2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

doğru söylüyorsun yine evriş..hele iltihap olayında 100 1000 haklısın..aman sen organsız kalma haaa

evriş kız tüy dökücü kremde mi zararlı ama ben prospektüsünü okudum öle bişey yazmıyodu

en son alternatifi cok tuttumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3en son care onu deniycem zaten nasil olsa burdaki doktorlar alisik, ayiplamazlar, hem tipta ayip olmaz canim, hatta bikac boncuk takarim dekor olurkaydirigubbakcemile3

en son alternatifi cok tuttumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3en son care onu deniycem zaten nasil olsa burdaki doktorlar alisik, ayiplamazlar, hem tipta ayip olmaz canim, hatta bikac boncuk takarim dekor olurkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 sen cok yaşa e mı?? barı nazar boncugu tak.. onlar bılmez o boncugu.. ilgiyi boncuga kaydırrısınn.. nası fıkır ama ???

doğru söylüyorsun yine evriş..hele iltihap olayında 100 1000 haklısın..aman sen organsız kalma haaa

Yoksa nası 4 tane dogurucamm dı mı kuzumm benım.. zaten 7 aydır wc den baska bı ıse yaramıoo.. buna da şükür

evriş kız tüy dökücü kremde mi zararlı ama ben prospektüsünü okudum öle bişey yazmıyodu

Sevgılı arkadasım mavi.. topıkte en basından konusulmustu bu konu, kıme sorsan sana aynı cevabı verır.. ıcı cıddı kımyasal maddedır tuy dokucu kremın.. cok da sakıncalıdır.. ona bakarsan kola nın ustunde de yazmıoo bısı ama adamın cıgerını delıyor..

tecrübeli annelere...
bebeğin göbeği düşene kadar bağlanan göbek bandı oluyor...halen onlar mı kullanılıyo? sizler neler yapmayı planlıyorsunuz? alcaksak kaç tane almalı?

tecrübeli bir anne olarak derimki göbegi düşene kadar biz bebekleri hergün yıkarız göbek kordonunun üstünede eczanelerde satılan göbek tozları var pudra gibi ondan pudra gibi serperiz ve steril gazlı bez büyük degil küçük olanlarında koyarız canım zaten 6 yada 7 gün sonra göbek düşüyor sonra 3 gün yıkamayız bebegi göbek yeri iyileşsin diye.
aslına sorarsanız benim bunları annem yaptı ben yardımcı oyuncu olarak sadece seyrettim yanında amelelikte yaptım diyebiliriz :roflol: aynısını burçindede yapacak canım annecim seni ben pek çok severim :1hug:

AFTABRU kadıkoy sifa atasehir dr yasemin yakut yada yakutoglu oranın hemde bashekimi bi onun dogum fiyatını sorsana mukemmel bi dr ben istanbuldayken ona gidiodum tr de olsam ona dogum yaparım zeynep kamildede bashekim yardımcılıgı yapmıs şiddetle tavsiye ederim senin evinede yakın orası denemelisin. gecen gun derya baykalın programında cıktı cok sevindim gorunce:)

bişey diycem..daha pratik ve kesin bi yol bence...satan firmayı arasan ve elindeki anakucağının modelini söylesen,uyup uymadığını onlar sana söleseler olmazmı..
burdan bizim bilmemiz zor gibime geliyo...

internetten alıcam onun için ilk size sorayım dedim nede olsa bilgili HATUNLARSINIZ yaaawww

kaydirigubbakcemile3 sen cok yaşa e mı?? barı nazar boncugu tak.. onlar bılmez o boncugu.. ilgiyi boncuga kaydırrısınn.. nası fıkır ama ???
..

bak beyin firtinasi diye ben buna derim, super fikirler cikiyor, kahrolsun agdali kel kuku, yasasin boncuklu kokos kuku:lepi:

makinanızın jilet baslıgı varsa onla yapın cok rahat oluyo .

evriş dudak konusundaki yazına tamamen katılıorum bencede mantıklı ama biz illaki parlamalıyız bebek gibi olmalıyız yoksam olmaz huyumuz kurusun. bende trdeyken hep kuaforde hallediodum super oluyodu bura gelince okadar emegim bosa gitti

başakım yani extradan o göbek bağlarından almaya gerek yok diyosun..

canım sen bilirsin kızımdaki uygulamayı anlattım güzelim eger bu bandlar kullanışlıysa neden olmasın dedim ya 6 günde düşüyor göbegi bebişlerin hergün yıkansa 6-7 tane yeter o zaman

tamam kızlar tavsiyenize uyucam bidaha tüy dökücü kullanmak yok

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kopuk Norraa.. Anestol kremın hamılleıkte kullanma durumu nedır sence.. lokal olarak kullanılsa da.. sence zararı varmıdır hocam??

Gypsesra,
Tohumları ektin ya, o saksının üzerini şeffaf streçle kapat, her akşam ısla, pencere önüne koyma, çimlenene kadar odada bi yerde kalsın.. Güneş görmesin yani..Hemencecik çimlenir. o zaman streci açıp pencere önüne ya da balkonuna çıkarabilirsin..

Kopuk Norraa.. Anestol kremın hamılleıkte kullanma durumu nedır sence.. lokal olarak kullanılsa da.. sence zararı varmıdır hocam??

kuzu zaten anestol lokal olarak kullaniliyor ama kullanmamakta fayda var derim ben..nede olsa bi lokal anestezik, deri yoluyla emiliml oluyor...

ben jilet kullanıyorum. hayatta uğraşmam ağdayla. bi de sıcaklar başladı.

Ya görebiliyo musun peki. Ben artık göremiyorum göbekten. Ayna tutup mu yapmak gerek acaba.. Ben de hiç hayatımda oraya ağda yapmadım..

Bi de sen de normal düşünüyosun ya. Pat diye doğum başlarsa napcaz.. Dur ben bi jilet yapayım mı diycez.. Ayy çok fena. Malum 2 günde çıkıyo.. Bikaç gündür bunu düşünüyodum ben, tam üzerine konu açıldı..

yaaaaaa sayende gülmekten erkenden kaçıracam yavruyu yuvadan.. hay allahım yaaaa...çok yaşa emi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…