olamaz yaaa bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti....ağlamak istiyorum..özet olarak şöyleydi
1-denize gitmek için çete kuranları şiddetle kınamış ve evrişimin safında olduğunu belirtmişti..ulen biz batmanlarda yanacağız 50 dercelerde..izin yok bişe yok.
2- zeytinyağını karından başlayıp döt deliğine kadar sürme noktasına getiren esra sözüm sana çek anam kıspetini yağla her yerini güreş tut diğer arkadaşlarla.
3- ağda işinde ceviz büyüklüğündeki açıklığı gören ebe ruhlu kukucuya ve cesur anne adayına çüşşşşşşş demek istiyorum.
4.sevgili nora ben geçen ay boy aynası eşliğinde gerçeklerştirdim o etkinliği..asla gitmem kuaföre falan..mikrop kaparım diye korkarım..evde antiseptik solüsyonumla yapıyorum .ayrıca temmuzdan itibaren açıcam jilet sezonunu..oooo shit diyorum..sonrasında uğraş dur artık..
başka bir alternatif de şu olabilir..sal gitsin anam yüzünü kapatırsın kukudan da tanımazlar seni nasılsa..nasıl fikir.
evriş kız tüy dökücü kremde mi zararlı ama ben prospektüsünü okudum öle bişey yazmıyodu
en son alternatifi cok tuttumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3en son care onu deniycem zaten nasil olsa burdaki doktorlar alisik, ayiplamazlar, hem tipta ayip olmaz canim, hatta bikac boncuk takarim dekor olurkaydirigubbakcemile3
doğru söylüyorsun yine evriş..hele iltihap olayında 100 1000 haklısın..aman sen organsız kalma haaa
evriş kız tüy dökücü kremde mi zararlı ama ben prospektüsünü okudum öle bişey yazmıyodu
tecrübeli annelere...
bebeğin göbeği düşene kadar bağlanan göbek bandı oluyor...halen onlar mı kullanılıyo? sizler neler yapmayı planlıyorsunuz? alcaksak kaç tane almalı?
bişey diycem..daha pratik ve kesin bi yol bence...satan firmayı arasan ve elindeki anakucağının modelini söylesen,uyup uymadığını onlar sana söleseler olmazmı..
burdan bizim bilmemiz zor gibime geliyo...
kaydirigubbakcemile3 sen cok yaşa e mı?? barı nazar boncugu tak.. onlar bılmez o boncugu.. ilgiyi boncuga kaydırrısınn.. nası fıkır ama ???
..
başakım yani extradan o göbek bağlarından almaya gerek yok diyosun..
tamam kızlar tavsiyenize uyucam bidaha tüy dökücü kullanmak yok
Kopuk Norraa.. Anestol kremın hamılleıkte kullanma durumu nedır sence.. lokal olarak kullanılsa da.. sence zararı varmıdır hocam??
ben jilet kullanıyorum. hayatta uğraşmam ağdayla. bi de sıcaklar başladı.
olamaz yaaa bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti....ağlamak istiyorum..özet olarak şöyleydi
1-denize gitmek için çete kuranları şiddetle kınamış ve evrişimin safında olduğunu belirtmişti..ulen biz batmanlarda yanacağız 50 dercelerde..izin yok bişe yok.
2- zeytinyağını karından başlayıp döt deliğine kadar sürme noktasına getiren esra sözüm sana çek anam kıspetini yağla her yerini güreş tut diğer arkadaşlarla.
3- ağda işinde ceviz büyüklüğündeki açıklığı gören ebe ruhlu kukucuya ve cesur anne adayına çüşşşşşşş demek istiyorum.
4.sevgili nora ben geçen ay boy aynası eşliğinde gerçeklerştirdim o etkinliği..asla gitmem kuaföre falan..mikrop kaparım diye korkarım..evde antiseptik solüsyonumla yapıyorum .ayrıca temmuzdan itibaren açıcam jilet sezonunu..oooo shit diyorum..sonrasında uğraş dur artık..
başka bir alternatif de şu olabilir..sal gitsin anam yüzünü kapatırsın kukudan da tanımazlar seni nasılsa..nasıl fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?