Ayyy Özde hanımın bugün gıcıklıkları üstünde hep bir sıkıntı ıhh ıhh deyip duruyor çamaşırları odasındaki beşiğe attım balonlarıda üstüne yığdım öyle astım... Puding istedi cnm tek elimde o tek elimde malzemeler birde saldırıyor puding paketini ağzına götürecek... cokacimcoook Bir bulaşıkları yerleştirmeme izin verdi o da altını açıp öyle yaptım bir ara baktım ki sürtünerek bir köşeden diğerine gitmiş yasakkelime ..... Şimdi altı açık yere yorgan serdim kendi ekseni etrafında dönüyor çok fırıldak olacak bu kız aklinialirimsmile Bugün okuduğum hiçbir şey aklımda kalmadı sayesinde alsanaalsanasmile
Bu Doruk bir gün annesini üzmese ya akannehir Burcu benide götür spora nooolur! olumunekankayizsmile valla orada olsam gelirdim :umursamaz::umursamaz: Sen spora gittiğinde Doruk'a kim bakıyor?? guclubacismileSağolun kızlar iyi dilekleriniz için. Bugün de beni emmiyor sıpa. Ben de başka şey vermiyorum, yoğurt hazırlamıştım oysa. Sütümü tattım, hatta ONur'a tattırdım, şeker kibin, çok tatlı! Eşşek niye emmiyor, kıcık etti beni. Neyse vereyim bari biraz yoğurt. Kaka da yapmadı bugün 2. gün.
ÖZLEM ben birazdan SPORA gideceğim gene, lanet olsun, bayılıyorum step + pilates ikilisine! :))))
Yendi valla kuzum ne hafıza kaldı ne birşey?? :gitme: Hemde açım ben ya yine mafoldumben dolap tamir olmadı bir türlü bir daha vestel alanın... ohaoldumsmile 5 yıl olmadan her şeyi bozuldu..özde'nin fendi özlemdisk'i yendi mi yani? tüh! topiğin en kuvvetli hafızalarından biri gitti,Allah esra'nınkine zeval vermesin kaydirigubbakcemile3
Cnm ya doktorun çok zekiymiş gerçekten keşke sağsaydın sütünü o zaman gitmzdi belki .. Memeyi hiç mi almyor ki!? Belki çekse gelir...merhaba kızlar. geçmiş okurken yazaım hemen dedim. 4. ayda benim bebiş 600 gram almıştı. doktor amca beğenmedi benim de nedense kafam basmadı mamaya başlattı. mama yedikten sonra anne sütü ver dedi çünkü önce verince kabul etmiyordu mamayı. 3 haftadır böyle derken noldu sütüm kaçtı gittiiiiii.... kızlar çok moralim bozuk o çok süper zeki doktor sayesinde oğlum 300 gram aldı. güzelim sütütm gitti. ve ben ortada kaldım. nassı ek gıdaya başlanır napılır fikrim yok. zaten muhallebi yaptım yemedi meyve suyu yaptım 3 kaşık yedi. doycak kadar yemiyor hiçbir şeyi. tavsiyesi olan var mı doktorumu gidip öldürmek dışında
Cnm ya doktorun çok zekiymiş gerçekten keşke sağsaydın sütünü o zaman gitmzdi belki .. Memeyi hiç mi almyor ki!? Belki çekse gelir...[/QUOTE .!.:versem emer boş memeyi.emse gelir mi ki gene
versem emer boş memeyi.emse gelir mi ki gene
merhaba kızlar. geçmiş okurken yazaım hemen dedim. 4. ayda benim bebiş 600 gram almıştı. doktor amca beğenmedi benim de nedense kafam basmadı mamaya başlattı. mama yedikten sonra anne sütü ver dedi çünkü önce verince kabul etmiyordu mamayı. 3 haftadır böyle derken noldu sütüm kaçtı gittiiiiii.... kızlar çok moralim bozuk o çok süper zeki doktor sayesinde oğlum 300 gram aldı. güzelim sütütm gitti. ve ben ortada kaldım. nassı ek gıdaya başlanır napılır fikrim yok. zaten muhallebi yaptım yemedi meyve suyu yaptım 3 kaşık yedi. doycak kadar yemiyor hiçbir şeyi. tavsiyesi olan var mı doktorumu gidip öldürmek dışında
:roflol:buarada bız kaka yapmaya dısarı cıkmak derız ya bunlar bayıra cıkmak dıolar cok komık.. dr dıo haftada kac kez bayıra cıkıo:))
meltem sen misafirlige her gelene bunlari hazirliyosan ben hemen sana misafirlige geliyorum, bekle beni..cokacimcoookhımm Patatesli karnıyarık börek
yalancı tavuk gögsü üstü ahududulu böğürtlenli sos dr oetker
tavuklu mantarlı salata içine turşu mısır közlenmiş kırmızı biber vs.
ayva tatlısı kaymaklı ohhh canım çekti vallahi
sibelcim gotur 6. ayda kan tahlili isteyebilir demir olcumu icin ama 6. aydan sonra 2-3 ayda bir gitsede olur, dr yonlendirsin seni.sabahtan beri düşünüyorum işin içinden çıkamadım bana bi el atıverin(((
selini 2 aydır kontrole götürmedim((( kontrole eskişehire gidiyoruz burda hastanede 1 tane çocuk dr. u var kimsede memnundeğil... neyse 2 ay önce götürdüğümde sözde özel çocuk sağlığı hastanesine gitmiştik ama rezil olduk ne doğru dürüst muayene edildik ne birşey bizle beraber odaya 10 kişi girdi dr. birşey demiyor hiçbirşey konuşamadık dr. a selin bir yandan ağlıyor yırtınırcasına.... sağlık ocağında daha iyi bakıyorlar yani kalabalık zaten bütün çocuklar öksürüyor hapşuruyor vs....ondan sonra eve geldim ağladım sinirlerim bozuldu ben sağlam kızımı o hastaneye götürdüm hasta edeceğim diye.....bi şikayetimizde olmayınca şükürler olsun gitmedik 2 aydır.... ama bu ay acaba götürsemmi diye düşünüyorum artık 6 aylık olacağız 1 hafta sonra... kan tahlili falan yaptırsak diyorum.... ama götüm yemiyor kalabalığıda çocuğu sokmaya.. .bilmiyorum çok kararsızım ne yapayım sizce....götürsem bi dert götürmesem bir dert... ama bi dr. gözüyle selinide incelemesini istiyorum.... bizlere göre herşey normal geliyor ama en iyisini dr. bilir....bu sefer başka bi hastaneye gitmeyi düşünüyorum orasıda özel bi hastane ama genel olarak çok kalabalık oluyor napcam bilmiyorum.... çocuğu sağlam götürüp hasta etmekten korkuyorum.....
Sibel mutlaka götür Selin i 6. ayda sanırım kan tahlili yapıp demir damlası veriyorlar
hem de boy kilo takibini atlamamış olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?