2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

petrik gecmis olsun canim, uzulme diyetini tam yaptiktan sonra hicbir sorun yok..

fasulyem tazecim ben geliyoruuuummmm, kavunlari kes, buzlari koy rakilaraa, peynirde ezineyse superr...

bak şimdi cnm çekti ben gelsem mi acaba CADIARZU

Ben gelebilirim bak çok sıkıldım otur otur - alem yaparız bizde :içelim:

petrik gecmis olsun canim, uzulme diyetini tam yaptiktan sonra hicbir sorun yok..

fasulyem tazecim ben geliyoruuuummmm, kavunlari kes, buzlari koy rakilaraa, peynirde ezineyse superr...

iyi geceler bende gelcem bendeeeee hazır eşimde evde yokkk bu geceee

Valla ben uykumu da aldım, haydin buradan buyrun cokacimcoook

Norraam, (Tahsildaroğlu) Ezine koyun ! Şu peynir aleminde tek geçerim kendisini. Gel canım =) Kız bana bak, eylülde yapsak mı bi kaçamak delikafadulden

bak yaaaaa tazeecim bayılırım ezine peynirine ama evdede yookk napcaz şimdiiii kocamda yoookk kii onu koşturtsaydım eziineee diee

Ya bişi tespit ettik Onurcuğumla, bilmem fark ettiniz mi, sağda solda gezerken başka hamileler ve yeni anne olmuş kadınlar resmen böyle bi pis pis bakıyorlar mı size de? Böyle bir negatif elektrik alıyorum sanki onlardan?

Bir de erik size de gaz yapıyor mu? Allam yareppim gazman oldum çıktım yaf. Ama vaz geçiyor muyum? Hayır =)))

PENGUEN okuyan kızlar, sizlere şiddetle UYKUSUZ'u da öneriyorum. Leman ya da Lombak falan değil. Zaten Uykusuz'un büyük kısmı eski Penguen çizerleri. Perşembeleri çıkıyor. Es geçmeyin derim. Ben ikisinin de hastasıyım. Birini diğerine değişmem.

Yaf biz de kocalara karşı komşumuz muhabbeti yapmıyoruss yaneeee, adamların yüzü eywallah traslanıyorda.. bızım kukular güneydoğu anadolu dagları gibi girintili cıkıntılı.. kuku dan olmak ta var serde.. derdimis oo... sevgilisine jıletletıyormusmuşşş.. bizimkiler de Sütçü Hasan Amca ya

Bi de kızlar size kaykılayım demiştim ya, 2'den 6'ya kadar 4 SAAT UYUMUŞUM :1shok: . Rüyamda Duman'ın stadyum konserindeydim, kuliste adamlarla birlikteydim :) Valla iyice örtünmüştüm aslında ?

Kesin bir yerler ceryana marus kalmışş, felliii.. saklama kaydirigubbakcemile3 millet bebegını emzırdıgını falan gorur.. bızımkısıne bak -tatlicadiarzu-

Ne demek şekerim, bu arada anladım ki, pek çok açıdan benziyoruz birbirimize :) Evlenelim mi? delikafadulden

Sahane.. kırılma noktası dıye ben buna derimm.. tebrikler :hooray:

Ay cok guldumm Kadriye.. cok yasa sen e mii kaydirigubbakcemile3

Çok çok gecmıs olsun Petrikimmmm... Allahım beterlerınden saklasın.

Esraaa sen hamile misin kuzum. Strecin üstünden sula bakıyım noluyo??? Hay senin büzüşük beynini yiyeyim ben.. Çıkarıp suluyacaksın canımcım...

:roflol: Ay gece gece kopardınıss beni yaaaa

Ayrıntıya gırmesek.. hayallerınızı ustten yazsanız.. fazla adlandırıp, anlamlandırmasanızz... ha hanımlarr.. alla allaa.. bizimkisi de can beaa.. karpuz kabugu degıl kıı.. çatlasın

Valla ben uykumu da aldım, haydin buradan buyrun cokacimcoook

Norraam, (Tahsildaroğlu) Ezine koyun ! Şu peynir aleminde tek geçerim kendisini. Gel canım =) Kız bana bak, eylülde yapsak mı bi kaçamak delikafadulden

millet mevlüt yapar biz toplanalım parti yapalım
ağustos anneleri farkımız olsun dimi

aynen canim, kendisi yiyebildigim tek koyun peyniridir, ama o nasil bir lezzettir, hele buz gibi kavun ve rakiyla birlesince,mmmmcokacimcoook
kacamak icin her zaman ok, ama bebisleri emziriyor olucaz, ammaannn anasondan bisey olmaz, bi gece viyaklamadan uyurlardelikafadulden:içelim:

bak yaaaaa tazeecim bayılırım ezine peynirine ama evdede yookk napcaz şimdiiii kocamda yoookk kii onu koşturtsaydım eziineee diee

AaaAAAaAaA? Ben stok yaparım onu valla. Biri bitmeden diğerini alır koyarım. Her çeşit peyniri severim - yerim ama bunun yeri başka. Dur ben sana 1 dilim keseyim =)

Haydinn iyi geceler topluca.. buguun erken yatıcamm.. yarın benım ıcın buyuk gun.. agda yaptırıcamm.. güç toplamam lazımm.. umarım kazasız belasız atlatırım, opüldünüss..

ya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-

canım biz belirledik - 17 ağustos olacak bir aksilik çıkmazsa - hastane de aynı zaten - hadi sizde kakrarlaşttırın artık :) kızlarımızı beşik kardeşi yapalım

benim doktor gün vermemekte kararlı gibi bende 2 ay sonra sorucam ama hiç belli olmaz belki kızım sürprizde yapabilir :))

AaaAAAaAaA? Ben stok yaparım onu valla. Biri bitmeden diğerini alır koyarım. Her çeşit peyniri severim - yerim ama bunun yeri başka. Dur ben sana 1 dilim keseyim =)

turkiye'den gelirken usenmeyip getirdigim en onemliler arasindadir tabii yufkadan sonracokacimcoookkaydirigubbakcemile3

biri bana dur desin kaşık kaşık sarelle yıyorum.hep sizin yuzunuzden gecen bahsettiniz ondan beri canım cekiyordu durduramadım bugun artık aldım ve y,yorum zaten kociş yok tek başıma sinirden kaşıklıyorum gitsin...

millet mevlüt yapar biz toplanalım parti yapalım
ağustos anneleri farkımız olsun dimi

Hahahah :)) Tabe, neden olmasın?

Tabi canım, hem alışsın sıpa. Rakıyı dikip, sonraki 24 saat boyunca sütümüzü sağar dökeriz. Eski stoklardan da dayarız biberona... Tamamdıııır =))

EVRİM gene kopardın beni kızım yaaa =) Şeniz yarın benimsin program yapma

benim doktor gün vermemekte kararlı gibi bende 2 ay sonra sorucam ama hiç belli olmaz belki kızım sürprizde yapabilir :))

aaa döverim ben o doktoru klava: Aman yapmasın sürpriz felan gününde gelsin canım sen öyle düşün öyle olsun Sürpriz olursa elin ayağına dolaşır hem sen okadar yoldan geleceksin Bilmiyorum normal mi düşünüyosun ama eyer sezeryense haziranda gittiğinde tarihi belirleyin bence için rahat olur en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…