Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O konuyu ben arastırdım sık kullanılanlara da ekledim.. zamanı gelınce sıparıs edicem delikafadulden Ay halime bakın yaaa... :)))
KK Kadınlarının en cok onerdıgı korse CHEZ ELLE LİNGERİE imiş.. sezeryanla dogum yapanlar bıle rahatlıkla kullanmıslar :))
o zaman ben sabunuda sampunida alip stock yapayim, tamamdir:))yani sabun kullanbiliyoruz o zaman..kipada varmi fistik sebamed?? fiyati kaca??
EMZİRME ONCESİ GOGUS SİLME
alt için pamuklu bez falan demissiniz ya kızlar bende sunu hatırlatmak istedim belki bilenleriniz vardır. emzirme doneminde gogus uucunu benim ilk gebelikte her seferinid esildiriyodu dr lar. yani soyle bir minik kap a pamuk ları minik minik koparıp atıyorsunu ustuen kaynamıs ılınmıs su dokuyosunuz bu kap genelde hastanelered idrar ornegi için verilen kirmizi kapaklı kap varya o oluyor:))) neyse sonra bir kutu doluyor pamuk ve ustu ne su dokulunce sisiyor onlar agır birse y oluyor her emzirme oncesi ordan bir lokma pamuk alıp gogsu siliyorsunuz ve oyle emziriyorsunuz. simdi kural değistimi bilmem .
ya ilk aylar bu set kullanılmazmı pekii?yani sebameddemi alıcaz şincik anlamadımkine ben CADIARZU
evrim süpersin maşallah sen araştır bize bildir biz ona göre hareket ederiz boşuna uğraşmayalım kaydirigubbakcemile3
canım bence bu tarz birsey idr una danısmadan kullanma derim ben bugun ibrseyler ebakıyorduk petrikle orda gorudm destekli karın bantını. ama yani ben takamam sıkan seylere tahammulum yok buda sıkı birsey olsa gerek desteklemek için mutlaka sıkı olmalı diye tahmin ediyorum dr una danısmadan alma bence.
bu arada hastanede sizlere kullanılcak olan yada daha evel biri ameliyatf alan olunca gormussunuzdur kisinin alt ına hizalanarak konan altı naylon ustu bebek bezi gib ince bir ortu gib iseyler var hastanelerde konur carsafın ustune. ak ıntı kanama vs olursa hastadan carsaf kirlenmesin diye. ondany urutun hastaneden çıkmadan biriki tane. hatta ablamlar falan hastane isi oludmu gittikce ordan yurutyorlardı alt acma için epey pratik oluyor misfirlikler için :))
onun haricinde ince bir ortu battaniye faang ibi alt acma için yeterli .
ya sen erkek oldugun detaylı da gordunmu yani net olarak ??
ama dort boyutlu çinsiyet tahmini için uygun değil deniyor asıl siyah beyaz tahmin için mis . anlamadım senin durumu ben simdi napcan peki
ben bir de çişe kalkıp su içip yatıp tekrar çişe kalkanlara da üyeyim..tebük yeyip uyuyamayanlara da kabul ederseniz gelirim..gece coşuyor benim kız da
Gecen aklıma gelmedıyse ne olayım.. en az 50 faktorluk almak lazım.. bu konuda önerisi olan var mı??
canim ben hamile kilotlarini yaklasik 1.5-2 aydir kullaniyorum ve inanilmaz rahat, anane donu gibi ama cok rahat, annem yollamis trden ebrudan almis, en azindan 2 tane al derim, yikar yikar giyersin.. burdaki bi arkadasimda 6. aydan sonra o bantlardan tavsiye etti, hatta ustu resimli olanlari var, kotun, esofmanin ustune giy dedi, bi dene alicam ben...sarkmayi onluyormus, daha rahat yurusun dedi...
BABYYYY
daha evlede yazdım gormedin sanırım bizde kizimiza ece ismini koymaya karar verdikkkk. iki ece miz var yani simdi topikte:))
ayyyy omasmııı meyve dedin gidim güzel bi tabak hazırlim kendime canım istedi
pişik kremide popolinden vazgecmeye gerek yok sanırım hem ucuz hem etkili :))
merhaba bende 22. haftamdayım.bu forumdan çok şey öğreniyorum açıkçası.Daha ilk hamileliğim,acemilik var tabi...
EMZİRME ONCESİ GOGUS SİLME
alt için pamuklu bez falan demissiniz ya kızlar bende sunu hatırlatmak istedim belki bilenleriniz vardır. emzirme doneminde gogus uucunu benim ilk gebelikte her seferinid esildiriyodu dr lar. yani soyle bir minik kap a pamuk ları minik minik koparıp atıyorsunu ustuen kaynamıs ılınmıs su dokuyosunuz bu kap genelde hastanelered idrar ornegi için verilen kirmizi kapaklı kap varya o oluyor:))) neyse sonra bir kutu doluyor pamuk ve ustu ne su dokulunce sisiyor onlar agır birse y oluyor her emzirme oncesi ordan bir lokma pamuk alıp gogsu siliyorsunuz ve oyle emziriyorsunuz. simdi kural değistimi bilmem .
Angelim.. benim de en büyük hayalimm 15 ile kapamaktı.. sanırım mumkun olmayacak.. eleviti bıraksam buyuk ıhtımal mümkün olur ama.. onu da yapamam.