2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ok. ozaman şöyle cevap vereyim... ek gıdaya başlayanlar var ama kimse direkt inek sütüyle başlamadı... genelde meyvu suyuyla başladık.. sonra kaşık mamaları ve çorbalar... yani burda belki inek sütü kullanan vardır ama kimse direkt biberona koyupta bebeğine o şekilde süt içiren yok... anca muhallebi yapıyorlarsa onun içine yarı su yarı süt şeklinde kullanıyorlardır.....ben henüz hiç kullanmadım inek sütünü...

oo ayçacım nasıl iş asla anlayamısycaksın.nacizane ilaç kullanma derım cok asırı huzursuzluk olmazsa.bızım doktorumuzda teee 3.ayında diş etlerı kasınmaya baslamıs 3 aya patlatır demıstı.gecen gıttıgımızdede sakın diş jelı falan sürme onlar anlık çözümler,eger ciddi huzursuzlanırsa yarım cay kasıgı agrı kesıcı ver dedı.zaten diş huzursuzlugu en cok 3 gun sürermiş.engec patlıycak olan diş 3.gun patlarmıs.oyuzden her huzursuzlugu dişe baglama dedı.diş patlıycagı zaman önce damak kızarırımıs sonra beyazlarmıs galıba.yada tersı işte.

benim bebeğim biberon almıyor, kaşığa ağzını kilitliyor ya kızlar fikir verin ne yapmalıyım.. bu durumu yaşayan başka kimse var mı. herşeyi denedim denebilir.

benim bebeğim biberon almıyor, kaşığa ağzını kilitliyor ya kızlar fikir verin ne yapmalıyım.. bu durumu yaşayan başka kimse var mı. herşeyi denedim denebilir.

hıc bı fıkrım yok oyuzden cvp yazmamıstım.ama bu durumu yasayan arkadaslar oldu,genelı nuby anne formunda bıberonmuydu neydı onu kullanıyo sanırım

Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
minik_kelebek, dnzyildizi84, ecrindilos, eeylem2007, fasulyeko, kayra42, maviş83+, mercimekim, milkshake, mumy.2009, NevaAnne, shizirog_e, telkirma+, tuana3434+

ohh ohh topik coşmuş yıne

on gün önce çalışmaya başladım canım ya. ben işteyken bebişim acıkıyor. ama babannesi hiçbir şey yediremiyor. o yüzden. hem beş ayını doldurdu yavaş yavaş ek gıdaya da geçmek istiyorum zaten. damlaları da vermek öyle zor oluyor ki. su da içiremiyorum yani..

coştu ama yazan yokboshayallersmile bende bir yandan çalışmaya çalışıp ( hiç canım çalışmak istemiyor) bir yandanda buraya yazmaya çalışıyorumzemuszemus

bardakla hiç denemedim aslında bak. ne tür bardak öneriniz var mı birde onu deneyeyim.

Hatıracım, otri bebe de mi işe yaramadı, yazık kuzuma yaa..
Acaba geniz eti falan mı var, burun tıkanıklığı sprey ve aspiratörle çözülemiyorsa.. Aklıma bu geldi şimdi, aklında olsun bir sorsan doktora.

Bilemiyorum, belki bebeğin ek gıda almaya hazır değildir.. Bir süre beklesen.. Ya da zaten ek gıda alan bir çocuksa geçici bir durum olabilir..

kızıma maşşalah dıyen herkeze cok tesekkur edıyoruz opuyorumnanaktan

Resimler kapalıydı tarayıcıda, şimdi baktım bebişine.. Çok tatlı, çok güzel maşallah.. Tontik.. :)

masallah cok sevındım bende merak etmıstım ıns bunyende yerıne gelmiştir

oda olabilir ama daha çok küçükler şimdiden geniz eti olabilirmikine.... benim aklımada odanın nemi geldi.. kalorifer falan çok kuruluk yapıyor ondanda olabilir belkim....

BABY benim tavuk noldu canım ben yemeğe gelicem dedim ya noldu benim tavuğun akıbeti.....:hulya:

teşekkür ederim arkadaşlar. bi de bardak deneyelim bakalım ne olacak..

vermedim ilaç.zorda kalmadıkça vermemeye çalışıyorum hiçbir ilacı.. babasının dilinden kurtulamıyorum o ayrı...doktor vermişmiş ilacı..e başka bi dr. da dişyok dedi, vermedi..nolcak şimdi..
yaşasın annelik içgüdüleri...
saol canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…