2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

benim gobegimin ici dısa fırlamak uzere az kalmış pörtlüycek bide kahverengi olmus hic bakasım gelmio

bende de aynı bende de..ne çok şey var aynı olan yaa..insan moral buluyo burda..

çok komik hakikaten...hep derler ya bu tür konularda ''en temiz türkler'' diye..

[

ayss döverim kızz seniidee bak bugün herkesi dövüyommm haberin olaa kaç kilosun annemmm ben 16 kilo aldım bu topikte en çok kiloyuuu ben aldımmm yinede yemeye devammm :sm_cool::teytey::dance:
GYPS tmm korktum zaten herkes döverim diyince yidim yine bugün pofur pofur götürdüm....ama anacım baskülde bi gün aynı yerde dursun bee :roflol:

norra ben kaslarımıda surdum bikere badem yagı sende dene dokulmus ya ii gelir

ayrıca yabancı hatunlar dudak kısımlarını almıolarmıs hatta zararlıymıs almak die duymustum ve tertemiz yapan tek toplum bizmisiz die okumsutum biyelerde yani arkadasın haklı canım

iğrenç ya ki orası hijyen yönünden en üst düzeyde olması gerekir o kılarla nasıl olur...işlerine gelmiydur almak uydurmuşlar zararlı diye..en acıyan yeriya o bakımdandır...temizlik gibisi varmı:lepi:

ayy kızlar bende biraz önce banyo yaptım vurdum jileti napayım ağdanın acısına dayanamam valla bu halde. koydum aynayı karşıma yapabildiğim kadarıyla yaptım bide arkasından tüy dökücü krem sürdüm mis gibi oldu valla gerçi 2-3 gün içinde kökleri hemen çıkar ama napayım artık doğuma kadar böyle idare edicem ağdayı doğumdan sonra düşünürüz

dilek bu sıckta bide jilet yapmışın kıs oınlar hmen çıkar kaşınmaya başlarsın..ben elimden geldiği kadar jilet kullanımıcam yoksa önüne geçemem...

mavis nasıl basardın cıkarmayı midenmi bulandı bilinclimi cıkardın . her halukarda kurtuldun gecmis olsun

midem bulandı canım birden düşüne düşüne bulandırdım midemi neyseki kurtuldum

dilek bu sıckta bide jilet yapmışın kıs oınlar hmen çıkar kaşınmaya başlarsın..ben elimden geldiği kadar jilet kullanımıcam yoksa önüne geçemem...

napam güzelim ağdanın acısına oldum olası dayanamam bide bu halde hiç dayanamam valla -tatlicadiarzu-

hiçbişey olmaz canım. özellikle süt ürünlerinde S.K.T ini genelde belli bir süre erken yazarlar. yağ için bu süre bir-iki hafta olabilir. korkma, ama bundan sonra daha dikkatli ol hep bak SKT ne.

E zaten benim normalde tutacak olan fıyatı o kadar.. farka bak yaa.. Nazan aramaya başla annemm.. bu nedır yaa??

başladım bile EVRİŞcim. Diğer hastanelerin fiyatlarını soruyorum. o kadar fark var ki anlatamam. şart değil ACIBADEM, işyerime çok yakın diye tercih etmiştim ben, takip için kolay oluyordu. ama doğum için şart değil. sadece bir kaç kere gitmem gerekecek ne de olsa. benim "herşey pahası kadar iyidir" gibi bir inancım yok. lükse düşkünlüğüm de yoktur. sadece doktorumu değiştireceğim için biraz huzursuzum. hemen başka bir doktor denemem lazım.

canım o adam neyi kastetmiş biliyor musun; biz hastanede elimizi cebimize atmıyoruz ya onu kastetmiş. onlar tamamını kuruma fatura ediyorlar. onu ilgilendirmiyor tabi kurumun daha sonra bana yansıtacağı tutar. yani banka ödüyor 4.000 küsür parayı, sonra bana dönüp alıyor 3.000 tl farkı.
ben de biraz sordum, MEDİPOL ün verdiği fiyat çok iyi. çok az fark vermem gerekecek.

ben jilet kullanıyorum. hayatta uğraşmam ağdayla. bi de sıcaklar başladı.

canım taşıma koltuğunu buna takınca bebek arabası oluyo ama işte bende tereddütteyim benim taşıma koltuğu kraft buna uyarmı acaba uyarsa hemen alıcammmm

bişey diycem..daha pratik ve kesin bi yol bence...satan firmayı arasan ve elindeki anakucağının modelini söylesen,uyup uymadığını onlar sana söleseler olmazmı..
burdan bizim bilmemiz zor gibime geliyo...

olamaz yaaa bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti....ağlamak istiyorum..özet olarak şöyleydi
1-denize gitmek için çete kuranları şiddetle kınamış ve evrişimin safında olduğunu belirtmişti..ulen biz batmanlarda yanacağız 50 dercelerde..izin yok bişe yok.

2- zeytinyağını karından başlayıp döt deliğine kadar sürme noktasına getiren esra sözüm sana çek anam kıspetini yağla her yerini güreş tut diğer arkadaşlarla.

3- ağda işinde ceviz büyüklüğündeki açıklığı gören ebe ruhlu kukucuya ve cesur anne adayına çüşşşşşşş demek istiyorum.

4.sevgili nora ben geçen ay boy aynası eşliğinde gerçeklerştirdim o etkinliği..asla gitmem kuaföre falan..mikrop kaparım diye korkarım..evde antiseptik solüsyonumla yapıyorum .ayrıca temmuzdan itibaren açıcam jilet sezonunu..oooo shit diyorum..sonrasında uğraş dur artık..
başka bir alternatif de şu olabilir..sal gitsin anam yüzünü kapatırsın kukudan da tanımazlar seni nasılsa..nasıl fikir.

tecrübeli annelere...
bebeğin göbeği düşene kadar bağlanan göbek bandı oluyor...halen onlar mı kullanılıyo? sizler neler yapmayı planlıyorsunuz? alcaksak kaç tane almalı?

ay ben kas yazmisim, kirpik yazicaktim, beyin iyice buzustu hem yorgunluk hem hamilelik:)))
canım taşıma koltuğunu buna takınca bebek arabası oluyo ama işte bende tereddütteyim benim taşıma koltuğu kraft buna uyarmı acaba uyarsa hemen alıcammmm

tatlim bunu satan bieyere sor bence, valla ne desem bos, bir bilgim yok:sm_confused:

Norra..bende tüylenme azaldı...amaa göbek deliğimin etrafı recep ivedik'inkilere benzedi..kıllı göbeğim bu ara...çok fena...

Buyrun yanıma aliimm sisi...

benim gobegimin ici dısa fırlamak uzere az kalmış pörtlüycek bide kahverengi olmus hic bakasım gelmio

Buyrun, sisi de yanıma alimmm...

Jılet asla yapamam.. yıllarca agda ıle yaptırdım.. emegıme yazık, sil baş demek.. du bakalım nolcek sonumuz??

Dudak kısımlarının alınmaması aslında sağlık ıcın cok gereklı dıye bılıyorum.. yanı o dudak kısmındakı kıllar, vajınanın ıcıne pislik, toz ve kir girmesini engelliyor.. bi nevi burun kılları gorevını goruyor.. bırde oradaki dudak kısımları cok hassas oldugu ıcın agda gıbı sert maddelere maruz kaldıklarında, kalarda sarkma, içte yırtılmalara sebep oluyormus,ondan bızdekı cogu kadının dudak kısımlarının rengı zamanla pembelıgını kaybeder, kahverengıye donusur, sarkar ve hısssızlesmeye baslar ama bizim gelenegımızde olmadıgı ıcın aldırıyoruz.. acıkcası, dogrusunu onlar yapıyor arkadaslar..

Tuy dokucu kremın sakıncalı oldugunu bılıyorsun değil mi Maviş, kımyasal madde oldugu ıcın hamılelıkte kullanılması cok sakıncalı be arkadasım, bır daha yapma derım.

kızlar makineniz varsa.çok uzatmadan devamlı makineyle alın..hiç acımıyo ve tertemiz.3 aycık sabredin her haftasonu yapın....

Ben onu bı kere yaptım.. neredeyse organsız kalıyordumm herhalde.. nası sıvılce oldu, nası korkunc ıltıhaplanma oldu.. kısıden kısıye degısıyor demek ki..

Su 4. satırdakı sal gıtsın kısmı baan daha acısız.. daha rahat gıbı geldı.. ama doktor oldu kanka.. onu napcass :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…