maşallah aslanınakızlar bisde dr dan geldik 2850gr olmus aslanımsağlığı şükürler olsun iyi tabi annesi almış3 kilo 3haftada 3 kilo nası becerdim anlamıyorum memlekete gitmek bana yaramadı heeeçççççççççç
neyse nst ye bağlandım sancı çıkmamış dr temmuzda doğmasını beklemiyorum dedi gene ağustos ta doğacak büyük ihtimalle dedi duruşu normalmiş normal doğum olabilir mi dedim şimdilikm her sey normal dedi ama çatı muayenesi olmadım 2 hafta sonra gene gitcem bakalım
ben bira geçmişe bakim bakalım
yok tatlim fransizcam iyi hele sinirlenince daha bi iyi oluyor, allah ne vardiyse soyluyom o zamankaydirigubbakcemile3adrenalinden midir nedir bi sozcuk dagarcigi geliyor banakaydirigubbakcemile3kadin anlasa ingilizce daha guzel soverim tabi..
TAZE VE ESRA GADINLAR BU FOTO SİZE GELİYOR.
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN DİYORUM VE EKLİYORUM.
bir ara inik halini de eklerim.şiş miş diye dalga geçeni vururum.bu konuda hassasım.
[/URL][/IMG]
çok iyimiş ya..bu gün de bana migrostaki kasiyer kız sordu doğuma daha var mı diye.muhabbetim yok bişeyim yok şaşırdım balam.evross , basakk cok guzel haberleriniz.. masallah bebislere
esrako ecede tam tosun olmus masallah tombis yanaklarına
norra benim ruscayı ogrenenemem gibi bisey senin flamancayla olan iliskinde :))
siz gelinde burdaki konusmaları duyun koparsınız. bugun yolda yaslı bi kadın hic tanımıorum bana aynen şöyle dedi : can balammmmm sag selamet kurtarasan :)) guldum saol dedim
can balam ne kadr inerseler insinler esisi gibi olmuyor.bazen tıpuklar morarıyor bi de üf üfdide ayakların suanki benim ayaklarıma benzio sisince aynen oyle toynak serceciklerimi ozluorum bazen inik oluoda diorum eskiden boyleydi :))
gene kimse yazmıo ben kacar uykum kacınca girerim
kızlar belki hatırlayan vardır... ilk bebeğimden sonra erken hamile kalmıştım... 10 aylık bebeğim vardı... ben de ağustos annesi olacaktım... fakat 31, haftada bebeğim sabırsız çıktı ve dünyaya geldi...
şimdi hala hastanedeyiz... var mı acaba başka doğum yapan aranızda... 1 haftalık olduk yakında taburcu olacağız inşallah...
kızlar doktordan geldik öncelikle herşey yolunda oğluşum çok iyi maşallah 3323gr kilosu51 cm de boyumuz hala 1 hafta ileri gidiyor
doğum tarihimiz değişmedi temmuz 21 veya 22 si :teytey:haftaya çarşamba tekrar son kontrolümüz var tansiyonumda iki haftadır 12/7 çıkıyor kiloma bakmadılar
şimdi geçmişe birazcık bakınayım
selam kızlar öglende dr kontrolüm vardı tansiyon için malesef yine yüksek ilaç kullandıgım halde günde 4 taneye çıkarttı bu sefer 34+5 günlük burçin tam 2500 olmuş 15 günde 400 gr almış boyu 32 veya 34 cm olabilir dedi sanki bana kısa gibi geldi daha önce hep uzun olacak kızın diyordu başka dr lar neyse buna fazla takılmadım zaten sezeryan tarihimiz belli oldu şükür 1 ağustosta alırız dedi gelişmeleri takip edecekmiş 15 güne düştü konrtollerim baktık tansiyonu kontrole alamıyoruz daha erkende alabiliriz dedi ama zaten ayın 1 erken oluyor
oh ilk bebegimiz dünyaya gelmiş hadi hayırlısı arkası çorap sökügü gibi gelir belki temmuz annelerin dün baktıgımda 30 tane olmuştu dogum yapan
kızlar bisde dr dan geldik 2850gr olmus aslanımsağlığı şükürler olsun iyi tabi annesi almış3 kilo 3haftada 3 kilo nası becerdim anlamıyorum memlekete gitmek bana yaramadı heeeçççççççççç
neyse nst ye bağlandım sancı çıkmamış dr temmuzda doğmasını beklemiyorum dedi gene ağustos ta doğacak büyük ihtimalle dedi duruşu normalmiş normal doğum olabilir mi dedim şimdilikm her sey normal dedi ama çatı muayenesi olmadım 2 hafta sonra gene gitcem bakalım
ben bira geçmişe bakim bakalım
benim kürtçeyi çat pat anlamam gibi.kürtçe de fransızcayla aynı dil grubundan.güzel bir dil.
ama bir türkçeleri var evlere şenlik.mesala bir öğrenci bir gün bana öğretmeni ahmet benim suçuma koyuyor dedi..dumur oldum ne demek bu diye.iftira atıyor demekmiş.
bir de öğretmenim benden durmuyor var sık sık duyarız.beni rahatsız ediyor demek..çok hoş şeyler var
çok iyimiş ya..bu gün de bana migrostaki kasiyer kız sordu doğuma daha var mı diye.muhabbetim yok bişeyim yok şaşırdım balam.
can balam ne kadr inerseler insinler esisi gibi olmuyor.bazen tıpuklar morarıyor bi de üf üf
ben geldim sen gitmişsin.izmirli hatunlarda cinemaya gitmişler.topik sessiz
kizlar buarada karar verdim benim manyak insanlari cekebilme gibi bir ozelligim var, kisaca durumu soyle ozetliyim..
bizim kedisi vermek icin internete ilan verdik, bir suru kisi cevap verdi, almak istiyor, bende birkac eleme yapimdedim sorular sorarak en iyi bakabilecek kisiyi belirlemek icin, neyse bi kadinda karar kildim..kadinda nasil ama israrala mailler atiyor, iyi dedim bu olsun...sabah aradi geliyorum diye, adresi aldi, saat 4 te gelicekti, kackere mesaj attim, mesaja cvp vermiyor, ariyorum ya teli acmiyor, ya mesgule aliyor.. sonrada msj atti bana adresi bulamadim, aradim yine acmadi, msj attim yine, onada cevap yok..kediside biguzel herseyini hazirlamistim..manyakmidir nedir, insan vazgectim der haber veriri istemiyorsa, trip niye yapiyro, neyse bi guel mail dosedim, bakalim anliycakmi?? allhim nedir benim bu catlak cekme potansiyelim??? simdi hadee baska birini bul isin yoksa...
yok kizlar, kimseyi bulamadik tanidik vericek, kac aydir ariyoruz, son care internete ilan verdik.. cok zor olucak ayrilmak ama bebisin sagligi cok daha onemli, okadar alistirdim kendimi bugun ayrilicam diye, boyle sorumsuz, duzensiz, plansiz programsiz insanlara sinir oluyorum..hayir bide teli acsa kadin agzima geleni soylicem, emaille sinir cikmiyorkikaydirigubbakcemile
siz gelinde burdaki konusmaları duyun koparsınız. bugun yolda yaslı bi kadın hic tanımıorum bana aynen şöyle dedi : can balammmmm sag selamet kurtarasan :)) guldum saol dedim
Yazık kediciğe.. Bunca zaman sizi ailesi bilmiş, terkedilmek zor gelecek ona.. Nickimden de anlaşılacağı gibi, kedileri çok severim, tüm hayvanları çok severim. Bu yüzden özellikle bebek yüzünden terkedilme hikayeleri beni çok etkiliyor.. Keşke başka bir çaresi olsa :sinifsinif:
Bebişin sağlığı ile ne alakası var ki? Evin içinde evcil bir hayvanla birlikte büyüyen çocukların, bağışıklık sistemleri çok daha güçlü ve sosyalleşmesi çok daha kolay oluyor, bunu araştırdınız mı hiç?
Kediciğin aşılarını ve parazit tedavisini düzenli yaptırdığın sürece, kediyi evden uzaklaştırmana gerek yok. Çünkü bebeğe hiç bir zararı yok.
Benim büyüdüğüm evde kediler vardı ve benim bebeğimde kedilerimizle büyüyecek. Senin kedin için gerçekten üzüldüm şimdi.. :sinifsinif:
canim benim icinde ayrilmak inan cok zor olucak ama esimde bende astim dercesinde allerjikiz zaten, 5 senedir cok sevdigim icin bi caresine bakiyordum antiallerjik ilac ventolin falan ki bazen benim bile bunyem zorlaniyor..bebis de allrjik olursa bizim gibi genetik gecis orani yukse, onun bunyesi bizim kadar kaldiramaz( bide inan kedisin ne reaksiyon verecegini bilmiyorum, simdiden kiskanmaya basladi, ogunca nasil olur bilmiyorum, biz gormeden gece yanina falan yatip nefesini kesebilir, bizimle uyuma gibi huylari var..cok dusunduk esimle en iyisi vermek gibi gorunuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?