Halen geçmişi okuyorum kısslar. Yetişemiyorum hızınıza. Çok hızlısınız yaaa…:uhm::uhm:
Saol tatlım yaa.s.. Seninki de zormuş bayağı. İnşallah bebiş uğurlu gelir size yakın zamanda hiç ayrılmazsınız belki….
İnşallah tatlımmma.s.. Ben de o günler hemen gelsin die bekliyorum…
Merak etmez miyiz tatlım. Çok merak ettik ama iyi olmana da çok sevindik.. Bebişinde iyiymiş maaşallah

inşallah sağlıkla alıcağız bebişleri hepimiz kucağımıza.
Çoookk geçmiş olsun tatlım ama keşke almasaydın thylorhot. Onu normal insanlara bile tavsiye edilmemesi lazım bence…Bu arada bebişine maaşallah…
Evet bir liste yapmak lazım sanırım. Kısslar bir listemiz vardı önceki sayfalarda. Siz kopyaladıysanız tekrar yazar mısınız buraya? Bende ordan eksikleri tamamlıyayım artık…
Ama kayınvalidem çok fazla giysi alma diyor. Eşimin ve görümcemin giydiklerini saklamış. Onları kullansak daha iimiş. Ama ben çok özeniyorum bu benim ilk bebişimmmmm :asigim:
Sana da geçmiş olsun kuzu. Bebişine kocaman bir maaaşallah…
Evriş ben sebamedi aldım. Ama şimdi içim içimi yiyor. 12 ay yazıyor ya kullanımı açıldıktan sonra ama baktım bebe yağı ve şampuanı folio ile ya da başka bişi ile kapatılmamış yani açık.. E üretim tarihinden beri açık o zman. Doğuma kadar da 12 ay geçicek. Üfff çok mu ince eleyip sık dokuyorum anlamadım. Şimdi geri versem mi acaab diye düşünüyorum:uhm:
Rica ederim tatlım…a.s.
Evet evet 2. buluşmayı bence şimdiden planlayalım di mi? Eşim 17 Mayısta gelicek inşallah. 17 Mayısa kadar buluşalım ltf kısslar. 9 Mayıs nasıl? Bu sefer ben organizasyonu yapimm. Olur mu?
Bayıldım yorumlarına Esra. Hepiniz süpersiniz!hihoyyyt
Maaşallah kuzuna

… Bu arada hoşgeldin tatlım aramıza..a.s.