Şu korunma kazasından sonra tırstım iyice ve 3 aylık iğne olucam galiba. Tam karar vermedim. Hapla 4 yıl mutlu yaşamış biri olarak, 3 aylık iğneyi deneyeceğim. Galiba.
cnm bnm yazını gördüm teyzem 60gün önce 3aylık koldan igneden gebe kaldı bilmeni isterimmm
Holly crab! tamam, karar verdim, sevişmeyeceğim bundan sonra eyvahedigeldismile
bu buolantı ara ara bendede oluyor hatta geçen ay hamilelilik dışında hiç gecikmeyen adetim 3 gün geç gelince uykularım kaçmıştı resmen ..delikafaduldenünkü ömrü hayatımda adetim sedece hamile kalınca geçikmiştir....:CüvCüv:buda ilk oldu böylece...kafamçokkarıştıakannehirBen artık yatayım midem bulanmaya başladı hayırdır inşallah.. bilmiyorumkismile Keyfim yok bu aralar zaten... :sinifsinif:
buarada aksam annem teoya dua ettiriyor,..teo benim nazar boncuklu 3 tane duam var, duvarda onu cok seviyor, ordan gecince hep bakar oraya..ise yine ounun onunde durdular aksam, annem diyor, hadi ac annanem ellrini dua edelim; " Allah'im bana akil fikir ver, kreste uslu durayim, dotumdeki kurtlar dokulsun, rahat rahatt durayim, amin" :)) koptum bunu duyunca, tabi teo o sirada popo ve ayaklar birbirinden hareketli kipirdiyor:)))
buarada aksam annem teoya dua ettiriyor,..teo benim nazar boncuklu 3 tane duam var, duvarda onu cok seviyor, ordan gecince hep bakar oraya..ise yine ounun onunde durdular aksam, annem diyor, hadi ac annanem ellrini dua edelim; " Allah'im bana akil fikir ver, kreste uslu durayim, dotumdeki kurtlar dokulsun, rahat rahatt durayim, amin" :)) koptum bunu duyunca, tabi teo o sirada popo ve ayaklar birbirinden hareketli kipirdiyor:)))
heee, hakket :) tatlı süt dururken ekşi yoğurt yedi eşşek sıpası!
Yavru, sen de spora gti, oradakilerle arkadaş ol! Birini beklersen, işin iş! Hem arkadaş edinirsin... Çarşambaları Onur'un boş günü. Çarş Onur bakıyor, ptesi-cuma annem bakıyor.
Amaaaan, neden yaparsınız şunu? Kestirmekle saçın yapısı değişmez ki! Sadece incelen uçlar gittiği için saç daha sert gibi gelir bize, o kadar! Neyse, çabuk uzar merak etme... Tırnakları ne kadar çabuk uzuyor, fark ediyorsundur, saçları da öyle çabuk uzar.
geceleri yaa.. çıldırıyorum. Onur'a veriyorum, 2dk çiş molası verip sonra devam ediyorum. Onur'a veriyorum derken, Doruk'tan bahsediyorum. Yoksa gecenin bi yarısı uyanıp şaaapmıyoruz ohaoldumsmile
Doruk da bütün gün emmek istemedi. Uyumadan önce baktım ağlıyo, öyle yaptım olmadı - böyle yaptım olmadı. Meme verdim, sustu, cokur cokur emdi. Oysa muhallebi hazırlamıştım. Anlamak ne zor...
Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tazefasulye, dnzyildizi84+, evriş+, norraa+, petrik+
sobe sobe sobe! çıkın, yandınız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?