yok canım sen gece gece öyle şeyler düşünmezsin....sırnaşık şeygeceleri yaa.. çıldırıyorum. Onur'a veriyorum, 2dk çiş molası verip sonra devam ediyorum. Onur'a veriyorum derken, Doruk'tan bahsediyorum. Yoksa gecenin bi yarısı uyanıp şaaapmıyoruz ohaoldumsmile
Doruk da bütün gün emmek istemedi. Uyumadan önce baktım ağlıyo, öyle yaptım olmadı - böyle yaptım olmadı. Meme verdim, sustu, cokur cokur emdi. Oysa muhallebi hazırlamıştım. Anlamak ne zor...
:çok üzgünüm:aksamustu yıne uyanınca emmedı naptıysam emmedı bende muahllebı yaptım pirincunlu devam mamalı sekerlı onun yarısısını bıle yemedı sonra uyku bastırdı o arada mızıklaya mızıklaya emdı ama az sonra uyudu yanı ayıkken vermesen meme almıycak hanfendı hemen satıcılık egılımı basladı
bugün yün yorganada geçtik ...ayağına tek patikli alt giydiriyorum..üst kolları açık kaldığı için iki kat...bakalım bu gece bizi ne bekliyor tatlı uykumu..yoksa nöbetmi.mama yiyecekmi yoksa yimeyecekmi..derya ben tek kat gıydırıom corapta tek corap ama karnı agrımazmı cıkarsak
-tatlicadiarzu-naniknaniklalcım bu dr nıe boyle yaptı emzırmek ılk ısın olmalı mama takvıye.. hazır sutun varken nıe mama 1.gıda olsunki
derya ne olcak senın bu teknolojıyle barısmayan yıldızın ya :)
yaza dogru hıc kestırmeye kıyamam dıe sımdı kestırdık.zaten evden dısarı cıkmıyoz soguklarda,cıkarsamda mutlaka şapka giydiriyorum ki zaten tüğ gıbı sacları vardı.ama şimdi tam kel oldu mafoldumben.evde sıcak ama gece yatarken bıse örtcem kafasına yınede
bugun cok yogundum, gunduz pek giremedim..
Teo kres macerasi gun 3
bugunku bi saat daha iyi gibiydi, ama yine agladik tabi, sumklu zenci arkadaslarina bakti bol bol.bugun annemde bizimle geldi, kresi begenmedi, cocklari sumuklu birakiyolar diye, uyku odasinda aglatiyorlar diye, krese birakmak istemiyor..yarin buyuk gun bizsiz 4 saat kalicak orada,allahim insallah iyi olur, aklim hep onda kalicak(annem teoyu trye getirme planlari yapti orayi gordukten sonra, bda iyice moralimi bozdu (
dimi ama eğlenceli, dene bak çok gülüyorlar : )))Nesrin gözümde canlandırdım o halini kaydirigubbakcemile3 Çok komik ya, ne hallere düşürüyor yavrular bizi.. T]
hımm Patatesli karnıyarık börek
yalancı tavuk gögsü üstü ahududulu böğürtlenli sos dr oetker
tavuklu mantarlı salata içine turşu mısır közlenmiş kırmızı biber vs.
ayva tatlısı kaymaklı ohhh canım çekti vallahi
http://
birtürlü gülmeyen kızım,sonunda of be der gıbı gülsede cok siparişlik oldu gözler yarım cıktı :)))525/2861/dsci0587.jpg
bayılmana üzüldümBanyo + muhallebi + büyük bez + rezene + ıhlamur = rahat uyku.
Dualarınız için çok teşekkür ederim, çok işe yaradı, misssler gibi uyuduk. 2-3 saatte bir uyandı eskisi gibi çok şükür. Hep böyle devam etsin inşallah.
Lal emzirmeye devam et gelir inşallah sütünmerhaba kızlar. geçmiş okurken yazaım hemen dedim. 4. ayda benim bebiş 600 gram almıştı. doktor amca beğenmedi benim de nedense kafam basmadı mamaya başlattı. mama yedikten sonra anne sütü ver dedi çünkü önce verince kabul etmiyordu mamayı. 3 haftadır böyle derken noldu sütüm kaçtı gittiiiiii.... kızlar çok moralim bozuk o çok süper zeki doktor sayesinde oğlum 300 gram aldı. güzelim sütütm gitti. ve ben ortada kaldım. nassı ek gıdaya başlanır napılır fikrim yok. zaten muhallebi yaptım yemedi meyve suyu yaptım 3 kaşık yedi. doycak kadar yemiyor hiçbir şeyi. tavsiyesi olan var mı doktorumu gidip öldürmek dışında
emzirirken çısınız gelıomu? ben zor yetısıorum wcye ozellıkle gece uyandıgımda
geceleri yaa.. çıldırıyorum. Onur'a veriyorum, 2dk çiş molası verip sonra devam ediyorum. Onur'a veriyorum derken, Doruk'tan bahsediyorum. Yoksa gecenin bi yarısı uyanıp şaaapmıyoruz ohaoldumsmile..
Teo kres macerasi gun 3
bugunku bi saat daha iyi gibiydi, ama yine agladik tabi, sumklu zenci arkadaslarina bakti bol bol.bugun annemde bizimle geldi, kresi begenmedi, cocklari sumuklu birakiyolar diye, uyku odasinda aglatiyorlar diye, krese birakmak istemiyor..yarin buyuk gun bizsiz 4 saat kalicak orada,allahim insallah iyi olur, aklim hep onda kalicak(annem teoyu trye getirme planlari yapti orayi gordukten sonra, bda iyice moralimi bozdu (
Benim geceleri geliyor çok su içtiysem yani her zaman değil bu bünye suya alışık olmadığında alerji yapıyor :umursamaz:emzirirken çısınız gelıomu? ben zor yetısıorum wcye ozellıkle gece uyandıgımda
heee, hakket :) tatlı süt dururken ekşi yoğurt yedi eşşek sıpası!
Yavru, sen de spora gti, oradakilerle arkadaş ol! Birini beklersen, işin iş! Hem arkadaş edinirsin... Çarşambaları Onur'un boş günü. Çarş Onur bakıyor, ptesi-cuma annem bakıyor
geceleri yaa.. çıldırıyorum. Onur'a veriyorum, 2dk çiş molası verip sonra devam ediyorum. Onur'a veriyorum derken, Doruk'tan bahsediyorum. Yoksa gecenin bi yarısı uyanıp şaaapmıyoruz ohaoldumsmile
.
Teo kres macerasi gun 3
misafirlerim önce 2 kişi idi sonra 10 kişi geleceklerini söylediler gele gele 4 kişi geldi kalanlar yarin akşama varmı arttıran : ))
ben yatayım bugün yoruldum yarında aynı koşturmaca iyi geceler
emzirirken çısınız gelıomu? ben zor yetısıorum wcye ozellıkle gece uyandıgımda
miniş olsun guzel uzar ama ben kestirmem kızımn sacını varsın uzasın oyle zaten 2 tel :)
Amaaaan, neden yaparsınız şunu? Kestirmekle saçın yapısı değişmez ki! Sadece incelen uçlar gittiği için saç daha sert gibi gelir bize, o kadar! Neyse, çabuk uzar merak etme... Tırnakları ne kadar çabuk uzuyor, fark ediyorsundur, saçları da öyle çabuk uzar..
aslında kestırmıycektım zaten sacları tel gibiydi okadarcıkta olsa sacı vardı.ama hem cok dökülüyo hemde ensede sac var yukarı dogru kel,kenarlar kel,tepede sac vardı.bırde tepesındekı saclar en uzun olanları,agzından topluyodum son zamanlarda. üzüle üzüle kestırdım agladım aglıycaktım kel görünce kızımı :gitme: neyse alıstım şimdilikah be canim , keske kestirmeseydiniz, neyse cabuk uzar, buarada pembispmbis tam pamuk helva olmuss, masallh..
Teo kres macerasi gun 3
Ben artık yatayım midem bulanmaya başladı hayırdır inşallah.. bilmiyorumkismile Keyfim yok bu aralar zaten... :sinifsinif:
Hepinize iyi geceler... olumunekankayizsmile
bende baktım şeyde kimsecik yok
taze yorgun ..
esra görümce başgöz ediyor ...
efrim kuziye hadi pijamalarını giy artık yatağa diyo...
dide meyve merasiminde ...
baby meleğiyle yer yatağında yuvarlanıyor...
kayra ömür paşayla mücadele ediyor...
burda olmayıpta aklıma gelenler ..
Ben artık yatayım midem bulanmaya başladı hayırdır inşallah.. bilmiyorumkismile Keyfim yok bu aralar zaten... :sinifsinif:
buarada aksam annem teoya dua ettiriyor,..teo benim nazar boncuklu 3 tane duam var, duvarda onu cok seviyor, ordan gecince hep bakar oraya..ise yine ounun onunde durdular aksam, annem diyor, hadi ac annanem ellrini dua edelim; " Allah'im bana akil fikir ver, kreste uslu durayim, dotumdeki kurtlar dokulsun, rahat rahatt durayim, amin" :)) koptum bunu duyunca, tabi teo o sirada popo ve ayaklar birbirinden hareketli kipirdiyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?