belkide bu aldığın şeker hapları şekerini dengeliyo diye yaptırmamıştır
28. hafta geç değil sanırım
bana da çok erken yapıldı gibi geliyo banada 21. haftada yapıldı 50 gr yükleme- herkes kafasına göre yaptırıyo valla bende anlamadım
cnm senin SAT 17 kasım mı???
bak şimdi cnm çekti ben gelsem mi acaba CADIARZU
Ben gelebilirim bak çok sıkıldım otur otur - alem yaparız bizde :içelim:
petrik gecmis olsun canim, uzulme diyetini tam yaptiktan sonra hicbir sorun yok..
fasulyem tazecim ben geliyoruuuummmm, kavunlari kes, buzlari koy rakilaraa, peynirde ezineyse superr...
iyi geceler bende gelcem bendeeeee hazır eşimde evde yokkk bu geceee
evet sat 17 kasım neden?
Gözlerim faltaşı gibi açık şekilde okuyorum yazdıklarınızı. Ağda mı:1shok:Manikür mü:1shok:Saç yaptırmak mı:1shok:Ay ben sağ salim hastaneye yetişeyim de, varsın don atletle görsünler beni daha neler:1no2:
Kuku kısmına gelince, ben haftalardır sevgilime jiletletiyorum, çok da memnunum kendisinden:hooray:O benim en yakınım. Anneme bile gösteremem, utanırım. İyi günde kötü günde birbirimize destek olmak üzere çıktık bu yola. Şu anda benim zor günüm ve o bana seve seve yardımcı olmaya çalışıyor elinden geldiğince. Karizma falan çizilmez korkmayın. Garibim, öyle korkuyor ki biryerimi incitecek diye. Sanki ameliyat yapıyor adamkaydirigubbakcemile3 Bu da yeni sloganımız ha:hooray:Süpersin dünürümŞeniz
Bi de kızlar size kaykılayım demiştim ya, 2'den 6'ya kadar 4 SAAT UYUMUŞUM :1shok: . Rüyamda Duman'ın stadyum konserindeydim, kuliste adamlarla birlikteydim :) Valla iyice örtünmüştüm aslında ?
Ne demek şekerim, bu arada anladım ki, pek çok açıdan benziyoruz birbirimize :) Evlenelim mi? delikafadulden
ah canım sakın sancılar fazla sıklaşmadan gitmeyin derim hastaneye benim salak kocam sabah uyandıgımda wc gittim baktım çamaşırımda kahvergi bir akıntı olmuş oda gördü hah dedi dogurcan galiba hadi hastaneye gidiyoruz dedi çantalarımda annemdeydi hemen bir ön sokakta annemin evi uydum herifin lafına sancım yok düştük yollara annem hayırdır dedi dr gidiyoruz dedim gittik hastaneye beni doguma aldılar 1 cm açıklık var girdim bir kere çıkarırlarmı daha hastaneden gelen parmakladı giden parmakladı dr lar yol geçen hanı gibi birde bagıran karılar yokmu bir korktum dogurcam varsada doguramadım taki ertesi sabaha kadar.
bu sefer son dakikaya gitmiycem hastaneye evimde oturucam valla
İyi akşamlar herkese,
bugün sabah 9 dan 4 e kadar hastanedeydim
oğluşum 900 gr olmuş maşallah kuzumai ağzını açıp kapatıyordu, dr. bak suyundan içiyor dedi çok şirindi birde resim aldık yarın eklerim bebişimin herşeyi normal çok şükür
gelelim anasına : ))
Açlık -93 1. saat - 228 2. saat - 177 3. saat - 164
saatlerce ..........
Esraaa sen hamile misin kuzum. Strecin üstünden sula bakıyım noluyo??? Hay senin büzüşük beynini yiyeyim ben.. Çıkarıp suluyacaksın canımcım...
petrik gecmis olsun canim, uzulme diyetini tam yaptiktan sonra hicbir sorun yok..
fasulyem tazecim ben geliyoruuuummmm, kavunlari kes, buzlari koy rakilaraa, peynirde ezineyse superr...
Valla ben uykumu da aldım, haydin buradan buyrun cokacimcoook
Norraam, (Tahsildaroğlu) Ezine koyun ! Şu peynir aleminde tek geçerim kendisini. Gel canım =) Kız bana bak, eylülde yapsak mı bi kaçamak delikafadulden
Norraam, (Tahsildaroğlu) Ezine koyun ! Şu peynir aleminde tek geçerim kendisini. Gel canım =) Kız bana bak, eylülde yapsak mı bi kaçamak delikafadulden
bak yaaaaa tazeecim bayılırım ezine peynirine ama evdede yookk napcaz şimdiiii kocamda yoookk kii onu koşturtsaydım eziineee diee
1gün öndesinaynı gün doğurursak hiç şaırmam zaten hastanede aynı kaydirigubbakcemile3
canım biz belirledik - 17 ağustos olacak bir aksilik çıkmazsa - hastane de aynı zaten - hadi sizde kakrarlaşttırın artık :) kızlarımızı beşik kardeşi yapalım
AaaAAAaAaA? Ben stok yaparım onu valla. Biri bitmeden diğerini alır koyarım. Her çeşit peyniri severim - yerim ama bunun yeri başka. Dur ben sana 1 dilim keseyim =)
millet mevlüt yapar biz toplanalım parti yapalım
ağustos anneleri farkımız olsun dimi
aynen canim, kendisi yiyebildigim tek koyun peyniridir, ama o nasil bir lezzettir, hele buz gibi kavun ve rakiyla birlesince,mmmmcokacimcoook
kacamak icin her zaman ok, ama bebisleri emziriyor olucaz, ammaannn anasondan bisey olmaz, bi gece viyaklamadan uyurlardelikafadulden:içelim:
benim doktor gün vermemekte kararlı gibi bende 2 ay sonra sorucam ama hiç belli olmaz belki kızım sürprizde yapabilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?