Ya görebiliyo musun peki. Ben artık göremiyorum göbekten. Ayna tutup mu yapmak gerek acaba.. Ben de hiç hayatımda oraya ağda yapmadım..
Bi de sen de normal düşünüyosun ya. Pat diye doğum başlarsa napcaz.. Dur ben bi jilet yapayım mı diycez.. Ayy çok fena. Malum 2 günde çıkıyo.. Bikaç gündür bunu düşünüyodum ben, tam üzerine konu açıldı..
bide evrisim sen anestolu agda oncesi icin sordun dimi?? ya ben onu bi kere denemistim hamilelik oncesi bende bi ise yaramamaisti birinden duymustum ise yariyor diye, ama bana yaramadi, yine ciyak ciyak tuyleri yolunan tavuk gibiydim(
evriş ilgili anestezik kremin emzirirken bile kullanılması tavsiye edilmio sekerim benden soylemesi
dogumdada temizliolarmıs galiba kızlar ya oyle bisiler okumustum ama ben istemem ozaman . hazır temiz gitmeliyim hatta ayaklarım pedikurlu olsa hic fena olmaz saclar fonlu :)
Eveeeet,
Suyumuz gelmiş. Önce duşa gireriz jilet yapmaya, sonra kuaföre önce pedikür, sonra manikür yaptırırız, sancılar sıklaşmazsa bi de fön çektiririz.. Bebişlerin karşısına bakımlı çıkmak gerek diymeeeee...
MAVİŞcim, pardon ama sen tosta bir kibrit kutusunun yarısı kadar yağ mı sürüyorsun? çok yağlı olmuyor mu kuzum? eminim çok leziz oluyordur. ama az dediğin miktar bence çok bile. sen yine de çıkarmasaydın, o kadar panik olunacak bir durum değil. dedim ya bir kaç hafta erken yazar onlar.ya çok az bişey sürdüm üstüne canım çekti dedim şöle domatesli peynirli bi tost yapayım kendime kibrit kutusunun yarısı kadar ya sürmüşümdür ya sürmemişimdir azcık sürdüm n
normal canım. herkesinki o civarda çıkıyor. üzülme. sonradan çok atağa geçiyor bu sıpalar. 28.haftadan itibaren azıyorlar. galiba yağ başlamaya o dönem başlıyorlar.bişi sorucam kızlar. 24 hafta 3 günlükken ultrasona girdim. bebiş 700 grmdı. ben 12 kilo aldım ve bebişim zayıf baya.
allah allah, bu kadar harab etmeseydin kuzum kendini. boşa çıkardın valla.çıkardım kızlar hepsini şimdi dahada rahatladım
evet canım, ben de duydum onu, galiba onu bi deneyeceğim. kadıköy şifanın fiyatı 700tl daha uygun acıbademe göre.AFTABRU kadıkoy sifa atasehir dr yasemin yakut yada yakutoglu oranın hemde bashekimi bi onun dogum fiyatını sorsana mukemmel bi dr ben istanbuldayken ona gidiodum tr de olsam ona dogum yaparım zeynep kamildede bashekim yardımcılıgı yapmıs şiddetle tavsiye ederim senin evinede yakın orası denemelisin. gecen gun derya baykalın programında cıktı cok sevindim gorunce:)
Tabe canım.. dusta jıletını kım yapcek, o konuda da aydınlatırsan sefınırımm... dız kapaklarını bıle goremeyeceksın o zamanda.. yemişimm ben boyle ısınn......... taaaaaaaaaaa...................
telkırma cocuklar annelerini bakımlı gorsun dimi :)))
benim merak ettigim su ; suyumuz gelincemi dr a gitcez nişan gelincemi nezaman sancılar 3dk da 1e dusuncemi . hastane koselerinde sancı cekmektense sancınızı evde cekin oyle gidin diolar bi akıl verin su buzusuk beyinliye :)
ayıp olmazda nasıl yaptırcan utanmazmısın yine anne kızkardes vs yakın tebadan hatun bi kisiye yaptırmak daha ii . esle okadar yuzgoz olmaya gerek yok.
benim gecen temiz camasırım kalmamıs gece yarısı sancıyla uyandım gittim esiminkilerden giydim bitane nası rahat anlatamam ama gorcek diede odüm koptu karizma cizilmesin die cok dikkat ettim . zaten azcık karizmamız kaldı oda kalsın bari :)))
Eşime yaptırsam ayıp mı olur??? ya da banyoya koccaman bi ayna koydurayım şimdiden..
ayıp olmazda nasıl yaptırcan utanmazmısın yine anne kızkardes vs yakın tebadan hatun bi kisiye yaptırmak daha ii . esle okadar yuzgoz olmaya gerek yok.
benim gecen temiz camasırım kalmamıs gece yarısı sancıyla uyandım gittim esiminkilerden giydim bitane nası rahat anlatamam ama gorcek diede odüm koptu karizma cizilmesin die cok dikkat ettim . zaten azcık karizmamız kaldı oda kalsın bari :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?