Günaydııın güzel anneler. Geçmişi okumaya başlayayım yavaş yavaş. Kızımın hareket etmemesinden rahatsızdım ya teyzeleri dün akşam kızımla oynaşmaktan uyuyamadım. Geç saate kadar kıpır kıpır dolandı durdu. :ecrin_bebek: Acaba çocukcağız geç saatlerde kıpırdanıyordu da ben uyuduğum için hissetmiyor muydum:uhm: Neyse, bugün mutlu ve enerji doluyuz.:dance: :teytey: Sizler napmışınız bir bakayım.
.
herkese günaydın kızlar yorucu bi geceden sonra burdayım yaa bacak kıraplarından uyuyamıyorum ayın 20sinde gideceğim doktora acaba dahamı erken gitsem sizdede çok oluyormu kıraplar?
herkese günaydın kızlar yorucu bi geceden sonra burdayım yaa bacak kıraplarından uyuyamıyorum ayın 20sinde gideceğim doktora acaba dahamı erken gitsem sizdede çok oluyormu kıraplar?
cnm magnesyum kullanıyonmu dinlenince geçmiyomu
yok canım kullanmıyorum sanırım bu gittiğimde verir yada artık akşam evinemi gitsem hemen 1 üst katımda ama kırap öle bi girioki sabahlarıda bacaklarımı gergin hissediyorum gece girdiği zmn bi fırlıyorum yataktan ayaklarımın üstünde durunca açılıo hiç bacağımı uzatıp yatamıorum dinlensemde aynı canım dün hiç bi iş yapmadım yinede gece çok kırap girdi:uhm:cnm magnesyum kullanıyonmu dinlenince geçmiyomu
maşallah maşallahgünaydın fıstık annişler ve tatlı bebişleri....geçmişi okudum ama hepsine direk cevaplar yazmam çok uzuun sürecek. sıkıntılı anlarınızı okuduğıumda sizin kadar üzülüp bebeişlerinizle ilgili güzel haberlerinizi aldıkçada bi o kadar da sevindiğimi bilmenizi isterim..
teyzeleri benim oğluşumda dün kontrole gittik. 28+1 haftamızdyız. şeker yüklemesi yapıldı 117 çıktı ondan yırttık:) sonra bi kaç kan tahlilim yapıldı. ellerimde ve gece yatarken kalçalarımda ağrılı diyebileceğim kadar fazla uyuşmalarım olduğunu söylemiştim doktorma. neyse kanda ters bişeyler olmadığını ama yinede rahatlatması için magnezyum hapı yazdı.. sizlerdede bunu kullanan oldumu?
bu arada Doruk umuz 1500 gram olmuş yaa inanamadım birden kilo almış. en son 24. haftada 450 gramdı. boyumuzu ise bilmiyorum malesef doktorum bunu ölemiceni söyledi.
bebişim başıda ultrasonda 28+5 günlük çıkıyo bacak ölçümünde ise 28+0 veriyo. yani başımız 5 gün önde gidiyo sürkli. kızlar yaa ben normal doğum istiyorum ama bu başımız başımıza bi iş açmasa bari
İyi akşamlar herkese,
bugün sabah 9 dan 4 e kadar hastanedeydim
oğluşum 900 gr olmuş maşallah kuzumai ağzını açıp kapatıyordu, dr. bak suyundan içiyor dedi çok şirindi birde resim aldık yarın eklerim bebişimin herşeyi normal çok şükür
gelelim anasına : ))
Açlık -93 1. saat - 228 2. saat - 177 3. saat - 164
saatlerce aç kaldım sıkıntıdan patladım oturmaktan kalçam ağrıdı, doktorum gezme demişti meğer açlıktan bayılmıyayım diye söylemiş,
sonuç çok yüksek değerler hemen diyetisyene gittim şansıma boş vakti vardı, ESRAKO nun diyet listesine benzer bir diyet programım varr 1800 kalorilik, şeker ölçüm cihazı alıcam sabah öğle akşam aç ve tok karnına ölçüp not alıcam 1 hafta içinde değerler düşmezse insülin kullanmam gerekirmiş umarım insüline gerek kalmaz, doktorum panikledi çok ciddi sakın boşverme dedi, hiç boşverirmiyim oğluşumun hipoglisemi olma ihtimali var şekerim düşmezse, biraz moralsizdim bugün ama şimdi iyiyim diyet listem kötü değil aç kalmam, canımın çektiği herşeyi tada biliyorum ama ölçülü, 2 top dondurma yersem yarım saat yürümem gerekirmiş, böyle işte şimdi geçmişi okuyayım
anladım canım 20sinde rutin kontrolüm var ozmn verir sanırımtuana da söylemiş zaten..kastaki kasılmaysa bahsettiğin magnezyum verir doktorun sana da.
aidaa ben çok hurma yiorum 4-5 günden beri yemiorum. bitti hurmam ama günde 4-5 tane yiorum. ondan olur mu ki .
kızlar, ben JENNY nin gönderdiği "iyi ki sezeryan olmuşum" diyenler topiğindeki tartışmalara dalmışım. insanlar ne kadar saldırganlaşabiliyorlar demek ki doğumdan sonra ruh halimiz bu kadar bozulacak mı bizim de....
BABY, senin şu zeytinyağı tavsiyeni çok tuttum. ben büyüklerin bu tarz önerilerini ciddiye alıyorum, gerçekten bi bildikleri oluyor. ben de normal doğum istediğim için son ay zeytinyağı içeceğim ve de süreceğim. sağol canım
Teşekkür ederim. Valla sanırım öyle olacak, cuma idrar kültürü sonucunu alacağım. Bakalım ne diyecek doktor.. Ya antibiyotik, ya fitil diye tahmin ediyorum.
dogumdada temizliolarmıs galiba kızlar ya oyle bisiler okumustum ama ben istemem ozaman . hazır temiz gitmeliyim hatta ayaklarım pedikurlu olsa hic fena olmaz saclar fonlu :)
olamaz yaaa bir sürü alıntı yaptım hepsi gitti....ağlamak istiyorum..özet olarak şöyleydi
1-denize gitmek için çete kuranları şiddetle kınamış ve evrişimin safında olduğunu belirtmişti..ulen biz batmanlarda yanacağız 50 dercelerde..izin yok bişe yok.
2- zeytinyağını karından başlayıp döt deliğine kadar sürme noktasına getiren esra sözüm sana çek anam kıspetini yağla her yerini güreş tut diğer arkadaşlarla.
3- ağda işinde ceviz büyüklüğündeki açıklığı gören ebe ruhlu kukucuya ve cesur anne adayına çüşşşşşşş demek istiyorum.
4.sevgili nora ben geçen ay boy aynası eşliğinde gerçeklerştirdim o etkinliği..asla gitmem kuaföre falan..mikrop kaparım diye korkarım..evde antiseptik solüsyonumla yapıyorum .ayrıca temmuzdan itibaren açıcam jilet sezonunu..oooo shit diyorum..sonrasında uğraş dur artık..
başka bir alternatif de şu olabilir..sal gitsin anam yüzünü kapatırsın kukudan da tanımazlar seni nasılsa..nasıl fikir.
bak beyin firtinasi diye ben buna derim, super fikirler cikiyor, kahrolsun agdali kel kuku, yasasin boncuklu kokos kuku:lepi:
bence doguma yakin her dusta jilet yapicaz, bende onu dusunuyordum, temmuzun 2. haftasindan itibaren her dusta jielt yapilicak agda yapamazsam
Tabe canım.. dusta jıletını kım yapcek, o konuda da aydınlatırsan sefınırımm... dız kapaklarını bıle goremeyeceksın o zamanda.. yemişimm ben boyle ısınn......... taaaaaaaaaaa...................
yok canım kullanmıyorum sanırım bu gittiğimde verir yada artık akşam evinemi gitsem hemen 1 üst katımda ama kırap öle bi girioki sabahlarıda bacaklarımı gergin hissediyorum gece girdiği zmn bi fırlıyorum yataktan ayaklarımın üstünde durunca açılıo hiç bacağımı uzatıp yatamıorum dinlensemde aynı canım dün hiç bi iş yapmadım yinede gece çok kırap girdi:uhm:
canım evet bende senin gibi sabah uyanıncaşöle bir gerneşiiim diorum zehir oluyor bendede sırtımla sağ göğsümün altı ağrıyor ama bun çağresi yokmuş geceleri kapıların kenarına sürüyorum sırtımı arada eşim uyanım o masaj yapıo bazen ağlıyorum artık ağrısından ama gelecek aylar daha çok ağrıyacakmış bünyem bebeği taşıyamıomuş bebege göre zayıf ve kemikliymişimmagnezyum rahatlatıyor canım..ben gece boyunca kramp girdiğini sabah back kaslarımdaki ağrıdan anlıyorum..en kötüsü de şöyle rahat rahat gerinemiyorum anında kramp giriyor taş gibi oluyor bacak kaslarım.bir de popo ağrısı var o hepsinden acı.
canım evet bende senin gibi sabah uyanıncaşöle bir gerneşiiim diorum zehir oluyor bendede sırtımla sağ göğsümün altı ağrıyor ama bun çağresi yokmuş geceleri kapıların kenarına sürüyorum sırtımı arada eşim uyanım o masaj yapıo bazen ağlıyorum artık ağrısından ama gelecek aylar daha çok ağrıyacakmış bünyem bebeği taşıyamıomuş bebege göre zayıf ve kemikliymişim
günaydın kızlar oku oku bitmiyor beee amma kaynatmışsınız akşam.....
ağdalardan, jiletlerden bahsedilmiş,
rakı peynir muhabbeti yapılmış vs...
petrikcim şekerin yüksek çıkmış geçmiş olsun, diyetle herşey yoluna girer merak etme, benim bir tanıdğım 2 çocuğundada insülün vurunmak zorunda kaldı şükür çocukları çok kocaman oldular büyüdüler çokta zekiler doğumdan sonra herşey yoluna girer merak etme.....
dr. a gidenler gözünüz aydın darısı bizim başımıza kızımı çok özledim ama daha çok var şafak 9 gün....
canım ben 52 le hamile kaldım şimdi 61 kiloyum boyumda 1.77 canım sen de durum nasıl boy kilo filancanım ya sen kaç kiloyla hamile kaldın? kaç kilo aldın boyun kaç ayrıca..haftamız aynı bu arada.
benimde oğlumu görmeye 6 günüm kaldı:))benim de dokuz gün sonra randevum..bu günü saymıyorum tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?