2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

bence doguma yakin her dusta jilet yapicaz, bende onu dusunuyordum, temmuzun 2. haftasindan itibaren her dusta jielt yapilicak agda yapamazsam

bide evrisim sen anestolu agda oncesi icin sordun dimi?? ya ben onu bi kere denemistim hamilelik oncesi bende bi ise yaramamaisti birinden duymustum ise yariyor diye, ama bana yaramadi, yine ciyak ciyak tuyleri yolunan tavuk gibiydim(

dogumdada temizliolarmıs galiba kızlar ya oyle bisiler okumustum ama ben istemem ozaman . hazır temiz gitmeliyim hatta ayaklarım pedikurlu olsa hic fena olmaz saclar fonlu :)

bide evrisim sen anestolu agda oncesi icin sordun dimi?? ya ben onu bi kere denemistim hamilelik oncesi bende bi ise yaramamaisti birinden duymustum ise yariyor diye, ama bana yaramadi, yine ciyak ciyak tuyleri yolunan tavuk gibiydim(

Senden de hıc bısı kacmıoo yaaff :)) Doktor bı arkadasım onerdı onu bana.. sür dedi, bıraz daha az acır, ozellıkle de dudak ıclerıne falan surersen daha ıyı olur dedı.. yarın agdaya gıdıcemm.. ve onu surmeyı dusunuyordum.. bı kereden bısı olur mu Norraa pekı??

evriş ilgili anestezik kremin emzirirken bile kullanılması tavsiye edilmio sekerim benden soylemesi

Bütün yollar Roma ya cıkıyor desene

dogumdada temizliolarmıs galiba kızlar ya oyle bisiler okumustum ama ben istemem ozaman . hazır temiz gitmeliyim hatta ayaklarım pedikurlu olsa hic fena olmaz saclar fonlu :)

Al benden de o kadar.. hayalımdeki durumum bu dur..

Şimdi dusundukce aklıma beliyor baybb.. biz donumuzu zor toplayarak gıtmezsekk iyidir hastaneye kaydirigubbakcemile3 pıjamayı asansörde gıyerıss felann.. töbe yarabbimmm,aman aman uzak olsun.

Eveeeet,
Suyumuz gelmiş. Önce duşa gireriz jilet yapmaya, sonra kuaföre önce pedikür, sonra manikür yaptırırız, sancılar sıklaşmazsa bi de fön çektiririz.. Bebişlerin karşısına bakımlı çıkmak gerek diymeeeee...

Demam.. ben kararımı verdım.. yarın agda yapılırken lokal anestezı ıstıyorumm ben.. çok ciddiyim bu konuda yannıısss :1closedeyes:

Tabe canım.. dusta jıletını kım yapcek, o konuda da aydınlatırsan sefınırımm... dız kapaklarını bıle goremeyeceksın o zamanda.. yemişimm ben boyle ısınn......... taaaaaaaaaaa...................

ya çok az bişey sürdüm üstüne canım çekti dedim şöle domatesli peynirli bi tost yapayım kendime kibrit kutusunun yarısı kadar ya sürmüşümdür ya sürmemişimdir azcık sürdüm n
MAVİŞcim, pardon ama sen tosta bir kibrit kutusunun yarısı kadar yağ mı sürüyorsun? çok yağlı olmuyor mu kuzum? eminim çok leziz oluyordur. ama az dediğin miktar bence çok bile. sen yine de çıkarmasaydın, o kadar panik olunacak bir durum değil. dedim ya bir kaç hafta erken yazar onlar.

bişi sorucam kızlar. 24 hafta 3 günlükken ultrasona girdim. bebiş 700 grmdı. ben 12 kilo aldım ve bebişim zayıf baya.
normal canım. herkesinki o civarda çıkıyor. üzülme. sonradan çok atağa geçiyor bu sıpalar. 28.haftadan itibaren azıyorlar. galiba yağ başlamaya o dönem başlıyorlar.

çıkardım kızlar hepsini şimdi dahada rahatladım
allah allah, bu kadar harab etmeseydin kuzum kendini. boşa çıkardın valla.

evet canım, ben de duydum onu, galiba onu bi deneyeceğim. kadıköy şifanın fiyatı 700tl daha uygun acıbademe göre.

Tabe canım.. dusta jıletını kım yapcek, o konuda da aydınlatırsan sefınırımm... dız kapaklarını bıle goremeyeceksın o zamanda.. yemişimm ben boyle ısınn......... taaaaaaaaaaa...................

Eşime yaptırsam ayıp mı olur??? ya da banyoya koccaman bi ayna koydurayım şimdiden..

telkırma cocuklar annelerini bakımlı gorsun dimi :)))

benim merak ettigim su ; suyumuz gelincemi dr a gitcez nişan gelincemi nezaman sancılar 3dk da 1e dusuncemi . hastane koselerinde sancı cekmektense sancınızı evde cekin oyle gidin diolar bi akıl verin su buzusuk beyinliye :)

ayıp olmazda nasıl yaptırcan utanmazmısın yine anne kızkardes vs yakın tebadan hatun bi kisiye yaptırmak daha ii . esle okadar yuzgoz olmaya gerek yok.

benim gecen temiz camasırım kalmamıs gece yarısı sancıyla uyandım gittim esiminkilerden giydim bitane nası rahat anlatamam ama gorcek diede odüm koptu karizma cizilmesin die cok dikkat ettim . zaten azcık karizmamız kaldı oda kalsın bari :)))

Evet canım..

Bilmem tecrübeli annelere sormak gerek. Başaaak, şakaleynnn nerdesiniz..Yardım lütfen..

Ben şaka yapmıştım zaten babycim..Ama zor durumda kalıp tercih yapmam gerekse, eşimi tercih ederim herhalde. Ben annemden kızkardeşimdn daha çok utanırım beaaa

Eşime yaptırsam ayıp mı olur??? ya da banyoya koccaman bi ayna koydurayım şimdiden..

Ya yapmasına yapsın.. ayıp ta kim?? ammmaaaaaa.. senı haşat etmesın anam.. erkekler acayıp becerıksızdır el becerısı konusunda... ben eşime vereyım oramı.. herhalde turlıye fızıkı harıtasına döner oram ıkı dakkada... sen şöle 360 derece donen bı ayna yaptır yafrumm orayaa.. anca :))

Karizmanı yiyimmm senin yaaa.. önüne tenıs coraplarından koysaydın barı.. boslugu doldururdun.. ha o goruntude gorseydı.. bak o zaman nası renklenırdı hayatınızzz delikafadulden

piyasada eczanelerde emla diye bir krem var...lazer epilasyoncular onu öneriyolar..epilasyona gitmeden yarım saat önce sürüyomuşsun hafif uyuşuyomuş...amma velakin bizim için zararlımı onu bilemem..bile biri varsa hemen konuşsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…