2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

şimdi bu pompayı siz napacaksınız - anlatın biraz şu bişey bilmez insana- yani zaten her an bebeğin yanında olmicaz mı - neden sütü biyerde saklama ihtiyacı duyacaz ki?

AaaAAAaAaA? Ben stok yaparım onu valla. Biri bitmeden diğerini alır koyarım. Her çeşit peyniri severim - yerim ama bunun yeri başka. Dur ben sana 1 dilim keseyim =)

tamam canım uzat bakiyym sen ordan 2 dilim olsunn.....

bu arada bende gaz zaten hep oluyo neden anlamadım hamilelik gaz yaparmı hiç olmazdı böyle şeylerrr yaaawww

şimdi bu pompayı siz napacaksınız - anlatın biraz şu bişey bilmez insana- yani zaten her an bebeğin yanında olmicaz mı - neden sütü biyerde saklama ihtiyacı duyacaz ki?

canim ilk zamanlar sutun bebegin alamiyacagi kadar cok olabilir bu da sende cok sidetli sanci yapar, ikinci olarak sancinin yaninda kanallarda tikanikli bile yapar ayrica ucuncu olarak hazir sut varken stock amacli, ben 3 ayliktan itibaren krese vericem sagdigim sutu vericekler butun gun 6. aya kadar.

minnoslar hadi bende yatayim, off yarin yine yogun bir gunn, yine yorulucammm, allahim gunler cabucak gecseeee, izne ciksam..iyi geceler herkese..

bide hangi marka, manuel daha iyi diyorlar ama bi suru marka var karar veremiyorum, kimisi dogumdan once al diyor, hastanede bile gerekebilirmis...

ben onlar acıtıyo die duydum ama bilemicem gerekrse alırım ama manuel alırım ben arada cok fark var fiyat olarak.......ve aslında ilk anne sütü getirmede cok başarılıymış daha kolay geliyomuş anne sütü sonrasında

benimde uykuum geldi kaçırmadan hemen yatağa girmeliyim yarın görüşüürüz gene hepinize ii yukular tatlı rüyalar mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

tecrübeli annelere...
bebeğin göbeği düşene kadar bağlanan göbek bandı oluyor...halen onlar mı kullanılıyo? sizler neler yapmayı planlıyorsunuz? alcaksak kaç tane almalı?

Ben oyle bir urnhiç gormedim bilmiyorum bizde sargı bezi gibi birsey koyup bezliyorduk gobegini onlaortuyorduk zaten basagında dedigi gibi 5-6gun e dusuyor gnelde kullanıslı gibigorunuyorsa o urun alabilirsin ccanım

evriş kız tüy dökücü kremde mi zararlı ama ben prospektüsünü okudum öle bişey yazmıyodu

bsende kesinlikle zararlı oldugunu biliyorum

ay canım ya sende seker kız oldun yani, degerlerin benimkilerden 15 birim kadar yuksek tek fark sonsaatte benim 3,saat 63 e inmis bir anda bu da ayrı bir tehlike çok dusuyor yemekten 3 saatsonra sekerim o yuzdenm ben 2,5 saatte bir besleniyorum
senin diyet listende değisik birseyler varmı benimkini birkaç kez yazdım yolladımhatırlarsan değisik birsey varmı
mesele degisik olarakiki top dondurma yarımsaat yuruyusten bahsetmissin ama biz efor harcayacaksekli yuruyemiyoruzki ise yarıyormı tıngır mıngır yurumek seker için ? baska bu tarz bilgilerin varmı beinim diyetim 1950kalorilik ama benim boyuma ve kiloma goreçıkarıldı bu kalori tabi

seker olcum cihzı aldınmı ilk hafta olcumlerini duszgun yap aman ihmal etme sonra sonuçları banada yazarmısınn benimkilerle karsılastırmakistiyorum bende yarın bir profil çıkarayım uç haftadır yapmadım profil demek bir gun boyunca 5-6 olcum yapıp yazmaya deniyor,

canım ben seker çıkınca bile gebelikte yani seker hapınını zararlı oldugngunbiliyromu hapyok gebelere dedi benim drum sadece insulin o da gerekirse dedi yani hap kullandıgını senin dr un biliyor değilmi kadın dogum dr un ?enteresan geldi de bana nettede kullanılmaz diye okudum pek çok yerde çunku

İstersen sen Hasan amcaya yaptır kardeşim aaaaklava:

Ya bir de hayallerinizi açık açık yazmasanız diyorsun, üstüne de KARPUZ diyorsun. Ben kendimi nerelere atem!!!kafamçokkarıştı

ya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-
Benim 2 bebeği olan bir arkadaşım var. Mümkünse hiç kullanma, bebeği memeden soğutma dedi. Biberondan kolay kolay emebildiği için meme zor geliyormuş sonra bebeğe. Ben de araba kullanmayı öğreneceğim, gidip geleceğim diye planlıyorum bakalımCADIARZU

E ağdacıya gideceğim dedi ya kız. Sen mi yapacaksın ağdayı yoksa? kaydirigubbakcemile3Benim yerime de iki yoluver şu evrişi yaaalülülülülülü

Gizzem günaydın canım. Geldi mi kocişin? Seni soruyorduk birbirimize. Tüh, benim de çıkmam lazım birazdan. Öptüm canıma.s.

Günaydııın güzel anneler. Geçmişi okumaya başlayayım yavaş yavaş. Kızımın hareket etmemesinden rahatsızdım ya teyzeleri dün akşam kızımla oynaşmaktan uyuyamadım. Geç saate kadar kıpır kıpır dolandı durdu. :ecrin_bebek: Acaba çocukcağız geç saatlerde kıpırdanıyordu da ben uyuduğum için hissetmiyor muydum:uhm: Neyse, bugün mutlu ve enerji doluyuz.:dance: :teytey: Sizler napmışınız bir bakayım.

canım hayırdır merak ettım nıye alttan muayene oldun,bı sorunmu vardı? altan muayene için bıraz erken geldı sankı bana da ondan sordum

Canım iki gündür su gibi akıntım oluyordu. Doktora söylediğimde "bu önemli bakmamız lazım" dedi. Alttan muayenenin yurt dışında her gebelik muayenesi sırasında yapıldığını, bunun rutin bir kontrol olduğunu, bebeğe hiçbir zararı olmadığını ama Türkiyede anneler çok rahatsız olduğu için anca gerek görülürse bakıldığını söyledi. Sonuçta ufak bir enfeksiyonum varmış fitil verdi.

evet bende farkettim ama benimki psikolojik sanıodum hamileler gobegime bakıolar pispis yeni annelerde heryerime sanki kıskanıolarmıs ben cok sanslıymısım gibi bakıs atıolar. onu bırak benim kendi cocuklu arkadaslarım bile laf sokuolar cok rahatım cocuk sesi kaldıramıorum vs die gorcez senide az kaldı diolar dedim gorun enazından 1 sene rahatım yurumeye baslayana kadar sonra yaramazlıkları baslayacak cunku :))

erik gaz yapıo ama gegirti yapıo uzun bir gak yapınca cıkıo gazım sekerim

a.s.

ya emzirme demisken sorucam kacgundur unutuyorum, kimler sut pompasi alicak?, dogumdan once mi sonra mi?,manuelmi elektrikli mi? ayy ne cok soru sordumm-tatlicadiarzu-

ben almayı dusunuyorum elektriklisinden ama nezaman alırım bilmem yani tez ihtiyac listemde yok ama almayı planlıyorum.

günaydın kızlarr
bugün hava kapalııı ama benim için çok güzel bi günn
annecim antepteydi kaç aydırrr dönüyoo bugün öğlen burda olucakkk tabii bendee hemen koşucamm bekarlık evimeee kaydirigubbakcemile2
çok heyecanlıyım en son aralık ayında gördü beni kocaman bi göbekle çıkıcam karşısına şok olcakkk
çok zormuş ayrılık yaa siz gurbettekiler napıyosunuz Allah sabır versin size kızlar ben ilk kez bu kadar uzun süre ayrı kaldım bidahada kalmam inşallah..

petrikcim cok gecmis olsun hic dert etme bi guzel diyet seklinde beslen hem miden rahat olur hem sen hem hareketlerin. hic dert etme bebişide stresli yapma canım

gunaydın gypsyyy

sukur kavusturana walla napalım dusunup dusunup aglıoz yada bol bol msnde kamerada konusuyoz bisekilde yerini doldurmaya calısıoz ama olmuyo tabi bunada cok ama cok sukur

kızlar ben dun gece uyuyamadım yine hep demir hapımı yatmadan once alıodum dun erken aldım oda beni cok susatıo bilemedim tam 5 bardak su ictim sonra wcden cıkamadım karnım oldu davul gibi midem yandı ay felaketti ben esimden once yatmıstım o geldi uyudu ben tekrar kalktım bi papatya cayı yaptım o rahatlatmıs sonra 7ye kadar deliksiz uyumusum ama kafam mal gibi ya hic halim yok bugun

Nesrinim geçmiş olsun canım ya iyi yönünden bak bizim gibi şişko olmucan en çok kilo alma dönemindeyken yırtıcan gereksiz kilolardan sadece bebişin için sağlıklı beslenip kilo alıcan bizim gibi ne bulduysan yiyemicen kaydirigubbakcemile3 tekrar geçmiş olsun kuzum...

Esraaa sen hamile misin kuzum. Strecin üstünden sula bakıyım noluyo??? Hay senin büzüşük beynini yiyeyim ben.. Çıkarıp suluyacaksın canımcım...
delikafadulden ay ne bilim bende olmaz strecin üstünden die düşündüm hatta denedim senden cvp alamayınca strec ıslandı değiştirmek zorunda kaldım :roflol: tam büzüşük beyinli oldummmm kafamçokkarıştı
ayyyy sana sonuna kadar katılıyorum harika bi tespit özellikle yeni anneler çocuğu arabada felan gezdirenlerr görmemiş gibi göbeğime bakıyoo kıl oluyorum yaa manyakmı ne acaba kendi dönemini düşünüp kıyasmı yapıyolar anlamadımki tip tip bakıyolar adamlar diil hep karılar bakıyooo :mymeka:
ben çok erik yerim ama gaz yapıyomu anlayamıyorum çünkü erikten öncedee sonrada bol bol gazım olduğundan ayırt edemiyorum

gunaydın gypsyyy

sukur kavusturana walla napalım dusunup dusunup aglıoz yada bol bol msnde kamerada konusuyoz bisekilde yerini doldurmaya calısıoz ama olmuyo tabi bunada cok ama cok sukur...
sağol canım yaa evet çok zor olmalı bizimkilerde ev yaptırdı orda inşaat işi bilmemne kaç ay kaldılar hatta ekimde gittilerde ben dayanamadım aralıkta gittim bide o zamanlar mide bulantılarım oluyodu yemek yapamayıdoum aç kalmamak için gitmiştim delikafadulden valla tam 5 ay oldu göremiyorum anacımııı,aslında ben babama daha düşkünüm genel olarak ama bu gebelikten sonra anneme acayip düşkün oldum özler oldummm bizdee anne olcaz diye sanırım..

en son alternatifi cok tuttumdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3en son care onu deniycem zaten nasil olsa burdaki doktorlar alisik, ayiplamazlar, hem tipta ayip olmaz canim, hatta bikac boncuk takarim dekor olurkaydirigubbakcemile3
tıpta utanma yok ama bizde var..ne olacak bakalım.
Tabe canım.. dusta jıletını kım yapcek, o konuda da aydınlatırsan sefınırımm... dız kapaklarını bıle goremeyeceksın o zamanda.. yemişimm ben boyle ısınn......... taaaaaaaaaaa...................
hee bir de osorun var..ayna da koyamayız..ıslanır..ağdaya ve boy aynasına devam artık..ne bitmez çilemiz varmış yaaa..son anda acil bir durum olursa jiletlerim artık.
Eşime yaptırsam ayıp mı olur??? ya da banyoya koccaman bi ayna koydurayım şimdiden..
benim bir arkadaşım hep eşine yaptırdı ağdayı.
biraz araştırdım öyle suyum geldi hemen doğuruyorum olayı olmuyormuş..normal doğum eylemi bir kaç gün dürüyormuş..hani sancım başladı sıklaştı falan..nisan annelerine baktım..sancıları başlamış hala topikte yazıyorlardı..doktor yönlendirir büyük ihtimalle..sezeryan olacakların zaten günü belli olur...ama insan yine de tedirgin oluyor tabi..z mı gördük türk filmlerinde arabada doğuranları..kendimizi iyi gözlemlememiz lazım.
Karizmanı yiyimmm senin yaaa.. önüne tenıs coraplarından koysaydın barı.. boslugu doldururdun.. ha o goruntude gorseydı.. bak o zaman nası renklenırdı hayatınızzz delikafadulden
delikafaduldenyedim seni bu sefer pisssss
biliyorum o kremi ama zararlı o..kısa bir lazer maceramız olmuştur..
demek şeker kız oldun sen de..neyse fit olacaksın en azından..dondurma işi sakatmış ama..ben hergün 2 top yiyiorum ama yürüyemeyecek kadar sakatım şu aralar..bakalım bende de çıkarsa..dondurmadan vazgeçebilirmiyim..yarım saat hem yürüsem bittikçe de dondurma alsam yollardan olma mı?
şarkı söylemeyi anladım billlur gibi bir sesin olabilir ama bu yüzme işi fazla fanteziye gir miyor mu?
Valla ben uykumu da aldım, haydin buradan buyrun cokacimcoook

Norraam, (Tahsildaroğlu) Ezine koyun ! Şu peynir aleminde tek geçerim kendisini. Gel canım =) Kız bana bak, eylülde yapsak mı bi kaçamak delikafadulden
en sevdiğim peynirdir yav..ineği osssun koyunu ossssun..rakı içmesem de çoook severim..bir migrosta var burada zaten..batmana tayinimiz çıktığında nereden bulacağım diyordum..iyi ki migros var.
Haydinn iyi geceler topluca.. buguun erken yatıcamm.. yarın benım ıcın buyuk gun.. agda yaptırıcamm.. güç toplamam lazımm.. umarım kazasız belasız atlatırım, opüldünüss..
Allah takımlarına zeval vermesin anam..sonucu yaz gelince..bak antiseptik solüsyon sürüp git..enfeksiyon riskini ortadan kaldırıyor ve kızarıklığı azaltıyor..al eczaneden..zararsız ben araştırdım.
bide hangi marka, manuel daha iyi diyorlar ama bi suru marka var karar veremiyorum, kimisi dogumdan once al diyor, hastanede bile gerekebilirmis...
bu konuyu da uzun zamandır araştırıyorum..avent alacağım inşallah.
günaydın kızlar

günaydın helin sırtın nasıl..benimki aynen devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…