2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

petrikcim maibeyaz die bi arkadas 30 haftalık dogurmus ben cok ii hatırlamıorum hikayesini vs sini ama allah yardımcısı olsun . 1 haftadır hastanedelermis sanırım

Teşekkürler baby özet için : )
panik oldum demek ilk bebişimiz geldi, maibeyaz çok az geliyordu foruma hatırlıyor gibiyim
azcık geçmişe bakabildim
Esram babana geçmiş olsun rahatsızlıgını anlaymadım umarım biranönce sağlığına kavuşur, çatı muaneni merak ediyordum senn yakışıklı koft çıkmış 3. doktorada git için rahat etsin canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah, bu arada eşim senin tavdiyeni dinledi laptop alıyor bana kaydirigubbakcemile3 rahat rahat gelirim foruma
doktordan güzel haberlerle gelenleri n gözün aydın
bizde bugün doktordaydık 2400 gr olmuş kuzum, herley yolunda
sadece ben diyetten bıktım bunalımdaydım azcık alışverişe çıktım sabah iyi geldi :), insülin kullandıgım halde şekerim yüksek moralimbozuluyor cuma günü endokrine gidiyorum insülin dozunu yüksekcetek büyük ihtimalle
Elif Çağan'ın bana benzediğini söyledi mutu etti bakalım ne kadar doğru doğunca görücez :)

ben 10 gündür neler yaptım;
kuzumun kıyafetlerini yıkayıp ütüledim çok keyifliydi, dolabına yerleştirmedim halen kokuyor 2 hafta daha beklesin, pamuk aldım yorgan yaptırıcam, bugünde metalica bodysi aldım oğluşa çok sevimli :)
sonraa et pişiriyordum ocakta unuttum ufak bi yanın çıkıyordu nerdeyse ucuz atlattık, dolaplar 4 kez silinde zor çıktı kokusu
haftaya annem geliyor çok mutluyum doğuma kadar yanmda kalıcak 7 aydır görmüyorum çok özledim opuyorumnanaktan
böyle iştee

hoşbuldum evros

Baby benim kuzuda uyanık hık hık hıçkırıyor, birde sabah 4- 5 gibi uyanıyor zaten zor uyuyorum, iyiki işten çıktım öğle uykusu çok iyi geliyor : )

Esrako Ece hn çok sevimli tombik yanaklı maşallah, bugün uğraştı Elif resim alamadı Çağan kafasını sağ kasıgıma dayamış çıkışa yakın çıkmayı bekliyor : ))

benimde uykun geldi
iyi geceler herkese, akşamları uğrarım (eşimden fırsat kaldıkça)
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

2 gün girmedim nasıl çoşmuşsunuz kızlar yaa :enbuyukkk: uzun zamandan beri duraklama dönemindeydiniz..
Artmış doğum tarihleri kesinleşmiş arkadaşlar maşallah bebişlerinize hepsi gayet iyi takip edebildiğim kadarıyla...
Bu ayak olayları beni çok kasıyor ben normalde koca ayağım zaten 39 40 giyerdim şimdi ancak erkek reyonları paklar beni çoook şiş bu duruma gıcık oluyorum dua edin küçük ayaklarınız var...
Esra babana geçmiş olsun sende yarın umarım 3. drundan kafandaki soru işaretlerini silecek haberlerle dönersin :Saruboceq:
Esrako maşallah kızın artistik pozlar vermiş çok şirin opuyorumnanaktan
Evriş ve Canan odalar tamamlanmış güle güle kullanın :)

Daha ne olmuştu aklımda kalmadı ya kusura bakmayın sıcaklardan beynim sulandı zaten günde kaç kez uyuduğumu tahmin bile edemezsiniz..Bebeğimin odası kuruldu ama temizleyip çamaşırları ütüleyip yerleştirmem lazım yerimden kalkacak halim yok sabah akşam hep sıcak kafamçokkarıştı

ben geldim ama kimsecikler kalmamış gibi. benim de zaten uykum geldi. saç boyasını aldım bugün ama cesaret edip süremedim. sadece önlerdeki beyaz tutamamı sürsem yoksa saçın tamamına mı karar veremedim. sonra tv de güzel bir filme rastladım ve takıldım kaldım. sözde bu akşam boyanacaktı bu saç. neyse artık yarın sabah erkenden boyar sonra da bi fön çektiririm.yarın akşam eşim geliyor seyahatten. ona süpriz olur.

TAZE VE ESRA GADINLAR BU FOTO SİZE GELİYOR.
MADEM TÜRKSÜN GÖSTER ÜRKSÜN DİYORUM VE EKLİYORUM.
bir ara inik halini de eklerim.şiş miş diye dalga geçeni vururum.bu konuda hassasım.

[/URL][/IMG]

Ehh, fena değilmiş. Geçer not aldın. Ama ojesiz ayak mı olurmuş kızım yaa ? (Kışın bile kırmızıları, fuşyaları sürer de gezerim.) Ama neyse hadi... :1closedeyes:

PETRİK, Elif biliyor mu ona doğurtmayacağını? Merak ettim.

BURKOLAR, EVRİMLER ve biz ICE AGE 3 e gittik. Allam çok güzeldi.Hele anne mamutun doğum yaptığı sahne :)) Göz yaşlarımızı tutamadık :) 3 boyutlu idi film. Ne zamandır sinemaya gitmemiştim. Çok iyi oldu. Buradan tekrar organizasyonda emeği geçen arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. a.s.

Bu arada DıDE, o repliğin bulunduğu şarkıyı dinlemiş miydin face'te? (madem ki Türksün, göster ürksün)

Bilmeyen arkadaşlar için: System Of A Down adlı bir ermeni grubu (aslında çok iyi müzik yapan bir grup) Türkler ve Atatürk hakkında aşağılayıcı şarkılar söylüyor. 3-4 kişilik tanınmayan bir Türk grubu da, onlara bir şarkı yazıyor "Atatürk'e dil uzatamazsın" gibisinden. Orada geçiyor bu dize...

Evros iyi haberlerine sevindim. Maşallah

iste benim ece min son hali babasına verdim resmi taratması için sirkette az evel mail atmıs

Esrako maşallah eceye, çok tatlı, yumuk yumuk yanaklar. Evet sana benzeyecek. Bahtı da kendi gibi güzel olsun.

Norracım içim acıyor, duygunu çok iyi anlıyorum. Keşke ben alabilseydim kedini :sm_confused: Kedi sevmeyi o kadar özledim ki anlatamam. Hele göğsüme yatıp mırıl mırıl uyumasını... İçim gidiyor. Temiz bir kedi bulsam bağrıma basa basa seveceğim. Çok zor olacak ayrılman ama en doğrusu buysa yapacak bişey yok. Ayrılırken kendini çok üzmemeye çalış canım.

Şiş gözlerle forumda neler olup bittiğini anlamaya çalışırken ilaç gibi geldi mesajın. Eline sağlık canım.

Doktordan gelen diğer arkadaşlar gözünüz aydın, Allah iyi haberlerinizi daim etsin.
Evriş bebişinin odasını güle güle kullan.

bizim kedisi vermek icin internete ilan verdik, bir suru kisi cevap verdi, almak istiyor, bende birkac eleme birini bul isin yoksa...
vermeee nolurr vermee ağlarım vallahiii bak kedici ne güsel anlatmışş kıyamam ona bennn vericeksende 3-5 ay sonra geri alll tamammı mafoldumben
siz gelinde burdaki konusmaları duyun koparsınız. bugun yolda yaslı bi kadın hic tanımıorum bana aynen şöyle dedi : can balammmmm sag selamet kurtarasan :)) guldum saol dedim
nasılsan iyimisennn özüne yahşi bak öpürem seni balama salam söyle delikafadulden
. sözde bu akşam boyanacaktı bu saç. neyse artık yarın sabah erkenden boyar sonra da bi fön çektiririm.yarın akşam eşim geliyor seyahatten. ona süpriz olur.
hangi filmiz izledinnnn??

evroşşş
maşallah bebişine canım rabbim nazarlardan saklasınnn

nesrinim nerelerdesin yaaa gir ara sıra alıcakmı gerçekten eşin laptop kafamı yapıyon bizimle ne güzel olurrr yaa alsa çağan kemalimize kocaman bi maşallah canım
insülünümü arttırıcan bu kadarda dikkat ediyorsun acaba stres felan yapıyosun ondandmı böyle??geçenlerde bu muhabbet yapıldı sinir stres şekeri yüklseltiyor diyee??

o grubu ben çok severimmm özellikle hypnotize albümünüüü bende duymuştum öyle birşeyler aslında ama ara ara dinlerim açıkçasııı

bendeee gidicemm ıce agee çok merak ediyorum o minik sincap hala fındık peşinde koşuyomuu seslendirme nasılll gitmeliyim mutlakaaaa mafoldumben

didooooommmm
eşsiz güzellikteki ayağınıda koymuşşş süpersin valla beğendim ama benim ayaklarım daha ufak şiş olmasa yaneee doğurduktan sonra tekrar koyalım tmmmııı ama benimkinde de oje vs olmaz pedikür felanda yaptırmam ama bendeki vücuda göre minik ayaklarım var biraz dengesiz bi durum sanırım kafamçokkarıştı

gunaydınss

gece 3tu uyudugumda sabahta emrah gittikten sonra balıgım yatırmadı karnımda cok actı bisiler yedim belki uykum filan gelirse uyurum.

evris o uzuv agrısını hissetmeye basladım gercekten kotu ara ara oluyo ama kotu

Kızlar günaydın
dün akşam çok ilginçti
iş çıkışı eve gittiğimde iç çamaşırımda ıslaklık vardı amanın dedim bu su mudur acep doktoru aradım nasıl oluyor bu su dedim az az mı gelir birden bire mi o da dedi ki ikisi de olabilir en yakın doktora git dedi
neyse avcılar hospital a gittik bu arada eşim sağolsun nöbetçi bayan doktor aradı
doktor ultrasonla baktı iyi falan dedi baş ağaşı duruyormuş artık
su geliyormu diye bir test varmış turnusol kağıdıyla yapılan beni doğumhaneye çıkardılar ebe o benim azcık bağırmama neden olan testi yaptı malum anlamışsınızdır turnusol negatif çıktı doğum kanalı da kapalıymış
sonra nst ye bağladılar 20 dk falan sonuç nst ye göre benim 8 dk bir doğum sancım varmış erken doğum olabilirmiş hastanede yatmanız lazım en az 2 hafta geciktirmek lazım doğumu dediler
biz tekrar kendi dok. aradık o da tlf ne kadar da olsa birşey diyemem dedi ne diyorlarsa yapın dedi
ama benim bel ağrım birşeyim yok diye eve gittik
hatta şimdi işteyim kızım tekme atıyor diye algılıyorum acaba onlar mı sancı bilemiyorumki kendi doktoruma randevu aldım bugün 14:10 da randevum var inşallah kızım iyidir dua edin bizim için sağlıkla zamanında gelsin inşallah.
şu an tekmeler dışında iyiyim ama kızıma birşey olursa diyede korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

benim randevu 14:10 nihal hanım türkiye hastanesi senin ayşe hanıma kaçta??

Günaydın fasulyeko, çok geçmiş olsun.. Turnusolun negatif çıkması gelen sıvının rahimden olmadığını gösteriyor değil mi? Sıcaklarda insan terliyor, altında bir ıslaklık hissedince panik oluyor. Bana öyle oluyor.. Acaba seninki de mi böyle birşeydi..
İnşallah bugünkü randevunda herşeyin yolunda olduğunu söyler doktorun. Kızın iyidir canım, aklına kötü birşey getirme.. bak tekmeliyor demişsin.. bebek keyifli ki hareket ediyor..

evet canım negatif suyu gelmiyor demekmiş
inşallah herşey yolundadır sağol canım
doktor 2 hafta daha anne karnında kalması iyi olur dedi

fasulyeko, sakın aklına olumsuz birşey getirme.. bizi habersiz bırakma bugün. Doktordan güzel haberlerini bekleyeceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…