2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

maşallah aslanına
yok tatlim fransizcam iyi hele sinirlenince daha bi iyi oluyor, allah ne vardiyse soyluyom o zamankaydirigubbakcemile3adrenalinden midir nedir bi sozcuk dagarcigi geliyor banakaydirigubbakcemile3kadin anlasa ingilizce daha guzel soverim tabi..

bence seni sinirlendiren kediciğini verme mevzusu tabi ayrılmak zor :gitme:
dengesiz insanlarda cabası üstüne tuzu biberi oluyor döşe anam döşe serbest bırak içindekileri rahatla alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Dide ayakların güzelmiş ikna olduk:) Ben de az önce terlik bakmaya gittim. Yok yok yok... 37 numara ayaklarım, 40 numaralar ancak oluyor, şaka gibi. Ama hiç rahat bişi bulamadım, oflaya puflaya döndük...

Tombik Ece bebeğe maşallah. Bu aylarda böyle net foto yakalamışsınız bravo..

TAZE VE ESRA GADINLAR BU FOTO SİZE GELİYOR.
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN DİYORUM VE EKLİYORUM.
bir ara inik halini de eklerim.şiş miş diye dalga geçeni vururum.bu konuda hassasım.

[/URL][/IMG]

benimkilerde şiş hele bugün tombiklikler terlikten dışarı taştı kafamçokkarıştı

evross , basakk cok guzel haberleriniz.. masallah bebislere

esrako ecede tam tosun olmus masallah tombis yanaklarına

norra benim ruscayı ogrenenemem gibi bisey senin flamancayla olan iliskinde :))

siz gelinde burdaki konusmaları duyun koparsınız. bugun yolda yaslı bi kadın hic tanımıorum bana aynen şöyle dedi : can balammmmm sag selamet kurtarasan :)) guldum saol dedim

dide ayakların suanki benim ayaklarıma benzio sisince aynen oyle toynak serceciklerimi ozluorum bazen inik oluoda diorum eskiden boyleydi :))

çok iyimiş ya..bu gün de bana migrostaki kasiyer kız sordu doğuma daha var mı diye.muhabbetim yok bişeyim yok şaşırdım balam.
dide ayakların suanki benim ayaklarıma benzio sisince aynen oyle toynak serceciklerimi ozluorum bazen inik oluoda diorum eskiden boyleydi :))
can balam ne kadr inerseler insinler esisi gibi olmuyor.bazen tıpuklar morarıyor bi de üf üf
gene kimse yazmıo ben kacar uykum kacınca girerim

ben geldim sen gitmişsin.izmirli hatunlarda cinemaya gitmişler.topik sessiz

İyi akşamlar herkese,
görüşmeyeli nasılsınız ? doğum yapan varmı ??
geçmişe bakamadım okumam imkansız gibi
eşim işten gelincede evde de çalışıyor ondan ugrayamıyorum
ama bana laptop alacak en kısa zamanda yeniden sahalardayım kaydirigubbakcemile3
ee neler yaptınız ben yokken ?

eee kimse birşey yazmıyor ?
biri bana kısa bi özet geçebilirmi, neler oldu ben yokken

petrikcim maibeyaz die bi arkadas 30 haftalık dogurmus ben cok ii hatırlamıorum hikayesini vs sini ama allah yardımcısı olsun . 1 haftadır hastanedelermis sanırım

hayırlı olsun bebeğin..neden erken doğdu.??

oh maşşalah tosunumuza..deryaaa az kaldı beea..

maşşallah burçin bebek..oh oh senin de tarih belli..anam napıyonuz..yussssuuuff...

aslanına maşallah..malesef alınabiliyor..ben de 2 haftada 2 kilo almıştım..herzaman olmuyo ama..herşeyin normalse kiloyu salla gitsin yapcak bişi yok bu saatten sonra..

ben de anlarım kürtçe..inşaattan..ustaların çoğu kürt olduğu için..küfürlerini de bilirim..

bugün ben de dondurma almak için girdim bi markete..kasiyer kız çocuğun canı dondurma mı çekti dedi..hee dedim hem de magnum olsun dedi..
tanımam etmem..ama hamile olunca insanlar çok ilgi gösteriyo..

İyi akşamlar tüm güzel ağustos annelerine
Doktordan güzel haberlerle gelen herkesin gözü aydın olsun, maşallah bebişlere
Herkesin yavaş yavaş tarihleri belli olmaya başlamış, çok heyecanlı
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ayrıca şiş ayak resmi ekleyen arkadaşlarım, ayaklarını şiş falan sanmasınlar, benim ayaklarımı bir görseniz hele akşam üstü saatlerinde, bir ayağım iki ayak gibi oluyor -tatlicadiarzu- Sizinkiler narin annecik ayağı olmuş sadece kaydirigubbakcemile3

Buluşup , resimlerini ekleyen iki hamiş arkadaşta, hakikaten çok güzel görünüyorlar kaydirigubbakcemile5

Yazık kediciğe.. Bunca zaman sizi ailesi bilmiş, terkedilmek zor gelecek ona.. Nickimden de anlaşılacağı gibi, kedileri çok severim, tüm hayvanları çok severim. Bu yüzden özellikle bebek yüzünden terkedilme hikayeleri beni çok etkiliyor.. Keşke başka bir çaresi olsa :sinifsinif:

Bebişin sağlığı ile ne alakası var ki? Evin içinde evcil bir hayvanla birlikte büyüyen çocukların, bağışıklık sistemleri çok daha güçlü ve sosyalleşmesi çok daha kolay oluyor, bunu araştırdınız mı hiç?
Kediciğin aşılarını ve parazit tedavisini düzenli yaptırdığın sürece, kediyi evden uzaklaştırmana gerek yok. Çünkü bebeğe hiç bir zararı yok.
Benim büyüdüğüm evde kediler vardı ve benim bebeğimde kedilerimizle büyüyecek. Senin kedin için gerçekten üzüldüm şimdi.. :sinifsinif:

dur yazayım ben evris evros basak dra gittiler hersey yolunda.
jennynin bebegide ii oda buyuyo
esrakonun sezercik tarihi belli oldu
sonracıma gypsy esra catala girdi ama catı darmıs sezercik dediler oncede normal demislerdi kafası karıstı baska dra gitcek.
evrisin bebeginin odası geldi ben besik siparis verdim jennyde oda yaptı sanırım
işte susler filan hazırlanıo
boyle yani ozetle:))

siz gelinde burdaki konusmaları duyun koparsınız. bugun yolda yaslı bi kadın hic tanımıorum bana aynen şöyle dedi : can balammmmm sag selamet kurtarasan :)) guldum saol dedim

Hahaha gözümde canlandırdım, komik olmuş gerçekten sırnaşık şey

canim benim icinde ayrilmak inan cok zor olucak ama esimde bende astim dercesinde allerjikiz zaten, 5 senedir cok sevdigim icin bi caresine bakiyordum antiallerjik ilac ventolin falan ki bazen benim bile bunyem zorlaniyor..bebis de allrjik olursa bizim gibi genetik gecis orani yukse, onun bunyesi bizim kadar kaldiramaz( bide inan kedisin ne reaksiyon verecegini bilmiyorum, simdiden kiskanmaya basladi, ogunca nasil olur bilmiyorum, biz gormeden gece yanina falan yatip nefesini kesebilir, bizimle uyuma gibi huylari var..cok dusunduk esimle en iyisi vermek gibi gorunuyor..

norracım bencede eniisi vermeniz. kime verecegini bildigin icin gidip gorme sansın olabilir. bebisin herseyden onemli cunku. benim arkadasın oglu alerjik hemde ne anada ne babada var evdeki halıları bile kaldırdı kızcagız.

İnşallah güzel bir ailesi olur demekten başka çare yok sanırım..

Gerçi doğmadan alerjik olup olmadığını bilmek mümkün değil ama, bebek anne karnında iken,annenin hayvanlarla olan bağlantısı bile bebeğin bağışıklığının güçlenmesine ve alerjik olma ihtimalinin çok çok düşmesine sebep oluyor. Senin kontrolün dışında yanına girmesini engellemek, aralarındaki bağlantıyı kurmak ya da ilk aylarda bebek için bir takım koruyucu önlemler almak çok basit, istersen ben sana bu konuda bildiklerimi aktarabilirim.

Yoksa da kediciğin şansı bol olsun demekten başka yapacak bişey yok.. benneyaptımki

saolun kızlar dilekleriniz için
bi sürü alıntı yaptım ama hepsi gitti aklımdada hüçbişey kalmadı
esracım inş 3. drdan güzel haberlerle gelirsin
bende çok aşırı şişiyorum bide 39 numero giyen birinin ayağı şişince ne olur onu düşünün kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
petrik bugün senin konun geçmişti neden girmiyo diye hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…