petrikcim maibeyaz die bi arkadas 30 haftalık dogurmus ben cok ii hatırlamıorum hikayesini vs sini ama allah yardımcısı olsun . 1 haftadır hastanedelermis sanırım
dur yazayım ben evris evros basak dra gittiler hersey yolunda.
jennynin bebegide ii oda buyuyo
esrakonun sezercik tarihi belli oldu
sonracıma gypsy esra catala girdi ama catı darmıs sezercik dediler oncede normal demislerdi kafası karıstı baska dra gitcek.
evrisin bebeginin odası geldi ben besik siparis verdim jennyde oda yaptı sanırım
işte susler filan hazırlanıo
boyle yani ozetle:))
TAZE VE ESRA GADINLAR BU FOTO SİZE GELİYOR.
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN DİYORUM VE EKLİYORUM.
bir ara inik halini de eklerim.şiş miş diye dalga geçeni vururum.bu konuda hassasım.
[/URL][/IMG]
kızlar bisde dr dan geldik 2850gr olmus aslanımsağlığı şükürler olsun iyi tabi annesi almış3 kilo 3haftada 3 kilo nası becerdim anlamıyorum memlekete gitmek bana yaramadı heeeçççççççççç
neyse nst ye bağlandım sancı çıkmamış dr temmuzda doğmasını beklemiyorum dedi gene ağustos ta doğacak büyük ihtimalle dedi duruşu normalmiş normal doğum olabilir mi dedim şimdilikm her sey normal dedi ama çatı muayenesi olmadım 2 hafta sonra gene gitcem bakalım
ben bira geçmişe bakim bakalım
iste benim ece min son hali babasına verdim resmi taratması için sirkette az evel mail atmıs
canim benim icinde ayrilmak inan cok zor olucak ama esimde bende astim dercesinde allerjikiz zaten, 5 senedir cok sevdigim icin bi caresine bakiyordum antiallerjik ilac ventolin falan ki bazen benim bile bunyem zorlaniyor..bebis de allrjik olursa bizim gibi genetik gecis orani yukse, onun bunyesi bizim kadar kaldiramaz( bide inan kedisin ne reaksiyon verecegini bilmiyorum, simdiden kiskanmaya basladi, ogunca nasil olur bilmiyorum, biz gormeden gece yanina falan yatip nefesini kesebilir, bizimle uyuma gibi huylari var..cok dusunduk esimle en iyisi vermek gibi gorunuyor..
dur yazayım ben evris evros basak dra gittiler hersey yolunda.
jennynin bebegide ii oda buyuyo
esrakonun sezercik tarihi belli oldu
sonracıma gypsy esra catala girdi ama catı darmıs sezercik dediler oncede normal demislerdi kafası karıstı baska dra gitcek.
evrisin bebeginin odası geldi ben besik siparis verdim jennyde oda yaptı sanırım
işte susler filan hazırlanıo
boyle yani ozetle:))
vermeee nolurr vermee ağlarım vallahiii bak kedici ne güsel anlatmışş kıyamam ona bennn vericeksende 3-5 ay sonra geri alll tamammı mafoldumbenbizim kedisi vermek icin internete ilan verdik, bir suru kisi cevap verdi, almak istiyor, bende birkac eleme birini bul isin yoksa...
nasılsan iyimisennn özüne yahşi bak öpürem seni balama salam söyle delikafaduldensiz gelinde burdaki konusmaları duyun koparsınız. bugun yolda yaslı bi kadın hic tanımıorum bana aynen şöyle dedi : can balammmmm sag selamet kurtarasan :)) guldum saol dedim
hangi filmiz izledinnnn??. sözde bu akşam boyanacaktı bu saç. neyse artık yarın sabah erkenden boyar sonra da bi fön çektiririm.yarın akşam eşim geliyor seyahatten. ona süpriz olur.
o grubu ben çok severimmm özellikle hypnotize albümünüüü bende duymuştum öyle birşeyler aslında ama ara ara dinlerim açıkçasıııBilmeyen arkadaşlar için: System Of A Down adlı bir ermeni grubu (aslında çok iyi müzik yapan bir grup) Türkler ve Atatürk hakkında aşağılayıcı şarkılar söylüyor. 3-4 kişilik tanınmayan bir Türk grubu da, onlara bir şarkı yazıyor "Atatürk'e dil uzatamazsın" gibisinden. Orada geçiyor bu dize...
sağolasın deryam yarın içim rahat edicek inşallah ben bu kadar normal doğum için diretiyorum olaylar böyle gelişiyor hayırlısı artık sezeryanda olsa son noktada olsun hatta mümkünse ağustosa sarksın tabii çok zorrr..
adaşım maşallah eceye ne güzel fotolar alıyosunuz ya bis artık hiç alamıyoruz böyle fotolar çok büyüdüğü içinnn
Günaydın fasulyeko, çok geçmiş olsun.. Turnusolun negatif çıkması gelen sıvının rahimden olmadığını gösteriyor değil mi? Sıcaklarda insan terliyor, altında bir ıslaklık hissedince panik oluyor. Bana öyle oluyor.. Acaba seninki de mi böyle birşeydi..Kızlar günaydın
dün akşam çok ilginçti
iş çıkışı eve gittiğimde iç çamaşırımda ıslaklık vardı amanın dedim bu su mudur acep doktoru aradım nasıl oluyor bu su dedim az az mı gelir birden bire mi o da dedi ki ikisi de olabilir en yakın doktora git dedi
neyse avcılar hospital a gittik bu arada eşim sağolsun nöbetçi bayan doktor aradı
doktor ultrasonla baktı iyi falan dedi baş ağaşı duruyormuş artık
su geliyormu diye bir test varmış turnusol kağıdıyla yapılan beni doğumhaneye çıkardılar ebe o benim azcık bağırmama neden olan testi yaptı malum anlamışsınızdır turnusol negatif çıktı doğum kanalı da kapalıymış
sonra nst ye bağladılar 20 dk falan sonuç nst ye göre benim 8 dk bir doğum sancım varmış erken doğum olabilirmiş hastanede yatmanız lazım en az 2 hafta geciktirmek lazım doğumu dediler
biz tekrar kendi dok. aradık o da tlf ne kadar da olsa birşey diyemem dedi ne diyorlarsa yapın dedi
ama benim bel ağrım birşeyim yok diye eve gittik
hatta şimdi işteyim kızım tekme atıyor diye algılıyorum acaba onlar mı sancı bilemiyorumki kendi doktoruma randevu aldım bugün 14:10 da randevum var inşallah kızım iyidir dua edin bizim için sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
şu an tekmeler dışında iyiyim ama kızıma birşey olursa diyede korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun
Günaydın fasulyeko, çok geçmiş olsun.. Turnusolun negatif çıkması gelen sıvının rahimden olmadığını gösteriyor değil mi? Sıcaklarda insan terliyor, altında bir ıslaklık hissedince panik oluyor. Bana öyle oluyor.. Acaba seninki de mi böyle birşeydi..
İnşallah bugünkü randevunda herşeyin yolunda olduğunu söyler doktorun. Kızın iyidir canım, aklına kötü birşey getirme.. bak tekmeliyor demişsin.. bebek keyifli ki hareket ediyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?