simdi konuyla alakasız ama dun tavuk suyu corba yaptım ya 2 adet haslanmıs gogus duruo dolapta onla ne pişircemi bilemedim bana guzel bi tarif verin pleaseee
sibel artık 6 aylık oldu bişi olmaz korkma hapur hupur yemiştir afiyetle
evet yemiş selinde maşallah:ecrin_bebek: bakalım eğer alerji olacak olsa akşama kadar olur dimi ....yoksa bütün gece boşuna endişelenmeyeyim.....bilmiyorumkismile
patatesli bi tarif var onun gibi sibelcim
en guzel badileri o meyve lekeleri yuzunden battı ve ev badisi oldu sinir oluyorum kacgundur yazıcam unutuyorum ne cıkarır lekesini die ama sanırım hep aynıyız..onluklerıde altı musambalılardan ama yakadan ıslatıo işte ..
Ne zamandır giremiyorum foruma.. Ama iyi gördüm sizleri..
Bebeklerinizin boyları kiloları ne durumda, Ali Nejat biraz kısa gibi geliyor..
Ali Nejat 5 Ağustos' ta doğdu.. 5 Ocak itibarı ile 8.9 kg, 67 cm..
Sizler de yazarsanız sevinirim..
Bir de Kadir Tuğcu' nun yolundan giden ve bebeğine sulandırılmamış pastörize inek sütü veren var mı?..
3. ayla 4. ay arasında 1 kilo almasına rağmen uzamadı bebeğim.. 4. ayla 5. ay arasında uzadı.. Ondan takıntı yapıyorum.. Belki de yanlış ölçmüşlerdir.. 8.9 kg yazmışım 8.09 kg olacak :)..
canım evet herkes aynı dertten müzdarip ben ariel leke çıkarıcı kullanıyorum çok memnunum tavsiye edebilirimen guzel badileri o meyve lekeleri yuzunden battı ve ev badisi oldu sinir oluyorum kacgundur yazıcam unutuyorum ne cıkarır lekesini die ama sanırım hep aynıyız..onluklerıde altı musambalılardan ama yakadan ıslatıo işte ..
maşallah ya biblo gibi
birtürlü gülmeyen kızım,sonunda of be der gıbı gülsede cok siparişlik oldu gözler yarım cıktı :)))
sibelcim senin yavrun artık 6 aylık oldu sanırım o yüzden sorun çıkmaz ama sadece sarısını yemesi gerekir diye biliyorum ben beyazını 9. aydan sonra öneriyorlar diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin benmi yanlış biliyorum kızlarevi aradım şimdi selini sormak için... kayınvalidemle konuştuk işte günün raporunu aldım ne yedi ne yaptı vs. diye... annem dediki seline bugün yumurta vermiş... daha önce hiç vermemiştik.. ona kahvaltı hazırlıyoruz biz peynir pekmez vs. koyup... ama onun içinde vermemiş... direkt sade bi şekilde yumurtayı yedirmiş... yarımın yarısını verdim diyor ama onun az kavramıyla bizimki çok farklı... inşallah selin alerji olmaz birden okadar yumurta fazla gelmez... tek verilmiş olması kafamı karıştırdı.... yoksa kahvaltısına karıştırıp verseydi kuvvetli gelmezdi ama böyle direkt verilince kuvvetli gelmez inşallah...
hadi bakalım hayırlısı kayınpeder kabul eder heralde kıyamaz torununaevetttt dr. a gitme önerini eve sunduk bakalım... önerinin kayınpeder tarafından eve gelince red yada kabul etmesi bekleniyor... ona göre randevu alınacak hafta sonuna.....
Ne zamandır giremiyorum foruma.. Ama iyi gördüm sizleri..
Bebeklerinizin boyları kiloları ne durumda, Ali Nejat biraz kısa gibi geliyor..
Ali Nejat 5 Ağustos' ta doğdu.. 5 Ocak itibarı ile 8.9 kg, 67 cm..
Sizler de yazarsanız sevinirim..
Bir de Kadir Tuğcu' nun yolundan giden ve bebeğine sulandırılmamış pastörize inek sütü veren var mı?..
canım evet herkes aynı dertten müzdarip ben ariel leke çıkarıcı kullanıyorum çok memnunum tavsiye edebilirim
maşallah ya biblo gibi
sibelcim senin yavrun artık 6 aylık oldu sanırım o yüzden sorun çıkmaz ama sadece sarısını yemesi gerekir diye biliyorum ben beyazını 9. aydan sonra öneriyorlar diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin benmi yanlış biliyorum kızlar
hadi bakalım hayırlısı kayınpeder kabul eder heralde kıyamaz torununa
3. ayla 4. ay arasında 1 kilo almasına rağmen uzamadı bebeğim.. 4. ayla 5. ay arasında uzadı.. Ondan takıntı yapıyorum.. Belki de yanlış ölçmüşlerdir.. 8.9 kg yazmışım 8.09 kg olacak :)..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?