• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

O konuyu ben arastırdım sık kullanılanlara da ekledim.. zamanı gelınce sıparıs edicem delikafadulden Ay halime bakın yaaa... :)))

KK Kadınlarının en cok onerdıgı korse CHEZ ELLE LİNGERİE imiş.. sezeryanla dogum yapanlar bıle rahatlıkla kullanmıslar :))

tamamdir, gelince alinacaklar listeme eklendi o da:)))

hadi minnoslar ben cikip eve gideyim, belki oncesinde biraz surterim carsida...aksama gorusuruk...

o zaman ben sabunuda sampunida alip stock yapayim, tamamdir:))yani sabun kullanbiliyoruz o zaman..kipada varmi fistik sebamed?? fiyati kaca??

Yafrum.. set aliyim diyorum.. bastan karıstırmayayım dıyorumm bi o bi bu.. o yusden set aliiciğimm ben.Ama senin için bakarım kusum.. yazarım.

EMZİRME ONCESİ GOGUS SİLME

alt için pamuklu bez falan demissiniz ya kızlar bende sunu hatırlatmak istedim belki bilenleriniz vardır. emzirme doneminde gogus uucunu benim ilk gebelikte her seferinid esildiriyodu dr lar. yani soyle bir minik kap a pamuk ları minik minik koparıp atıyorsunu ustuen kaynamıs ılınmıs su dokuyosunuz bu kap genelde hastanelered idrar ornegi için verilen kirmizi kapaklı kap varya o oluyor:))) neyse sonra bir kutu doluyor pamuk ve ustu ne su dokulunce sisiyor onlar agır birse y oluyor her emzirme oncesi ordan bir lokma pamuk alıp gogsu siliyorsunuz ve oyle emziriyorsunuz. simdi kural değistimi bilmem .

:roflol: Şimdi ben o konuyu da arastırdımm :roflol:

Hani makyaj temizleme pamukları var ya.. yuvarlak yuvarlak.. yassı olanlardan.. onlardan ınce uzun bır kovanozun ıcıne koyacagım.. içine de kaynatılmıs karbonatlı su koyacagım (bebegın agız kenarları pamukcuk olmasın dıye karbonatlı su) boylece ustten ustten cok rahatlıkla suyu emmiş pamuklardan alıp silip atabileceğim.. bu kavanozu hastaneye de goturecegım yanımda.

evrim süpersin maşallah sen araştır bize bildir biz ona göre hareket ederiz boşuna uğraşmayalım kaydirigubbakcemile3

canım bence bu tarz birsey idr una danısmadan kullanma derim ben bugun ibrseyler ebakıyorduk petrikle orda gorudm destekli karın bantını. ama yani ben takamam sıkan seylere tahammulum yok buda sıkı birsey olsa gerek desteklemek için mutlaka sıkı olmalı diye tahmin ediyorum dr una danısmadan alma bence.

bu arada hastanede sizlere kullanılcak olan yada daha evel biri ameliyatf alan olunca gormussunuzdur kisinin alt ına hizalanarak konan altı naylon ustu bebek bezi gib ince bir ortu gib iseyler var hastanelerde konur carsafın ustune. ak ıntı kanama vs olursa hastadan carsaf kirlenmesin diye. ondany urutun hastaneden çıkmadan biriki tane. hatta ablamlar falan hastane isi oludmu gittikce ordan yurutyorlardı alt acma için epey pratik oluyor misfirlikler için :))
onun haricinde ince bir ortu battaniye faang ibi alt acma için yeterli .

ya sen erkek oldugun detaylı da gordunmu yani net olarak ??

ama dort boyutlu çinsiyet tahmini için uygun değil deniyor asıl siyah beyaz tahmin için mis . anlamadım senin durumu ben simdi napcan peki

CANIM AYRINTILIYA GİRDİĞİM DR DA BANA ÖLE DEMİŞTİ. 4 BOYUTLU USG MAGAZİNSELDİR. ASIL ÖNEMLİ OLAN AYRINTILI USG DEMİŞTİ. ARTIK BENİM DR UN 4 BOYUTLU USG GİRMEM İÇİN YAPTIĞININDAN ŞÜPHELENİYORUM. KAFAM O KADAR KARIŞIKKİ ANLATAMAM. VE BEN AYRINTILI USG DE GÖRDÜM PİPİYİ DR DA GÖRDÜ. DR NEDEN BÖLE YAPTI ANLAMADIM. AMA Bİ DAHA AYRINTILIYA GİRİCEM. ŞU ANDA 23 HAFTALIĞIM. AYRINTILIYA GİRDİĞİMDDE İSE 19 HAFTALIKTIM.EĞER AYRINTILIDA Kİ DR DA KIZ DERSE Kİ DİYEMEZ HERHALDE KENDİ DR A GÜVENİCEM. YOK ERKEK DERSE KENDİ DR SİLİCEM YADA DİREKT DR DEĞİŞTİRMEKLE KALMAYIP HASTANE DEĞİŞTİRİCEM. VALLA BANA Bİ AKIL VERİN. BİDE KENDİ DR UM BANA AYRINTILIYA GİR O ZAMAN BELLİ OLUR DEMİŞTİ. ŞAKA GİBİ VALLA.senağlama

ben bir de çişe kalkıp su içip yatıp tekrar çişe kalkanlara da üyeyim..tebük yeyip uyuyamayanlara da kabul ederseniz gelirim..gece coşuyor benim kız da

didem o zaten cise kalkanların vazgecilmezi su icip yatmazsak olurmu hic. tekrar kalkmamız icin illa icmeliyiz dimi :sm_cool:

Gecen aklıma gelmedıyse ne olayım.. en az 50 faktorluk almak lazım.. bu konuda önerisi olan var mı??

evrisim benim drum bana dedi enaz 50 faktorluk koruma kremini dısarı cıkmadan yarım saat once sur oyle cık diye ama ben daha almadım. onerilere acıgım senin gibi
canim ben hamile kilotlarini yaklasik 1.5-2 aydir kullaniyorum ve inanilmaz rahat, anane donu gibi ama cok rahat, annem yollamis trden ebrudan almis, en azindan 2 tane al derim, yikar yikar giyersin.. burdaki bi arkadasimda 6. aydan sonra o bantlardan tavsiye etti, hatta ustu resimli olanlari var, kotun, esofmanin ustune giy dedi, bi dene alicam ben...sarkmayi onluyormus, daha rahat yurusun dedi...

ya ben giyemiorum onlardan anane donu gibi gelio moralim bozuluo yine dantellilee devam ama xxl olanlarındandelikafadulden

BABYYYY

daha evlede yazdım gormedin sanırım bizde kizimiza ece ismini koymaya karar verdikkkk. iki ece miz var yani simdi topikte:))

canım oylemi cok sevindim arada kaynadı demek okurken :))
hayırla ugular gelsinler kralicelerimiz. bizimkinin bi adıda fatma olacak. benim rahmetli annenanemin esiminde rahmetli babaaanesinin adı .ondan fatmada koyalım istedim ben.

merhaba bende 22. haftamdayım.bu forumdan çok şey öğreniyorum açıkçası.Daha ilk hamileliğim,acemilik var tabi...

DıDE:geçmiş olsun dediğin gibi bebek baskı yapıyodur yukarda oldugu için benimde bazen sıkıntılarım oluyo benim de yukarda çünkü bide bende korkunç sırt ağrıları başladı allah yardımcımız olsun be güzelimmm...
MERCıMEK:Gözün aydın olsun hadi bakalım bol bol dinlen tatilin tadını çıkar...
MıLKSHAKE:Aman canım dinlen hızlı yürüyünce olabiliyo bazen yorgunluktan geçmiş olsun çok....
EFTELYA66:Hadi ya niye istemiyoki onun zamanından mı çalıyosun diyemi düşünüyo acaba üzüldüm şimdi kendine iyi bak o zaman arada kaçamak gir özletme kendini...
ZEYNEP080:Hoşgeldin aramıza
NORA;Gebelik takip sitesine gir 24. haftayı tıkla kaan kocatepe senin şikayetine cevap veriyo canım dr azından dinlemen için yazdım için daha rahat olur ok..
BEHıYEESEN:O NE YA ÖYLE dalgamı geçiyo bu dr senle bi kız bi erkek insan kendini ona göre hazırlıyo hayret bişey üzülme sen bebişin sağlıklı olsun aman...
EVRıŞ:Canım belki kilo bebişe yarıyodur bide vucut su toplayıp şişebiliyo oda fazla çıkarır çok almamışın ama bundan sonra en iştahlı döneme giriliyo kilounun en fazla alındıgı dönem bende şimdiye kadar 6 kilo aldım 15 kapatırsam iyi olur diyorum....
PıNKY42:ıKEAYA pazar günü geldim tühh kaçırdık desene bu arada arkadaşınada hayırlı olsun ama iyi cesaret peşpeşe 3 çocuk maşallah bebek tutmaya gelince zamanla herşeyi öğreniyosun merak etme...

Angelim.. benim de en büyük hayalimm 15 ile kapamaktı.. sanırım mumkun olmayacak.. eleviti bıraksam buyuk ıhtımal mümkün olur ama.. onu da yapamam.

ANADOLU YAKASINDA DOĞUM YAPACAKLAR VARSA, HASTANE OLARAK NEREYİ DÜŞÜNÜYIRSUNUZ, BEN HALA KARAR VERMİŞ DEĞİLİM DE:1no2:

EMZİRME ONCESİ GOGUS SİLME

alt için pamuklu bez falan demissiniz ya kızlar bende sunu hatırlatmak istedim belki bilenleriniz vardır. emzirme doneminde gogus uucunu benim ilk gebelikte her seferinid esildiriyodu dr lar. yani soyle bir minik kap a pamuk ları minik minik koparıp atıyorsunu ustuen kaynamıs ılınmıs su dokuyosunuz bu kap genelde hastanelered idrar ornegi için verilen kirmizi kapaklı kap varya o oluyor:))) neyse sonra bir kutu doluyor pamuk ve ustu ne su dokulunce sisiyor onlar agır birse y oluyor her emzirme oncesi ordan bir lokma pamuk alıp gogsu siliyorsunuz ve oyle emziriyorsunuz. simdi kural değistimi bilmem .

benim zamanımda da öyleydi bende 5 sene önce doğum yaptım ama değiştiğini sanmıyorum.. ayrıca bende şunu eklemek isterimki yeni doğan bebeklerin altını silerken mendil kullanmayın hanımlar ılık su ve pamukla temizleyin bizim çocuk dr öyle yapmamızı istemişti ve hiçç pişmedi poposu küçük bir tavsiyeeyerimseniben

Angelim.. benim de en büyük hayalimm 15 ile kapamaktı.. sanırım mumkun olmayacak.. eleviti bıraksam buyuk ıhtımal mümkün olur ama.. onu da yapamam.

benim dr bana vermedi eleviti sana niye verdi ben sadece demir hapı kullanıyorum o yeterli dedi artı ben kızımda 12 kilo ile hamileliğimi kapatmıştım bunda daha fazla aldım bu fırlama ye diyo sürekli... 12 kilo aldım herkes bana zayıf olucak diyodu ama dr tahmini 3250 doğar dedi 3 600 doğdu biliyomusun

Back
X