hoşgeldin ve hayırlı olsun samyeli. Umarım her şey yolunda gider ve hep birlikte bebişlerimizi kucağımıza alırız..
hoşgeldin samyeli gözün aydın.ben de 59 kilo ile başladım hamileliğe şu an aynı kilodayım.4.aya kadar almamayı planlıyorum ama görcez bakalım.bebeğe de 5.aydan sonra yarıyomuş.dr.um öle söledi.en fazla 15 kilo almalısın dedi.ya kızlar ben bir an önce bebeğimi görmek istiyorum.nasıl bişey olcak kime benziycek.meraktan çatlıycam.siz merak etmiyomusunuz yaaaa
hoşgeldin samyeli gözün aydın.ben de 59 kilo ile başladım hamileliğe şu an aynı kilodayım.4.aya kadar almamayı planlıyorum ama görcez bakalım.bebeğe de 5.aydan sonra yarıyomuş.dr.um öle söledi.en fazla 15 kilo almalısın dedi.ya kızlar ben bir an önce bebeğimi görmek istiyorum.nasıl bişey olcak kime benziycek.meraktan çatlıycam.siz merak etmiyomusunuz yaaaa
peki yumurtanın çatlamama gibi bi ihtimali var mı...
ŞUAN 58 kiloyum,.bakalım kaç kilo alacam,inşallah fazla kilo almam.ablam hamileliği boyunca 62di 90 kilo oldu.:bbo:.sanırım bu aşermeyle alakalı,.sürekli istifra edersen normal olarak kilo almıyosun,.ablam hiç mide bulantısı yaşamamıştı..bu arada bakalım kaç kilo alacaz..,bi arkadaşta kilo takibi yapsa iyi olur aslında,.kim kaç kilo aldı falan:CüvCüv:
.
kızlar birde bi arkadasım bugun dediki o 7aylık suan, kusması oldugu zaman sabahları ac kanına 1 limon sıkıp icine tuz katıp iciomus ii geliomus o. yarından itibaren deneyecegim o sekilde atlatms
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?