Bende Ağustos ayında doğum yapacaktım, ama rutin kontrolümde bebek kalp atışı duyulmadı, bebeğim ölmüş, kürtajla aldılar. Hemde ilk hamileliğimdi. Moralim çok bozuk arkadaşlar, Allah sizin bebeklerinizi bağışlasın.
Bende Ağustos ayında doğum yapacaktım, ama rutin kontrolümde bebek kalp atışı duyulmadı, bebeğim ölmüş, kürtajla aldılar. Hemde ilk hamileliğimdi. Moralim çok bozuk arkadaşlar, Allah sizin bebeklerinizi bağışlasın.
yapıştırdım ama gene olmadı((Biri bana yardım etsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kimse yok mu bu akşam
Kızlar ben yarın ilk kez doktora gideceğim. Müthiş heyecanlıyım ve paranoyalarım devam ediyor. Ne olur bana dua edin de doktor güzel şeyler söylesin. Bebişim ve kesesi tam olmaları gereken yerde, olmaları gerektiği şekilde duruyor olsunlar:Saruboceq:
Yarın sabahtan nete girme şansım olmaz büyük ihtimalle. Randevum akşam 4te. Gelince ilk size haber vereceğim söz.
AMA NOOOOOOOLUURRR DUA EDİN BANA:1shok:
canım çok geçmiş olsun bende ilk bebegimi bu şekilde kaybetmiştim ama üzülme ilk hamilelikte düşük olması normal dedi dr um sonra 3 içinde kızıma hamile kaldım saglıklı birşekişlde kucagıma aldım şimdi nasipse 2 bebegime hamileyim hala kalp atışını alamdaık alana kadar içim rahat etmiyecek
canım cok gecmıs olsun,burda bende dahıl bırcok arkadasımız var ilk bebegını kaybeden :çok üzgünüm:ve bız Allah ın izniyle tekrar hamileyiz.biraz sabret üzüntünü cok iyi anlıyorum ama kafanı baska seylere yönlendır ve herzaman hayırlısını iste Rabbimden. bebegın sana gelecegı zamanı inan cok iyi biliyordur.hersey gönlünce olsun canım :teselli:Bende Ağustos ayında doğum yapacaktım, ama rutin kontrolümde bebek kalp atışı duyulmadı, bebeğim ölmüş, kürtajla aldılar. Hemde ilk hamileliğimdi. Moralim çok bozuk arkadaşlar, Allah sizin bebeklerinizi bağışlasın.
Kızlar, benim gibi dudakları sürekli kuruyan ve burnu sürekli tıkalı olan var mı aranızda? Hasta değilim. Zaten evdeyim hep, gebelikle ilgisi var mıdır ki? Normalde dudak nemlendiricisi kullanmazken şimdi yarım saatte bir sürmek zorunda kalıyorum. Bir de okyanus suyu.. Yoksa nefes alamıyorum.
burko canım doktorun herşeyin yolunda olduğunu söylicektir hiçmerak etme nekadar geçti regl in
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?