en guzel badileri o meyve lekeleri yuzunden battı ve ev badisi oldu sinir oluyorum kacgundur yazıcam unutuyorum ne cıkarır lekesini die ama sanırım hep aynıyız..onluklerıde altı musambalılardan ama yakadan ıslatıo işte ..
birtürlü gülmeyen kızım,sonunda of be der gıbı gülsede cok siparişlik oldu gözler yarım cıktı :)))
benim bebeğim biberon almıyor, kaşığa ağzını kilitliyor ya kızlar fikir verin ne yapmalıyım.. bu durumu yaşayan başka kimse var mı. herşeyi denedim denebilir.
oda olabilir ama daha çok küçükler şimdiden geniz eti olabilirmikine.... benim aklımada odanın nemi geldi.. kalorifer falan çok kuruluk yapıyor ondanda olabilir belkim....
tarıfler ıcınce cok tsklerr
taze o tarıfı baska zaman yapıcam cunku makarna yerıne mıllı pılavımızı yaptım ama yazdı kafaya emınım super olur ..ben tavugu fettucini yaparken kullanıorum makarnada hic o sekil yapmamıstım yaparım muhakkak :)
sibel o salatay benzer cok guzel slata var burda adı mımıoza ben delı oluyorum ama emrah sevmıo :)
sibel gel bulgur pilavının yanına kızartayım pılav yanı yaparıs afiyetle yersin yanındada 2.hasta corbası tarhana var olarmı )
Yazık kuzuyaon gün önce çalışmaya başladım canım ya. ben işteyken bebişim acıkıyor. ama babannesi hiçbir şey yediremiyor. o yüzden. hem beş ayını doldurdu yavaş yavaş ek gıdaya da geçmek istiyorum zaten. damlaları da vermek öyle zor oluyor ki. su da içiremiyorum yani..
Hatıracım, otri bebe de mi işe yaramadı, yazık kuzuma yaa..
Acaba geniz eti falan mı var, burun tıkanıklığı sprey ve aspiratörle çözülemiyorsa.. Aklıma bu geldi şimdi, aklında olsun bir sorsan doktora.
Canlarım geniz eti kulakta sıkıntı yapmazmı bıcırığın kulağında şükür bi şey yok.Buhar makinesi var gece boyu çalıştırıyorum.oda olabilir ama daha çok küçükler şimdiden geniz eti olabilirmikine.... benim aklımada odanın nemi geldi.. kalorifer falan çok kuruluk yapıyor ondanda olabilir belkim....
efrimmm kırmızı polar sweat giymissin sandımdı ondan yani eyvahedigeldismile
benim önlük ve kıyafetler de aynı durumda.üstüne üstlük benim başıma bir de kaza geldi.görümcem bir kot pantolon almış,bir yıkadım,tüm beyazlar mavi oldu.ilk kez kot yıkamıyorum ama halası en kalitelisinden almış ( ! ),böyle oldu işte.
birtürlü gülmeyen kızım,sonunda of be der gıbı gülsede cok siparişlik oldu gözler yarım cıktı :)))
ordan burdan şurdan daldırdım, okudum geçmişi, gözüm korktu bıraktım..
Taze geçmiş olsun sizeeee.. Sen 2. yi düşünüyo musun kuzum???? Ben vazgeçeli çok oldu...
Baby,size de geçmiş olsun.. Kaçamak haaa süper..
Kuzy'nin son fotoğrafına bayıldım..Bu arada Evrim kardeş, mail kutum hala boş bilesin..
Şevval nasıl süslü öyle kıskanıyorum..Özde babasının kopyası..Anne de güzel gözlü ama babasından almış gözleri fıstık..Deva da çoook tatlı yaaaa..
Ah Teoş ahhh.. Ruzy orda olsaydı verirdik sizi kreşe, aranızda kim daha güçlü ağlayacak yarışı yapardınız- sidik yarıştırırdınız- Kaçıncı gün oldu kreşte Nurdancım.. Ben alışacağını ve hatta çok iyi olacağını düşünüyorum..Elbette sancılı bi dönemden sonra..
benim bebeğim biberon almıyor, kaşığa ağzını kilitliyor ya kızlar fikir verin ne yapmalıyım.. bu durumu yaşayan başka kimse var mı. herşeyi denedim denebilir.
bası terleyınce oksuruo sımdı yıne oksurerek emzıgı attı agzından uykusunda bende ınce battanıye orttum ustune. anasını sattımının evıne bır hol yapmıslar salak sacma petek yok essek kadar saln yapmıslar cuk kadar petek koymuslar salonu bolmus bı kucuk oda yapmıs petek yok ...elektrıklıyı yaksam hol ısınıo dıger odaların sıcaklıgı kalıo yakmasam heryer buzz bı ayarı tutturamıorumkı evın ısısı sabıt olsun . dua edınde duzgun ev bulup cıkayım nezamandır bulamadım
bası terleyınce oksuruo sımdı yıne oksurerek emzıgı attı agzından uykusunda bende ınce battanıye orttum ustune. anasını sattımının evıne bır hol yapmıslar salak sacma petek yok essek kadar saln yapmıslar cuk kadar petek koymuslar salonu bolmus bı kucuk oda yapmıs petek yok ...elektrıklıyı yaksam hol ısınıo dıger odaların sıcaklıgı kalıo yakmasam heryer buzz bı ayarı tutturamıorumkı evın ısısı sabıt olsun . dua edınde duzgun ev bulup cıkayım nezamandır bulamadım
Minik maşallah kuzuna çok yakışmış cicileri bayanssulusmile
Tazem çok sevindim dün gece rahat uyumana ... :1hug: Seni çok iyi anlıyorum annen konusunda!
Özdeme iltifatlarınız için teşekkürler... opuyorumnanaktan ve banyo için tavsiyeleriniz için...
Sibel 1 harf neleri değiştiriyor değil mi?? bilmiyorumkismile İnş. senin uyuz kayınpeder ikna olur bencede gitmeniz lazım.. Bende 2 aydan beri gitmiyorum bu hafta gitmeyi düşünüyorum bende..
Bende Özdeye inek sütü vermemeyi planlıyorum ama annem diyor ben sana ballı sütlerin içine yumurtalar bilmem neler katıp veriyordum ne yasağı öyle zararlı olsa sana birşey olurdu diyor..
Kaşığı ve biberonu reddeden bebişimiz konusunda hiç fikrim yok...
Ayça Ruzy hala çok mu huysuz niye gelmiyorsun buralara??
ben havalar soğuk diye hiç dışarı çıkarmıyorum bebişi kızlar. siz çıkarıyor musunuz. dün sağlık ocağına gitmek için çıktı işte öyle hoşuna gittiki. gıkını çıkarmadı.
Teşekkür ederim canım. Annelerle ilgili söylediklerini hatırlıyorum. Ama bu kadar benzerlik de fazlaymış yav! Benimki de sütüm iyi olduğu halde mama falan vermek istedi ilk doğduğu günden beri. İlk defa göğsüm dışında biberondan benim sütümü aldığında annemin yorumu "ben işte adamı böyle ayırırım anne memesinden" oldu. Tuhaf değil mi? Ben mememi alsın, güzelce emsin diye kasıyorum o zamanlar. Bir ara sütüm gidiyor diye endişeleniyordum, annem "aman ne olacak 4 aydır emiyor ya işte, yeter" demişti. Hani "gerilme, olur bunlar" falan değil. Kardeşim de, ben de 1-2 ay falan emmişiz. Şimdi benim uzun süre emzirmek istememi tuhaf buluyor. Bİr an önce ek gıdaya geçmek için acele ediyor. DÜn mesela, ek gıda olarak bir şey hazırlamadım, sadece beni emsin istedim, sindirim sistemi yavaş yavaş alışsın istiyorum, eleştirdi beni gene, böyle mi alışacakmış, hafta 1 çorba vermekle alıştırma mı olurmuş. Bir de alay ediyor, gülüyor. En son dedim, sen beni eleştirmeye yer arıyorsun ama ben Doruk'UN çatlağından endişeleniyorum. bu yüzden bir süre daha temkinli olacağım. Yoo ben seni eleştirmek için değil, diyor. ben de sertçe "anne resmen yer arıyorsun beni eleştirmeye" dedim. ne kadar etkilendi, bilmiyorum.
O kadar saçma konularda eleştiriliyorum ki bunların dışında! Küçük Sefa olmamı istiyor ama istesem de olamam, zaten istemem de! İnsan gerekli gereksiz kafasına herrrrr bi şeyi takar mı? Kapıcı karısının derdi bile annemi sinirlendirebilir! Öyle takık! Tabii bir dünya hastalık var bünyede stres kaynaklı.
Ne dertliymişim!
1)doğal sünger kullanıyoruz.
2) sütüm yetmezse diye "bebek sütü" aldım. süt yerine onu veriyorum yetersizse. mamalarını kendim hazırlıyorum.
Banyo + muhallebi + büyük bez + rezene + ıhlamur = rahat uyku.
Dualarınız için çok teşekkür ederim, çok işe yaradı, misssler gibi uyuduk. 2-3 saatte bir uyandı eskisi gibi çok şükür. Hep böyle devam etsin inşallah.
İyi bari Burcu, bende benim annem niye böyle diye kendimi yiyordum, tek değilmişim.. Arada çıkıyor böyleleri demek ki.. Anne işte. Başkası olsa, kafa göz girerim ama alsanaalsanasmile ..
Doruk'un uyumasına çook sevindim, maşallah nazar değmesin hep uyusun güzel güzel büyüsün kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?