ahanda size son nokta ben teslim bayragını çıkardım. malum karnımda zaten bi top var bide heryerim top olmasın neme lazımbir daha bu topiğe şunu aldım şu kadara yazan top olsun..ha bu kadar büyük konuştum iştelülülülülülü
kızlar artık yarın bendende doğum haberi alırsanız şaşırmayın
perviiinnn
topikçene düdük kelimesini kaldırıyoss artıkkk
:jeyyar:
:mymeka:şöyle de olmaz mı mesela; (diyelim ki kırkım çıkmış) "onur sonunda dün beni düdükledi"
cümle içinde kullandım, bu da mı yasak? delikafadulden
şöyle de olmaz mı mesela; (diyelim ki kırkım çıkmış) "onur sonunda dün beni düdükledi"
Evriiim, mailine bak bakayım biryerimseniben
kızın olsaydı kesinlikle esrakodan model çal derdim ama oglun olacagı için normal bi perde diktir..ben değiştirmiyorum bile.zaten evlenirken diktirmiştik eski değil yani. varolan perdeyi kullancam. ilerde tüm evin perdelerini değiştirirken orayada uygun bişeyler bakarım artık.
zaten ben böyle bi talepde bulunsam eşimhemen
" ne gerek var bebek anne ben bu perdeyi begenmedim mi dicek..bizim odamız bile yokdu. farzettki evimiz küçük ve biz yatakodasına sadece beşik almak zorundayız "gbi başalayan bir cümle kurarrr
Maşallah kuzuna Meltem, normalmi doğuracaksın karar verdinmi ?ooo herkes burda selamlar
doktordan geliyorum kızım 50 cm ve 3100 gram olmuş
doktorda haftaya malum zorlu çatı muaayenesi yapacak nst de normal çıktı
doktor acayip korkmuyorsan normal doğumdan çatı muayenesi yapalım dedi ben de ok dedim bu arada eeylem doğum yapmış maaşallah kuzusuna
güzelmiş anlamı değişik isim orijinal : )karan eski bir fars destanındaki kralın oğlunun ismi. anlamı da cesur savaşçı- gizemli- kahraman demek. biraz da karanlık kaydirigubbakcemile3
he bide diyo tantuni ile helalleşen tek insanoğlu sensin diee
sonrada diyo şimdi sana 3 gün sonra gel diyecek bu sefer başka bi yemek türü ile helalleşmek isteyecen eniyisi yarın doğur diyorr :dilcikar:
Direk kestıler baba.. hem de göslerim acık.. cıkan mıyom olduugu ıcın dua etmedım ama.. ıyı yapmısım dı mi?? aslında ben normal yoldan ıkınarak cıkarayım dedım mıyomları.. dedıler çatın dar.. mecbur yane.. yoksa mıyomları da normal dogum kıvamında cıkartasım vardı helbet..
selam kızlar bende yeni geldim doktordan şekerim iiyi çıktı açlık 95 tokluk 121 fakat diyeti bırakmak yok dedi doktor tansiyonuma bakıldı oda fena değil bu arada dünden beri karnımda kasılmalar vardı nstye bağladılar sancım çıktı doktor suyun gelirse kanaman olursa bebek hareketleri azalırsa ve sancın sıklaşırsa gelliyosun dedi şaşırdım ya daha nerdeyse 1 ay var benim günüme bu sancıda neyin nesi
ee dide 30 tlye almıştı :uhm:
yaaa ne yazdın ne yazdın....kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıCADIARZU
Evriiim, mailine bak bakayım biryerimseniben
:mymeka:klava: terbiyesiiiiiiiiiiizzz
Bir desen rahatlıycan zaten de.....
manyaksın sen yaaaşöyle de olmaz mı mesela; (diyelim ki kırkım çıkmış) "onur sonunda dün beni düdükledi"
reca ederimdiddddddddddddoooo
dediğin diziyi araştırdım biraz konusu cazip geldi yani çok fantastik değilse biz şimdi buna sararız..bu akşam ilk bölümü bi izleriz bakalım.tavsiye için saol yafrumm..
ne midesi be hatun midemi kaldı komple göbek olduk tantuniden sonra çeksem nolcek tantunicik kaybolur gider o koca göbekteeeeesra tantuni yemeden çek göbüşünüde görelim saf halini yani doldurmadan çek miden boşkene..
ayrıcanaaaaaaa topik halkı huuuuuuuuuuuu ayhh göbüşlerinizi eklesenize. bak mesela nazan eklmedi hiç bi anada şok olduk maşallah ne kadar büyümüş diye. mesela nesrin hanım .
ayhh aslında ben betülün göbüşünü merak ediyorum en çok.angeleyes betüş hani ilk başlarda filmlerdeki göbekler gibiydi top gibi duruyordu popoda yokdu.o nasıl acaba bu aralar girmiyor yinee
:kedi::kedi:Aaaa, neden kız, kaçmaa, sen de düdüklenicen! Hem hepimiz düdüklendiğimiz için arkadaş olmadık mı naniknanik
ne midesi be hatun midemi kaldı komple göbek olduk tantuniden sonra çeksem nolcek tantunicik kaybolur gider o koca göbekteeee
çekememm valla şimdi foto mamin atletli ve donu ile oturuyorum aynen gelmesine yakın giyincem o zaman çekebülürükkk
ayyy olar tabeeeşöyle de olmaz mı mesela; (diyelim ki kırkım çıkmış) "onur sonunda dün beni düdükledi"
hahaha süperrrrrAaaa, neden kız, kaçmaa, sen de düdüklenicen! Hem hepimiz düdüklendiğimiz için arkadaş olmadık mı naniknanik
?
:roflol: :roflol: delikafadulden delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?