2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyy oyy minikim ne tatlı çıkmış şevvall pembiş pembiş şeker gibi olmuş.. evrişim çok güzelmiş elbise zevkine kesene sağlık....bende akşama nurdan teyzemizin gönderdiği elbiseyi giydirip selinin resmini eklicem....

saolun kızlaropuyorumnanaktan.zaten esım dedı,senın gıbı süslü pakizeye anca bu elbıse gelırdı dıe :))

pervıncım o bandı ben yaptım öle,o çiceğin odugu yerde o cok klasık hıc sevmedıgım barbie resmı vardı.o ciçekte benım bı badımın yakasından bısedı.onu oraya dıktımkaydirigubbakcemile2

evi aradım şimdi selini sormak için... kayınvalidemle konuştuk işte günün raporunu aldım ne yedi ne yaptı vs. diye... annem dediki seline bugün yumurta vermiş... daha önce hiç vermemiştik.. ona kahvaltı hazırlıyoruz biz peynir pekmez vs. koyup... ama onun içinde vermemiş... direkt sade bi şekilde yumurtayı yedirmiş... yarımın yarısını verdim diyor ama onun az kavramıyla bizimki çok farklı... inşallah selin alerji olmaz birden okadar yumurta fazla gelmez... tek verilmiş olması kafamı karıştırdı.... yoksa kahvaltısına karıştırıp verseydi kuvvetli gelmezdi ama böyle direkt verilince kuvvetli gelmez inşallah...

simdi konuyla alakasız ama dun tavuk suyu corba yaptım ya 2 adet haslanmıs gogus duruo dolapta onla ne pişircemi bilemedim bana guzel bi tarif verin pleaseee

simdi konuyla alakasız ama dun tavuk suyu corba yaptım ya 2 adet haslanmıs gogus duruo dolapta onla ne pişircemi bilemedim bana guzel bi tarif verin pleaseee

hımmmm.. haşlama tavukla aram pek iyi değildir ama... tamamen atmasyon birşey geldi aklıma hiç denemedim... onları küçük parçalara ayırsan küçük bir tepsiye yaysan üstüne biraz soğan biraz domates biber biraz salça ve su koyup fırına atıp biraz pişirsen ve en son üstüne kaşar serpip pişirsen nasıl olur acabaolumunekankayizsmile

evetttt dr. a gitme önerini eve sunduk bakalım... önerinin kayınpeder tarafından eve gelince red yada kabul etmesi bekleniyor... ona göre randevu alınacak hafta sonuna.....

patatesli bi tarif var onun gibi sibelcim

hımm patatesli tarifi bilmiyoum ama öyle yapsan olmazmıkine...yada hiç olmadı gögüsleri minik minik böl tavuklu pilav yap bende yemeğe geleyim...olumunekankayizsmile

aaa bak aklıma birşey daha geldi...tavuk salatası da yapılıyor haşlanmış tavuiktan....şöyle oluyor....

tavukları didikleyip... yoğurt ve mayonezli karışımı döküyorsun.. .. üstünü dövülmüş ceviz ve dere otuyla süsleyip kırmızı biberli yağ karartıp üstüne de onu döküyorsun...aklıma gel olursa yazarım yineguclubacismile

sen bıde demır ilacının yaptıgı lekeyı hiç görme.berbat bişi.hıc bıseyın leksıne benzemıyo ve kesınlıkle cıkmıyo.arada verıyom demır ılacını eskaza bı akıtırsa agzından mahvoluyo badı önluk mendıl.

sibel bişe olmaz heralde yumurtadan.karıstırıp ezip vermenın mantıgıda bebkler hepsınden az mıktarda tatmıs olsun dıede olabılır belkı.çünkü ayrı ayrı verınce yemeyebılırler

Ne zamandır giremiyorum foruma.. Ama iyi gördüm sizleri..

Bebeklerinizin boyları kiloları ne durumda, Ali Nejat biraz kısa gibi geliyor..

Ali Nejat 5 Ağustos' ta doğdu.. 5 Ocak itibarı ile 8.9 kg, 67 cm..

Sizler de yazarsanız sevinirim..

Bir de Kadir Tuğcu' nun yolundan giden ve bebeğine sulandırılmamış pastörize inek sütü veren var mı?..

bence senin oğlunun boyuda kilosuda gayet iyi.. her çocuk kendine özgüdür kıyaslamak gereksiz bence....hepsinin boyu ve kilosu aynı değil.. kimi daha uzun kimi daha kısa önemli olan sağlıklı olmaları....

3. ayla 4. ay arasında 1 kilo almasına rağmen uzamadı bebeğim.. 4. ayla 5. ay arasında uzadı.. Ondan takıntı yapıyorum.. Belki de yanlış ölçmüşlerdir.. 8.9 kg yazmışım 8.09 kg olacak :)..

3. ayla 4. ay arasında 1 kilo almasına rağmen uzamadı bebeğim.. 4. ayla 5. ay arasında uzadı.. Ondan takıntı yapıyorum.. Belki de yanlış ölçmüşlerdir.. 8.9 kg yazmışım 8.09 kg olacak :)..

boyu gayet iyi yanlışta ölçseler doğruda ölçseler boşuna takıntı yapıyorsun bence....nette birçok yerde yazıyor çocukların aylarına göre en düşük ve en yüksek ve ortalama kilo ve boy değerleri yazıyor ardanda bakıp kendini rahatlatabilirsin....ki bu degerlere göre senin oğlunun boyu gayet uzun....

canım evet herkes aynı dertten müzdarip ben ariel leke çıkarıcı kullanıyorum çok memnunum tavsiye edebilirim

birtürlü gülmeyen kızım,sonunda of be der gıbı gülsede cok siparişlik oldu gözler yarım cıktı :)))

maşallah ya biblo gibi
sibelcim senin yavrun artık 6 aylık oldu sanırım o yüzden sorun çıkmaz ama sadece sarısını yemesi gerekir diye biliyorum ben beyazını 9. aydan sonra öneriyorlar diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin benmi yanlış biliyorum kızlar
evetttt dr. a gitme önerini eve sunduk bakalım... önerinin kayınpeder tarafından eve gelince red yada kabul etmesi bekleniyor... ona göre randevu alınacak hafta sonuna.....
hadi bakalım hayırlısı kayınpeder kabul eder heralde kıyamaz torununa

canım bencede senin oğlunun boyu ve kilosuda gayet iyi her bebeğin kendine özgüdür birazda genetik olduğunu düşünüyorum anne baba uzun iri yapılıysa bebekte ona göre daha iri oluyor ben kendimize bakarak yorum yapıyorum nettende araştırabileceğin birçok site var boy vekilo takibi hakkında ama bence senin yavrun gayet iyi

evet canım sadece sarısı veriliyor bu aylarda zaten kayınvalidemde sarısını vermiş zaten ama bana fazla vermiş gibi geldi bilmiyorum....

inşalah... kıyamamak derken ... zaten oda dr. a götürmeye kıyamıyor... boşuna hasta olacak kalabalıkta, işte hasta değil madem niye götürüyoruz mantığı var, boşuna getirdin boşuna kan aldılar canı yandı, falan filan..... -tatlicadiarzu- bakalım bekliyorum henuz aramadılar....

bence gayet boyda kıloda iyi.hem zaten her bebegınkı kendıne özgu + genetık faktörler var ve saglıklı ileriıyorsa hıc takılma,doktoruyn aksı bıse sölemedıyse tabı.bıde bu siteye bak istersen
EVY BABY - Hamilelik ve Bebek Hakkında Herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…