ben küfür bilmiyorum canım.öğretsene bana.eksik kalmayayım.hayırlı olsun bebeğin..neden erken doğdu.??
oh maşşalah tosunumuza..deryaaa az kaldı beea..
maşşallah burçin bebek..oh oh senin de tarih belli..anam napıyonuz..yussssuuuff...
aslanına maşallah..malesef alınabiliyor..ben de 2 haftada 2 kilo almıştım..herzaman olmuyo ama..herşeyin normalse kiloyu salla gitsin yapcak bişi yok bu saatten sonra..
ben de anlarım kürtçe..inşaattan..ustaların çoğu kürt olduğu için..küfürlerini de bilirim..
bugün ben de dondurma almak için girdim bi markete..kasiyer kız çocuğun canı dondurma mı çekti dedi..hee dedim hem de magnum olsun dedi..
tanımam etmem..ama hamile olunca insanlar çok ilgi gösteriyo..
oceni yerim ben senin.böyle bir doğa mucizesi karşısında fena değil diyosun yani pesssEhh, fena değilmiş. Geçer not aldın. Ama ojesiz ayak mı olurmuş kızım yaa ? (Kışın bile kırmızıları, fuşyaları sürer de gezerim.) Ama neyse hadi... :1closedeyes:
PETRİK, Elif biliyor mu ona doğurtmayacağını? Merak ettim.
BURKOLAR, EVRİMLER ve biz ICE AGE 3 e gittik. Allam çok güzeldi.Hele anne mamutun doğum yaptığı sahne :)) Göz yaşlarımızı tutamadık :) 3 boyutlu idi film. Ne zamandır sinemaya gitmemiştim. Çok iyi oldu. Buradan tekrar organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. a.s.
bir de ayak topiği açalım fetişistler gibi..manyağız hao grubu ben çok severimmm özellikle hypnotize albümünüüü bende duymuştum öyle birşeyler aslında ama ara ara dinlerim açıkçasııı
bendeee gidicemm ıce agee çok merak ediyorum o minik sincap hala fındık peşinde koşuyomuu seslendirme nasılll gitmeliyim mutlakaaaa mafoldumben
didooooommmm
eşsiz güzellikteki ayağınıda koymuşşş süpersin valla beğendim ama benim ayaklarım daha ufak şiş olmasa yaneee doğurduktan sonra tekrar koyalım tmmmııı ama benimkinde de oje vs olmaz pedikür felanda yaptırmam ama bendeki vücuda göre minik ayaklarım var biraz dengesiz bi durum sanırım kafamçokkarıştı
eh aramıza hoşgeldin dielim o zaman sana.gunaydınss
gece 3tu uyudugumda sabahta emrah gittikten sonra balıgım yatırmadı karnımda cok actı bisiler yedim belki uykum filan gelirse uyurum.
evris o uzuv agrısını hissetmeye basladım gercekten kotu ara ara oluyo ama kotu
Kızlar günaydın
dün akşam çok ilginçti
iş çıkışı eve gittiğimde iç çamaşırımda ıslaklık vardı amanın dedim bu su mudur acep doktoru aradım nasıl oluyor bu su dedim az az mı gelir birden bire mi o da dedi ki ikisi de olabilir en yakın doktora git dedi
neyse avcılar hospital a gittik bu arada eşim sağolsun nöbetçi bayan doktor aradı
doktor ultrasonla baktı iyi falan dedi baş ağaşı duruyormuş artık
su geliyormu diye bir test varmış turnusol kağıdıyla yapılan beni doğumhaneye çıkardılar ebe o benim azcık bağırmama neden olan testi yaptı malum anlamışsınızdır turnusol negatif çıktı doğum kanalı da kapalıymış
sonra nst ye bağladılar 20 dk falan sonuç nst ye göre benim 8 dk bir doğum sancım varmış erken doğum olabilirmiş hastanede yatmanız lazım en az 2 hafta geciktirmek lazım doğumu dediler
biz tekrar kendi dok. aradık o da tlf ne kadar da olsa birşey diyemem dedi ne diyorlarsa yapın dedi
ama benim bel ağrım birşeyim yok diye eve gittik
hatta şimdi işteyim kızım tekme atıyor diye algılıyorum acaba onlar mı sancı bilemiyorumki kendi doktoruma randevu aldım bugün 14:10 da randevum var inşallah kızım iyidir dua edin bizim için sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
şu an tekmeler dışında iyiyim ama kızıma birşey olursa diyede korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
canım maşşalah bebegıneee,o yanmıs yemek kokusunu bilirim bende kuru fasulyeyı yumusatmak için ocaga koydum kaynasın dıe,anam unutmusum bıde alısverıse gıtmısım bı geldımkı ev duman altı.10 gun cıkmadı koku evden.tüller perdeer nevar ne yok yıkandı berabt bı durumdu...............bizde bugün doktordaydık2400 gr olmuş kuzum, herley yolunda
sadece ben diyetten bıktım bunalımdaydım azcık alışverişe çıktım sabah iyi geldi :), insülin kullandıgım halde şekerim yüksek moralimbozuluyor cuma günü endokrine gidiyorum insülin dozunu yüksekcetek büyük ihtimalle
Elif Çağan'ın bana benzediğini söyledi mutu etti bakalım ne kadar doğru doğunca görücez :)
ben 10 gündür neler yaptım;
kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim çok keyifliydi, dolabına yerleştirmedim halen kokuyor 2 hafta daha beklesin, pamuk aldım yorgan yaptırıcam, bugünde metalica bodysi aldım oğluşa çok sevimli :)
sonraa et pişiriyordum ocakta unuttum ufak bi yanın çıkıyordu nerdeyse ucuz atlattık, dolaplar 4 kez silinde zor çıktı kokusu
haftaya annem geliyor çok mutluyum doğuma kadar yanmda kalıcak 7 aydır görmüyorum çok özledim opuyorumnanaktan
böyle iştee
Kızlar günaydın
dün akşam çok ilginçti
iş çıkışı eve gittiğimde iç çamaşırımda ıslaklık vardı amanın dedim bu su mudur acep doktoru aradım nasıl oluyor bu su dedim az az mı gelir birden bire mi o da dedi ki ikisi de olabilir en yakın doktora git dedi
neyse avcılar hospital a gittik bu arada eşim sağolsun nöbetçi bayan doktor aradı
su geliyormu diye bir test varmış turnusol kağıdıyla yapılan beni doğumhaneye çıkardılar ebe o benim azcık bağırmama neden olan testi yaptı malum anlamışsınızdır turnusol negatif çıktı doğum kanalı da kapalıymış
sonra nst ye bağladılar 20 dk falan sonuç nst ye göre benim 8 dk bir doğum sancım varmış erken doğum olabilirmiş hastanede yatmanız lazım en az 2 hafta geciktirmek lazım doğumu dediler
biz tekrar kendi dok. aradık o da tlf ne kadar da olsa birşey diyemem dedi ne diyorlarsa yapın dedi
hatta şimdi işteyim kızım tekme atıyor diye algılıyorum acaba onlar mı sancı bilemiyorumki kendi doktoruma randevu aldım bugün 14:10 da randevum var inşallah kızım iyidir dua edin bizim için sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
şu an tekmeler dışında iyiyim ama kızıma birşey olursa diyede korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
benim de anlamlandıramadığım sancılarım var belime de vuruyor ntsye girdim pazartesi hafif hafif sancıların başlamuş dedi doktor.ama erken doğum belirtisi olarak görmediki 31 temmuzu belirledi sezeryan tarihi olarak.zamanında gelsin yavrularımız bu ara tek dileğimiz bu.
off didem yaa,benımde dünden berı belıme hafıf hafıf agrı vuruyo.bıde bazen kasıklarıma.özellıkle pc basında hafıf egık durumda olunca yada ayakta kalınca kasıklarım agrıyo.busabahta belı agrıyo.ama sancı dedıklerı sey bıcak saplanması gıbı olur heralde.cumartesı gununu iple cekıyom.hem muayene hem nts.bakalım inşalllah hersey yolunda cıkar.enazından 38.haftanın dolmasını beklese bebeklerımız.valla artık topiği hergun korkuyla acıyom doguran oldumu die
İnşallah güzel bir ailesi olur demekten başka çare yok sanırım..
Gerçi doğmadan alerjik olup olmadığını bilmek mümkün değil ama, bebek anne karnında iken,annenin hayvanlarla olan bağlantısı bile bebeğin bağışıklığının güçlenmesine ve alerjik olma ihtimalinin çok çok düşmesine sebep oluyor. Senin kontrolün dışında yanına girmesini engellemek, aralarındaki bağlantıyı kurmak ya da ilk aylarda bebek için bir takım koruyucu önlemler almak çok basit, istersen ben sana bu konuda bildiklerimi aktarabilirim.
Yoksa da kediciğin şansı bol olsun demekten başka yapacak bişey yok.. benneyaptımki
yav biz niye bele erken doğum sendromu olduk.kaliba çok erken doğuran oluyor ya ondan..püffff ..ben de sürekli nevayla konuşuyorum zamanın da gelsin diye.hep dua ediyorum.
bende kızımla konusuyom annecım vaktını bekle falan die.aslında buhaftalara kadar öle bı korkum yoktu.şimdi son ayımızdayız ya,birde ilk dogumumuz olcak kısmetse.hangı sancının hangı agrının neyın ne oldugunu bilmedıgımızden bu panık.ben şimdi düşünüyom,bu bel agrısı normalmı,,yada nereye kadar normal.kasık agrısı olurmus son ay özellıkle bebegın başı asagıdaysa ama şimdi düşünüyom,bu agrının şiddeti ne olmalı yada neye dakıka tutacagımı bilmiyorum.sanırım dedıgım gıbı sancı dedıklerı sey bıcak sapnaması gibi olcak.ona dakıka tutulcak heralde.aslında hiç erken dogurcam gıbı gelmıyo yanı 38.haftadan önce enazından.ama sırayla nts sonuclarında sancılar cıkmaya basladı ya,sıranın bana geldıgını bilmek bile heycan yapmama neden oluyo delikafadulden
Reca ederis:1closedeyes:Gene beklerisa.s.Muhteşem gözlüklerimizle fotomuzu da isteris amaBURKOLAR, EVRİMLER ve biz ICE AGE 3 e gittik. Allam çok güzeldi.Hele anne mamutun doğum yaptığı sahne :)) Göz yaşlarımızı tutamadık :) 3 boyutlu idi film. Ne zamandır sinemaya gitmemiştim. Çok iyi oldu. Buradan tekrar organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. a.s.
Seslendirme mibendeee gidicemm ıce agee çok merak ediyorum o minik sincap hala fındık peşinde koşuyomuu seslendirme nasılll gitmeliyim mutlakaaaa mafoldumben
Kızlar günaydın
dün akşam çok ilginçti
asıl sorun senin de dediğin gibi hangi ağrının neye tekabül ettiğini bilmemek..bir de ben nevanın aşağı indiğini hissediyorum karnım ın üstü boşaldı resmen..daha rahat nefes alıyorum iyi oldu.hedef menzile girdi yani.
Yok anacığım ben karar verdim bu evde bana uyku yokkafamçokkarıştıÖfff, piştim resmen gece:gitme:Sabah da bir kalktım, ayaklarım davul olmuş:sinifsinif:Anlaşıldı, bir süre daha kaynanama gideceğim
Reca ederis:1closedeyes:Gene beklerisa.s.Muhteşem gözlüklerimizle fotomuzu da isteris amalmaz:
Seslendirme miIyyyh!Hiç sevmem:dilcikar:
Zor bir akşammış güzelim ya. Geçmiş olsun. Ama stresten de kasılabiliyor insan o doğru. Ben 26. haftamda rapor almıştım o kasılmalar yüzünden. Şükür ki birşey çıkmadı. Sen de bol bol dinlen ve içtiğin suyu artırabildiğin kadar arttır. ınşallah bir sorun olmadan atlatırsınız
hmm bunu aldırayım ben koçişe.kısın cok oluyodu ama doktor vermedı.sonra gectı şimdiş tekrar basladı,yetmıyo bazen nefes kıl oluyorumminik deniz suyu spreyi alabilirsin burun tıkanıklığın için..ben tonimer baby aldım çok rahatladım.salih diyor ki keş gibi çekiyorsun:)) ne yapayım burnum dehşet tıkanıyor
miniş sen,ben,baby,nazan,serap,ebruska 1 kasımcılarız bakalım doğum sıralamalarımız ne olacak.
moviemax de nicole kidman ın aptalca ama sürükleyici bir bilim kurgusuydu. İSTİLA diye.... saçma bir gerilimdi. ama takıldım kaldım işte.hangi filmiz izledinnnn??
miniş sen,ben,baby,nazan,serap,ebruska 1 kasımcılarız bakalım doğum sıralamalarımız ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?