2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

günaydın herkes iyi sanırım... dün giremedim geçmişe bir göz atayım dedim ama epey birikmiş.... artık gün içinde olanları takip ederim....

ben küfür bilmiyorum canım.öğretsene bana.eksik kalmayayım.
oceni yerim ben senin.böyle bir doğa mucizesi karşısında fena değil diyosun yani pesss
bir de ayak topiği açalım fetişistler gibi..manyağız ha
eh aramıza hoşgeldin dielim o zaman sana.

benim de anlamlandıramadığım sancılarım var belime de vuruyor ntsye girdim pazartesi hafif hafif sancıların başlamuş dedi doktor.ama erken doğum belirtisi olarak görmediki 31 temmuzu belirledi sezeryan tarihi olarak.zamanında gelsin yavrularımız bu ara tek dileğimiz bu.

ESRA DOKTORDAN GELİNCE YAZ MUTLAKA

canım maşşalah bebegıneee,o yanmıs yemek kokusunu bilirim bende kuru fasulyeyı yumusatmak için ocaga koydum kaynasın dıe,anam unutmusum bıde alısverıse gıtmısım bı geldımkı ev duman altı.10 gun cıkmadı koku evden.tüller perdeer nevar ne yok yıkandı berabt bı durumdu

canım neysekı gelen sey suyun degılmıs.sen nezaman izne ayrılcan,belkı yorgunluktan sancıların erken baslamıstır.8 dakkada bır sancın cıkmıssa bakalım bugun doktorun ne dıycek.yalnıs hatırlamıyorsam sancı 5 dakkada bıre dşünce doktora gitemk gerekıyor.ama sendekı sancı degıl belkıde,yada dün gece suyum geldı die panık oldun sancın ondan cıktı.heycandan yanı.herseyın hayırlısı dualarımız senınle canım,inşallah bebeklerımız zamanında hayırlısıyla saglıkla gelırler.bu arada habersız bırakma bizi,varmı kimsede numaran,eger giremezsen nete bı msj atarsın.aklımız sende kalmasın

off didem yaa,benımde dünden berı belıme hafıf hafıf agrı vuruyo.bıde bazen kasıklarıma.özellıkle pc basında hafıf egık durumda olunca yada ayakta kalınca kasıklarım agrıyo.busabahta belı agrıyo.ama sancı dedıklerı sey bıcak saplanması gıbı olur heralde.cumartesı gununu iple cekıyom.hem muayene hem nts.bakalım inşalllah hersey yolunda cıkar.enazından 38.haftanın dolmasını beklese bebeklerımız.valla artık topiği hergun korkuyla acıyom doguran oldumu die

yav biz niye bele erken doğum sendromu olduk.kaliba çok erken doğuran oluyor ya ondan..püffff ..ben de sürekli nevayla konuşuyorum zamanın da gelsin diye.hep dua ediyorum.

sagol canim ama bir doktor olarak da bunun ebegin sagligi acisindan en iyisi oldugunu dusunuyorum..zira tuy dokme zamani ki benimki iran kedisi, heryere tuyler ucusuyor, bunula bas etmk gercekten zor, normalde 2 gunde bir aspirator yapardim, am hamileliktn beri olmuyor, hele bebek olunca onune hic gecemem.. insallah iyi bakabilecek birilerini bulucam..kayinvalidele kayinpederime guvenmistik, onlar licakti, sonradan tatile cikinca bakamayiz diye vazgctiler...yoksa onlara versem gozum hic arkada kalmazdi...

ESRAA FASULYEKO iyi haberlerle gelin doktordan..

yav biz niye bele erken doğum sendromu olduk.kaliba çok erken doğuran oluyor ya ondan..püffff ..ben de sürekli nevayla konuşuyorum zamanın da gelsin diye.hep dua ediyorum.

bende kızımla konusuyom annecım vaktını bekle falan die.aslında buhaftalara kadar öle bı korkum yoktu.şimdi son ayımızdayız ya,birde ilk dogumumuz olcak kısmetse.hangı sancının hangı agrının neyın ne oldugunu bilmedıgımızden bu panık.ben şimdi düşünüyom,bu bel agrısı normalmı,,yada nereye kadar normal.kasık agrısı olurmus son ay özellıkle bebegın başı asagıdaysa ama şimdi düşünüyom,bu agrının şiddeti ne olmalı yada neye dakıka tutacagımı bilmiyorum.sanırım dedıgım gıbı sancı dedıklerı sey bıcak sapnaması gibi olcak.ona dakıka tutulcak heralde.aslında hiç erken dogurcam gıbı gelmıyo yanı 38.haftadan önce enazından.ama sırayla nts sonuclarında sancılar cıkmaya basladı ya,sıranın bana geldıgını bilmek bile heycan yapmama neden oluyo delikafadulden

asıl sorun senin de dediğin gibi hangi ağrının neye tekabül ettiğini bilmemek..bir de ben nevanın aşağı indiğini hissediyorum karnım ın üstü boşaldı resmen..daha rahat nefes alıyorum iyi oldu.hedef menzile girdi yani.

Yok anacığım ben karar verdim bu evde bana uyku yokkafamçokkarıştıÖfff, piştim resmen gece:gitme:Sabah da bir kalktım, ayaklarım davul olmuş:sinifsinif:Anlaşıldı, bir süre daha kaynanama gideceğim

Reca ederis:1closedeyes:Gene beklerisa.s.Muhteşem gözlüklerimizle fotomuzu da isteris amalmaz:
bendeee gidicemm ıce agee çok merak ediyorum o minik sincap hala fındık peşinde koşuyomuu seslendirme nasılll gitmeliyim mutlakaaaa mafoldumben
Seslendirme miIyyyh!Hiç sevmem:dilcikar:

Zor bir akşammış güzelim ya. Geçmiş olsun. Ama stresten de kasılabiliyor insan o doğru. Ben 26. haftamda rapor almıştım o kasılmalar yüzünden. Şükür ki birşey çıkmadı. Sen de bol bol dinlen ve içtiğin suyu artırabildiğin kadar arttır. İnşallah bir sorun olmadan atlatırsınız

aynen benımde öle,asagı indi karnım küçüldü gibi :CüvCüv: bende cok rahat nefes alıyorum artık benımkıde girdi galıba menzılee kaydirigubbakcemile3 ama arada yıne nefesın yetmedıgı zaman oluyo.çünkü bu havada bıle burnum tıkanıyo.artık benım mıdem eskısı gibide yanmıyo.bitek gece gec yıyıp yatarsam yada o aksam yemekte acı bıraz fazla kacmıssa o geece acı bı suyla uyanıyom okadar.yoksa gecen aylar fenaydı gavısconsuz bı gunum yoktu.hepimiz için hayırlısı olsun inşallah.

ben de hiç hazzetmem seslendirmeyi..görmeyi çok istediğim bir film bile olsa asla dublajlı izlemem.

minik deniz suyu spreyi alabilirsin burun tıkanıklığın için..ben tonimer baby aldım çok rahatladım.salih diyor ki keş gibi çekiyorsun:)) ne yapayım burnum dehşet tıkanıyor

miniş sen,ben,baby,nazan,serap,ebruska 1 kasımcılarız bakalım doğum sıralamalarımız ne olacak.

minik deniz suyu spreyi alabilirsin burun tıkanıklığın için..ben tonimer baby aldım çok rahatladım.salih diyor ki keş gibi çekiyorsun:)) ne yapayım burnum dehşet tıkanıyor
hmm bunu aldırayım ben koçişe.kısın cok oluyodu ama doktor vermedı.sonra gectı şimdiş tekrar basladı,yetmıyo bazen nefes kıl oluyorum
miniş sen,ben,baby,nazan,serap,ebruska 1 kasımcılarız bakalım doğum sıralamalarımız ne olacak.

delikafadulden evet yaa bya kalabalıgız.cok merak edıyom ilk kım olcak yada tam gununde doguran olcakmı?bakalım zaman zaten az kaldıı.bugun ayın 9u :1shok: normal vakte kaldı bır ayy

2009'UN EN GÜZEL ANNE ADAYLARI VE MUHTEMEL DOĞUM TARİHLERİ

1.aftabru......................................... ..1 agustos _____________________ KIZ
2.helin hivda......................................1 agustos _____________________ ERKEK
3.gyspyesra.....................................1 agustos _____________________ YAHYA CELİL
4.Kayra42......................................... 2 agustos ____________________ ÖMÜR
4.emrem1997....................................2 agustos ___________________ ÇINAR
5.entelliye…………………………........2 ağustos
6.burcubegüm..................................2 agustos ___________________ ERKEK
7.sakaleynmaster..............................2 agustos ____________________ ERKEK

8.gizze.......................................... .3 agustos ____________________ KIZ
9.star_dust.....................................3 agustos ____________________ ARAS
10.morlavanta..................................... 4agustos ___________________ ERKEK
11.Badibade...................................... 4 gustos______________________ ERKEK

12.ecemi.......................................... ..4 agustos _____________________ ELA NAZ
13.defnedamla...................................5 agustos ____________________ DENİZ
14.sarmasık.....................................5 agustos ____________________ KIZ
15.beatrise......................................... 6 agustos __________________ ERKEK
16.evros..........................................6 agustos ___________________ HASAN KAYRA

17.kacakkedi....................................6 agustos _____________________KIZ
18.gamze_hlm..................................7 agustos _____________________ KIZ
19.aidaa.......................................... .7 agustos _____________________ DİDAR
20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta.............................................8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA
30.angeleyes_3...............................10 agustos ____________________ YAĞIZ EREN
31.3karanlık1mucize.........................10 agustos ____________________ ERKEK

32.behiyeesen.................................10 agustos _____________________ RÜZGAR DENİZ
33.Evriş.......................................... .11 ağustos __________________ KUZEY

34.Milk shake..................................11 ağustos ____________________ KIZ
35.Sevinchim...................................13 agustos______________________ ERKEK
36.nazlı_03......................................1 3 agustos _____________________ ERKEK
37.mercimekim................................13 agustos ______________________ RÜZGAR
38.gelgit…………………………...……14 ağustos ____________________ ERKEK

39.başak35……………………......…..14 ağustos ____________________ BURÇİN
40.kurnazkedi..................................16 agustos____________________SUDE
41.esrako........................................1 6 ağustos ____________________ ECE
42.nicole78......................................1 6 agustos _______________________ ERKEK
43.fasulyeko...................................17 agustos _______________________ KIZ
44.comely 08..................................17 agustos _______________________ KIZ
46.biyalog83....................................17 agustos ______________________ ERKEK
47.keops35.……………......…..........18 ağustos _______________________ ERKEK
48.tazefasulye................................18 agustos _____________________ DORUK ILGAZ
49.nora..........................................1 9 agustos _______________________ TEOMAN
50.ebrar06......................................23 agustos
51.petrik......................................... 24agustos ____________________ ÇAGAN KEMAL

52.jenny_sh.................................... 24 agustos____________________ ECE SU
53.candaşyaman.............................24 agustos_____________________ CANDAŞ
54.gzlfb...........................................25 agustos______________________ ALPEREN

55.dnzyildizi84.................................25 agustos _____________________ ÖZDE
55.seerni........................................2 5 agustos _____________________ KIZ
56.tuana3434..................................26 agustos _______________________ TUANA
57.irem34.......................................26 ağustos _______________________ CAN
58.darknessfire...............................26 agustos
59.telkırma.....................................26 agustos _______________________ RÜZGAR
60.Pınky_42...................................26 agustos _______________________ MEHMET AKİF
61.siney.........................................26 agustos _____________________ SEMİH EMRE

62.cambaz64.................................28 agustos ______________________ AYŞE DURU
63.lalece........................................2 7 agustos ______________________ ERKEK
64.maviş83.....................................29 agustos______________________ ERKEK
65.050604.....................................29 agustos ______________________ ERKEK

66.burko........................................30 agustos _________________________ BUSE

dideeee yok anacım tek biz degılız şu sat 1 kasımcılara bı bak hele delikafadulden

20.tülay74........................................ 8 agustos ____________________ ERKEK
21.elta........................................... ..8 agustos _____________________ KIZ
22.minik_kelebek..............................8 agustos _____________________ ŞEVVAL
23.baybmon.....................................8 agustos _____________________ FATMA ECE
24.dide........................................... ..8 agustos _____________________ ECMEL NEVA
25.eeylem07....................................8 agustos _____________________ KEMAL ÇAGAN
26.eftalya66....................................8 agustos _____________________ MUSTAFA
27.zeynep080.................................. 8 agustos _____________________ BERAT ÇAĞAN
28.pollyanna.................................... 8 agustos
29.serapkarakoylu............................ 8 agustos ___________________ ADA LENA

vuuyyyyy amma kalabalıgız.eftalya eylem falanda sat 1 kasımcıymıs baksana

hangi filmiz izledinnnn??
moviemax de nicole kidman ın aptalca ama sürükleyici bir bilim kurgusuydu. İSTİLA diye.... saçma bir gerilimdi. ama takıldım kaldım işte.

FASELYEKO, bence de sen artık izne ayrıl. ben hastanede yatmana gerek kalmayacak ama evde istirahat önerecek doktorun diye tahmin ediyorum. endişelenmene gerek yok, eminim hangimiz girsek bu tarz kasılmalar çıkacaktır. şahsen ben kendimden bekliyorum. bu saatten sonra erken de gelseler sorun olmayacağı için içini ferah tut. benim içimden bir ses seninki vaktinde gelecek diyor.
o bahsettiğin ıslaklık bende ne zamandır oluyor zaten. öyle ter filan da değil. benim bünyem fazla suya alışık değil ya, 2 lt suyu tutamıyor içeride, azcık sızma oluyor. önceleri idrar mı diye şüpheleniyordum ama artık öyle olmadığından eminim. kese suyum da iyiymiş. o halde hiç kafaya takmıyorum. neyse ne.....

dur ben tahmin edeyim; ben 3. olacağım bu grup içinde. ama başka kim kaçıncı olacak tahminim yok.

eftelya ve hatıra da varmış evet.elta zaten terk-i diyar eyledi..tanımadığım da çok..mesala tülay kim?baya var topiğe uğramayan listede..silsek geri geliyorlar..bi daha yaz diyollar de mi?

nazan yazdım bunu bir kenara..3. olacaksın demek..hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…