mmmm..tabi yaa...beyin büzüştü..basmıyo..badem yağı kullanıyorum ben de..dimek ondan..dökülsün dökülsün..bikini giysem korkar millet...
benim gobegimin ici dısa fırlamak uzere az kalmış pörtlüycek bide kahverengi olmus hic bakasım gelmio
olmazsa bu seferde yapiyim eger cok aci hissedersem yada zorlanirsam alirken napiim bikac ay jilet yaparim, bide kasilma falan olmasin kil tuy ugruna:)))) haftasonu bu ise el atmayi dusunuyorum, bakalim basarili olabilecekmiyim:))
bide size ne diyce, gecen kadindogumcu bir arkadasla konusuk, burdaki hatunlarin hic biri almiyormus kukularini, hastalarin turk yada arap olduklarini kukularindan anliyabiliriz yuzlerine bakmasak diyo, burdaki kadinlar hic dokunmuyor diyo, ay ne guldum:)))))
norra ben kaslarımıda surdum bikere badem yagı sende dene dokulmus ya ii gelir
ayrıca yabancı hatunlar dudak kısımlarını almıolarmıs hatta zararlıymıs almak die duymustum ve tertemiz yapan tek toplum bizmisiz die okumsutum biyelerde yani arkadasın haklı canım
ayy kızlar bende biraz önce banyo yaptım vurdum jileti napayım ağdanın acısına dayanamam valla bu halde. koydum aynayı karşıma yapabildiğim kadarıyla yaptım bide arkasından tüy dökücü krem sürdüm mis gibi oldu valla gerçi 2-3 gün içinde kökleri hemen çıkar ama napayım artık doğuma kadar böyle idare edicem ağdayı doğumdan sonra düşünürüz
mavis nasıl basardın cıkarmayı midenmi bulandı bilinclimi cıkardın . her halukarda kurtuldun gecmis olsun
dilek bu sıckta bide jilet yapmışın kıs oınlar hmen çıkar kaşınmaya başlarsın..ben elimden geldiği kadar jilet kullanımıcam yoksa önüne geçemem...
kızlar acil yardım edin bana ben bi halt işledim sabah tost yaptım kendime tostu yedim yağın tarihine bi baktım ki 5.5.2009 yazıyo son kullanma tarihi geçmiş ayy çok korkuyorum kızlar sizce bişey olurmu ne yapsam acaba
E zaten benim normalde tutacak olan fıyatı o kadar.. farka bak yaa.. Nazan aramaya başla annemm.. bu nedır yaa??
canım o adam neyi kastetmiş biliyor musun; biz hastanede elimizi cebimize atmıyoruz ya onu kastetmiş. onlar tamamını kuruma fatura ediyorlar. onu ilgilendirmiyor tabi kurumun daha sonra bana yansıtacağı tutar. yani banka ödüyor 4.000 küsür parayı, sonra bana dönüp alıyor 3.000 tl farkı.aa inanımyorum yaa arayıp fiyat sordugun kisinin ismini alman gerek aslında gidip bizzat konussan daha iyi olur ne bu celiskili yanıtlar yani ayıp yani.
senin bankanın birtek acıbadem le mi anlasması var baska hastanede yapma sansın varmı ki ??
ya bide size de danisayimm dedigim gibi tuylenmede azalma oldu ama hadi bacaklar koltukalti tamam zaten azicik cikmiss ama ben kukumu nasil agda yapicam, hic biyerimi goremiyorum, burda agdacida yok oyle...bide kasilmaya falan sebep olurmu diye korkuyorum cok, napsam bilemedim, jiletemi baslasam doguma kadar acaba???
cnm o ne işe yarıyo hiç görmedim ne içindir..:sm_confused:
canım taşıma koltuğunu buna takınca bebek arabası oluyo ama işte bende tereddütteyim benim taşıma koltuğu kraft buna uyarmı acaba uyarsa hemen alıcammmm
ayrıca yabancı hatunlar dudak kısımlarını almıolarmıs hatta zararlıymıs almak die duymustum ve tertemiz yapan tek toplum bizmisiz die okumsutum biyelerde yani arkadasın haklı canım
canım taşıma koltuğunu buna takınca bebek arabası oluyo ama işte bende tereddütteyim benim taşıma koltuğu kraft buna uyarmı acaba uyarsa hemen alıcammmm
Norra..bende tüylenme azaldı...amaa göbek deliğimin etrafı recep ivedik'inkilere benzedi..kıllı göbeğim bu ara...çok fena...
benim gobegimin ici dısa fırlamak uzere az kalmış pörtlüycek bide kahverengi olmus hic bakasım gelmio
olmazsa bu seferde yapiyim eger cok aci hissedersem yada zorlanirsam alirken napiim bikac ay jilet yaparim, bide kasilma falan olmasin kil tuy ugruna:)))) haftasonu bu ise el atmayi dusunuyorum, bakalim basarili olabilecekmiyim:))
bide size ne diyce, gecen kadindogumcu bir arkadasla konusuk, burdaki hatunlarin hic biri almiyormus kukularini, hastalarin turk yada arap olduklarini kukularindan anliyabiliriz yuzlerine bakmasak diyo, burdaki kadinlar hic dokunmuyor diyo, ay ne guldum:)))))
ayy kızlar bende biraz önce banyo yaptım vurdum jileti napayım ağdanın acısına dayanamam valla bu halde. koydum aynayı karşıma yapabildiğim kadarıyla yaptım bide arkasından tüy dökücü krem sürdüm mis gibi oldu valla gerçi 2-3 gün içinde kökleri hemen çıkar ama napayım artık doğuma kadar böyle idare edicem ağdayı doğumdan sonra düşünürüz
kızlar makineniz varsa.çok uzatmadan devamlı makineyle alın..hiç acımıyo ve tertemiz.3 aycık sabredin her haftasonu yapın....
olamaz yaaa bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti....ağlamak istiyorum..özet olarak şöyleydi
1-denize gitmek için çete kuranları şiddetle kınamış ve evrişimin safında olduğunu belirtmişti..ulen biz batmanlarda yanacağız 50 dercelerde..izin yok bişe yok.
2- zeytinyağını karından başlayıp döt deliğine kadar sürme noktasına getiren esra sözüm sana çek anam kıspetini yağla her yerini güreş tut diğer arkadaşlarla.
3- ağda işinde ceviz büyüklüğündeki açıklığı gören ebe ruhlu kukucuya ve cesur anne adayına çüşşşşşşş demek istiyorum.
4.sevgili nora ben geçen ay boy aynası eşliğinde gerçeklerştirdim o etkinliği..asla gitmem kuaföre falan..mikrop kaparım diye korkarım..evde antiseptik solüsyonumla yapıyorum .ayrıca temmuzdan itibaren açıcam jilet sezonunu..oooo shit diyorum..sonrasında uğraş dur artık..
başka bir alternatif de şu olabilir..sal gitsin anam yüzünü kapatırsın kukudan da tanımazlar seni nasılsa..nasıl fikir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?