2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

herkese gunaydınnnn

hava bugun kapalı meteor 25 derece diyor ama epey serin aslında. haftasoun istanbul için 29 diyor insallahhhhh

herkese günaydın kızlar yorucu bi geceden sonra burdayım yaa bacak kıraplarından uyuyamıyorum ayın 20sinde gideceğim doktora acaba dahamı erken gitsem sizdede çok oluyormu kıraplar?

cnm kaç gündür kıpraşmıyodu bbebişin bende de geçen hafta oldu...gece yatıp uyuduğum sırada eşim elini karnıma koymuş tam uykuya dalma sırasında karnım yamulmuş şeil değiştirmiş ,,eşim sabah kalktığımda anlatıyo çok kortum diyo noluyo diye,,,e tabi benim bişiden haberimn yok top atsalar duymam gün içinde kıpraşmalar oluyo ama öle sert hareketler daha görmedim geceleri uyumuyolar sanırımkaydirigubbakcemile2

herkese günaydın kızlar yorucu bi geceden sonra burdayım yaa bacak kıraplarından uyuyamıyorum ayın 20sinde gideceğim doktora acaba dahamı erken gitsem sizdede çok oluyormu kıraplar?

cnm magnesyum kullanıyonmu dinlenince geçmiyomu

tuana da söylemiş zaten..kastaki kasılmaysa bahsettiğin magnezyum verir doktorun sana da.

cnm magnesyum kullanıyonmu dinlenince geçmiyomu
yok canım kullanmıyorum sanırım bu gittiğimde verir yada artık akşam evinemi gitsem hemen 1 üst katımda ama kırap öle bi girioki sabahlarıda bacaklarımı gergin hissediyorum gece girdiği zmn bi fırlıyorum yataktan ayaklarımın üstünde durunca açılıo hiç bacağımı uzatıp yatamıorum dinlensemde aynı canım dün hiç bi iş yapmadım yinede gece çok kırap girdi:uhm:

maşallah maşallah1,5 kilo olmuş gözünaydın canım

bebeğine maşallah.şeker içinde geçmiş olsun.neyseki diyetle çözülecek bi sorun

Oyy daha bitmedi geçmiş, son 10 sayfa kaldı ha gayret

aidaa ben çok hurma yiorum 4-5 günden beri yemiorum. bitti hurmam ama günde 4-5 tane yiorum. ondan olur mu ki .

Lalcim hurma kasılmaları arttırırmış, hatta 9. ayda bol bol yiyin ki doğum rahat olsun diyorlar. Hurmaya ara ver bence. En azından dene bakalım kasılmalarında azalma olacak mı?

Ay şu sayfayı bir ben okuyamadım. Moderatörler kaldırmışlar hemen. Umarım doğumdan sonra ağır depresyonlar yaşamayız.

O ne, o ne :uhm: Ben kaçırdım neremize sürüyos??

Teşekkür ederim. Valla sanırım öyle olacak, cuma idrar kültürü sonucunu alacağım. Bakalım ne diyecek doktor.. Ya antibiyotik, ya fitil diye tahmin ediyorum.

Tazecim geçmiş olsun. Enfeksiyonlar azdı. Çorapsız dolaşmamaya çalış. Ben de çok sıcak diye çıplak ayak dolaştım, yedim fitili oturdum sonunda.

dogumdada temizliolarmıs galiba kızlar ya oyle bisiler okumustum ama ben istemem ozaman . hazır temiz gitmeliyim hatta ayaklarım pedikurlu olsa hic fena olmaz saclar fonlu :)

Evet benim birkaç arkadaşım var. 9 ay aman temiz gidelim diye ağda yaptırıp, doğuma hazırlıksız yakalanmışlar. Hemşireler jiletle temizlemiş. Hemşirelerin tavrıyla ilgili farklı tecrübeler var :) bir arkadaşımınkini hatur hutur kanatarak kesmişler, başka bir arkadaşıma çok iyi davranmışlar, (sakın utanma olur böyle şeyler diye) onu rahatlatmaya çalışmışlar. Benim de ödüm kopuyor hazırlıksız yakalanırsam diye.

Altıma yapıyordum gülmekten, dar attım kendimi tuvalete. :roflol: sırnaşık şey

bak beyin firtinasi diye ben buna derim, super fikirler cikiyor, kahrolsun agdali kel kuku, yasasin boncuklu kokos kuku:lepi:

:roflol: :roflol: Formunuzdasınız kızlar.

bence doguma yakin her dusta jilet yapicaz, bende onu dusunuyordum, temmuzun 2. haftasindan itibaren her dusta jielt yapilicak agda yapamazsam

Ben de senin gibi düşündüm ama Evrişin dediği gibi, göbüş büyüyünce kim yapacak?? Bir arkadaşımınkini kocası alıyordu ama ben istemem... Ağdacıya gitcem galiba:uhm:

Tabe canım.. dusta jıletını kım yapcek, o konuda da aydınlatırsan sefınırımm... dız kapaklarını bıle goremeyeceksın o zamanda.. yemişimm ben boyle ısınn......... taaaaaaaaaaa...................

Aynen katılıyorum. :içelim:

günaydınnn..

yahu geçmişi okudumda evde kendi başıma kahkahalarla güldüm ya.. evriş burko tazeburcu aman yarabbim kızım siz felaketsiniz ya biri tenis topu koy demiş diğeri hasan amca yoluyo falan ilahi kılar çok yşayın emi...

valla genital bölge temizliğinde agda konusunda sanırım son dönemlerdeyim bende göremiyorum ama tualet pozisyonunda oturunca süper oluyor tavsiye ederim..kuaföre aldırma konusunda ben temiz güvenebileceğim bi yer arıyorum dogum öncesi için yoksa asla göstermem başkasına...eltimin gittiği bi yer var ama gitmem tanıdıklarımın gittiği yere çünkü agdacı kızlar dedikoduyu sevr düşünsenize eltime benim pıtışımdan bahsedermiş... benim böle takıntılarım var temizlikçimde hep onlarınkinden farklı tutarım sonra benm evimde yada onun evinde ne var ne yok anlatır...

her neyhse bakalım gun ola hayr ola..

gypsm esramm ayybende diodum bu kız nie hiç annesine gitmio meger uzakdaymış biz alıştık ama bu hamilelik beni mahvetti sürekli aglıyorum annem babam için ablalrım abim ve yiğenlerim aklıma gelincede gözyaşlarım engel tanımıyor..!hadi gözün aydın...

yahu bizim burda hava kapalı falan değil güneşli hemde nasıl varya evde tüm camlar açık balkon kapısı dahil....

magnezyum rahatlatıyor canım..ben gece boyunca kramp girdiğini sabah back kaslarımdaki ağrıdan anlıyorum..en kötüsü de şöyle rahat rahat gerinemiyorum anında kramp giriyor taş gibi oluyor bacak kaslarım.bir de popo ağrısı var o hepsinden acı.

canım evet bende senin gibi sabah uyanıncaşöle bir gerneşiiim diorum zehir oluyor bendede sırtımla sağ göğsümün altı ağrıyor ama bun çağresi yokmuş geceleri kapıların kenarına sürüyorum sırtımı arada eşim uyanım o masaj yapıo bazen ağlıyorum artık ağrısından ama gelecek aylar daha çok ağrıyacakmış bünyem bebeği taşıyamıomuş bebege göre zayıf ve kemikliymişim

günaydın kızlar oku oku bitmiyor beee amma kaynatmışsınız akşam.....

ağdalardan, jiletlerden bahsedilmiş,
rakı peynir muhabbeti yapılmış vs...
petrikcim şekerin yüksek çıkmış geçmiş olsun, diyetle herşey yoluna girer merak etme, benim bir tanıdğım 2 çocuğundada insülün vurunmak zorunda kaldı şükür çocukları çok kocaman oldular büyüdüler çokta zekiler doğumdan sonra herşey yoluna girer merak etme.....
dr. a gidenler gözünüz aydın darısı bizim başımıza kızımı çok özledim ama daha çok var şafak 9 gün....

canım ya sen kaç kiloyla hamile kaldın? kaç kilo aldın boyun kaç ayrıca..haftamız aynı bu arada.

bu aralar sırt ağrısı bende hat safhada şimdi pc başında otururken bile ağrıyor, akşam masada yemek yerken, ne bilim tv seyrederken bile ağrıyor ya bir öneriniz varmı bu ağrılar için.....

benim de dokuz gün sonra randevum..bu günü saymıyorum tabi

milkçiğim kelin ilacı olsa başına sürermiş..yemek yemek işkence oluyor..bazen tabağı ağzımın altına tutup dimdik oturuyorum..gülüyorlar bana.en az sabah ağırıyor..gece dinlenmiş olduğum için..ama gün ilerledikçe ağrı da artıyor..şu an mesala sol tarafıma ayrılda gel modundayım yani.

canım ya sen kaç kiloyla hamile kaldın? kaç kilo aldın boyun kaç ayrıca..haftamız aynı bu arada.
canım ben 52 le hamile kaldım şimdi 61 kiloyum boyumda 1.77 canım sen de durum nasıl boy kilo filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…