2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

neden bu kadar erken kış hem üşür yavrucak...
bak şu dr işine önce emzirecek doymazsa mama verecektin ...emzir geri gelir belki gelmezsede üzülme ...başka doktora da sorsaydın aslında ona görede karar verirdin..meyve suyuyla başla önce sonra yoğurt muhallebiyi geceye bırak yatmadan önce ver..ne yerse uyku sersemiykende göğsünü ver emdikçe sütün geri gelir...
sen annene ben senin eserinim dedinmi hiç..bayanssulusmile
pervin sizede geçmiş olsun düzelmeye başalmışsınız çok şükür..
çok geçmiş olsun bişeycik çıkmamış doruk beyde ..sanada geçmiş olsun bayılmana üzüldüm tazem..bebelerle uğraşmaktan kendimize bakamıyoruz üsütüne deyorgunluk eklenince ..tekrar geçmiş olsun..

bu güne kadar tek yıkıyordum ama artık iki kişiyle çünkü hiç durmuyor ...tutana aşkolsun....
gece yatmadan önce mamayla yapıyorum muhallebiyi yemiyor tahıllı mma takılıyoruz artıkın bakalım ondan ne zaman vazgeçeceğiz ..yakın gibi geliyor daha iki kaşam yedirebildim ama nazlanmaya başaldı bile efendi...
bizde hasretiz ne olacak bu uyku sorunu ..yanlız dün birşey denedim..gece yatarken ayağında ince çorap oluyordu dün çorapsız yatırdım daha az uyandık..3 saate çıktı yani..
maşallah.fıstığa....dün tam üç kere alıntı yaptım üçündede elektirik gitti..
Yılbaşı Deva' sı kaydirigubbakcemile2

Noel Deva kaydirigubbakcemile

yılbaşı devasınada maşallah ..güzel prensesler.....
kendi ördüğümüz yumaşak ipten lifimiz var...onunla yıkıyoruz...
devam maması her 30 ml bir ölçek..
biberonda içiyoruz.....
yoğunluğu normal sıvı şekilde..
doğru bebeğine sulandırp verebilirsin..
bişeycik olmaz biz katı olursa öyle yiyoruz...
buarada bız kaka yapmaya dısarı cıkmak derız ya bunlar bayıra cıkmak dıolar cok komık.. dr dıo haftada kac kez bayıra cıkıo:))
kafamçokkarıştı:roflol:
günaydın arkadaşlar. uzun zamandır foruma girmeye fırsat bulamadım ama bundan sonra daha sık gireceğim inşallah. nasılsınız. bebişleriniz nasıl..
hoş geldin..
süt birikmesid erler ellenmeyeceğini biliyorum endişelenmene gerek yok..
bişey çıkmaması sevindirci ..biz başka birşey kullanıyoruz adı STERİMAR DENİZ SUYU MEMNUNUZ...

birtürlü gülmeyen kızım,sonunda of be der gıbı gülsede cok siparişlik oldu gözler yarım cıktı :)))

oyuncak bebek gibi maşallah..
evet yemiş selinde maşallah:ecrin_bebek: bakalım eğer alerji olacak olsa akşama kadar olur dimi ....yoksa bütün gece boşuna endişelenmeyeyim.....bilmiyorumkismile
bizde başladık bişey olmaz korkma...
Asantafer iyi içer inşallah
alkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3:Saruboceq:
süt hiç vermedim ama mecburen yoğurt mayalamaya kullanıyoruz opnuda organik alıyoru.m..
benim bebeğim biberon almıyor, kaşığa ağzını kilitliyor ya kızlar fikir verin ne yapmalıyım.. bu durumu yaşayan başka kimse var mı. herşeyi denedim denebilir.
zorlamayacaksın acıkınca açar ağzını biberonuda uykuda dene

devam sütüyle yap ..suyla pişir ocaktan indirince 3 kaşık devam sütü kat...

aramızda kımse varmı bebegın sacını sıfıra vurduran? nekadar zamanda uzarki?

yiğitin de saçları dökülüyor fena. yastıklar filan hep saç oluyor. arka taraf çok azaldı önler uzun komik oldu bebişim :) kestirmek istiyorum ama kıyamıyorum bi de üşür diye korkuyorum. nisan gibi keseriz heralde.

LALECA üzülme canım. ısrarla emzirmeye devam et. süt yapan şeyler ye. rezene çayı iç. emmek istemezse bebişin uykusundayken ver. sütün gelir inşallah. doktoruna da çok kızdım bu aradaklava:

neden bu kadar erken kış hem üşür yavrucak...
.....

yaza dogru hıc kestırmeye kıyamam dıe sımdı kestırdık.zaten evden dısarı cıkmıyoz soguklarda,cıkarsamda mutlaka şapka giydiriyorum ki zaten tüğ gıbı sacları vardı.ama şimdi tam kel oldu mafoldumben.evde sıcak ama gece yatarken bıse örtcem kafasına yınede

bizimkıde bıanda oluverdı işte.buzamana kadar keske kestırseymıstım sımdı uzamış olurdu.kıyamadım kestırmem dedım,en sonunda ıkna oldum hem biçimsizlestı sacları hemde döküldü cok fazla.

neyse daha fazla düşünüp üzmiyim kendımı.ama nezaman uzarkı sacları kesmeye basladıklarında basladım pişman oolmaya

lalcım bu dr nıe boyle yaptı emzırmek ılk ısın olmalı mama takvıye.. hazır sutun varken nıe mama 1.gıda olsunki

derya ne olcak senın bu teknolojıyle barısmayan yıldızın ya :)

aksamustu yıne uyanınca emmedı naptıysam emmedı bende muahllebı yaptım pirincunlu devam mamalı sekerlı onun yarısısını bıle yemedı sonra uyku bastırdı o arada mızıklaya mızıklaya emdı ama az sonra uyudu yanı ayıkken vermesen meme almıycak hanfendı hemen satıcılık egılımı basladı

heee, hakket :) tatlı süt dururken ekşi yoğurt yedi eşşek sıpası!

Bu Doruk bir gün annesini üzmese ya akannehir Burcu benide götür spora nooolur! olumunekankayizsmile valla orada olsam gelirdim :umursamaz::umursamaz: Sen spora gittiğinde Doruk'a kim bakıyor?? guclubacismile

Yavru, sen de spora gti, oradakilerle arkadaş ol! Birini beklersen, işin iş! Hem arkadaş edinirsin... Çarşambaları Onur'un boş günü. Çarş Onur bakıyor, ptesi-cuma annem bakıyor.

Amaaaan, neden yaparsınız şunu? Kestirmekle saçın yapısı değişmez ki! Sadece incelen uçlar gittiği için saç daha sert gibi gelir bize, o kadar! Neyse, çabuk uzar merak etme... Tırnakları ne kadar çabuk uzuyor, fark ediyorsundur, saçları da öyle çabuk uzar.

emzirirken çısınız gelıomu? ben zor yetısıorum wcye ozellıkle gece uyandıgımda

geceleri yaa.. çıldırıyorum. Onur'a veriyorum, 2dk çiş molası verip sonra devam ediyorum. Onur'a veriyorum derken, Doruk'tan bahsediyorum. Yoksa gecenin bi yarısı uyanıp şaaapmıyoruz ohaoldumsmile

Doruk da bütün gün emmek istemedi. Uyumadan önce baktım ağlıyo, öyle yaptım olmadı - böyle yaptım olmadı. Meme verdim, sustu, cokur cokur emdi. Oysa muhallebi hazırlamıştım. Anlamak ne zor...

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tazefasulye, dnzyildizi84+, evriş+, norraa+, petrik+

sobe sobe sobe! çıkın, yandınız!

bugun 3 gun , keske olsalar yikarlardi beraber ortaligi..

ah be canim , keske kestirmeseydiniz, neyse cabuk uzar, buarada pembispmbis tam pamuk helva olmuss, masallh..

Evde kayısı reçeli olmayınca, DOruk'un kaka yapması için şöyle bir formül buldum. Kurukayısı vardı, hani şu siyah olandan, 3 tanesini cezvede su ve şeker ile iki dk kaynattım, blender'dan geçirip, tel süzgü ile süzdüm. Onu verdim, biraz da su ile missss gibi kaka yaptı DOruk. Onur'la çok dalga geçtik. Onur "adam olmuşun oğlum sen, bayaaa adam gibi s.çıyon" didi.

Dün kaynadı arada, belirtmeden geçemiyciiim.

ÖZDE, ŞEVVAL ve DEVA sis ne şeker şeylersiniz öyle! EVRıM'e katılıyürüm, asla laf olsun diye değil, çok güzel kızlar gerçekten. Maşallah!

Son düzenleme:
bugun cok yogundum, gunduz pek giremedim..
Teo kres macerasi gun 3
bugunku bi saat daha iyi gibiydi, ama yine agladik tabi, sumklu zenci arkadaslarina bakti bol bol.bugun annemde bizimle geldi, kresi begenmedi, cocklari sumuklu birakiyolar diye, uyku odasinda aglatiyorlar diye, krese birakmak istemiyor..yarin buyuk gun bizsiz 4 saat kalicak orada,allahim insallah iyi olur, aklim hep onda kalicak(annem teoyu trye getirme planlari yapti orayi gordukten sonra, bda iyice moralimi bozdu(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…