• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

valla helinciğim tam benim durumumu anlatmışsın zaten..bir de senin fıtık var tabi daha da zor.ben de fıtıkmıyım diyerek gittim doktora sinir basısıymış..o da çok zorluyor.saat 5te eve geliyorum dinleneceğim diye sevinemiyorum yattığım gibi iyice azıyor ağrılar..eşim de az kaldı sık dişini diyor..ama doğum işi de korkutuyor ...ben hep bebişimi kucağıma alacağım anın hayalini kurarak rahtlıyorum:ecrin_bebek:

canim fizik tedaviyi denesen, bana 4 seans cok iyi geldi artik yuruyebiliyorum, agrilar tamamen gecmedi ama %80 azaldi sanirim basiyi azaltti...en azindan hayata dondum..

norracım ikincilere sizlerde süper anneler olacaksınız eminim birde şu bebklerin agzında oluşan pamukçuk olayı varya gerçi benim başıma böyle birşey gelmedi ama abimin oglunda olmuştu eczaneden dut şurubu almıştık iyi gelmişti

Amannnn çekmese şaaşardımmmm :))) ekmek arası yap meyveleri :)))

Anaa.. o da ne yahu.. ilk kez duyuyorumm..

popolin bilindik bir pişik kremi canım hem ucuz heme etkili die biliorum

baby ya sen dantelli donmu giyiyon hala kaşındırmıyomu anam yaa ben yumuşacık penyelerden giyiyorum hayatta giyemem şimdi öle donlardan varsın anane gibi olim kendi derdime düşümüşüm zatiii
bide popolin hangisi bende duymadım?

sakoya hoşgeldin aramıza

gypsy evet ag yeri ve popo yeri pamuklu kenarları filan dantelli napayım ya kendimi kotu hissediom ama rahatım. gobegimi sıkan camasır giyemiorum maalesef daralıorum ondan gobus altı :)

kızlar size merak ettiğim birşey daha soracağım siz domates, salatalık, biber, patlıcan falan yiyormusunuz? hemşire bana bunlarıda yeme mevsimi değil demişti artık her söylediğinden şüphe eder oldum da! :bbo:

yiyorum canım hemde katır kutur

kızlar su malum tuzla yesil meyveyi cok tuzlamayın bugn aldım ve tuzla yedim ama burnum kanadı duyurulur tansyonu cıkarıo olabilir

burko tıkınmakla meşgul bence hiç sallamadı valla

Olur mu güzelim sallamamak:1hug:Wipeout'ta bir taraflarını kıranları izliyordum:roflol:Bol baharatlı bir şarküteri ürünü yedim kızlar ayıptır söylemesi. Utanıyorum kendimden:utangac:

doğrudur biz hiç yaşamadık sizin anlattığınız gibi göğsümü filan silme olmadı sadece emzirdikten sonra kendi sütümle temizliyor ve onun kurumasını bekliyorduk çok emziremedim ama bi sorunda yaşamadım karbonatlı su bebeklerde pamukçuk oluşursa ağız temizliğinde tedavi amaçlı kullanılıyor

Anladım kuzum.. yıne de nolmas nolmas bulunduralım bis.. bır de pamukcuk olusmasını engelleyecek diger yol da bebek anneyı her emdıkten sonra bı kasık su vererek agzının ıcını temız tutmak. Ben bundan dolayı silikon kasık aldım şimdiden.

kızlar size merak ettiğim birşey daha soracağım siz domates, salatalık, biber, patlıcan falan yiyormusunuz? hemşire bana bunlarıda yeme mevsimi değil demişti artık her söylediğinden şüphe eder oldum da! :bbo:

E artık bunların mevsimi gelmeye basladı yavas yavas.. bundan sonra yıyebılırsın.

valla evriş sende diğer kızlarda iyiki varsınız hihoyyyt sayenizde birçok sey ögreniyorum keske ilk bastan beri takılsaydım diyorum.ben ya vakit azlığından yada araştırmacı ruha sahip olmadığımdan pek beceremiyodumda bu işi CADIARZU

Hepiniz iyi ki varsınız.. ne mutlu da bana.

iyiki varsiniz deneyimli anneler:))) peki bu bebisler yikaninca sonrasinda kafalarinda konak oluyormus, o ne ki?? yani biz konak diye bocuklere diyoruz..sanirim pul pul biisiler di mi?? onun icin napicaz, nasil onlem alicaz??
birde yeni dogan bebek kac gunde bir yikanir????bunun bi olcusu var mi, min-max??

Yafrum KONAK nedir anlatmıs tecrubelı anneler.. konak bazı bebeklerde kotu kokuya neden olacak boyutlara gelebılıyor.. bunun için bebeğin başını banyo yapmadan yarım saat once bebe yagı ıle yaglıyorsun.. sonra hani aldıgımız o kıl fırcalar var ya.. onunla saat yönüne cevire cevire ıyıce o konakları temzılıyoruz.. ondan sonra da banyo yaptırıyoruz.. her seferınde boyle boyle yapa yapa bebegın basını temız tutabılıyoruz.. yanı olursa da cok sıkıntılı bır durum değil.. çözümü kısaca budur.

Son düzenleme:
Arkadaslar.. temizlik ürünlerinde aldıgınız bebek ürünlerinin lütfen içeriklerine bakın.. içinde alumınyum olmamasına dikkat edin.. Alümınyum ağır bir metal.. deriden kana karısarak kan hastalıklarına yol açabiliyor.. bu konuda dikkat edin derim ben.

ESRAKO haklı olabilirsin, akıntıyla ilgili söylediklerin mantıklı geldi :)

kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr........
çok mutluyummmmmm....az önce yön.kr.sekr. aradı...yaz izin kağıdını gönder dedi....yuppiii...pazartesiden itibaren 10 gün izinliyim.....geçen günden beri homurdanıp duruyodum...sanırım pes ettirdim....heyyyyyyyyoooo....dr.randevumu erkene aldım..izin verirse dooğru Muğlaya gidicem..hava değişimine çok ihtiyacım varr.........yaşasınn...

Oh haydi gözün aydın. Gönlünce eğlen, dinlen artık :)

Sakaleyn geçmiş olsun canım, geldi bahar ayları gevşedi gönül yayları, biz de pek hareketliyiz bu ara ama ben (korkudan) kocamı pek yaklaştıramıyorum yanıma. Bir de hamileliğin en rahat devresindeyiz sanırım, kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum. İp atla deseler atlayacağım. kaydirigubbakcemile2 Bazen hareketli şarkılarda kendimi tutamayıp oynadığım oluyor :dance: Bir ay sonra bu rahatlığı bulamayacağız gibime geliyor. Kendine dikkat et canım, gönül yaylarını sıkı tut :asigim:

AAaaa?? Bİz ona gönül yayları değil de başka bişi yayları diyoruz. Çok komik oluyo :) Hadi söyleyeyim; popo yaylarının biraz argo hali. :utangac:

kizlar Teoman'a ne aldim bakin, cok pratik geldi, tr ye gidince heryere yatagini tasiyamam diye... en azindan kayinvalidemlere annemlere yazliga giderken canta gibi heryere tasiyabiliyorum, 70-75 cm e kadar yatabiliyormus icinde..

Çok güzelmiş Nurdancım. Çok seviyorum şöyle pratik şeyleri :)

YA KIZLAR KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM. BİRAZ ÖNCE DR DAN GELDİM. 1 AY ÖNCE AYRINTILI USG DE DR ERKEK DEMİŞTİ. ŞİMDİ DR BEN KIZ DİYORUM Bİ DE 4 BOYUTLUDa bakalım diyo. ben napçam kafam allak bullak oldu

Hoppalaaa? bu saatten sonra ?

Helin bu arada ben 10 kıloya yaklastım.. ha tuttumm ha tutucamm.. sen ne durumdasın kuzum???

ben tam on kilo almışım evriş.doktorumada şaşıyorum hiç yorum yapmıyor.

E iyiyim ben de o zaman di mi? 8 kilo aldım diye kötü hissediyodum. 66,5+8 = 74,5 Hem de bu kadar çikolataya? Heyyoo üzülmiycem. kaydirigubbakcemile4

ben bir de çişe kalkıp su içip yatıp tekrar çişe kalkanlara da üyeyim..tebük yeyip uyuyamayanlara da kabul ederseniz gelirim..gece coşuyor benim kız da

Al benden de o kadar :) Hem çişe kalkıyorum, bir de sabah kalkmam zor olmasın, gene wc baskısı olsun diye suyumu içip yatıyorum :))))

bir kocişim hissedemedi kıcık.dokunma duyusu özürlüsü ne olacak

Eşin elini değil de, yanağını koysun karnına. Bak nasıl hissedecek.. Benim öküzüm de pek hissedemiyodu. Şimdi yanağı karnımda yaşıyoruz. Şu Musti de gitse o kafasını kaydırıcam başka bi yere de... İşte!! Bekliyoruz...

canim ben hamile kilotlarini yaklasik 1.5-2 aydir kullaniyorum ve inanilmaz rahat, anane donu gibi ama cok rahat, annem yollamis trden ebrudan almis, en azindan 2 tane al derim, yikar yikar giyersin.. burdaki bi arkadasimda 6. aydan sonra o bantlardan tavsiye etti, hatta ustu resimli olanlari var, kotun, esofmanin ustune giy dedi, bi dene alicam ben...sarkmayi onluyormus, daha rahat yurusun dedi...

Yaaa onlar rahat mıymış? Annem de geçen hafta tutturdu al diye ama? Ben çıtçıtlı body bile giyemiyorum, sıkıyo diye. Beni hiç bişi sıkmasın mümkünse. Zaten aldım 6 numara donları, onları giyiyorum. Napsak CADIARZU

O konuyu ben arastırdım sık kullanılanlara da ekledim.. zamanı gelınce sıparıs edicem delikafadulden Ay halime bakın yaaa... :)))

KK Kadınlarının en cok onerdıgı korse CHEZ ELLE LİNGERİE imiş.. sezeryanla dogum yapanlar bıle rahatlıkla kullanmıslar :))

Ağustosta ???? Korse ?????? kafamçokkarıştı

Bizim Esra yı kesmes o annemm.. ona daaha dişe dolduracak seyler lasımm.. :)))) yerim ben seni... bende besleyıcı seyler pişirdim mi dıyorum ki.. aferin bana.. oğluşuma yaptım :)))
teesüf ederim o kadarda diil bende kabak yemeği yaptım bu akşam severim sebze yemekleri ama tek başına olmass tabee makarna vardı yanında bide koca bi tabak salata e bide çorba delikafadulden

ooo yemesmiyim ölede güsel yiyorumkii hormon felan hak getire
iyiki varsiniz deneyimli anneler:))) peki bu bebisler yikaninca sonrasinda kafalarinda konak oluyormus, o ne ki?? yani biz konak diye bocuklere diyoruz..sanirim pul pul biisiler di mi?? onun icin napicaz, nasil onlem alicaz??
birde yeni dogan bebek kac gunde bir yikanir????bunun bi olcusu var mi, min-max??
konak bebeğin kafası iyi durulanmadığı için olurmuş oluş sebebi buymuş yani bebişlerimizi yıkadıktan sonra iyi durulayalım
Tuanam geçmiş olsun canıma.s.Bu hamilelikte olmadık şeyler böyle başımızı ağrıtıyor işte. Sağ salim atlatırız inşallah hepimiz:Saruboceq:

Ben ilk aşermemi yaşamış bulunuyorum kızlar. Az önce sevgilimi markete yolladım. Çok dolaşmış ama aradığım şeyi bulmuş aşkım:asigim::hooray:
ayy neymişşş merak ettim ölürüm meraktann söleseneee burkooo

ay kızlar bugün yeni doğum yapmış bi arkadaşa gittim bana birşey anlattı sizinle paylaşmak istiyorum..
doğum yaptığı hastanede başka bi kadın varmış 10 gün önce doğum yapan o kadının birde oğlu varmış oğlu gripmiş neyse bebiş doğmuş eve gelmişler abisi kardeşini öpmüş felan bayağı bi temas olmuş yani,bebiş hastalanmış ve hastaneye yatırmışlar 10 günlük bebeği ve doktorda benim arkadaşa tembihlemiş,bak seninde başka çocukların var çok dikkat et yaklaştırma demiş.bebeğin kurtulma ümidi hiç yok gibi birşeymiş yani resmen mucize yaşıcakmış düşünsenize gripli biri diye ayy yarabbim çok dikkat edelim kimsenin kucağna bile vermicem varsın küssünler bozulsunlar...bağışıklık sistemleri yokmuş bile yaaa ben bile öpmücemm kıyamam ona bennn resmen gözlerim doldu anlatınca o kadının halini düşünsenize bi yanda küçük bi çocuk diğer yanda yeni doğmuş bebeği valla benimde yiğenlerim var küçük onları bilem yaklaştırmam çünkü çocuklar bilinçsiz sevmek isticek..senağlama

ay kızlar bugün yeni doğum yapmış bi arkadaşa gittim bana birşey anlattı sizinle paylaşmak istiyorum..
doğum yaptığı hastanede başka bi kadın varmış 10 gün önce doğum yapan o kadının birde oğlu varmış oğlu gripmiş neyse bebiş doğmuş eve gelmişler abisi kardeşini öpmüş felan bayağı bi temas olmuş yani,bebiş hastalanmış ve hastaneye yatırmışlar 10 günlük bebeği ve doktorda benim arkadaşa tembihlemiş,bak seninde başka çocukların var çok dikkat et yaklaştırma demiş.bebeğin kurtulma ümidi hiç yok gibi birşeymiş yani resmen mucize yaşıcakmış düşünsenize gripli biri diye ayy yarabbim çok dikkat edelim kimsenin kucağna bile vermicem varsın küssünler bozulsunlar...bağışıklık sistemleri yokmuş bile yaaa ben bile öpmücemm kıyamam ona bennn resmen gözlerim doldu anlatınca o kadının halini düşünsenize bi yanda küçük bi çocuk diğer yanda yeni doğmuş bebeği valla benimde yiğenlerim var küçük onları bilem yaklaştırmam çünkü çocuklar bilinçsiz sevmek isticek..senağlama

Çok üzücü yaa... İnşallah iyileşir en kısa zamanda. Hayır, öteki de evladın. Yazık insan ona da kıyamaz. Kardeşini seviyo sonuçta ama... Allah şifa versin.

İyi geceler kızlar...

kizlar bide korse konusunda ne dusunuyorsunuz dogum sonrasi
esrako sen kullandinmi kuzum ilk bebeden sonra???

korse kullanmaya calıstım ben ama tam basarılı olamadım 11 temmuzda dogum yaptım vekorkunç sıcak gçen bir yaz idi acayip terletiyor malumkorsede kah taktım kahtakmadım, ama gobegim kaldı diyemem oyle portlek benim dogum sorası kilalorim diyetisyenle falan gitti uç sene falan guzel ince idim karınmda sporla toparlanmaya baslamıtı derken tekrar kilo almayasalmaya basladımkendimi ve yine sismanladım yoksa sezaryan karnı sekli bir karnım kalmadı bence yemekten yaaglarım olustu onlarkaldı B ;)) ama takabilisem yine o korseyi takacagım insalah

ya ilk aylar bu set kullanılmazmı pekii?yani sebameddemi alıcaz şincik anlamadımkine ben CADIARZU

valle esracım benim zamanımda yenidogan falan yazmıyordu sampuanların uzernide o yuzden hassas cilt için diyesebamed kullandık hep ama bu senin aldıklarının aynısınıdan bim den bende aldım uzerinde yeni dogan yazıyor eyazıyorsaben kullanırım valla dedim :) deterjanı kesin kullancam yani adamlar ustune yeni dganyazmısbenhala inanmaz paronayak olmayayım dimi ama, ilkinde çok acemi çok kuruntulu hareketler yaptım bunda rahatolmaya calıscam ve kulancam ben bunları aksi bir durum olmadkca

Yafrum.. set aliyim diyorum.. bastan karıstırmayayım dıyorumm bi o bi bu.. o yusden set aliiciğimm ben.Ama senin için bakarım kusum.. yazarım.

:roflol: Şimdi ben o konuyu da arastırdımm :roflol:

Hani makyaj temizleme pamukları var ya.. yuvarlak yuvarlak.. yassı olanlardan.. onlardan ınce uzun bır kovanozun ıcıne koyacagım.. içine de kaynatılmıs karbonatlı su koyacagım (bebegın agız kenarları pamukcuk olmasın dıye karbonatlı su) boylece ustten ustten cok rahatlıkla suyu emmiş pamuklardan alıp silip atabileceğim.. bu kavanozu hastaneye de goturecegım yanımda.

o da iyifikir ama makyaj pamugu dayanmazki gereksiz olur, cunku habire silcen tam emzirmeye kalkacan bebek emmiycek tekrar gogus kremini surcen:) yada evikap e vitaminini on dk sonra bebek susmayacak tekrar gogsunu silcen birpamuk daha gitti tekrar denme yok olmadı bu memeyi birde deniyim diycen falan pamuk dayanmaz al bir kocapaket normal pamuk bence daha ekonomik için gitmez attıkca pamukları:))

CANIM AYRINTILIYA GİRDİĞİM DR DA BANA ÖLE DEMİŞTİ. 4 BOYUTLU USG MAGAZİNSELDİR. ASIL ÖNEMLİ OLAN AYRINTILI USG DEMİŞTİ. ARTIK BENİM DR UN 4 BOYUTLU USG GİRMEM İÇİN YAPTIĞININDAN ŞÜPHELENİYORUM. KAFAM O KADAR KARIŞIKKİ ANLATAMAM. VE BEN AYRINTILI USG DE GÖRDÜM PİPİYİ DR DA GÖRDÜ. DR NEDEN BÖLE YAPTI ANLAMADIM. AMA Bİ DAHA AYRINTILIYA GİRİCEM. ŞU ANDA 23 HAFTALIĞIM. AYRINTILIYA GİRDİĞİMDDE İSE 19 HAFTALIKTIM.EĞER AYRINTILIDA Kİ DR DA KIZ DERSE Kİ DİYEMEZ HERHALDE KENDİ DR A GÜVENİCEM. YOK ERKEK DERSE KENDİ DR SİLİCEM YADA DİREKT DR DEĞİŞTİRMEKLE KALMAYIP HASTANE DEĞİŞTİRİCEM. VALLA BANA Bİ AKIL VERİN. BİDE KENDİ DR UM BANA AYRINTILIYA GİR O ZAMAN BELLİ OLUR DEMİŞTİ. ŞAKA GİBİ VALLA.senağlama

behiyem benanlamadım anacım yaa, ayrıntılı diye bir ultrason çesiti yokkii?
3 boyutlu var onun es zamanlı olanı 4 boyutlusu var renkli dopler olanı var, bu cihazlardan birinle yada eskisistem siyah beyaz ile detalı organ bakılmasına ayrıntılıultrason deniyor ayrıntılı diye bir cihaz yok, benimbildigim yanii,

merhaba bende 22. haftamdayım.bu forumdan çok şey öğreniyorum açıkçası.Daha ilk hamileliğim,acemilik var tabi...

hosgeldinnn bebeginin cinsiyeti bellimi?

Amannnn çekmese şaaşardımmmm :))) ekmek arası yap meyveleri :)))

Anaa.. o da ne yahu.. ilk kez duyuyorumm..

aa nası duymassın evrim hatta reklamıbile varr po po popolinpopoya falandie çoksirin beekler vardı reklamda

ANADOLU YAKASINDA DOĞUM YAPACAKLAR VARSA, HASTANE OLARAK NEREYİ DÜŞÜNÜYIRSUNUZ, BEN HALA KARAR VERMİŞ DEĞİLİM DE:1no2:

aaa sakoya nehoss sen istanbuldansın hemde anadolu yakasından oylemi superr
bende bostancı civarında oturuyorum
medikal park goztepede laproskopi oldum daha evel dr um orda yine orda dogum yapacagım insallah, arada da acıbademe gidiyorum bebisi 4 boyutlu gormek için ama orda yapmıycamçok ucuk fiyatları sen kime nereye gittin simdiyekadar ?

kızlar şimdi doktordan geldim. bebek ii ancak rahim boyum 22- 23 mm miş
ne demek bu. gveledi bişiler ama izmirdeki doktorum ameliyatta. çıkmadı hala. kısa mı oluo bu. lütfen bilen biri varsa haber verir mi

lal cim daha bu aksam bu konu hakkinda bilgi edindim çoksanslısın diycem amaçıkmıs sın tabi,belkide ogrendin simdiye kadar, bu aksam dra gittimben bir arkadasımla birlikte benden 20 ugun ilerde o ve agrı sızısı vardiye dr rahim agzını olcelim çokmubaskı yapıyor dedi çıktılar içerden 24 mus gayet iyiymis korkulcak birsey yok dedi arkadas seninde 22 23 diyorsun demekki korkulcak birseyyokk rahim agzın normal,

yok be güzelim çook istedim ama olmadı benim 39 haftada sezeryan oldu bebek dönmedi dönmeyince rahim açılmadı o yüzden dr alalım dedi...ondada sıcaklara gelmiştim oda temmuz doğumlu kaderim sıcaklardan gidiyo benimm..

angel kacı temmuz un ?

benim oglumda 9 agustosta dogacaktı sıcaklardan sanıyorum 11 temmuzda doügdu ama 2000 yılında son 70 yılınksıcakları vardı ve benim doügumyaptıgım gun kamu daireleri resmi tatil ilan edilmisti iki gun sure ile asırı bir sicak yaz dı , hemen sıcakdedim diye koürkmayın diye acıkladmı:)

slm kıslar..umarım iisinizidr geçmişe bakamıcam....ben ii diilim dün otobuste çok sıkıştım ecbur eve gidene kadar tuttum yapınca rahatlaım akşamda bi sancı gaz sancısı gibi sıcak tutyoprum rahatlıyım diye yok banamısn demedi sabaha kadar uyuyamadım 5 dk dalıyom ağrıyla uyanıyom eşime bişi demedim gece o saatte sabahı bekledim..sn leri saydım sabah ıolsada dr gitsem diye..ben regl ağrısı çok bilmem ama bi kaç kes çekmeişimdir öle bi ağrı yani kasıklarım fena batıyo kıvrandırıyo..sabah hemen dr gittik eşimle çokta kısdı tabi o geçtiğini sanıyodu ağrının geceden giderdik dedi ...dr usg ile baktı bebiş ii dedi kasılma yok dedi toko ya bağlan dedi nst gibi bi cihaz orda ağrı var ama fazla diil zaten orda iken ağrım olmadı fazla..serumn verdi odaya çıktık ...tv açtı eşim ay dedli oldum seren serengilden bahsediyo erken doğumlardan ben iice oldum..ama...ama dinlemek istedim güsel şeyler öğrendim...dr bu arada diyet verdi diyetisyene git dedi...tekrar serum bittikten sonra cihaza takip edilsdi arılar ara ara geldi sancılar sonrasıonda hafifledi öle çıktık...yarında ayrıntılı usg gircem...hala ağrım var sanki gaz sıkışması..ben ctsi pazar ve dün çok üşüttüm..dr idrarda yanma varmı bişler sordu ama hepsi bende normal..hani dedi üşütme olsa idrarda yanma olur suyumuda içiyorum bol onuda sordu eğer içmiyosan kasılma oluır diye ..ama bebişin suyuda ii çok şükür..işte böle yatıp dinleniyorum dinlenmem gerek gezmek yok zaten yürüdüğüm <aman ağrı artıyo sıcak tutmay çalışıyorum kendimi..

tuana geçmisüolsun canım yaax
ama niye diyetisyene git dedi dr orasını anlamadım kilo yuzundenmi nedir ?

tesekkur ederim deryacim sagol, ben ilerleyen zamanlarda tecrubesizlikten cok sacmasalak sorular sorabilirim, simdiden affola:))) cunku yavas yavas panik olmaya basliyorum ve kendimi cok tecrubesiz bulmaya, allahtan annem gelicek yanima...universitede sozde 2 sene pediatri staji gordum, beslenme asi ok ama pratik sifir:))))

canım sen merak etmebebek dogmadan sordugun tum sorulara ben emin ol evdende yanıt veririm doügum izninde iken sen sor enazından ben yanıtlarım buralarda olurmu insalah

adasım bizim en buyuk sansımız temmuz agustostda dgoumyapacak olmamız
yani grip mevsimi degil gnelde hastainsan pek olmazyaz ortasında

zaten uç ayı atlattıktan sonra bagısıklıksistemide daha glisiyor ve enazındanbir durm olursa antibiyüotikkullanma devresin baslamıs oluyor takma simdiden kafana bunları allah korsun ,

aksam dr a gittimmmmm

kızım çok iyiymis hala kız:) dr bacakları havada goruntusunun cıktısını verdi 4 boyutlu goruntu yani ayne ayıp ya herkes diyor çocgun ozeline girdin gostermedik dr bırakmadın ayıp değilmi:) dogunca hesabını sorcak sorsun valla ;)içim rahatladı cinsyiet değisimi yok ,drbizde oyleyanılmapekolmaz dedi kendinden emin
bizde dedigi acibadem hastanelirende demek istyor heralde cihazlar sonmodel e dr lar deneyimli falanhadi bakalım dedim insalah,

bu arada bebisko 571 gr olmussss bir hafta onde gidiyor su an hala daha, varsın gitsin yani dedi drmuhim değil dedi, yuzuun sıkca kapattı ama bir ara resim yakaladık yarınsirketten tarayıp yollarım sizlerede, bası busefer asagıda idi ilkkez oyle idi çok guzeldi onu izlemekkk doyamadım bakmaya artık iyce kolar falan kalınlasmısss irilesmisti minik kizim
iste boyle

gunaydınsss

ben dun cok yoruldum ya arkadasla gezmeye gittik bayagı yurudum carsı pazar gezerken eve geldim aksamda esimle markete gittik gerci ben poset tasımıyorum ama gece bi rahat uyumusum. kizimda baygın yatıo herhalde gece oyle uyutmayacak kadar tepüklemedi.cok az hissettim hemde tırstım acıkcası. biz yorulunca onlarda yoruluyo yavrucaklar :)

Back
X