2009 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kimsecikler yok....1 misafirimiz var sbah sabhta hiç çekilmez ...çorapsız ikinci gece 4 saat kesintisiz uyudu ..buna sevindim ama aç uyudu sıpa ya gece yatrken yedirememiştim.75 ml mamayı zor bela tıka çıkara yemişti..gece umutluydum aç yattı nasılsa yer diye ama malesef tam saatinde uyandı mamayı almadı su içti yattı ..saba yine tam satinde uyandı mama yaptım yine ee nasıl olsa artık iyice acıkmıştır diye....hahahaha bu sefer tam uyandı halada uyanık altını değiştim mamayıda dolaba koydum uyuyup içmesi için bekliyeceğiz..uykusu nezaman gelir bakalım..soytarı ya şimdilik neşesi yerinde..
topiğin enlerine Yusuf beyi acıkmayan bebek olarak ekliyorum....

Ben artık yatayım midem bulanmaya başladı hayırdır inşallah.. bilmiyorumkismile Keyfim yok bu aralar zaten... :sinifsinif:
bu buolantı ara ara bendede oluyor hatta geçen ay hamilelilik dışında hiç gecikmeyen adetim 3 gün geç gelince uykularım kaçmıştı resmen ..delikafaduldenünkü ömrü hayatımda adetim sedece hamile kalınca geçikmiştir....:CüvCüv:buda ilk oldu böylece...kafamçokkarıştıakannehir
Holly crab! tamam, karar verdim, sevişmeyeceğim bundan sonra eyvahedigeldismile

ok kesin çözüm vereliniortak ...ama senin ağzından bunu duyunca dünyanın sonumu geldi acaba diyede düşünmeden edemedim...aklinialirimsmilenaniknanik

amin amin :Saruboceq minik kıpır kıpır ayakları severim ben bu gün inşallah sizi üzmeyecek Nurdan...olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3

yusuf nenen diyor hihoyyytbir mama mecaramızın daha başlamasına saniyler kala şincilik hoşçakal bağyanlar.:hulya:.bizde uyku =mama yeme opersayonu..-tatlicadiarzu-laelaelaelaelae

günaydınnn.....

akşam tam yemek yerken üst komşum geldi benim cepten aramış ki bende duymamaşım demiş bunlar evdedirler o olmazsa bi alt kattakine giderim demiş 9 aylık oğlu var canı sıkılmış gezdirmeye çıkmış.... selin bunları görür gömez bastı çığlığı bakıp bakıp dudağını büzüp büzüp ağladı... komşunun oğlu örümcekte geziyor benimki oturdu mama sandalyesini hiç istifini bile bozmadı şişirdi dudaklarını yandan yandan komşu oğluna baktı akşamları eevde gülücükler şaçan çığlıklar atan selinden eser yoktu.... ağır abi edalarında çocuğa hiç pas vermedi.... aradan zaman geçince biraz alıştı ama bağırıyor heyecanlanıyor nerdeyse üstüne atılacak hırslanıyor komşu oğluna istemiyor onu.....allahım napcam ben kızı çok sırıklı birşey olcak misafir istemiyor yandım valla... az daha büyüdüklerinde çocuğu benim kız merdivenlerden bile çıkartmayacak bu gidişle....

Benimkisi de benzer bişi yapmıştı. karşı komşum geldi iki ay büyük kızı bizimkinden. kız maşallah çok sevimli sürekli gülümsüyor. çığlıklar atıyor. benimki kararttı kılığını ama nasıl ciddi görseniz. kucağımda sürekli hoplatıyor. kız gülüyor bizimki ona sert sert bakarak hopluyor çok komikti :)

dün akşam selinin parmak uçlarındaki derinin soyulduğunu gördüm normal mi acaba:uhm::uhm::uhm:

yiğitin parmak uçları değil ama tırnak kenarları kalkıyor..

yerim ben onu ya kıyamam allah dualarını kabul etsin meleğimin.

Holly crab! tamam, karar verdim, sevişmeyeceğim bundan sonra eyvahedigeldismile

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (5 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
tazefasulye, dnzyildizi84+, evriş+, norraa+, petrik+

sobe sobe sobe! çıkın, yandınız!

mahvettin beni tazem koptum buralarda... doruk uyuyunca kendine gelip açılmışsın bakıyorum allah daim etsin...

GYPSYESRA mız hasta arkadaşlar. malesef mamiden bulaşmış şifayı kapmış. dua edelimde biran önce iyileşsin ve yaho ya bulaşmasın....

minnacık tuba demek kestirdiniz kıznın saçlarını. inşallah kısa zamanda uzar. ilk gunler çok tuhaf gelir sana ama alışırsın bi kaç gune

foruma yeni smller eklenmiş çok süper ya bayıldım...

ayrıca tazem burcum çok başarılı bi şekilde kullanmışsın smile ı. örnek baknız mj

artık sevişmicem derkene....

boshayallersmile
eyvahedigeldismile
bilmiyorumkismile
bayanssulusmile
alsanaalsanasmile
aklinialirimsmile
olumunekankayizsmile
ohaoldumsmile
guclubacismilelmaz:

biz bu hafta gezmeklerdeyiz hep. malum çamaşır haftam bu hafta.sabah yıkananları asıyorum kuruyanları katlıyorum ütülenecekleri ayrılıyorum
yemeğimi yapıp giyinip süslenip çıkıyoruz gesmelere..

wenice de gerçekden manyak indirim var. çok çok güzeller hatta 2 tane tulum 11tl. ben yaz için aldım bi kaç tane yazın bitek o tulumlarla serin serin yatar yavrum.
çok harika şeyler var.
penyeler 4 49 tl
eşortmanlar 5 49 tl
aklımda kalanlar bunlar tabi kız bebek katına hiç bakmadım ama eminim çok güzel şeyler vardır.

ayrıca ogluma bi bere eldiven atkı takımı aldımçok güzel 8 tl.bugun dışarı çıkarken giydirince resm çeker eklerim.

Derya canım ya ben Afik 40 çıktıkdan sonra hep çorapsız yatırıyorumyani ayaklı tulum giydiriyorum çorap olmadan çok rahat ediyor .keşke daha önce yazsaydımda sende rahatederdin ama kesinlikle bebekler daha rahat uyurlar öyle.

tzem burcum doruk un eski haline dönmesine sevindim umarım hep böyle devam eder. düzeniniz bozulmaz...

ÖZLEM

senin bu kızın varya afet afte maşallah ya ne kadar düzgün yüz hatları var çok güzel kız .
kutup ayusu resmini yeni gördümde. çok harika..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…