ben geldim doktordannn oğlum 3005 gr olmuş herşey gayet iimiş sezeryan tarihini iptal ettik normal kendi sancılarımı beklicez 11 ağustosa kadar doğurdum doğurdum yoksa sezercikler arasına girecekmişimkaydirigubbakcemile3
saol canım dediğin gibi sağlıklı doğsunlarda gerisi önemli deil:Saruboceq:maşallah NUr gözun aydın. hayırlısı olsun saglıkla vaktinde gelsinde ..normal yada sezeryan ne farkeder..
saol evrişim tarihi iptal ederken içim sızldı amaa mecbur ettirdim aslında sezeryan olmak istiomda herşey normalkende sezeryana girmek istemedim acayip korkuom doğumdan yawf:kedi:
Sabah kalktığımda ellerime ayaklarıma şöyle bir baktım. Nedense dilime bir şarkı dolandı:
"Acayip hayvanlara benziysen!"laelaelaelaelae
kesin biri sopa atıyo bence de..ben biliyorum o sıpayı..az kaldı ısıracam onusabaha kadar mide yanmasından uyuyamadım yani hep yandı agzımdan acı su geldi biarada bulandı aksam dısarda yedik ondan olsa gerek hem geçe kaldı hemde rahatsız etti yemek..hala daha aynı bi cıkarsam rahatlıycam gibi..
gece yine ter icinde uyandım hep surekli su icip surekli su atıorum ama wcye 1 kere gittim.
kuku agrım feci derecede..sanki sabaha kadar birileri ora sopa atıo sonrada curuyo
bide ona ilaveten bel agrısı basladı oda yeni bikac saat oluyo
işlerin kolay gelsingünaydın kızlar babymom canım sende elini biraz çabuk tutu hazırlıklarını bitir valla günler nasıl gçiyor anlamıyorsun bak benim son 2 günüm karınca gibi olmam gerek bu zaman zarfında.
birkaç gündür benimde kuku ve bel agrım var ama çok acı veriyor yatarken kalkarken wc bile giderken zorluyor eşim hayırdır nedn acaba diye takıldı bende hani aklımızdan çıkmıyor ya sabaha kadar seninle tepiştik ya ondandır diyorum konu hemen degişiyor:roflol: ben onu bir tenhada kıstırcam ya allahtan kız evde benimle dalga geçmek nasılmış .
kızlar bu benim sıpa dünden beri kıpırdamyor arada kırmaşır gibi oluyor sanki sonra vaz geçiyor yeri iyice daraldı zannersem başak bir ara geldi sarıldı bana sanki ablasına git der gibi bir tekme attı kızların arasındaki kıskançlık resmen başladı burçin anneyi başakta babayı kıskanıyor kız annelerine duyurulur kızlar babayı kimseye bırakmıyor ikinci planda kalıcaksınız ben 3 cü lüge atılmış durumdayım.
neyse ya heyacanım çeneme vurdu karnım zil çalıyor mama hazırlayayımda sonra yuppi alıverişe herkese iyi günler bakalım bugün kimlerin haberini alıcaz
arkadaşlar günaydın ben bu sabah doğum yapıcaktım ama 24 ü gecesi sancım tuttu.ve sezeryan ile doğum yaptım.allah hepinizi sağ sağlim kurtarsın.3850 gr bebeğim. opuyorumnanaktan
gözünaydın emrem belliydi .ortadan kaybolunca anladık.maşallah bebeğine.geçmiş olsun.iyi olur inşallah.burkoya söylerseniz 25/07/2009 bebişimin adı çınar kilosu 3850 .doğum hikayemi daha sonra yazıcam.bebeğim şimdi doktorda enfeksiyon kapmış iğne vurdurmaya götürdü eşim.5 gün sabah akşam antibiyotik vurulacak.hepinizin dualarını bekliyorum
sen dur daha da artacak ağrı.iki bacağını 2 cm açamayacınca görecem ben seniopuyorumnanaktanpıtış agrısı artık bende de mevcutturr. yürümekde zorluk çekiyorum. bugun çook guzel bi esinti var istanbulda. malum pazartesi benm çamaşır ütü ve temizlik gunum .. en çokda ütü için sevinçliyim serinde yapıcaaam..:)
evde bi kaç cam kapatmak zorunda kalacagımı düşünemezdim resmen uçuyor yahu ev...
maşallah canım hayırlısı neyse o olsun..ben geldim doktordannn oğlum 3005 gr olmuş herşey gayet iimiş sezeryan tarihini iptal ettik normal kendi sancılarımı beklicez 11 ağustosa kadar doğurdum doğurdum yoksa sezercikler arasına girecekmişimkaydirigubbakcemile3
hayırlara çıksın inşallah..ben de minik kelebeki gördüm rüyamda aydınlık ve güzel bir rüyaydı.Ben gece rüyamda habire Dideyle uğraştım. Hayırdır inşallahCADIARZUBir de ne gördüğümü hatırlayabilsem:uhm:
Sabah kalktığımda ellerime ayaklarıma şöyle bir baktım. Nedense dilime bir şarkı dolandı:
"Acayip hayvanlara benziysen!"laelaelaelaelae
Video: Acayip Hayvanlara Benziyirsen - Vidivodo
Delü kaydirigubbakcemile3
Maşallah kuzuna ne kdar sevimli bebek resimlerine baktıkça tuaf oluyorumCanlarım benim meraba,
En başta sizi çok özlemişim. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Kimler doğurdu merak ediyorum.
biz iyiydik. Ama bebeğimin sarılığı tekrar nüksetti. Tüm Adana'da küvöz aradık zor bulduk. Korkumu ve heyecanımı ve yaşadıklarımı tarif edemem size. Bu arada kalbim sıkışıp duruyor, biz hastane hastane küvöz arıyoruz. Sarılık en yüksek sınıra yakın, sınırı geçerse kanını değişmek gerekmiş. Allah korusun....
:nazar:
başak ve ebrunun 2 günü benim 4 günüm var..çok tuhaf hisler içindeyim.sanki hep karnımda kalsın istiyorum ama çıksın da istiyorum.
arkadaşlar günaydın ben bu sabah doğum yapıcaktım ama 24 ü gecesi sancım tuttu.ve sezeryan ile doğum yaptım.allah hepinizi sağ sağlim kurtarsın.3850 gr bebeğim. opuyorumnanaktan
günaydın kızlar
herkesler iyidir umarım
gözümüz aydın olsunnn
artk benimde sancılarım başladııı
sevineyimmi üzüleyimmi siz söyleyin heeee
ben geldim doktordannn oğlum 3005 gr olmuş herşey gayet iimiş sezeryan tarihini iptal ettik normal kendi sancılarımı beklicez 11 ağustosa kadar doğurdum doğurdum yoksa sezercikler arasına girecekmişimkaydirigubbakcemile3
geldim çıktım kuzum geçmişi bile okumadım doğru dürüst dünden beri sancım varrOooo çingenem çınçınım gelmiş:lepi:Naber kuzuuuumopuyorumnanaktan
yok yazmam merak etmeee ama sen tahmin et artıkınnnnnpiknik canavarı, naber? Ne olur bugün neler yediğini yazma, noluuuurrr. Yediklerimi kontrol etmeye çalışıyorum şu son günlerde... Sakın yazma şunu yedim bunu içtim diye tamam mı bebek?
doğurmucammm uleynnnn gıcıklık deelmiiiiselam millet,
geçmişi tam okuyamadım. merakla okuyordum ama sizler kaçmadan alıntıların birazını yanıtlayayım dedim. oysa çok merak ediyorum ; GYPSY doğurdu mu GYPSY? söyleyin çabuk GYPSY doğurdu mu?görürüz GYPSY.... geleceğim kızım seni hastanede ziyerete.... ben HODRİMEYDAN diyorum.
gözünaydın canımmmburkoya söylerseniz 25/07/2009 bebişimin adı çınar kilosu 3850 .doğum hikayemi daha sonra yazıcam.bebeğim şimdi doktorda enfeksiyon kapmış iğne vurdurmaya götürdü eşim.5 gün sabah akşam antibiyotik vurulacak.hepinizin dualarını bekliyorum
burkoya söylerseniz 25/07/2009 bebişimin adı çınar kilosu 3850 .doğum hikayemi daha sonra yazıcam.bebeğim şimdi doktorda enfeksiyon kapmış iğne vurdurmaya götürdü eşim.5 gün sabah akşam antibiyotik vurulacak.hepinizin dualarını bekliyorum
günaydın kızlar
herkesler iyidir umarım
gözümüz aydın olsunnn
Günaydınlar, yazmayı unutmuşum :)
Seçil Kemal Çağanı görmeye gidecektin ne oldu ?
ben sana yazdım ya be kadın baksana ne yazdıma hayret bişisin yaaaesraaaaaa sizdemi emirgandaydınız. ayhh bizde bizde.gerçi sen yazmışsın kahvaltıya gitces diye ama ben çıkmıştım o vakit. tühh be keşkem haberim olsaydı. sabahdan geceye kadar ordaydık. hamakda uyudum çok süperdi hava dimi. çimlerde çıplak ayakla yürüdüm hep. süper bi enerji akımı oldu. ayaklarım çok iyi geldi hiç şişmedi agrımadı. ayhh bide 2 tane düğün vardı. kız .
arkadaşlarımızla gitmiştik biz pikniğe biz bayanlar gezerken gördük düğün hazırlıklarını gelini falan. ahh ahh ne güzeldi yaff.
evet yaa bencedeeeekızartmaaaa cokacimcoook sarımsaklı yoğurtlu :)
Amanınnn!! Kızzzz???? Senin de mi sancıların başladı? E BURKO'nun bile başladı, ayıp olurdu artık !!?
süperr fikirrrr :lepi:Heyoooo!:teytey:Bunu kutlamalıyızhihoyyytTantuniye ne dersin?:jeyyar:
oy oy sancılarıda başlamış, aramıza hoşgeldin :))
.
hoşbulduk bebişlerrrAramısa hoşgeldın yafrum...
didom kıçımdan giriyo ağrı öne doğru devam ediyor ve kasıklarımda şiddetleniyoresra sancıların nasıl sancı?
bilmiyorumki kuzum kasılmamı sancımısürpriz mi olcak nedir?? kasılma mı sancı mı??
.
başak ve ebrunun 2 günü benim 4 günüm var..çok tuhaf hisler içindeyim.sanki hep karnımda kalsın istiyorum ama çıksın da istiyorum.
dün abimle tlf da konusurken abim sordu ne kadar kaldı diye. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 20 gün var belkide daha az ddeim. aaaaay heycan dorukda valla başak ebru dide esrako ayhh ben sizileri düşünemiyorum.heycanınızı tahmin bile edemem..
günaydın kızlar
herkesler iyidir umarım
gözümüz aydın olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?