ya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-
AaaAAAaAaA? Ben stok yaparım onu valla. Biri bitmeden diğerini alır koyarım. Her çeşit peyniri severim - yerim ama bunun yeri başka. Dur ben sana 1 dilim keseyim =)
Alıcam. manuel mi, elektrikli mi? Bilmem, kullanan arkadaşlarım vardı, sormam lazım...
şimdi bu pompayı siz napacaksınız - anlatın biraz şu bişey bilmez insana- yani zaten her an bebeğin yanında olmicaz mı - neden sütü biyerde saklama ihtiyacı duyacaz ki?
bide hangi marka, manuel daha iyi diyorlar ama bi suru marka var karar veremiyorum, kimisi dogumdan once al diyor, hastanede bile gerekebilirmis...
tecrübeli annelere...
bebeğin göbeği düşene kadar bağlanan göbek bandı oluyor...halen onlar mı kullanılıyo? sizler neler yapmayı planlıyorsunuz? alcaksak kaç tane almalı?
evriş kız tüy dökücü kremde mi zararlı ama ben prospektüsünü okudum öle bişey yazmıyodu
İyi akşamlar herkese,
bugün sabah 9 dan 4 e kadar hastanedeydim
oğluşum 900 gr olmuş maşallah kuzumai ağzını açıp kapatıyordu, dr. bak suyundan içiyor dedi çok şirindi birde resim aldık yarın eklerim bebişimin herşeyi normal çok şükür
gelelim anasına : ))
Açlık -93 1. saat - 228 2. saat - 177 3. saat - 164
saatlerce aç kaldım sıkıntıdan patladım oturmaktan kalçam ağrıdı, doktorum gezme /üşmezse insülin kullanmam gerekirmiş umarım insüline gerek kalmaz, doktorum panikledi çok ciddi sakın boşverme dedi, hiç boşverirmiyim oğluşumun hipoglisemi olma ihtimali var şekerim düşmezse, biraz moralsizdim bugün ama şimdi iyiyim diyet listem kötü değil aç kalmam, canımın çektiği herşeyi tada biliyorum ama ölçülü, 2 top dondurma yersem yarım saat yürümem gerekirmiş, böyle işte şimdi geçmişi okuyayım
bende pko denen bir hastalık var tedavi ile gebe kaldım kullandığım ilaçlardan biride şeker hapıydı ve hamile kaldıktan sonrada devam etmem gerektiğini söyledi doktorum doğurana kadar kullanıcam yani( benden başka kullanan arkadaşımda yok galiba aynı hastalıkla boğuşan arkadaşlarda var ama kullanan yok demek ki benim bünyem farklı
İstersen sen Hasan amcaya yaptır kardeşim aaaaYaf biz de kocalara karşı komşumuz muhabbeti yapmıyoruss yaneeee, adamların yüzü eywallah traslanıyorda.. bızım kukular güneydoğu anadolu dagları gibi girintili cıkıntılı.. kuku dan olmak ta var serde.. derdimis oo... sevgilisine jıletletıyormusmuşşş.. bizimkiler de Sütçü Hasan Amca ya
Ayrıntıya gırmesek.. hayallerınızı ustten yazsanız.. fazla adlandırıp, anlamlandırmasanızz... ha hanımlarr.. alla allaa.. bizimkisi de can beaa.. karpuz kabugu degıl kıı.. çatlasın
Benim 2 bebeği olan bir arkadaşım var. Mümkünse hiç kullanma, bebeği memeden soğutma dedi. Biberondan kolay kolay emebildiği için meme zor geliyormuş sonra bebeğe. Ben de araba kullanmayı öğreneceğim, gidip geleceğim diye planlıyorum bakalımCADIARZUya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-
Hahahah :)) Tabe, neden olmasın?
Tabi canım, hem alışsın sıpa. Rakıyı dikip, sonraki 24 saat boyunca sütümüzü sağar dökeriz. Eski stoklardan da dayarız biberona... Tamamdıııır =))
EVRİM gene kopardın beni kızım yaaa =) Şeniz yarın benimsin program yapma
canım hayırdır merak ettım nıye alttan muayene oldun,bı sorunmu vardı? altan muayene için bıraz erken geldı sankı bana da ondan sordum
Ya bişi tespit ettik Onurcuğumla, bilmem fark ettiniz mi, sağda solda gezerken başka hamileler ve yeni anne olmuş kadınlar resmen böyle bi pis pis bakıyorlar mı size de? Böyle bir negatif elektrik alıyorum sanki onlardan?
Bir de erik size de gaz yapıyor mu? Allam yareppim gazman oldum çıktım yaf. Ama vaz geçiyor muyum? Hayır =)))
ya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-
delikafadulden ay ne bilim bende olmaz strecin üstünden die düşündüm hatta denedim senden cvp alamayınca strec ıslandı değiştirmek zorunda kaldım :roflol: tam büzüşük beyinli oldummmm kafamçokkarıştıEsraaa sen hamile misin kuzum. Strecin üstünden sula bakıyım noluyo??? Hay senin büzüşük beynini yiyeyim ben.. Çıkarıp suluyacaksın canımcım...
ayyyy sana sonuna kadar katılıyorum harika bi tespit özellikle yeni anneler çocuğu arabada felan gezdirenlerr görmemiş gibi göbeğime bakıyoo kıl oluyorum yaa manyakmı ne acaba kendi dönemini düşünüp kıyasmı yapıyolar anlamadımki tip tip bakıyolar adamlar diil hep karılar bakıyooo :mymeka:Ya bişi tespit ettik Onurcuğumla, bilmem fark ettiniz mi, sağda solda gezerken başka hamileler ve yeni anne olmuş kadınlar resmen böyle bi pis pis bakıyorlar mı size de? Böyle bir negatif elektrik alıyorum sanki onlardan?
Bir de erik size de gaz yapıyor mu? Allam yareppim gazman oldum çıktım yaf. Ama vaz geçiyor muyum? Hayır =)))
sağol canım yaa evet çok zor olmalı bizimkilerde ev yaptırdı orda inşaat işi bilmemne kaç ay kaldılar hatta ekimde gittilerde ben dayanamadım aralıkta gittim bide o zamanlar mide bulantılarım oluyodu yemek yapamayıdoum aç kalmamak için gitmiştim delikafadulden valla tam 5 ay oldu göremiyorum anacımııı,aslında ben babama daha düşkünüm genel olarak ama bu gebelikten sonra anneme acayip düşkün oldum özler oldummm bizdee anne olcaz diye sanırım..gunaydın gypsyyy
sukur kavusturana walla napalım dusunup dusunup aglıoz yada bol bol msnde kamerada konusuyoz bisekilde yerini doldurmaya calısıoz ama olmuyo tabi bunada cok ama cok sukur...
tıpta utanma yok ama bizde var..ne olacak bakalım.en son alternatifi cok tuttumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3en son care onu deniycem zaten nasil olsa burdaki doktorlar alisik, ayiplamazlar, hem tipta ayip olmaz canim, hatta bikac boncuk takarim dekor olurkaydirigubbakcemile3
hee bir de osorun var..ayna da koyamayız..ıslanır..ağdaya ve boy aynasına devam artık..ne bitmez çilemiz varmış yaaa..son anda acil bir durum olursa jiletlerim artık.Tabe canım.. dusta jıletını kım yapcek, o konuda da aydınlatırsan sefınırımm... dız kapaklarını bıle goremeyeceksın o zamanda.. yemişimm ben boyle ısınn......... taaaaaaaaaaa...................
benim bir arkadaşım hep eşine yaptırdı ağdayı.Eşime yaptırsam ayıp mı olur??? ya da banyoya koccaman bi ayna koydurayım şimdiden..
biraz araştırdım öyle suyum geldi hemen doğuruyorum olayı olmuyormuş..normal doğum eylemi bir kaç gün dürüyormuş..hani sancım başladı sıklaştı falan..nisan annelerine baktım..sancıları başlamış hala topikte yazıyorlardı..doktor yönlendirir büyük ihtimalle..sezeryan olacakların zaten günü belli olur...ama insan yine de tedirgin oluyor tabi..z mı gördük türk filmlerinde arabada doğuranları..kendimizi iyi gözlemlememiz lazım.telkırma cocuklar annelerini bakımlı gorsun dimi :)))
benim merak ettigim su ; suyumuz gelincemi dr a gitcez nişan gelincemi nezaman sancılar 3dk da 1e dusuncemi . hastane koselerinde sancı cekmektense sancınızı evde cekin oyle gidin diolar bi akıl verin su buzusuk beyinliye :)
delikafaduldenyedim seni bu sefer pisssssKarizmanı yiyimmm senin yaaa.. önüne tenıs coraplarından koysaydın barı.. boslugu doldururdun.. ha o goruntude gorseydı.. bak o zaman nası renklenırdı hayatınızzz delikafadulden
biliyorum o kremi ama zararlı o..kısa bir lazer maceramız olmuştur..piyasada eczanelerde emla diye bir krem var...lazer epilasyoncular onu öneriyolar..epilasyona gitmeden yarım saat önce sürüyomuşsun hafif uyuşuyomuş...amma velakin bizim için zararlımı onu bilemem..bile biri varsa hemen konuşsun...
demek şeker kız oldun sen de..neyse fit olacaksın en azından..dondurma işi sakatmış ama..ben hergün 2 top yiyiorum ama yürüyemeyecek kadar sakatım şu aralar..bakalım bende de çıkarsa..dondurmadan vazgeçebilirmiyim..yarım saat hem yürüsem bittikçe de dondurma alsam yollardan olma mı?İyi akşamlar herkese,
bugün sabah 9 dan 4 e kadar hastanedeydim
oğluşum 900 gr olmuş maşallah kuzumai ağzını açıp kapatıyordu, dr. bak suyundan içiyor dedi çok şirindi birde resim aldık yarın eklerim bebişimin herşeyi normal çok şükür
gelelim anasına : ))
Açlık -93 1. saat - 228 2. saat - 177 3. saat - 164
saatlerce aç kaldım sıkıntıdan patladım oturmaktan kalçam ağrıdı, doktorum gezme demişti meğer açlıktan bayılmıyayım diye söylemiş,
sonuç çok yüksek değerler hemen diyetisyene gittim şansıma boş vakti vardı, ESRAKO nun diyet listesine benzer bir diyet programım varr 1800 kalorilik, şeker ölçüm cihazı alıcam sabah öğle akşam aç ve tok karnına ölçüp not alıcam 1 hafta içinde değerler düşmezse insülin kullanmam gerekirmiş umarım insüline gerek kalmaz, doktorum panikledi çok ciddi sakın boşverme dedi, hiç boşverirmiyim oğluşumun hipoglisemi olma ihtimali var şekerim düşmezse, biraz moralsizdim bugün ama şimdi iyiyim diyet listem kötü değil aç kalmam, canımın çektiği herşeyi tada biliyorum ama ölçülü, 2 top dondurma yersem yarım saat yürümem gerekirmiş, böyle işte şimdi geçmişi okuyayım
şarkı söylemeyi anladım billlur gibi bir sesin olabilir ama bu yüzme işi fazla fanteziye gir miyor mu?Ayça maşallah kuzuna
ne gıcıkmış patronların insan yardım için bile ssk yı yapar ama onlar tazminatı düşünüyorlarmış ne kdar çıkarcılarü başka bfirmada başlatman iyi olmuş, ben patronlarla konuştum ssk konusunda yardımcı olacaklar
100 grlık testi şeker kız oldum kesinleşti diyet yapıyoruz, iyi yanı çok kilo almicam :)
Ays ne gıcıkmış verseydin cevabını, ne hakkı var moral bozmaya kılpaçino diyorum ben böylelerine
geçmiş olsun bol su iç geçer
bugünkü 3 saatlik bekleyişimi Penguenle geçirdim vakit çabuk geçti onunla sıkı takipçisiyim hastasıyım :)
annesi babası kapıda beklerken ağdacıya mı gitmiş ne cesaret benim annem olsa yatırır yere yolardı bi güzel kaydirigubbakcemile3 ben ağdacıya gidiyorum hiç jilet vurmadım, 1 ay nkala giderim o da idare eder illa keltoş olması gerekmiyo
süpersin noraa :roflol:
alttan çıtçıtlı bady giydim bugün onu zor kapattım, eşimde yardım etti son aylarda halim ne olur bilmiyorum
he he bende rüyamda hep Şebnem Ferah ı görürüm , konssere gideriz bilrkte şarlı söyleriz, yüzeriz kaydirigubbakcemile3
en sevdiğim peynirdir yav..ineği osssun koyunu ossssun..rakı içmesem de çoook severim..bir migrosta var burada zaten..batmana tayinimiz çıktığında nereden bulacağım diyordum..iyi ki migros var.Valla ben uykumu da aldım, haydin buradan buyrun cokacimcoook
Norraam, (Tahsildaroğlu) Ezine koyun ! Şu peynir aleminde tek geçerim kendisini. Gel canım =) Kız bana bak, eylülde yapsak mı bi kaçamak delikafadulden
Allah takımlarına zeval vermesin anam..sonucu yaz gelince..bak antiseptik solüsyon sürüp git..enfeksiyon riskini ortadan kaldırıyor ve kızarıklığı azaltıyor..al eczaneden..zararsız ben araştırdım.Haydinn iyi geceler topluca.. buguun erken yatıcamm.. yarın benım ıcın buyuk gun.. agda yaptırıcamm.. güç toplamam lazımm.. umarım kazasız belasız atlatırım, opüldünüss..
bu konuyu da uzun zamandır araştırıyorum..avent alacağım inşallah.bide hangi marka, manuel daha iyi diyorlar ama bi suru marka var karar veremiyorum, kimisi dogumdan once al diyor, hastanede bile gerekebilirmis...
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?