2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım sen gece gece öyle şeyler düşünmezsin....sırnaşık şey
anlamak çok zor gerçekten bizimlki uykuya dalamadan ymeiyor uyku içinde tam mama saatinde agladı yatırdım devam mamsının içine 2 kaşıkta 7 tahıllı katıp biberonla vereyim dedim yimedi sıpa aç aça yatıyor oyum oyum oynatıyorlar insanı..
:çok üzgünüm:
derya ben tek kat gıydırıom corapta tek corap ama karnı agrımazmı cıkarsak
bugün yün yorganada geçtik ...ayağına tek patikli alt giydiriyorum..üst kolları açık kaldığı için iki kat...bakalım bu gece bizi ne bekliyor tatlı uykumu..yoksa nöbetmi.mama yiyecekmi yoksa yimeyecekmi..
lalcım bu dr nıe boyle yaptı emzırmek ılk ısın olmalı mama takvıye.. hazır sutun varken nıe mama 1.gıda olsunki

derya ne olcak senın bu teknolojıyle barısmayan yıldızın ya :)
-tatlicadiarzu-naniknanik

üzülme uzar ...yaza tatlı prenses olur o

inşallah iyi geçer alışrı kuzu zor nurdanım nedesemki şimdi..4. gün raporumuzdan umutluyum ama..a.steocuk alışacak sende rahtlayacaksın bak gör...:lepi:

Nesrin gözümde canlandırdım o halini kaydirigubbakcemile3 Çok komik ya, ne hallere düşürüyor yavrular bizi.. T]
dimi ama eğlenceli, dene bak çok gülüyorlar : )))

yıkarken doğal sünger kullanıyorum ömrü 3 aymış yenisini daha almadım !

oy oy Meltem benimde canım çekti gelin bize yapayım : ))

http://
birtürlü gülmeyen kızım,sonunda of be der gıbı gülsede cok siparişlik oldu gözler yarım cıktı :)))525/2861/dsci0587.jpg

Maşallah Şevvale çok yakışmış elbisesi ceketine bayıldım

bayılmana üzüldüm
gözünaydın inşallah böyle devam eder düzeniniz,
şşş Doruk anneyi üzme bakim : )

Lal emzirmeye devam et gelir inşallah sütün
hurma, ayva, bulgur, humana, dere otu ye bol bol

emzirirken çısınız gelıomu? ben zor yetısıorum wcye ozellıkle gece uyandıgımda

evet feci şekilde hemde zor tutuyorum

geceleri yaa.. çıldırıyorum. Onur'a veriyorum, 2dk çiş molası verip sonra devam ediyorum. Onur'a veriyorum derken, Doruk'tan bahsediyorum. Yoksa gecenin bi yarısı uyanıp şaaapmıyoruz ohaoldumsmile..

kaydirigubbakcemile3 ays Taze bayılıyorum sana

ay canım Teocum kıyamam
alışacak Nurdan yavaş yavaş ... ne desem bilemedim

misafirlerim önce 2 kişi idi sonra 10 kişi geleceklerini söylediler gele gele 4 kişi geldi kalanlar yarin akşama varmı arttıran : ))

ben yatayım bugün yoruldum yarında aynı koşturmaca iyi geceler

Benim geceleri geliyor çok su içtiysem yani her zaman değil bu bünye suya alışık olmadığında alerji yapıyor :umursamaz:

Şimdi şöyle bir durum var ben yalnız markete bile gitmem yani zevk almam illa ki yanımda biri olacak yani tanıdık biri olmadan gitmem kuaföre bile yalnız gitmeyi sevmem... Özgüveni düşük biriyim galiba eyvahedigeldismile

Olur mu cnm ? Annen şaka yapıyor olmalı! Umarım teo yarın daha olumlu davranışlar sergiler annesini üzmez..:Saruboceq: Mesela sen yarın gidip aldığında bugün şunu yaptı bunu yaptı ağladı yada ağlamadı diye bilgi veriyorlar mı?? bilmiyorumkismile

Minik kestirdin mi saçları? akannehir Özdenin saç şeklide komik ama ellemem ben önden sarkıyor uzun uzun arkalarda az var bayanssulusmile Neyse kökü onda çabuk uzayacağını sanıyorum opuyorumnanaktan

bende baktım şeyde kimsecik yok
taze yorgun ..
esra görümce başgöz ediyor ...
efrim kuziye hadi pijamalarını giy artık yatağa diyo...
dide meyve merasiminde ...
baby meleğiyle yer yatağında yuvarlanıyor...
kayra ömür paşayla mücadele ediyor...
burda olmayıpta aklıma gelenler ..

Ben artık yatayım midem bulanmaya başladı hayırdır inşallah.. bilmiyorumkismile Keyfim yok bu aralar zaten... :sinifsinif:

]

misafirlerim önce 2 kişi idi sonra 10 kişi geleceklerini söylediler gele gele 4 kişi geldi kalanlar yarin akşama varmı arttıran : ))

ben yatayım bugün yoruldum yarında aynı koşturmaca iyi geceler

kalan mamalarsa var yarında bis gelelim topikçe ne var neyok bitririz...guclubacismilesırnaşık şey

hayır ama cok aşırı derecede susuyorum.emzırırken degıl normalde bıle dogru dürüst cişim gelmıyo,okadar su nere gıdıyo bılmem.hamılelıkten sonra hala bıle alısamadım bu wc işine :))
miniş olsun guzel uzar ama ben kestirmem kızımn sacını varsın uzasın oyle zaten 2 tel :)

ah be canim , keske kestirmeseydiniz, neyse cabuk uzar, buarada pembispmbis tam pamuk helva olmuss, masallh..
aslında kestırmıycektım zaten sacları tel gibiydi okadarcıkta olsa sacı vardı.ama hem cok dökülüyo hemde ensede sac var yukarı dogru kel,kenarlar kel,tepede sac vardı.bırde tepesındekı saclar en uzun olanları,agzından topluyodum son zamanlarda. üzüle üzüle kestırdım agladım aglıycaktım kel görünce kızımı :gitme: neyse alıstım şimdilik
burcum ya, daha gür cıkıyo dıe kestırmedım yarısı var yarısı yok,azı uzun cogu kısa.biçimli uzasın dıe kestırdık.bian önce uzaması için dua edıyorum :gitme:

sankı gun gectıkce kres maceralarınızda bı iyileşme görüyorum.inşalah yarınkı macaera cok daha iyi gecıcek.son cümleye sölicek sözüm yok,yavrundan ayrı kalmak fikri bıle mahvetmıs senı.bozma moralını,Rabbim yardım eder inşalah cıkar bı yol gösterır hersey cok güzel olur,teocukda kresde akıllı uslu durur

Son düzenleme:
Ben artık yatayım midem bulanmaya başladı hayırdır inşallah.. bilmiyorumkismile Keyfim yok bu aralar zaten... :sinifsinif:

yatın anam yatın akşama kadar temizlikle uğraştım yorgunum ama burdayım yusuf erken yattı..23.30 rekor 1 i bulmadı..babasına inat ediyor bu çocuk babası evdeyken 1.2 anca uyuyor bi başbaşa oturup film izleyemiyoruz oturamıyoruz ..babamız görevde yusuf 21.30 ta uyudu..mama merasimi aldı bıraktı yedi yemedi 23.30 buldu ..herkese iyi geceler ben yatayım bariiiii.belki dinlenirim..şöyle akşam yatıp sabah kalkmayalı çok uzun zaman oldu...mafoldumben

evet özlem kestırdım,özdenın yıne baya var sacı sevvalın hıc yokdu nerdeyse,öndekıler en uzun olanlardı onlardanda bır tutam bıle kalmadı döküle döküle.neyse stresim zaten aksamdan berı napıyım kökü kızımda uzuyacak elbet.ama cabuk uzasın daha ilk günden basladım mızmızlanmaya ben mafoldumben

esra ve elif uğramadılar hiç! enteresante!

benim de oldu birkaç gün, geçti sonra...

buarada aksam annem teoya dua ettiriyor,..teo benim nazar boncuklu 3 tane duam var, duvarda onu cok seviyor, ordan gecince hep bakar oraya..ise yine ounun onunde durdular aksam, annem diyor, hadi ac annanem ellrini dua edelim; " Allah'im bana akil fikir ver, kreste uslu durayim, dotumdeki kurtlar dokulsun, rahat rahatt durayim, amin" :)) koptum bunu duyunca, tabi teo o sirada popo ve ayaklar birbirinden hareketli kipirdiyor:)))

Şu korunma kazasından sonra tırstım iyice ve 3 aylık iğne olucam galiba. Tam karar vermedim. Hapla 4 yıl mutlu yaşamış biri olarak, 3 aylık iğneyi deneyeceğim. Galiba.

ahahaha, süpermiş :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…