• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

İyi de kuzum onun ikiz miş.. sana gercekten gerek var mı.. senin kasıkların mı agrıyor ayakta kaldıkca?? bu konuda bı bilgim yok malesef.. ama duymustum o kulotları.

Valla fena ağrıyor evrişim yaa, kıvrandırdı dün beni. Bu sabah da oldu aynısısenağlama

aynen bende aldım bimden bide gitmişken omonun baby sini aldım çamaşırları yıkamak için 14 tl 3 kg deterjan ve johnson sette 17 tl verdim
nurdanım bende gece tam 4 kez işemeye çıkıyorum bu Allahtan revamı bana bilmiyorum çok büyük işkence vallaa son zamanlar napcam bilmem artık hiç uyumam 10 dkkda bi işe
ben deterjanı almadığıma pişmanım taşımaya üşendim evde nere koycam dedim püü tembel : )

petrik çok iyimser gördüm seni (iki taneymişşş yalançııı) cokacimcoook ben saymıyommmm sayamıyommmm pötileri.........
bu arada bende sebamedden yanayım ayrıca evrimin vermiş olduğu linkte tavsiyeler kısmında ıslak mendil yerine pamuk ve su önerilmişti. onuda çok tuttum.
hahah 2 tane keyif için, açsam yarım paket napim aç aç uyunmuyo : )
evtt onu bende biliyorum temiz bi kaba kaynatılmış ılıtılmış suya pamuk hazırlıyorsun kii altını temizlerken pamuğu ıslatmakla uğraşma çok mantıklı saf suyla temizlemek, ıslak mendiller yeni doğan için alkolsuzdiyor ama illa kimyasal vardır

merhaba kızlar. dün geceden beri karnım ve kasıklarım ağrıor. özellikle sağ taraf. sizin de oldu mu kızlar bu haftalarda. yani devamlı sızlıo mu ağrıo mu gerilio mu çöemedim

gecmis olsun lalcim bebegin buyumesine baglıdır diye tahmin yurutuyorum benim olmadı canım ama dinlenince geçen agrılar zaarsız dinlenince geçiyormu seninki ?

YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu
ay behiye inanmıyorm sana yaaa. sen de benim gibi en bastan kız denmisti sanırım sonra erkek denmisti yanılıyormuyum sende emin olmak istioyrdun kız olusuna benim gibi aynı ole hatırlıyromu ben. simdi tekrark ız mı dendiii. peki erkek dendiginde sen pipisin falan net gormedinmiydiii erkekten kıza nası donuyor ben onu anlamıyorum yaa. simid bacak arasını bos olarak gordunmu kendi gozunle birak dr un ne dedigin i sen gorebildinmi??

esracım bende senin gibi dusunuyordum ama gecenlerde modokoya gittik sadece fikir alalım diyerekten en az 45 ila 50 gun onceden sipariş alıyoruz diyorlar.haberin olsun cnm.%98 ide mdf kursun içermeyen boyalarla boyanmış.

canım konudan haberdarım birarkadasım var benden yirmi gun ilerde hamile gitti o bir ay kadar evel bakınmaya oyle oludgun ogrenmis brosurler almıs fiyat aldı falan ikimiz namına arastırma yaptı ama ben çok begendim brosurleri arkadasımda zor begenin biridir kaliteli duruyorlar dedi ben oglumada ordan almıstım gider ordan alırım diyorum duz renk birsey istyoum zaten çok değisik bir model aramıyormu bulurum yani ordan kenidem gore birsey birkaç hafta içinde gidip bakmam gerek benimed anacak yapıyorlarmıs evet.

benkızımda nivea kullanmıştım özellikle pişik kremi süperdi ilk seferde düzeltiyordu denenmiştir yine nivea almayı düşünüyorum çantalı seti var onunda bayada kullanmıştım

bende bende nivea kulalnmıstım çok memnun kalmıstık

Bantı kullanan kimseyi tanımıyorum ben onun için güvenemedim. Külot da dediğin gibi en az iki tane lazım, günde 2 sefer değişiyor çünkü. Fazladan masraf yapmak da istemiyorum. Bant normal külodun üstüne takılır diye o daha mantıklı geliyor banaCADIARZU

Valla fena ağrıyor evrişim yaa, kıvrandırdı dün beni. Bu sabah da oldu aynısısenağlama

Ah kıyamam sana.. sen cok ayakta kalıyorsun tabıkı.. haklısınn.. yenı yenı aklıma gelıyor... e o zaman edin kuzum kendine bır an once... canım benım yaaa..

my.php
[/URL][/IMG]

bi tane pişik kremimiz
bi tane bebe yağımız
bi tane vücut şampuanımız
bi tane şampuan saç için
bide yenidoğan için ıslak mendil 64 tane toplam 17 tl

çamaşır deterjanıın bilem koydum fotoya delikafadulden

gecmis olsun lalcim bebegin buyumesine baglıdır diye tahmin yurutuyorum benim olmadı canım ama dinlenince geçen agrılar zaarsız dinlenince geçiyormu seninki ?

ay behiye inanmıyorm sana yaaa. sen de benim gibi en bastan kız denmisti sanırım sonra erkek denmisti yanılıyormuyum sende emin olmak istioyrdun kız olusuna benim gibi aynı ole hatırlıyromu ben. simdi tekrark ız mı dendiii. peki erkek dendiginde sen pipisin falan net gormedinmiydiii erkekten kıza nası donuyor ben onu anlamıyorum yaa. simid bacak arasını bos olarak gordunmu kendi gozunle birak dr un ne dedigin i sen gorebildinmi??

canım konudan haberdarım birarkadasım var benden yirmi gun ilerde hamile gitti o bir ay kadar evel bakınmaya oyle oludgun ogrenmis brosurler almıs fiyat aldı falan ikimiz namına arastırma yaptı ama ben çok begendim brosurleri arkadasımda zor begenin biridir kaliteli duruyorlar dedi ben oglumada ordan almıstım gider ordan alırım diyorum duz renk birsey istyoum zaten çok değisik bir model aramıyormu bulurum yani ordan kenidem gore birsey birkaç hafta içinde gidip bakmam gerek benimed anacak yapıyorlarmıs evet.

bende bende nivea kulalnmıstım çok memnun kalmıstık

CANIM BEN AYRINTILI USG DE NET GÖRMÜŞTÜM. AMA BENİM DR USG Sİ 2 BOYUTLU OLDUĞUNDAN BEN BUNDA AYIRT EDEMİYORUM.O YÜZDEN GÖRMEDİM. ZATEN DR DA BANA 4 BOYUTLIYA GİR FALAN DEDİ. AMA ARTIK İNANMIYORUM..:1no2:

böyle konuşuyoz, yazıyosunuz ya acayip duygulanıyorum ben...acaba bunları yaparken salya sümükmü olcam diyorum....neler yaşayacağımı cidden merak ediyorum..:ecrin_bebek:

Gecen aklıma gelmedıyse ne olayım.. en az 50 faktorluk almak lazım.. bu konuda önerisi olan var mı??

bana ilk gebelikte dr roc onermisti onun 50 korumasını almıstım yada 60. balıcık gibi igrnc ti onun uzerinden yanmak mumkun değildi zaten:)

bilinen bir marka olduktan ve yuksek koruma ulduktan sonra sorun yok bence çok irdelemeye gerek olmadıgını dusunuyorum bununad çok mu rahatım neyim:))

bebek için bizde uç ay banyosuna alt temizligen vs sebamed sabun kullanımstık sonra basladıkıd johnson sampunalraa falan

gypsy ben bebe setinden çok perdendeki damla taşlara takıldım...çok güzelmiş...
bebe setin de hayırlı olsun...mis mis koksun oğluşun...

Bantı kullanan kimseyi tanımıyorum ben onun için güvenemedim. Külot da dediğin gibi en az iki tane lazım, günde 2 sefer değişiyor çünkü. Fazladan masraf yapmak da istemiyorum. Bant normal külodun üstüne takılır diye o daha mantıklı geliyor banaCADIARZU

ama banti pantolonun icine degil ustune takiyorsun, icinde rahat edemezsin..hele hele sicaklar baslayinca terletir cok..kilotla neden rahat ettim bide, digerleri ya gobusumun altinda yada sikiyordu, bu gobusun ustune kadar cikiyor, gobek deliginin bikac santim ustune kadar...gobegi tamamen kavriyor...bi arastir kemeraltinda belki daha uygun fiytlar vardir, annem kaca almis ebrudan sormadim:uhm:

]

:))
bebek için bizde uç ay banyosuna alt temizligen vs sebamed sabun kullanımstık sonra basladıkıd johnson sampunalraa falan

Demamdır o zaman ılk uc ay Sebamed leri kullanırız.. ki herhalde aldığımız o set üç ay yeter bise:)) yeter mi sizce :)) ?? Sonra da diğerlerine geçiş yaparız..

kizlar bide korse konusunda ne dusunuyorsunuz dogum sonrasi
esrako sen kullandinmi kuzum ilk bebeden sonra???

my.php
[/URL][/IMG]

bi tane pişik kremimiz
bi tane bebe yağımız
bi tane vücut şampuanımız
bi tane şampuan saç için
bide yenidoğan için ıslak mendil 64 tane toplam 17 tl

çamaşır deterjanıın bilem koydum fotoya delikafadulden

Setini yerim ben seniin yaaa... deterjanın da cok güzelmişş.. pek begendim :)))

Selam kızlar. Uzun süre ayakta kaldığımda, çok yürüdüğümde ağrılarım olduğundan bahsetmiştim ya, yakın zamanda doğum yapmış bir arkadaşımla konuştum bugün. O karın destekleyici hamile külodu kullanmış ve çok rahat etmiş. Hem de ikiz olmasına rağmen:1shok:Bana da şiddetle tavsiye etti. Ama o külotlar 15-20 lira arasında. Bir de karın destekleyici bantlar var. Hangisinden alacağıma karar veremedim. Siz birinden duydunuz mu hiç? Külot mu bant mı?:uhm:

canım bence bu tarz birsey idr una danısmadan kullanma derim ben bugun ibrseyler ebakıyorduk petrikle orda gorudm destekli karın bantını. ama yani ben takamam sıkan seylere tahammulum yok buda sıkı birsey olsa gerek desteklemek için mutlaka sıkı olmalı diye tahmin ediyorum dr una danısmadan alma bence.

Defnecim;

Ah o pamuk ve su olayı bıraz sıkıntılı olacak ama.. napalım en az 3 ay sanırım bole yapacağız.. ama şu yenıdogan bezlerınden de bır tane almayı dusunuyorum.. dısarıalrda bır yerde olursak, su-pamuk ıkılısını yapamayacagız.. en az zararla kurtulalım bari :)) Bir de canbebe nin ya da kıpanın alt acma bezlerı var.. tek kullanımlık.. onlardan da alın bulundurun derim.. ozellılkle kaka gibi vahim durumlarda habire battanıye falan kirlenmemiş olur..

bu arada hastanede sizlere kullanılcak olan yada daha evel biri ameliyatf alan olunca gormussunuzdur kisinin alt ına hizalanarak konan altı naylon ustu bebek bezi gib ince bir ortu gib iseyler var hastanelerde konur carsafın ustune. ak ıntı kanama vs olursa hastadan carsaf kirlenmesin diye. ondany urutun hastaneden çıkmadan biriki tane. hatta ablamlar falan hastane isi oludmu gittikce ordan yurutyorlardı alt acma için epey pratik oluyor misfirlikler için :))
onun haricinde ince bir ortu battaniye faang ibi alt acma için yeterli .

CANIM BEN AYRINTILI USG DE NET GÖRMÜŞTÜM. AMA BENİM DR USG Sİ 2 BOYUTLU OLDUĞUNDAN BEN BUNDA AYIRT EDEMİYORUM.O YÜZDEN GÖRMEDİM. ZATEN DR DA BANA 4 BOYUTLIYA GİR FALAN DEDİ. AMA ARTIK İNANMIYORUM..:1no2:

ya sen erkek oldugun detaylı da gordunmu yani net olarak ??

ama dort boyutlu çinsiyet tahmini için uygun değil deniyor asıl siyah beyaz tahmin için mis . anlamadım senin durumu ben simdi napcan peki

]

Demamdır o zaman ılk uc ay Sebamed leri kullanırız.. ki herhalde aldığımız o set üç ay yeter bise:)) yeter mi sizce :)) ?? Sonra da diğerlerine geçiş yaparız..

o zaman ben sabunuda sampunida alip stock yapayim, tamamdir:))yani sabun kullanbiliyoruz o zaman..kipada varmi fistik sebamed?? fiyati kaca??

EMZıRME ONCESı GOGUS SıLME

alt için pamuklu bez falan demissiniz ya kızlar bende sunu hatırlatmak istedim belki bilenleriniz vardır. emzirme doneminde gogus uucunu benim ilk gebelikte her seferinid esildiriyodu dr lar. yani soyle bir minik kap a pamuk ları minik minik koparıp atıyorsunu ustuen kaynamıs ılınmıs su dokuyosunuz bu kap genelde hastanelered idrar ornegi için verilen kirmizi kapaklı kap varya o oluyor:))) neyse sonra bir kutu doluyor pamuk ve ustu ne su dokulunce sisiyor onlar agır birse y oluyor her emzirme oncesi ordan bir lokma pamuk alıp gogsu siliyorsunuz ve oyle emziriyorsunuz. simdi kural değistimi bilmem .

kizlar bide korse konusunda ne dusunuyorsunuz dogum sonrasi
esrako sen kullandinmi kuzum ilk bebeden sonra???

O konuyu ben arastırdım sık kullanılanlara da ekledim.. zamanı gelınce sıparıs edicem delikafadulden Ay halime bakın yaaa... :)))

KK Kadınlarının en cok onerdıgı korse CHEZ ELLE LİNGERİE imiş.. sezeryanla dogum yapanlar bıle rahatlıkla kullanmıslar :))

BABYYYY

daha evlede yazdım gormedin sanırım bizde kizimiza ece ismini koymaya karar verdikkkk. iki ece miz var yani simdi topikte:))

EMZİRME ONCESİ GOGUS SİLME

alt için pamuklu bez falan demissiniz ya kızlar bende sunu hatırlatmak istedim belki bilenleriniz vardır. emzirme doneminde gogus uucunu benim ilk gebelikte her seferinid esildiriyodu dr lar. yani soyle bir minik kap a pamuk ları minik minik koparıp atıyorsunu ustuen kaynamıs ılınmıs su dokuyosunuz bu kap genelde hastanelered idrar ornegi için verilen kirmizi kapaklı kap varya o oluyor:))) neyse sonra bir kutu doluyor pamuk ve ustu ne su dokulunce sisiyor onlar agır birse y oluyor her emzirme oncesi ordan bir lokma pamuk alıp gogsu siliyorsunuz ve oyle emziriyorsunuz. simdi kural değistimi bilmem .

hatta annelerin verdigi bilgi tpoiginde icine biraz karbonatta katin demis, hem bebenin agzinda pamukcukda olmuyormus hemde iyi temizliyormus her seferinde...

Back
X