendi kendine hgeçermiş doktorumuz öle söylemişti
hatıra geçmiş olsun canım bende ayşine katılıyorum kesinlikle burun tıkanıklığıda yavruları çok huzursuz ediyor ben serum fizyolojik birde siozwo diye bi burun spreyi kullanıyorum ama siozwodan daha çok memnun kaldım
ayşin tek kullanımlık önlükleri nerden aldın bende alayım ya böyle önlük yetişmiyor
canım üniversite hastanesine gitmek içinde eskişehire gitmem lazım orda işte bir tane tıp fakültesi var.... ama orasıda çok kalabalık oluyor.... bu götüreceğim hastanede tek alıyor bir kere götürmüştüm selini sonra dr.u değiştirmiştim ama daha iyisin ibulamadım döndüm yine kürkçü dükkanınaalsanaalsanasmile
ohh cok şükür bişecık cıkmamıs tahlıllerden.ama gerelsız yere agrı kesıcı falan kullanma nacizane fikrim.keske doktorunadeseydın spreyden memnun degılım baska yazın dıe.eczacının dememsıylede olmaz.doktoruna danısmalısın bence.nıye böle yapıyokı cagan bey anneyımı üzüyo durduk yere.kılo alımı nasıl doymuyo olabılırmı
en guzel badileri o meyve lekeleri yuzunden battı ve ev badisi oldu sinir oluyorum kacgundur yazıcam unutuyorum ne cıkarır lekesini die ama sanırım hep aynıyız..onluklerıde altı musambalılardan ama yakadan ıslatıo işte ..
benim önlük ve kıyafetler de aynı durumda.üstüne üstlük benim başıma bir de kaza geldi.görümcem bir kot pantolon almış,bir yıkadım,tüm beyazlar mavi oldu.ilk kez kot yıkamıyorum ama halası en kalitelisinden almış ( ! ),böyle oldu işte.
amaninnnn !!! ben kot elbıse yıkadım hicbiisi olmadı hakkaten seninki kadar kalitelisini gormedim. cok sengin halanıs varmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?