2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

milkshake biz de yazın çıkartırız bebişlerimizi gezdirmenin tadını inşallah :) şimdi kapandı kaldı kuzucuklar. bizim ki oturma odasından o kadar sıkıldı ki evin diğer odalarını gezmek istiyor sürekli..

ev aradaki elektrikli radyator sonda yandıgında cok sıcak oluyo ama ozamanda kız terlıo az yaksam hemen buz gıbı oluyo altı bos .. oyle boyle ıdare edıorus bakalım

dorukcum uyumuş aferin sana tatlım yakışıklım uyuda büyü annende dinlensin biraz dimi aaaa

Sağolun kızlar iyi dilekleriniz için. Bugün de beni emmiyor sıpa. Ben de başka şey vermiyorum, yoğurt hazırlamıştım oysa. Sütümü tattım, hatta ONur'a tattırdım, şeker kibin, çok tatlı! Eşşek niye emmiyor, kıcık etti beni. Neyse vereyim bari biraz yoğurt. Kaka da yapmadı bugün 2. gün.

ÖZLEM ben birazdan SPORA gideceğim gene, lanet olsun, bayılıyorum step + pilates ikilisine! :))))

özde'nin fendi özlemdisk'i yendi mi yani? tüh! topiğin en kuvvetli hafızalarından biri gitti,Allah esra'nınkine zeval vermesin kaydirigubbakcemile3

doruk'a da bak sen bulmus sker kimin memeli sutu gidio eksi yogurdu yiyo sıpa:) ecede yaptı buna benzer 3 saattır emmıodu uyandı emzıreyım dedım ıstemedı bende dunden kalan corbasını verdım goturdu sonra uykusu geldı mıızıkladı o sıra verdım meme kıza kıza emdı hoppidi hoppidi yıne. sonra uyuttum uyanınca hemen emzırdım tam ayılmadan

merhaba kızlar. geçmiş okurken yazaım hemen dedim. 4. ayda benim bebiş 600 gram almıştı. doktor amca beğenmedi benim de nedense kafam basmadı mamaya başlattı. mama yedikten sonra anne sütü ver dedi çünkü önce verince kabul etmiyordu mamayı. 3 haftadır böyle derken noldu sütüm kaçtı gittiiiiii.... kızlar çok moralim bozuk o çok süper zeki doktor sayesinde oğlum 300 gram aldı. güzelim sütütm gitti. ve ben ortada kaldım. nassı ek gıdaya başlanır napılır fikrim yok. zaten muhallebi yaptım yemedi meyve suyu yaptım 3 kaşık yedi. doycak kadar yemiyor hiçbir şeyi. tavsiyesi olan var mı doktorumu gidip öldürmek dışında

Bu Doruk bir gün annesini üzmese ya akannehir Burcu benide götür spora nooolur! olumunekankayizsmile valla orada olsam gelirdim :umursamaz::umursamaz: Sen spora gittiğinde Doruk'a kim bakıyor?? guclubacismile
özde'nin fendi özlemdisk'i yendi mi yani? tüh! topiğin en kuvvetli hafızalarından biri gitti,Allah esra'nınkine zeval vermesin kaydirigubbakcemile3
Yendi valla kuzum ne hafıza kaldı ne birşey?? :gitme: Hemde açım ben ya yine mafoldumben dolap tamir olmadı bir türlü bir daha vestel alanın... ohaoldumsmile 5 yıl olmadan her şeyi bozuldu..
Cnm ya doktorun çok zekiymiş gerçekten keşke sağsaydın sütünü o zaman gitmzdi belki .. Memeyi hiç mi almyor ki!? Belki çekse gelir...

hay allah çok üzüldüm canım ya..yoğurt meyve suyu ve meyve püresiyle başlanıyor ama emzirmeye devam et belki işe yarar

5 gün öncesine kadar sağdım arada. ama hep 30 ccler filan gelince bıraktım. emzirsem gene eskisi gibi üstüne mama versem gelir mi ki geri.bebeğim hiç bir gıdayı sevmiyor. yoğurdu devam mamasınla yaptım. siz neyle yapıyorsunuz. doktorum sütle yap demiş ama o adama güvenemiorum artık. muhallebi tarifine şeker ve süt yazmış napim uygulayım mı yoksa devam sütünle mi yapayım

cok üzgünümm mafoldumben kızımın kafasını sıfıra vurduk......... 2 damlada olsa sacı vardı oda gitti,daha düzgün uzasın dıe sonunda ikna oldum ama olan kelebegıme oldu.kafası tam bı kabak oldu mafoldumben

ececim sen emzırmeye devam et devam mamasınıda ver.emdıkce gelır belkı sütün.enguzeli acıkınca emzır mamada hazır olsun bıberonunda.emmeyı bırakınca bıberonu ver,ordan nekadar emerse anlarsın sütün hıc artıyomu.karnının doymasına baglı yanı.sütün artmazsada üzme kendını,devam mamalarıda cok iyi.
ama o doktoru ver bana parcalıyım.amakeske baska bı doktorada sorsaydın,ki bız burda cok konustuk aylık 600gr hıcde az degıl.şimdi git o doktora bak sımdı ne oldu de,600gr begenmedı 300gr aldı dıe

iyi akşamlar....dün elektrik sorunu bugün de temizlik iş derken en sonunda oturabildim bilgisayar başına...
çekiliş topiğine hediyelerimizin resimlerini ekledim..şeçil teşekkürler geç oldu kusura bakmayın...

evet hediyeler harika güle güle kullansın fındıklar:)))keşke bende katılabilseydimmm(((

buarada bız kaka yapmaya dısarı cıkmak derız ya bunlar bayıra cıkmak dıolar cok komık.. dr dıo haftada kac kez bayıra cıkıo:))
:roflol:

meltem sen misafirlige her gelene bunlari hazirliyosan ben hemen sana misafirlige geliyorum, bekle beni..cokacimcoook
sibelcim gotur 6. ayda kan tahlili isteyebilir demir olcumu icin ama 6. aydan sonra 2-3 ayda bir gitsede olur, dr yonlendirsin seni.
Sibel mutlaka götür Selin i 6. ayda sanırım kan tahlili yapıp demir damlası veriyorlar
hem de boy kilo takibini atlamamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…