katılıyorum sibelcım,annelık içgüdüsü herseyın üstünde.ben cogu seyde kendı aklıma yatanı ve içgüdülerimi dinleyerek yapıyorum.:1closedeyes:
Tuğbacım daha öncede vermiştim bu linki göz at istersen
http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/299507-drkadir-tugcu-bilgileri.html
Ben Kadir Tuğcu' nun yazılarını fikirlerini takip ediyorum.. İnek sütü vermek de bana mantıklı geliyor, vermek istiyorum.. Yalnız çekincem ve sizlere sormaktaki amacım.. Direkt inek sütünü nasıl vermenin daha iyi olacağını bilemiyor olmam.. Yani ek gıda vermeye başladığımda (henüz başlamadım) inek sütü ile başlamayı düşünüyorum, ama veren varsa nasıl verdiklerini? Ne miktarda, biberonla mı yoksa kaşıkla mı verdiklerini merak ediyorum.. O yüzden sordum..
Oturtmak konusunda da: Ben 3 aylıkken bebeğim ellerimden tutup kalkmaya çalışınca oturtmaya başladım, bir zararı olmadığını umuyorum.. Ama eğer canı yansa bebeğim istemezdi diye düşünüyorum.. Zorlamamak gerek, bebeklerimiz hazır olduklarında her şeyi yapıyorlar diye düşünüyorum..
kadir tuğcu mu..hmmm hiç duymamıştım..
geçenlerde bir gün arayla iki farklı doktora gittik..biri 20 güne kalmaz diş çıkaracak dedi, ilaç verdi...diğeri yoooo dişetlerinde bişey görünmüyo dedi... nasıl iş bu??
benim bebeğim biberon almıyor, kaşığa ağzını kilitliyor ya kızlar fikir verin ne yapmalıyım.. bu durumu yaşayan başka kimse var mı. herşeyi denedim denebilir.
benim bebeğim biberon almıyor, kaşığa ağzını kilitliyor ya kızlar fikir verin ne yapmalıyım.. bu durumu yaşayan başka kimse var mı. herşeyi denedim denebilir.
Konuyu Toplam 18 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 4 Misafir)
minik_kelebek, dnzyildizi84, ecrindilos, eeylem2007, fasulyeko, kayra42, maviş83+, mercimekim, milkshake, mumy.2009, NevaAnne, shizirog_e, telkirma+, tuana3434+
ohh ohh topik coşmuş yıne
kızıma maşşalah dıyen herkeze cok tesekkur edıyoruz opuyorumnanaktan
bardakla hiç denemedim aslında bak. ne tür bardak öneriniz var mı birde onu deneyeyim.
Banyo + muhallebi + büyük bez + rezene + ıhlamur = rahat uyku.
Dualarınız için çok teşekkür ederim, çok işe yaradı, misssler gibi uyuduk. 2-3 saatte bir uyandı eskisi gibi çok şükür. Hep böyle devam etsin inşallah.
Hatıracım, otri bebe de mi işe yaramadı, yazık kuzuma yaa..
Acaba geniz eti falan mı var, burun tıkanıklığı sprey ve aspiratörle çözülemiyorsa.. Aklıma bu geldi şimdi, aklında olsun bir sorsan doktora.
oo ayçacım nasıl iş asla anlayamısycaksın.nacizane ilaç kullanma derım cok asırı huzursuzluk olmazsa.bızım doktorumuzda teee 3.ayında diş etlerı kasınmaya baslamıs 3 aya patlatır demıstı.gecen gıttıgımızdede sakın diş jelı falan sürme onlar anlık çözümler,eger ciddi huzursuzlanırsa yarım cay kasıgı agrı kesıcı ver dedı.zaten diş huzursuzlugu en cok 3 gun sürermiş.engec patlıycak olan diş 3.gun patlarmıs.oyuzden her huzursuzlugu dişe baglama dedı.diş patlıycagı zaman önce damak kızarırımıs sonra beyazlarmıs galıba.yada tersı işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?